קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה דברים חמודים
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 16:01
  2. איזה חמודים :)
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 01-12-2005, 12:22
  3. 2 סרטונים חמודים
    על ידי Troy בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 13:52
  4. שתי דברים חמודים ששמעתייי
    על ידי BIG-BOSS בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 14:39
  5. תמונת ואנימציות חמודות :D
    על ידי OzzY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 14:26
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

חמודים, חמודות.. מניאקים, ביצ'יות.. - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

לפני הפיקאפ, חמודות.
    היום, ביצ'יות.
    למה? כי תדמיינו לעצמכם בראש רגע את בן הזוג של הביצ'ית לעומת בן הזוג של החמודה. החמודה, בהיותה חמודה, תמשוך אליה את כל הגברים האפסים שבעולם. החמודה תסכים לצאת איתך רק בשביל לא להרגיש לא נעים מזה שהיא דוחה אותך. בן הזוג שלה יהיה בחור ביישן, חלש ובמילים אחרות - אפס. הוא יכול להשיג רק את הבחורות שעושות את החיים קלים עבורו.
    לעומת זאת יש את הביצ'ית. להשיג אותה זה אתגר בפני עצמו שגברים רבים מתחמקים אפילו מלנסות אותה. היא תעשה לך חיים קשים. האגו שלה מנופח, הציפיות שלה גבוהות והיא תשים לך מכשולים ומבחנים בכל הזדמנות. אבל כל המכשולים הללו הם שעושים את המשחק לכ"כ מעניין. לעבור מכשול ועוד מכשול ועוד אחד, באלגנטיות, ולהשיג את המטרה שהצבת לעצמך. ויש את הבן זוג של הביצ'ית שהוא תמיד יהיה גבר גבר. בעל אופי חזק, ביטחון עצמי, חברותי, אהוב על כולם ועם זאת לא מתלהב, רק כשצריך. זה שבחר את הדרך הקשה וצלח אותה.

עכשיו אני שואל אתכם הגברים, איזה מהגברים הללו אתם שואפים להיות?

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה
    אין משהו שעושה את זה יותר...זה מה השני מקצין יותר.
    למשל אני בחבורה עם אנשים ויש את השקט הזה שלא מדבר הרבה וגם נראה טוב ולא עושה רעש, אני רוצה לדעת מה הקטע שלו, להכיר אותו יותר לעומק.

או אלה שיש לי איתם יותר ניסיון כי יש הרבה כאלה, אלה שהם שחצנים במיוחד וחושבים שהם הכי טובים ויכולים לעשות מה בראש שלהם או לפחות חושבים ככה....אני פשוט אוהבת ללמד אותם לקח.

זה באמת תלוי בבן אדם ובמה שהוא מקצין יותר...
    בוא נגיד שצריך להיות ממש מיוחד בשביל לעניין אותי או "לעשות לי את זה"....מה לך עושה את זה?
    לא יודע למה אבל אני כל כך לא מתחבר לזה, בן אדם שבשורה התחתונה עושה הרבה רעש זה בן אדם שיש לו מה להסתיר והוא מפחד מהמין השני אז השחצנים לפי איך שאתה מתארת את זה סביר מאוד להניח שהם פשוט מפחדים להתנהג בצורה מקובלת וחוסר הבטחון הזה גורם להם להחצין את עצמם בצורה חריגה..
    בכל מקרה זה בכלל לא העיניין כי מה שבן אדם עושה בצורה פומבית בכלל לא מעיד על האופי שלו ולפידעתי זאת אינה פונקציה למדוד את איכותו בתור בן זוג פוטינציילי..

על כל מקרה אנחנו בתור בני אדם לא באמת מחפשים טייפ מסויים בגלל שהעדפות שלנו מושפעות מהסביבה וממה שיש לה להציע לכן כל משיכה שניראית לכאורה כמבוססת על העדפות כאלו היא בעצם תוצר של חוסר ודאות ובלבול..

ציטוט נכתב במקור על ידי Rooney10 צפיה בהודעה
    לפני הפיקאפ, חמודות.
    היום, ביצ'יות.
    למה? כי תדמיינו לעצמכם בראש רגע את בן הזוג של הביצ'ית לעומת בן הזוג של החמודה. החמודה, בהיותה חמודה, תמשוך אליה את כל הגברים האפסים שבעולם. החמודה תסכים לצאת איתך רק בשביל לא להרגיש לא נעים מזה שהיא דוחה אותך. בן הזוג שלה יהיה בחור ביישן, חלש ובמילים אחרות - אפס. הוא יכול להשיג רק את הבחורות שעושות את החיים קלים עבורו.
    לעומת זאת יש את הביצ'ית. להשיג אותה זה אתגר בפני עצמו שגברים רבים מתחמקים אפילו מלנסות אותה. היא תעשה לך חיים קשים. האגו שלה מנופח, הציפיות שלה גבוהות והיא תשים לך מכשולים ומבחנים בכל הזדמנות. אבל כל המכשולים הללו הם שעושים את המשחק לכ"כ מעניין. לעבור מכשול ועוד מכשול ועוד אחד, באלגנטיות, ולהשיג את המטרה שהצבת לעצמך. ויש את הבן זוג של הביצ'ית שהוא תמיד יהיה גבר גבר. בעל אופי חזק, ביטחון עצמי, חברותי, אהוב על כולם ועם זאת לא מתלהב, רק כשצריך. זה שבחר את הדרך הקשה וצלח אותה.

אתה יודע לפני חצי שנה הייתי בדיוק כמוך אבל אז קרה לי משהו מוזר הבנתי כמה דביל אני וכמה חסר בטחון צריך להיות כדי לחשוב בצורה כזאת בחורות בסופו של יום הם לא פרס של תקעתי וגמרנו כל איזה סמרטוט יכול ללכת ולהקפיץ כל אחת עם קצת רצון כדי באמת להצליח לעניין את המין השני אתה צריך להיות יותר מזוג ביצים וזין.
    בינינו אין דבר כזה בחורה ביצ'ית זה הכל בראש שלך כדי לסווג את ההשגה שלה בתור איזה מטרה נעלה שמעטים הם האנשים שהצליחו להגיע אליה..
    אז תעשה טיפה חושבים ותצא מהנישה הזאת כמה שיותר מהר כי זה לא יוביל אותך לשום מקום טוב וזה בטוח לא מה שיעשה אותך באמת מאושר
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-01-2011 בשעה 20:47.

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    לא יודע למה אבל אני כל כך לא מתחבר לזה, בן אדם שבשורה התחתונה עושה הרבה רעש זה בן אדם שיש לו מה להסתיר והוא מפחד מהמין השני אז השחצנים לפי איך שאתה מתארת את זה סביר מאוד להניח שהם פשוט מפחדים להתנהג בצורה מקובלת וחוסר הבטחון הזה גורם להם להחצין את עצמם בצורה חריגה..
    בכל מקרה זה בכלל לא העיניין כי מה שבן אדם עושה בצורה פומבית בכלל לא מעיד על האופי שלו ולפידעתי זאת אינה פונקציה למדוד את איכותו בתור בן זוג פוטינציילי..
    קודם כל אמרתי את מה שאני חושבת, לא את מה שכולם חושבים.

דבר שני, מה שבן אדם עושה בצורה פומבית מאוד מעידה על האופי שלו.
    כי למה לשנות את עצמו בכל פעם שהוא אנשים אחרים, כאילו עם בת זוג הוא מושלם וזה וליד החברים הוא עושה פוזות. מבין?
    ואתה צודק, יכול להיות שהוא בן אדם מתוק והכל אבל הרושם הראשוני הוא זה שקובע אם זה ימשיך או לא.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

לפני הפיקאפ, חמודות.
    היום, ביצ'יות.

אתה מה זה טועה...ובגדול.
    אבל עזוב, אולי אנחנו בגילאים שונים ובגלל זה אתה אולי חושב שזה ככה.
    אבל עכשיו כשאני חושב על זה, מצד שני, גם כשהייתי צעיר יותר אני זוכר שהבחורות הטובות דחו את כל ה"מקובלים" כביכול כי המקובלים לא היו לרמה שלהן, הם התנהגו כמו ערסים מטומטמים.
    היית צריך להיות מאוד איכותי כדי שבחורה טובה תצא איתך.
    הביצ'יות האלו עברו ידיים כמו גרביים...בסופו של דבר עם מי אתה היית רוצה לצאת?
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 05-01-2011 בשעה 11:27.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

לפני הפיקאפ, חמודות.
    היום, ביצ'יות.

זה ממש לא נכון. זה שהן ביצ'יות זה לא אומר שהן לא "יתאהבו" באיזה חנון שבא ואמר להן שלום.
    זה כל כך לא קשור.

לפני הפיקאפ, חמודות.
    היום, ביצ'יות.

מכשול ועוד מכשול? מה אתה לעזאזל? פודל אנושי? למה שאני ארצה איזו מטומטמת שחושבת שהחיים זה תחרות והיא סוג של פרס?
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 05-01-2011 בשעה 18:01.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

אוקיי, לא הבנתם אותי נכון. הכוונה בביצ'ית היא לא לבחורה שהיא הרשע בהתגלמותו, כי אף אחד לא רוצה אחת כזו גבר או אישה. הכוונה בביצ'ית היא לסגנון ההתנהגות. אם מדובר בבחורה ביישנית כזאת ונחבאת אל הכלים שתסמיק מכל בחור ממוצע שיתחיל איתה. או בחורה אסרטיבית שלא מפחדת להגיד את מה שהיא חושבת ולא תתרגש גם מהחתיך של השכבה.
    רוב הגברים ירגישו "מאויימים" מהביצ'ית.

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ומי אמר ששתיהן לא יכולות להיות בחורות טובות? מה שתיארת בסוף זה לא ההגדרה של ביצ'ית.

משתמש מתחיל האוואטר של Kuzak
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שמאמין לא מפחד

אני אוהב בנות שהם לא יותר מדי מרימות את האף (חשות...) ולא חושפות יותר מדי את הגוף שלהן

ברצלונה
    אהבת חיי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני שונא ביישניות שלא זורמות עם כלום והכל בשבילן פאדיחות. רק מלשמוע אותן מדברות אני חוטף קריזה..וחסרות בטחון שיזדיינו עם הילד כאפות של העיר רק כי "לא נעים להן לדחות אותו" חחח להקיא עליהן.
    בנוסף, אני גם שונא כל אחת שחושפת תקלף שלה מהר מדי - מה הטעם בלהיות עם מישי שמהרגע שהכירה אותך לא הפסיקה להחמיא לך?

משעמם רצח איתן, אני אשתגע, לא מבין למה כולם אוהבים כאלה.

והבנות שמתעללות נפשית בביישנים וחסרי בטחון עושות עבודה טובה בעצם. זה המחיר שהביישן צריך לשלם על מנת יום אחד להבין שהוא סתם מעפן ולהפסיק להיות כאפות.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 06-01-2011 בשעה 07:06.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,156 | הודעות: 8,150,738 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect