קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תאמת,אומנות.
    על ידי Asaf93 בפורום אלקטרונית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 15:20
  2. ראיתם בחדשות על השבב החדש של אינטל ?
    על ידי The Rap Man בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 21-11-2005, 15:16
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 20:50
  4. מפקח אומנות דיגטלית/גרפיקה
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 10:20
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

אומנות האונס בחדשות 10 - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

צודק..
    אבל זה קורה גם ככה!

אנחנו פועלים בצורה מסויימת כבני אדם. נמשכים לדברים מסויימים ומתעלמים מאחרים. בנות מתלבשות בצורה מסויימת כדי
    לקבל תגובה מסויימת מבנים. בנים יתנהגו בצורה מסויימת בכדי לקבל תגובה אחרת מבנות. זה החיים ככה אנחנו פועלים.
    אחרי שציינו את זה, יש את החלוקה הבאה: אלו שיודעים את זה, ויכולים להחליט אם להשתמש בזה או לא. אלו שלא יודעים
    את זה, שחלקם עושים זאת לא במודע (להם בקהילה קוראים naturals), ואלו שלא עושים את זה, שלהם קוראים אפסים.

להגיד מהצד, זה לא הוגן וזה לא פייר להשתמש בזה זה נחמד. אבל שוב, יש את אלו שעושים את זה מבלי לדעת אפילו,
    אז אם כבר יש לי את המזל לדעת את זה, ולדעת איך לעשות את זה, למה שאני לא יעשה את זה? הנטורל יעשה את זה
    גם ככה, אז עכשיו "גם לי יש סיכוי".
    כמו שמיסטרי אומר:"If you Keep doing what you've always done, you'll keep getting what you've always Gotten".
    אתה מוזמן להמשיך איך שאתה.. לי הגישה הקודמת לא השיגה תוצאות, עכשיו כן.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ה"כלי" הזה היה מועיל כשלא כולם הכירו אותו.
    אם כולם מכירים אותו עכשיו.. מה הוא שווה בכלל? זה עוד משהו יפה שנחרש, נהרס והתקלקל וגם הזיק לתרבות שלנו בגלל שהיום כל חנון חושב שאם הוא לא מזיין עד גיל 16 או 17 כוסית-על משהו לא בסדר אצלו והוא "באג חברתי".
    אתה צודק שזה כל הזמן היה ככה, אבל אסור להשתמש בתירוץ הזה בשביל להגביר את הבעיה עוד יותר.
    אתה צודק שאם יש לך מזל ואתה גילית את ה"סוד" כדאי שתעשה בו שימוש, אבל אל תפיץ אותו!!! כי אם אחרים ישתמשו ב"סוד" הזה הוא כבר לא יהיה סוד, לא יהיה מועיל ואתה תפגע מזה בעצמך (כי אם פעם לא היה קיים חשש שמישהו יגש לדייט שלך היום צא לעזריאלי או לסנטר ו80% שזה יקרה! ואני סתם שלפתי דוגמא טיפשית מהשרוול.. זה יכול לקרות בהמון אופנים שונים ובהרבה יותר גרועים ממה שתיארתי).

אם פעם רק אחד מתוך עשר אלף גברים ידע להפנט בחורה, למשוך את כל הבחורות אליו או לגרות כל בחורה שהוא רצה היום לכל אידיוט קיים הידע כיצד לעשות את זה! וזה לא טוב! זה גרוע! זה יהרוס לנו לגמרי את אורח החיים שנהננו ממנו עד כה.
    אתה באמת רוצה להגיע לעידן שבו לנישואים שלך לא תהיה באמת השפעה או חשיבות? (כי לא משנה עד כמה אישתך נאמנה, ברגע שהיא תפגוש אומן פיתוי שבאמת אפשר לומר שהוא אומן.. היא שלו ולא יעזור כלום! זה מה שמייחד אומני פיתוי אמיתיים מסתם עוד חקיינים שהולך להם עם נשים...), אתה רוצה להגיע לעידן שבו אתה וחבר שלך תריבו כי התחלתם עם אותה בחורה? (הרי אנו מתקדמים לקראת עידן שבו יתחילו עם בחורות בכל זמן בכל מקום ובכל מצב) אתה באמת רוצה להגיע לעידן שבו גם לבחור שהיה כלכך סכסכן, מניפולטיבי וקנאי יהיו הכלים, המיומנויות והטקטיקות לפתות כל בחורה שהוא ירצה? אני הכרתי פעם מישהו כזה ואם המישהו הזה יגלה את תחום אומנות הפיתוי הוא יפגע, הבחורות יפגעו, כל החברים שלו יפגעו וגם אני! ולא שאני סתם מקצין, אני אומר זאת באמת מתוך העובדה הפשוטה שהבחור הזה לא מסוגל לראות בחור אחר שמצליח יותר ממנו.. הוא לעולם לא יהיה מסוגל לראות אותך עם מישהי מחייכים ומחובקים.. יכול להיות שהוא לא יעשה כלום אבל הוא פשוט ירתח מבפנים! בחור כזה הוא האחרון שמגיע לו ללמוד את התחומים הללו ולצערי המדינה שלנו רובצת בגברים כאלו, לא סתם אומרים שלגברים הישראליים יש אגו מנופח שלא מהעולם הזה ותכלס, גם לנשים.

אני הייתי מעדיף שאנשים יעשו קורסי יוגה והשלמה עצמית לפני שיגלו את הסודות להשכיב כל בחורה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-12-2010 בשעה 19:38.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

XsonicX, אתה טועה, ולאו דווקא בגלל התפיסה שלך, פשוט בגלל בורות מסויימת. (לא בקטע של להעליב, הכוונה פה היא לידע שהוא לא נכון).

הבחירה היא תמיד בסופו של דבר שלך. רגש עמוק וערכים תמיד יהיו יותר חשובים מהתרגשות רגעית. אני לא יכול להפנט מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה. אני לא יכול לגרום למישהי לרדת על הברכיים באמצע הרחוב ולדפוק לי מציצה גם אם אני פאקינג מילטון אריקסון.

הטעות שלך נובעת מהעובדה שפשוט לא חווית היפנוזה (או לפחות, לא באופן מודע) ואתה לא מבין את ההרגשה של היפנוזה.
    היפנוזה זו בחירה. כשאתה בטראנס (ולא משנה כמה עמוק), אתה עדיין זה שבוחר לעשות את מה שאתה רוצה לעשות, ואתה יכול להפסיק בכל רגע. אם אני מבחירה שלי לא הולך ומנשק בחורות שהן לא חברה שלי ברחוב, גם אם יהפנטו אותי, אני לא אסכים ללכת ולנשק בחורות ברחוב.

אי אפשר "לגנוב" את חברה שלך, אם היא מראש לא רוצה לעזוב. המשפט "משיכה היא לא בחירה" הוא שטות שיווקית, ברור שמשיכה היא בחירה. אני יכול להיות מרגש, ומקסים, ומיני, אבל אם מישהי מאמינה במשהו ברמה יותר גבוהה ממה שיש לי להציע לה (למשל - בחורה שלא רוצה לשכב עם מישהו לפני החתונה, או שיש לה חבר, או שהיא נשואה - שגם אם היא לא מאושרת בנישואים שלה, עדיין יש להם אפקט של ערך יותר גבוה מסקס רנדומלי), היא פשוט לא תסכים. ולא משנה כמה אני מהפנט טוב, אמן פיתוי מדהים, חלקלק, ואיש מכירות מוכשר.
    ועם כל הכבוד, זה לא משהו שאפשר ללמוד - כי יש פה רמה מסויימת של התמדה וכישרון (כמו שכולם יכולים ללמוד לבעוט בכדור ולהיות בכושר, אבל זה לא אומר שהם יהיו מסי, וגם המכדררים הטובים בעולם מסתכלים מהצד על רונלדיניו ואומרים "פאק איך הוא עושה את זה").

ושורה הסופית, הטענה שלך שחוזרת על עצמה פה בפורום היא שטות מוחלטת ואין לה בסיס. היא בנוייה על דעה שמבוססת על שיווק מסיבי של התחום ולא על עובדות בשטח. אין דבר כזה "להשיג כל בחורה שתרצה". לא קיים. לא יהיה קיים. הן בחורות, אנשים, עם שכל, ודעות, ועקרונות. אם הן רוצות אותך, אפשרי, אם הן לא סגורות על זה, יש סיכוי, אם הן לא רוצות, הן גם לא ירצו.

תבדוק מה זה עקומת גאוס בגוגל. פיקאפ בנוי בצורה כזאת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ושורה הסופית, הטענה שלך שחוזרת על עצמה פה בפורום היא שטות מוחלטת ואין לה בסיס. היא בנוייה על דעה שמבוססת על שיווק מסיבי של התחום ולא על עובדות בשטח. אין דבר כזה "להשיג כל בחורה שתרצה". לא קיים. לא יהיה קיים. הן בחורות, אנשים, עם שכל, ודעות, ועקרונות. אם הן רוצות אותך, אפשרי, אם הן לא סגורות על זה, יש סיכוי, אם הן לא רוצות, הן גם לא ירצו.
    כמו שפעם לא האמינו ויכלו להוכיח שאין אפשרות לטיל שמסוגל למחוק חצי מדינה.. עד שארצות הברית חשפה את האטום.

שמע אתה יכול להיות "מציאותי" ולא להאמין בשטויות האלה.. אבל צר לי לאכזב אותך - זה קיים!
    כמובן שאני לא חושש חלילה מאפשרות של בגידות על ימין ועל שמאל או מהאפשרות שפתאום כל בחור יהפוך להיות רוס ג'פריס.. אבל אני בהחלט חושש מהעובדה שפתאום כמות הבחורות ש"יהיו משועממות מהקשר שלהן" כמו שאתה מתאר יזנק! כי אני ממש לא צריך להיות מיסטרי ואפילו לא להיות אומן פיתוי בשביל לפתות את חברה שלך.. מספיק ליפול עליה ביום שהיה לכם בו ריב ודווקא ביום הזה אני יהיה בשיא המצב-רוח תאמין לי שזה יספיק ושלא נזכיר את רוב הנשים שמאבדות בחבר שלהן עניין מאוד מאוד מהר לאחר שהן פוגשות גבר יותר "אטרקטיבי" ממנו. תכלס בקטע הזה אני ממש לא מסכים איתך כי זה כמו לקנות מחשב פנטיום 1 ואז להבטיח לי שלעולם לא תקנה מחשב פנטיום 4 כי אתה "בחור נאמן" או שאתה "ממש אוהב את המחשב הזה" חרטא... לא מדובר פה אפילו בנאמנות כלשהי אלא בצורך, כשלבחורה ובחור יהיה פרק זמן לא נעים ביחד (רק פרק זמן קצר) יהיה קל מאוד "לפתות" אותה וזה לא בגלל שהיא לא נאמנה או חרמנית אלא זה מתוך הצורך הפשוט שישנו בכל האדם - לחיות יותר טוב ממה שהוא חי עכשיו, זה כבר מעבר לתחום אומנות הפיתוי.

הבעיות שנובעות מהתחום הן ממש לא משהו מיוחד שיכול לנבוע רק אם תהיה מהפנט.. הן בהרבה יותר פשוטות אך הרסניות ממה שאתה חושב, שוב, לא צריך להיות אומן פיתוי בשביל להטריד בחורות בעזריאלי או בשביל להתחיל עם נשים נשואות.. מספיק לקבל שטיפת מוח של סוף שבוע מאחד הקורסים וזה יעשה את העבודה מספיק טוב בשביל "לקלקל" אותך. הקטע של ההיפנוט וההשאות הן דוגמאות רציניות יותר שפחות יקרו לנו, אני מקווה.

אתה צודק שהקצנתי לא מעט אבל חשוב לי שהחבר'ה כאן לא ירוצו כמו עיוורים אחרי "גאונים" כמו סטס ויבינו שישנן לא מעט צרות שהתחום גורם להן! ושלא סתם יש מתנגדים לו.. הוא באמת יכול להזיק! זה בערך כמו התפוח בגן העדן מבחינתי, יפה, בריא, מפתה אך בגללו עפנו מגן העדן. פיתוי זה אותו הדבר.. עוצמתי, דבר שיכול לשנות אותך, לשפר את איכות חייך ואת המצב החברתי שלך - אבל להרוס אותך ברגע אחד! (אל תשאלו אותי איך, שלא נדע מצרות).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-12-2010 בשעה 19:57.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מיסטרי ואפילו לא להיות אומן פיתוי בשביל לפתות את חברה שלך.. מספיק ליפול עליה ביום שהיה לכם בו ריב ודווקא ביום הזה אני יהיה בשיא המצב-רוח תאמין לי שזה יספיק ושלא נזכיר את רוב הנשים שמאבדות בחבר שלהן עניין מאוד מאוד מהר לאחר שהן פוגשות גבר יותר "אטרקטיבי" ממנו.
    פה אתה טועה. אבל לא נכנס לויכוח הזה. חשוב לי שתבין שאני מבין מאיפה זה מגיע, אבל זה לא נכון וממש לא ריאלי, אם היה כל כך קל להשפיע על אנשים, היום אתה ואני לא היינו יושבים מול מחשב וכותבים את זה. בנוגע לעובדה שהתחום משפיע לרעה על אנשים, דווקא היום התחום לוקח תפנית מאוד "שיפור עצמי"ית - פעם פיקאפ היה קבוצה של חנונים ממורמרים ששונאים בנות וממציאים שקרים כדי להשכיב אותן. מתים להתנקם בכוסית מהתיכון שזרקה עליהם זין. (ראה ערך הסרט מגנוליה מ99).

היום זה מאוד "תכבד ותן כבוד" שכזה. הרבה מצפון, הרבה פחות דיבורים על "ערך", הרבה יותר העצמה עצמית, כל התאוריות "אלפא" למינהן, ואני מאמין שכל עוד זה ברמה כזאת, לכל אחד יש זכות לבוא ולהרגיש יותר טוב עם עצמו. ואם אתה חבר גרוע מספיק בשביל שחברה שלך תרגיש לא טוב בקשר איתך (וריב זה לא "נקודת חולשה" בקשר, מהנסיון שלי כשלא טוב בקשר יש הרבה יותר התעלמות מריבים, ריב אומר שאכפת), אין שום דבר פסול בזה שיגיע מישהו אחר שיותר טוב בשבילה.

אני מאמין שכל חברה שלא תיקח את הכיוון הזה ותמשיך בסגנון ה"אני צייד נשים respect the cock and tame the cunt מואהאהאה" הזה, תיפול ודיי מהר. רוב האנשים לא מצולקים מספיק נפשית בשביל לשלם כסף כדי לשנוא נשים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

להיפך.. בתקופת מגנוליה ממש לא היה אכפת לי כי הם היו ממורמרים.. הם כולה התעצבנו - פיתו בגלל זה נשים - נרגעו.
    היום זה ממש מעבר לזה.. מפתים בחורות - מסתקרנים - לומדים וחורשים את התחום - מגיעלים לפאן הפסיכולוגי/הישרדותי ומתחילים להגיע ליכולות שהן לא קשורות בכלל לפיקאפ ושאפשר להשתמש בהן אפילו על גברים ולא רק על נשים.

אתה צודק לא אתווכח, אני לא כאן בשביל וויכוחים.
    אבל רק שתבין את הגישה שלי - לא רק פיקאפ, בכלל כל המודעות העצמית שהתפתחה בשנים האחרונות - זה רע!
    אם רק אתה היית יודע את זה ממש לא היה אכפת לי והייתי מברך אותך.. אבל ברגע שכל אחד יודע מזה - זאת צרה צרורה!
    אתה לא חייב להסכים איתי אבל קח את הזמן ותהרהר על העניין.. אני מניח שלאחר זמן-מה אתה תגיע לתובנות דומות לשלי.

כאן סיימתי להגיב, אך הסיום האמיתי יהיה כשיסגרו את הקורסים הללו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-01-2011 בשעה 14:23.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ענתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אומנית הפיתוי

אני מאמינה שהפירצה קוראת לגנב.

ברגע שמישהו או מישהי החליטו לבגוד הם לקחו את ההימור שהם יאבדו את בן הזוג. ברגע שאתה לוקח הימור זה סימן שבאיזה מקום בלב שלך אתה מוכן להפסיד אותה.

אני חושבת שאפשר לאהוב כמה אנשים במקביל ושבגידה לא מסתכמת רק במגע, ישנן בגידות הרבה יותר גרועות מאשר בגידה פיזית.

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

בעד ונגד

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אני בעד ונגד פיקאפ כמו שאני בעד ונגד החזקת נשק.
    לא לכולם מותר להחזיק נשק אבל הוא הכרחי בימינו.

אני אישית הייתי מעדיף שיעיפו לעזאזל את התחום הזה וששוב לאונן מול המחשב ולהשאר בתולים עד החתונה יחזור להיות דבר טבעי ובסדר בקרב הגברים של ימינו. נמאס להלחם, לעשות, לצאת, לצוד, לחזר, לבגוד, לגרום לה לבגוד, לגלות שחברה בגדה בך עם פתיין אחר... רוצה קצת שקט ושהעידן הרגוע והשמרני יותר יחזור... בעידן ההוא אם השגת בחורה היית מסודר לכל החיים פחות או יותר בקטע הרומנטי, להבדיל מימי הזימה, המין ופיקפאק של היום.

דוגמה מצוינת להשוות לנשק.

הרבה רואים את הכלי הזה בתור "כלי נשק" למסע הנקמה בחברה ש"השפילה" אותם.
    כמו נקמת החנונים. בגרסא גרועה יותר ולא מצונזרת.

כשזה מגיע ממקום כזה.
    אני מגנה את זה

בניית אתרים | עיצוב אתרים | קידום ושיווק אתרים

רוצים להתרשם ?!
    הפרויקט החם, החדש והמדהים:
    ח.מיתר לבניין בע"מ

לא מסכים איתך על המשפט שיש בגידות יותר גרועות מאשר פיזיות.

בניית אתרים | עיצוב אתרים | קידום ושיווק אתרים

רוצים להתרשם ?!
    הפרויקט החם, החדש והמדהים:
    ח.מיתר לבניין בע"מ

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

כלכך עלוב ופתטי שפתאום כולם מעדנים את הקורסים הללו.
    שהם "רק מלמדים כיצד לחזר" עלק... פעם השתמשו במשפטים "האסטרטגיה לכיבוש האישה"/"כיצד לגרום לה לצרוח" ופתאום היום משתמשים ב"חיזור" ועוד הופכים את הגבר לאיזה בתול מסכן עם כאב ביצים.
    הם מלמדים כיצד להשפיע על המוח ועל האינסטינקטים של בחורה שזה רע! ולא משנה אם יצא מזה אונס או חתונה - זה רע! תכלס אני לא מבין איך עד היום לא הפכו את התחום הזה ללא חוקי אבל שיהיה..
    ישנם מודלים שמסבירים בדיוק כיצד לגרום לבחורה להתחרמן, אפילו אם הבחורה הזאת היא בכלל נשואה ואמא לילדים.. איך גם בחו"ל התחום הזה קיבל עוצמה כלכך גדולה.. כנראה שנצטרך להמתין עוד כמה שנים, שמדינת ישראל תהפוך להיות סדום ועמורה ורק אז יבינו.
    אני ממש לא מסכים איתך, ותאמין לי שאני עוד מעדן את מה שחשבתי כשקראתי את התגובה הזאת.
    תחום הפיקאפ הוא דבר מבורך מכ"כ הרבה בחינות. אפשר להגיד שהוא למעשה משתמש בדחפים במיניים והרגשיים שלך עם בחורות למטרות שיפור עצמי (במקום סתם להביא ביד, לשקוע ברחמים עצמיים או להתפשר על בחורות שלא שוות את זה). אם נשים שנייה את עניין הבחורות בצד, הפיקאפ נותן לך את המוטיבציה והכלים להפוך לאדם טוב יותר, לזכר אלפא, ובכך משפר את חייך ואת חיי כל מי שמסביבך. בחורות שטוענות שהן מחפשות "גבר אמיתי" ולא מוצאות, יהיה להן מבחר גדול יותר של זכרי אלפא. ובנוסף, אדם הבקיא בתחום מקנה לבחורות שאיתו אפשרות לחוות חוויות מיניות(אותן הן כמובן רוצות מאוד לחוות) מבלי להרגיש רע לגבי עצמן או זולות (התחליף של הישראליות כרגע לחיי מין טובים הוא טיול בולבולים לתאילנד). תאמין או לא, אבל אני מכיר כמה בחורות שהן מתוסכלות מינית כי לא פוגשות גברים מתאימים.

ובשורה התחתונה, אני לא חושב שנשים סובלות כשהן מבלות לילה עם מפתה. הן קיבלו לילה וחוויה בלתי נשכחת. ואם בכל זאת אתה טוען שזו "רמאות", אז היא לא יותר גדולה מאנשי המכירות של מכוניות או ריהוט למיניהם.

לגבי עניין הבגידות - אני מאלה שחושבים שבגידות הן לא בעיה בפני עצמן, אלא תוצאה של בעיה עמוקה הרבה יותר בין הגבר לאשתו(אבדן המשיכה, חוסר התאמה וכו'), ולפעמים זה טוב שמע' יחסים חולה תתפרק מוקדם מאשר מאוחר. חוץ מזה, כמו שהגבר בעבודה צריך לעמוד יום יום בפני המזכירה הכוסית שלו, כך ראוי שגם האישה(אנחנו בעולם בו המינים שווים לא?)
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 12-01-2011 בשעה 18:39.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אני בעד ונגד פיקאפ כמו שאני בעד ונגד החזקת נשק.
    לא לכולם מותר להחזיק נשק אבל הוא הכרחי בימינו.

אני אישית הייתי מעדיף שיעיפו לעזאזל את התחום הזה וששוב לאונן מול המחשב ולהשאר בתולים עד החתונה יחזור להיות דבר טבעי ובסדר בקרב הגברים של ימינו. נמאס להלחם, לעשות, לצאת, לצוד, לחזר, לבגוד, לגרום לה לבגוד, לגלות שחברה בגדה בך עם פתיין אחר... רוצה קצת שקט ושהעידן הרגוע והשמרני יותר יחזור... בעידן ההוא אם השגת בחורה היית מסודר לכל החיים פחות או יותר בקטע הרומנטי, להבדיל מימי הזימה, המין ופיקפאק של היום.
    לא מסכים איתכם.
    אנשים משווים את כל התחום הזה למלחמה. (! Make Love Not War)
    "יציאה לשטח" זה כמו לצאת לאיזה שדה קרב. מי ישמע !
    אני בכלל לא מבין את אלה שיוצאים במיוחד לאזור מסויים בשביל להתחיל עם בנות. למה ?!
    אתם הרי כל הזמן "בשטח" , אם רק תפתחו את העיניים ותתרכזו בעיקר ולא בתפל תשימו לב שבחורות מדהימות מסותבבות לכם בין הרגליים כל יום !

בקשר למה שאמרת על בגידות ועניינים ובלאגנים
    זה בגלל שאתם חיים במרדף. כל הזמן מנסים להתקדם הלאה ולרוץ קדימה ולהתקדם ולסגור עוד מספר ולצאת שוב לסארג' ושוב ושוב ושוב
    כמו שכבר אמרתי פעם , תעצרו , תרגעו , תחייכו , תהנו מהחיים ! לא צריך לרוץ !

את הנופים היפים ביותר רואים כשעוצרים לכמה שניות ומסתכלים לצדדים במקום לדהור קדימה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 12-01-2011 בשעה 18:39.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סנופקין לפי דעתי אתה צודק בחלק מהדברים שלך אבל אל תשכח דבר אחד מאד בסיסי המלמדים בארץ זה לא מסיטרי וזה לא ניל וזה לא רוס זה כמה בחורים שחושבים שהם יכולים להיות עם כל בחורה אבל זה לא נכון כי לא משנה תמיד יש את האחת שלא משנה מה תעשה ולא משנה מה תגיד היא לא תיהיה איתך ככה זה אומנות הפיקאפ זה בעייתי כי זה מממוסחר ואני לא יודע עד כמה הם מלמדים באמת או שזה קורסים של כביכול אתה מבין כי הם ברמה של בוא נעשה כסף אתה מבין בגלל זה אין לך ממה להיות מודאג התחום הזה בארץ לא מפותח כמו בהתחלה עכשיו יש לך חקיינים של חקיינים ברגע שכולם היו לומדים אישית מהתותחים אז היה ממה לפחד אבל זה לא כך בעקרון מה שיש הרבה היום זה בתאורטי לא במעשי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

א מסכים איתכם.
    אנשים משווים את כל התחום הזה למלחמה. (! Make Love Not War)
    "יציאה לשטח" זה כמו לצאת לאיזה שדה קרב. מי ישמע !
    תפסיק לעשות מאיתנו ילדים קטנים בלי שכל שחושבים שפיתוי זה רצח..
    אני מודע לזה שהמון חתונות נוצרו בעקבות התחום הזה, אני ראיתי המון זוגות מחייכים, קורנים ומקסימים ביחד בזכות אומנות הפיתוי וראיתי המון גברים פשוט מדהימים שלאחר תקופה אפורה מאוד התחילו גם כן לחייך ולחיות כמו כולם.. אין ספק שתחום אומנות הפיתוי זוהי מקפצה עבור המון גברים ונשים כאחד! אבל זה בלתי נסבל שבגלל שהתחום עזר לך ולרבים כמוך (לרוב..) אתם מעלימים עין מהצד ה"אפל" של התחום הזה ומשחקים אותה כאילו הכל בסדר.. כאילו התחום הזה "קדוש" ובא לעזור לאנשים. אל תתבלבלו! אומנות הפיתוי עוסקת קודם כל בפיתוי! ואחר כך בלעזור לגברים או לבנות זוגיות מוצלחת... ישנם לא מעט גברים שנכנסים עמוק (עמוק מידי לייתר דיוק) ומגיעים לרמה כזאת שהם יכולים לעשות בבחורה כל מה שעולה על רוחם, מגיעים לרמה כזאת שלא אכפת להם אם אישתך נשואה ואמא לשניים.. הם ישכיבו אותה, החברה שלנו מגיעה לרמה כזאת שממש כבר לא אכפת למישהו שאתה ובת הזוג שלך חברים.. ברגע שהיא תפגוש בחור יותר אטרקטיבי - הפסדת אותה! זה באמת נראה לכם הגיוני? זה נראה לכם "סטנדרטי"? זה באמת נראה לכם קביל בכלל? להזכירכם: פיתוי = לגרום לבן אדם לעשות דבר מה אסור או משהו שהוא לא רוצצה לעשות אותו.
    אגב, אתמול ראיתי תגובה של בחורה בסגנון הבא "פמיניסטיות מה אתן משקות אותה? אתן יודעות שאתן גוש בשר עם חור וזה שיש לכן שכל זאת טעות אבולוציונית" תראו מה אומנות הפיתוי הזאת גרמה לנשים לומר על עצמן.. בגלל זה הקרב נגד אומני הפיתוי אבוד מראש.. זה כמ ושחתול ירצה לצאת נגד החלב..
    ושלא נדבר על כך שבארץ רוב אלה שמלמדים פיתוי הם צעירים שרוצים "להצליח בגדול" מבחינה כלכלית נטו.. וממש לא רוצים באיזה שינוי תרבותי כלשהו בין נשים לברים.. ככה שאם התחום מופקד בידיהם לדעתי אנחנו ממש לא בדרך הנכונה להשיג את מה שאתם חושבים עליו ומעודדים.

אני בכלל לא מבין את אלה שיוצאים במיוחד לאזור מסויים בשביל להתחיל עם בנות. למה ?!
    אתם הרי כל הזמן "בשטח" , אם רק תפתחו את העיניים ותתרכזו בעיקר ולא בתפל תשימו לב שבחורות מדהימות מסותבבות לכם בין הרגליים כל יום !
    בשלב מסויים אתה תבין אותנו, כש:
    • תהיה בצבא וכל פניה שלך לבחורה תסתכם בתלונה או שפשוט יתישו אותך שם נפשית, בוא נראה אותך ניגש לבחורות במצב כזה..
    • כשתעבוד במקום עבודה יחסית קטן וכל אמירה לא נכונה לבחורה תהרוס לך את התמיכה החברתית שם.. נראה אותך - מנסה אפילו להתחיל...
    • כשתרשם לאוניברסיטה למקצוע באמת נחשק.. נראה אם בכלל תצליח לצאת מהבית... לי יצא לפגוש כמה בחורות שגם כשהן היו מחוץ לבית, הן היו עם ספר ומחברת..

אתה חייב להבין שלהבדיל ממך לא לכולם ישנה האפשרות לגשת כל הזמן איפה שהם נמצאים, זה קשה (מצחיק שאני אומר את זה כשלפני כמה ימים פרסתי מאמר שבדיוק נוגד את זה), לרוב הגברים המצב רוח רוב הזמן בתחתונים ככה שקשה להם לגשת רוב הזמן (גם לי), לא כל בחורה שנמצאת ברחוב יהיה כדאי לגשת אליה, לא כל בחורה שלומדת איתך באותה הכיתה כדאי להתחיל איתה.. זה יכול לפגוע בך! לדעתי יש פחד גישה ויש פחד אמיתי! בשביל לא להסתבך באמת.. אין ברירה אלא לצאת לשטח כי בשטח ולא במסגרת לימודים/צבא/עבודה וכו' אתה לא מחוייב לאף אחד ככה שקל לפעול ולהתחיל עם נשים.

בקשר למה שאמרת על בגידות ועניינים ובלאגנים זה בגלל שאתם חיים במרדף.
    אני הוא הבן אדם האחרון שאתה יכול לומר לו את זה... כל החברים שלי צועקים עלי שאני חי בעננים, שיש בי יכולת לרוץ ריצות מרתון ואיני עושה זאת שיש בי את הכישורים ואיני מנצל אותם.. אחד פעם כתב לי ושאל למה אני הצופה במשחק ולא השחקן.. ככה שאני הוא זה שנהנה מהנוף ולא חי במרדף!

את הנופים היפים ביותר רואים כשעוצרים לכמה שניות ומסתכלים לצדדים במקום לדהור קדימה
    קרא מה רשום לי בצד ימין, בפרופיל.
    משפט יפה ו"חכם" מאוד.. אבל בגלל מקרים כאלה אני לא סובל משפטי מחץ.. כי אנשים משתמשים בהם בשביל להעביר רעיונות שהם ממש לא נכונים! ואחרי שימוש יעיל במשפט מחץ, מי יצא נגדך?

כל מה שנשאר לי לומר לך זה - יהיה טוב (חח משפט מחץ..)
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-01-2011 בשעה 19:16.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

מממ הרבה דברים להתייחס אליהם..
    אז ככה :

תפסיק לעשות מאיתנו ילדים קטנים בלי שכל שחושבים שפיתוי זה רצח..
    אני מודע לזה שהמון חתונות נוצרו בעקבות התחום הזה, אני ראיתי המון זוגות מחייכים, קורנים ומקסימים ביחד בזכות אומנות הפיתוי וראיתי המון גברים פשוט מדהימים שלאחר תקופה אפורה מאוד התחילו גם כן לחייך ולחיות כמו כולם.. אין ספק שתחום אומנות הפיתוי זוהי מקפצה עבור המון גברים ונשים כאחד! אבל זה בלתי נסבל שבגלל שהתחום עזר לך ולרבים כמוך (לרוב..) אתם מעלימים עין מהצד ה"אפל" של התחום הזה ומשחקים אותה כאילו הכל בסדר.. כאילו התחום הזה "קדוש" ובא לעזור לאנשים. אל תתבלבלו! אומנות הפיתוי עוסקת קודם כל בפיתוי! ואחר כך בלעזור לגברים או לבנות זוגיות מוצלחת... ישנם לא מעט גברים שנכנסים עמוק (עמוק מידי לייתר דיוק) ומגיעים לרמה כזאת שהם יכולים לעשות בבחורה כל מה שעולה על רוחם, מגיעים לרמה כזאת שלא אכפת להם אם אישתך נשואה ואמא לשניים.. הם ישכיבו אותה, החברה שלנו מגיעה לרמה כזאת שממש כבר לא אכפת למישהו שאתה ובת הזוג שלך חברים.. ברגע שהיא תפגוש בחור יותר אטרקטיבי - הפסדת אותה! זה באמת נראה לכם הגיוני? זה נראה לכם "סטנדרטי"? זה באמת נראה לכם קביל בכלל? להזכירכם: פיתוי = לגרום לבן אדם לעשות דבר מה אסור או משהו שהוא לא רוצצה לעשות אותו.
    אגב, אתמול ראיתי תגובה של בחורה בסגנון הבא "פמיניסטיות מה אתן משקות אותה? אתן יודעות שאתן גוש בשר עם חור וזה שיש לכן שכל זאת טעות אבולוציונית" תראו מה אומנות הפיתוי הזאת גרמה לנשים לומר על עצמן.. בגלל זה הקרב נגד אומני הפיתוי אבוד מראש.. זה כמ ושחתול ירצה לצאת נגד החלב..
    ושלא נדבר על כך שבארץ רוב אלה שמלמדים פיתוי הם צעירים שרוצים "להצליח בגדול" מבחינה כלכלית נטו.. וממש לא רוצים באיזה שינוי תרבותי כלשהו בין נשים לברים.. ככה שאם התחום מופקד בידיהם לדעתי אנחנו ממש לא בדרך הנכונה להשיג את מה שאתם חושבים עליו ומעודדים.
    לא מתייחס לאף אחד פה כמו לילד קטן , ולהפך - אם תדפדף בתגובות שלי תראה שהיו פה בפורום כמה שאלות די טיפשיות שהתייחסתי אליהן ברצינות , ועניתי בצורה מפורטת בכוונה באמת לעזור.

פשוט שהרבה פעמים אנשים עושים מדבר קטן הרבה יותר ממה שהוא באמת.
    "אומנות הפיתוי" - שוב , תלוי איך אתה מגדיר את זה.
    אני גם לא אוהב לקרוא לזה בשם הזה.
    אני מגדיר את זה כשינוי גישה. לא כמו שהרבה אחרים מגדירים "לבוא לכל בחורה ולפתות אותה".
    ברור שאפשר לעשות הרבה שימושים , חלק מהם "אפלים" או "לא מוסריים" או כל דבר אחר..
    אבל אני לא מאמין שחברה שלך תעזוב אותך כל כך מהר בגלל ש"מישהו אחר יותר אטרקטיבי".
    אתה עושה פה שימוש ציני בנושא הזה.
    באמת נראה לך שהיא תעזוב אותך בגלל שבא "אומן פיתוי" אחר ו"היפנט" אותה ? "פיתה" אותה?
    אתה מזלזל כאן בנשים.. הן לא באמת עד כדי כך קלות להשפעה ובוגדניות.

בכל אופן , בעד או נגד - זה משהו שאי אפשר לעצור.
    זה כמו לשאול "האם אתה בעד התפתחות הטכנולוגיה , המחשבים והטלוויזיות והכל" - גם אם תהיה נגד , אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור.
    זה משהו שאי אפשר לעצור , וכמו לכל דבר - יש לו צדדים טובים וצדדים רעים. "אפלים".
    וזה ברור שמי שמעביר את זה לא עושה את זה באמת בשביל לשנות את העולם ולהפוך אותו למקום טוב יותר.
    כל אחד דואג לתחת שלו. אנשים מחפשים כסף.

בשלב מסויים אתה תבין אותנו, כש:

• תהיה בצבא וכל פניה שלך לבחורה תסתכם בתלונה או שפשוט יתישו אותך שם נפשית, בוא נראה אותך ניגש לבחורות במצב כזה..
    • כשתעבוד במקום עבודה יחסית קטן וכל אמירה לא נכונה לבחורה תהרוס לך את התמיכה החברתית שם.. נראה אותך - מנסה אפילו להתחיל...
    • כשתרשם לאוניברסיטה למקצוע באמת נחשק.. נראה אם בכלל תצליח לצאת מהבית... לי יצא לפגוש כמה בחורות שגם כשהן היו מחוץ לבית, הן היו עם ספר ומחברת..
    • "ניגש לבחורות" - אתה לא צריך לגשת לבחורה ! זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד. זה לא איזה פרוייקט. בחורות נמצאות סביבך כל הזמן כל יום! (אוקיי , אז נניח שבצבא קצת פחות , כי יש הפרדה בין גברים לנשים והכל) - לכל כלל יש יוצא מהכלל.. אבל תנסה רגע להיות פרקטי. לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה. אם תנצל את ההזדמנויות שיש לך כל יום , תאמין לי שלא תצטרך יציאות מיוחדות בשביל "להתחיל עם בנות"
    • שוב אתה עושה שימוש ציני , קיצוני מדי. אתה לא תסתבך כל כך מהר אם זרקת איזו הערה לבחורה. קחו דברים בפרופורציות ! אם תהיה חברותי , ולא מאיים - למה ש"תהרוס לעצמך את התמיכה החברתית" ? אני אומר לך מניסיון שזה לא כזה קשה כמו שנראה לך שזה. בטח שזה לא הורס שום תמיכה חברתית , ולהפך. אתה יוצר קשרים.
    • אז אתה אומר בעצם שאין זמן?.. אם אין לך זמן לצאת מהבית , איפה יהיה לך זמן לסארג'ים? זה רק מחזק את הטענה שלי שלא צריך יציאה מיוחדת בשביל "להתחיל" עם בנות. (ובכוונה אני שם מרכאות כל הזמן.. כי אתה לא יוצא במטרה "להתחיל" עם בנות.)
    אתה חייב להבין שלהבדיל ממך לא לכולם ישנה האפשרות לגשת כל הזמן איפה שהם נמצאים, זה קשה (מצחיק שאני אומר את זה כשלפני כמה ימים פרסתי מאמר שבדיוק נוגד את זה), לרוב הגברים המצב רוח רוב הזמן בתחתונים ככה שקשה להם לגשת רוב הזמן (גם לי), לא כל בחורה שנמצאת ברחוב יהיה כדאי לגשת אליה, לא כל בחורה שלומדת איתך באותה הכיתה כדאי להתחיל איתה.. זה יכול לפגוע בך! לדעתי יש פחד גישה ויש פחד אמיתי! בשביל לא להסתבך באמת.. אין ברירה אלא לצאת לשטח כי בשטח ולא במסגרת לימודים/צבא/עבודה וכו' אתה לא מחוייב לאף אחד ככה שקל לפעול ולהתחיל עם נשים.
    מצב רוח "בתחתונים" - אפשר לשפר מצב רוח בקלות , כבר כתבתי על זה במאמר האחרון שפרסמתי.
    ברגע שאתה תולה את עצמך ב"עם כמה בחורות דיברתי" או "כמה מספרים סגרתי" ברור שתכנס להרבה תקופות דאון , והמצב-רוח שלך לא יהיה משהו רוב הזמן.
    כשתקום כל בוקר ותאמר לעצמך "אוףף ! אין לי זמן לכלום , כל הזמן צריך ללמוד" , בטח שתהיה במצב רוח לא מתאים לגשת לבחורות.

אבל אם תקום בבוקר עם חיוך , תשמע שירים , תראה איזה משהו מצחיק ותצחק הרבה ! תקפיד לצחוק הרבה כל היום !
    (אני יודע שזה נשמע לך כמו עוד משהו "פסיכולוגי" , "לא יעיל" , "מיותר" - אבל אלו הדברים הקטנים שעושים את ההבדל)
    מצב הרוח שלך יהיה הרבה יותר טוב.
    הצורה שבה אתה קם בבוקר משפיעה בצורה ממש משמעותית על כל המשך היום !

שוב - "לא כל בחורה שלומדת איתך באותה כתה כדאי להתחיל איתה" - מה זה להתחיל ?
    לבוא אליה ביציאה של "היי מותק , באה לפה הרבה?" ולדחוף לה ידיים לתחתונים , יכול להיות שלא הכי כדאי...
    אבל לפתח שיחה , להתחיל אינטראקציה , לשלב מגע ולהתקרב אליה.. למה לא?
    מניסיון אני אומר לך שזה לא מזיק כשאתה עושה הכל בצורה הנכונה ולא בצורה מאיימת.
    אתם מראש שוללים את הנושא של "פיקאפ בבית ספר" או בעבודה , כי אלו אנשים שאתם רואים יום-יום.
    אתם מפחדים שזה יהרוס לכם את המצב החברתי ויצור מצבים מביכים. ובצדק. זה באמת משהו שיכול לקרות , אני לא שולל את זה.
    אבל אם אתה שואל אותי - אתה סוגר לעצמך חלון למעגל חברתי ענקי.
    כל דבר טוב דורש איזשהו הימור.
    איפה עוד יש לך שפע כזה של בחורות? בקניון?

אני הוא הבן אדם האחרון שאתה יכול לומר לו את זה... כל החברים שלי צועקים עלי שאני חי בעננים, שיש בי יכולת לרוץ ריצות מרתון ואיני עושה זאת שיש בי את הכישורים ואיני מנצל אותם.. אחד פעם כתב לי ושאל למה אני הצופה במשחק ולא השחקן.. ככה שאני הוא זה שנהנה מהנוף ולא חי במרדף!
    נו , מצויין
    לא צריך לרוץ קדימה יותר מדי. אנשים שחיים במרדף אף פעם לא יסתפקו במה שיש להם. (ולא , זה לא משפט מחץ - זה באמת נכון)

קרא מה רשום לי בצד ימין, בפרופיל.
    משפט יפה ו"חכם" מאוד.. אבל בגלל מקרים כאלה אני לא סובל משפטי מחץ.. כי אנשים משתמשים בהם בשביל להעביר רעיונות שהם ממש לא נכונים! ואחרי שימוש יעיל במשפט מחץ, מי יצא נגדך?

כל מה שנשאר לי לומר לך זה - יהיה טוב (חח משפט מחץ..)
    כבר טוב
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 12-01-2011 בשעה 19:54.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect