קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 03:26
  2. נשים - אומנות הפיתוי, למי זה מיועד ולמה?
    על ידי Moonchild בפורום נשים - אומנות הפיתוי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2010, 15:24
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-01-2008, 19:12
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:03
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 50

האם נשים צריכות לדעת את אומנות הפיתוי? - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי PTFtraceur צפיה בהודעה
    וחבל שלא טרחת ליקרוא.אולי זה יפוצץ לך תבועה, אבל בנים יזיינו מישהי שניראית טוב! תאמיני או לא- אבל בנים, זה לא בנות! כן! נישבעעע לך!
    את את יפה, ואת באה לדבר איתו, אין שום סיבה שהוא ידחה אותך, ככל שהוא יודע שאת לא חולה במשו אבל זה כבר תלוי ברוע של האישה. אלה אם ישלו פחד מינשים, פחד מפיניסטיות שמיתלוננות על אונס כשבן מחמיאה להן, פחד אישי, בעיה נפשית, בעיה פסיכולוגית, הוא הומו, או כל סיבה אחרת. אבל ככה? אין שום סיבה שבעולם. תיקראי את מה שעניתי לך בבקשה, בלי היתחמקויות. עניתי לך כבר על תגובת ההמשך חסרת הפואנטה שלך עוד בתגובה הראשונה.
    אני נוגד את התאוריה שלך. את כל כולה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Crystal
    לייקים
    0
    נקודות
    190
    משפט מחץ
    “The trick is in what one emphasizes. We either make ourselves miserable, or we make ourselves happy. The amount of work is the same.” Carlos Castaneda

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני נוגד את התאוריה שלך. את כל כולה.
    סוף סוף קצת היגיון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

אוקי, אז אתה תזיין כל אחת, כל אחת שתיהיה נחמדה אליך? כל מישעושה תדברים שאתה עושה, אתה תזיין? לא משנה איך היא ניראית?

שניה שניה, אני יעזוב תעובדה שקריסטל הזאת לא עונה לי לשניה. אני רוצה להבין כאן משו, זה מעין פורום פימיניזם קיצוני שנוגד את אומנות הפיתוי ואומר ש"אין שיטה", של חבורה של אנשים מתוסכלים שלא יוצאים לשטח כליום ויום ויום וסתם קוראים חרא באינטרנט, או..או...שזה פורום פיקאפ?

אוקי, אז אתה תזיין כל אחת, כל אחת שתיהיה נחמדה אליך? כל מישעושה תדברים שאתה עושה, אתה תזיין? לא משנה איך היא ניראית?

שניה שניה, אני יעזוב תעובדה שקריסטל הזאת לא עונה לי לשניה. אני רוצה להבין כאן משו, זה מעין פורום פימיניזם קיצוני שנוגד את אומנות הפיתוי ואומר ש"אין שיטה", של חבורה של אנשים מתוסכלים שלא יוצאים לשטח כליום ויום ויום וסתם קוראים חרא באינטרנט, או..או...שזה פורום פיקאפ?
    אתה מגדיר פיקאפ כ "לזיין כל מה שזז"?

אז כן..... גם אם תבוא לי מישהי שהיא כוסית על, דוגמנית מסלול, OK? אבל תתנהג בצורה מגעילה כלפי אנשים אחרים רק כי היא "יותר טובה" לדעתה\ דעת החברה, אז כן- הזין יעמוד אבל השכל יפעל, ועד כמה שאני זוכר אתה לא פועל מהזין נכון? אלא אם כן אצלך זה אחר.

אני אעדיף לצאת עם מישהי קצת פחות מושכת (לא עד כדי הזנחה עצמית) מאשר עם הכוסית שמתנהגת בצורה מגעילה, ואני פשוט אשב ואזיז את הראש בתנועות של כן\לא (תוך כדי שאני משתעמם למוות) שהיא תדבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Crystal צפיה בהודעה

אומנות הפיתוי זה דבר מטומטם, אין ספר שיגיד לך הא ודא ואחד שתיים שלוש הנה השגת בחורה.
    זה מטומטם שנשים וגברים ילמדו את הדבר הזה.
    כל מה שכייף זה הספונטניות, האמיתיות שבלהכיר את הגבר...
    גם גברים וגם נשים צריכים להעלות את הביטחון העצמי שלהם זה כן, אבל להיות עד כדי כך נואש ו"ללמוד" איך לפתות אישה. תעשו לי טובה.
    Crystal- זה בהחלט מעלה את הביטחון, לא כל גבר יכול לגשת למישהי בספונטניות ולפתח שיחה, להרבה יש פחד מדחייה (אכזרית יש לציין), או בפחד מפשוט לעמוד שם ולגמגם, ואז לחזור חזרה בבושת פנים...... וכן גם לי יש את הפחד הזה, ההבדל הוא? שאני עובד על זה.

כמו שכבר אמרתי, אנחנו בני אדם- על כל הפוביות והפחדים הבלתי מוסברים שיש לזה, לא סתם לפסיכולוגים יש עבודה נכון? אז אחד נולד עם ביטחון ואחד צריך לרכוש אותו, אחד יכול פשוט לצאת ולעשות את זה- אחד צריך לקרוא ספר כדי לעשות את זה, למה זה כל כך מטומטם? אין מדריך שלם "להשיג בחורה" ו "מה להגיד על כל מילה שיוצאת לה מהפה", אבל במצבים מלחיצים- אני לא רואה מה הבעיה שיהיה ליין מוכן?

ומה אם היא לא אומרת "היי"? מה אם היא בוהה בי בצורה מוזרה? מה אז? ולהגיד "זה לא יקרה"- לא אומר שהבעיה נפתרה כי סביר מאוד להניח שזה כן יקרה.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 06-01-2011 בשעה 20:38.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אתה מגדיר פיקאפ כ "לזיין כל מה שזז"?
    לא. לא קראתה את שאר התגובות שלי? אז אל תגיב אדוני אם אתה לא יודע על מה מדוברת השיחה.
    אז כן..... גם אם תבוא לי מישהי שהיא כוסית על, דוגמנית מסלול, OK? אבל תתנהג בצורה מגעילה כלפי אנשים אחרים רק כי היא "יותר טובה" ממ..לא, זה לא פיקאפ, זה לא יותר מזיונישכל- אבל פיקאפ זה בטוח לא. לדעתה\ דעת החברה, אז כן- הזין יעמוד אבל השכל יפעל, ועד כמה שאני זוכר אתה לא פועל מהזין נכון? אלא אם כן אצלך זה אחר.

אני אעדיף לצאת עם מישהי קצת פחות מושכת (לא עד כדי הזנחה עצמית) מאשר עם הכוסית שמתנהגת בצורה מגעילה, ואני פשוט אשב ואזיז את הראש בתנועות של כן\לא (תוך כדי שאני משתעמם למוות) שהיא תדבר. זה ניקרא לצאת עם מישהי, זה ניקרא מערכת יחסים. אתה אומר לי שאתה נגד סטוצים? שאתה לא תישכב עם מישהי כוסית אלה אם היא חברה שלך לטווח זמן ארוך? אולי יש עוד חוקים שילדים נתנו בפורום הזה לאוטוסגסטיה עצמית שטוב להם עם הפיקאפ ה"מוצלח" שלהם? והם המציאו לעצמם איזה חארטה שהם לא יזיינו אלה אם יעברו כ30 דייטים או משו כזה וממש לא ביגלל שלא מצליח להם, אלה כי כך הם "מעדיפים"! או שהם לא יזיינו סתם מישהי יפה שהכירו רק היום כשנסעו לעיר אחרת אומשו..לא ביגלל העובדה שלא מצליח להם ולכמה חברה כן, אלה ביגלל..ביגלל שהם לא רוצים! היא מעיר אחרת! כן? .GIVE ME A BRAKE

Crystal- זה בהחלט מעלה את הביטחון, לא כל גבר יכול לגשת למישהי בספונטניות ולפתח שיחה, להרבה יש פחד מדחייה (אכזרית יש לציין), או בפחד מפשוט לעמוד שם ולגמגם, ואז לחזור חזרה בבושת פנים...... וכן גם לי יש את הפחד הזה, ההבדל הוא? שאני עובד על זה.

כמו שכבר אמרתי, אנחנו בני אדם- על כל הפוביות והפחדים הבלתי מוסברים שיש לזה, לא סתם לפסיכולוגים יש עבודה נכון? אז אחד נולד עם ביטחון ואחד צריך לרכוש אותו, כולם רוכשים ביטחון. לא נולדים עםזה, ממש כפי שכולם מיתגברים על הפחדים, ולא נולדים לעשות סלטות פריראן טריקינג לטפס על הרים ובאנג'י, לא נולדים עם יכולות אקרובטיות ויכולות טיפוס, כלב לא נולד מאולף, ובנאדם לא נולד תוקפני או חסר ביטחון.אחד יכול פשוט לצאת ולעשות את זה- אחד צריך לקרוא ספר כדי לעשות את זה, בולשיט, כפי שציינתי, ספר לא נותן לך ביטחון. אם לזה הפורום הזה הוביל זה עצוב למה זה כל כך מטומטם? אין מדריך שלם "להשיג בחורה" ו "מה להגיד על כל מילה שיוצאת לה מהפה", אבל במצבים מלחיצים- אני לא רואה מה הבעיה שיהיה ליין מוכן?
    יש בעיה, הרעיון הוא להיתגבר על המצבים המלחיצים עם הזמן ולא בליין מוכן כי זה לא ניקרא להתגבר- אלה להתחמק, כשביזכות הספר שקראתה אתה מודע לטעויות שלך כל פעם אחר פעם אחר פעם, וככה אתה עושה כלפעם אתזה יותר טוב, אתה מתחיל מחיוכים חזרה, אתה ממשיך לNC, וכך הלאה וכך הלאה. הכל תלוי במטרות שלך.
    ומה אם היא לא אומרת "היי"? מה אם היא בוהה בי בצורה מוזרה? מה אז? עניתה לעצמך "ו..מה אז?" זה בדיוק העיניין.. מה אז...נואזמה...כילו.. מה..מה אז? ולהגיד "זה לא יקרה"- לא אומר שהבעיה נפתרה כי סביר מאוד להניח שזה כן יקרה.
    אז זה יקרה... ו..WHO GIVES A FUCK? זה מה שיעלה לך תביטחון. תאמת מוזר לי שאני מסביר אתזה, כי זה לא שתהסברים שלי קראתי ממדריכים, אלה אתה פשוט קולט אתזה כשאתה יוצא לשטח. אני לא מכיר אותך, לא מזלזל, לא כלום, אבל תאכלס? זה ניראה כילו חלקכם ממש לא יוצאים לסארג'ים ביום יום. ובעצם לא עושים כלום חוץ מיליקרוא מאמרים ולחרוש על המחשב, ושיכנוע אופטימי, צבוע, במיטבו.
    נערך לאחרונה על ידי PTFtraceur; 06-01-2011 בשעה 20:57.

אז זה יקרה... ו..WHO GIVES A FUCK? זה מה שיעלה לך תביטחון. תאמת מוזר לי שאני מסביר אתזה, כי זה לא שתהסברים שלי קראתי ממדריכים, אלה אתה פשוט קולט אתזה כשאתה יוצא לשטח. אני לא מכיר אותך, לא מזלזל, לא כלום, אבל תאכלס? זה ניראה כילו חלקכם ממש לא יוצאים לסארג'ים ביום יום. ובעצם לא עושים כלום חוץ מיליקרוא מאמרים ולחרוש על המחשב, ושיכנוע אופטימי, צבוע, במיטבו.
    כן...... גם אם זה סטוץ אבל הבחורה פשוט מגעילה- אז 100% שלא- אבל אולי זה רק אני.......

וביטחון עצמי זה דבר מולד ונרכש, אדם כן יכול להיוולד עם נטייה לתוקפנות שפשוט תתפתח עם השנים.

ולמקרה שלא ידעת, אז כן! יש בחורים שזה ישבור אותם לקבל דחייה כזו! והאמת? לא אשמתם....
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ביטחון עצמי זה דבר מולד
    ביטחון עצמי זה לא דבר שנולדים איתו, עד כמה שזה ישבור לכם את האמונה שגדלתם עליה..
    ביטחון עצמי רוכשים, כולם רוכשים ביטחון עצמי, זה משהו שלומדים אותו, זה לא ויטמין בגוף.. או הורמון שנולדים איתו.

כן, יש את ה"טבעיים" (בולשיט, לא קיים, גם הם רכשו את ה"טבעיות" הזאת, אני פשוט מנסה לדבר בשפה שלכם) ש"תמיד" היה להם ביטחון עצמי אבל הביטחון העצמי שלהם לא היה מולד!
    • כשהם נולדו, הוריהם טיפחו אותם, לא עשו עניין ולא צעקו עליהם על כל טעות שהם עשו וכן הם האמינו במה שהם עושים.
    • הם גדלו בסביבת חברים שתמכה בהם, להבדיל ממני שהייתי צריך להלחם כל הזמן, לחשוש מהסביבה שלי ולוודא שהם לא שמים לי רגליים (מה שמוריד את הביטחון והופך אותך לאדם שחושב על כל מעשה שהוא עושה ומפחד להעיז.. מה שמפריע בפיקאפ).
    • יכול להיות שהיה להם אח גדול שעבר את כל החרא על בשרו ואז כשהוא לימד אותם הוא סיפק להם בעצם את "שביל הזהב" וככה זה מנע מהם התנגדויות, מקרים לא נעימים וכו' ואז לכאורה הם נראו בעייננו "טבעיים עם ביטחון עצמי מולד" אבל תכלס - אין דבר כזה!

ביטחון עצמי תמיד רוכשים! השאלה באיזו צורה ומתי (כי אם יהיה לך מזל והביטחון העצמי שלך יבנה כבר מגיל צעיר בזכות העובדה שהייתה לך סביבה תומכת יעלילו עליך שאתה "טבעי בעל ביטחון מולד" להבדיל ממני שהיה לי פחות מזל וגדלתי בסביבה מגבילה ואז אני נחשב ל"טמבל שלומד פיקאפ" אבל עקרונית, אין שוני בננו בעניין זה, שנינו רכשנו ביטחון עצמי, לא נולדנו איתו אך רכשנו אותו בדרכים שונות).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-01-2011 בשעה 22:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

PTFtraceur
    אתה באמת תזיין כל כוסית לא משנה איך היא תתנהג?

אם אני אראה HB10 שתשעמם אותי למוות ותהיה אליי מגעילה ויהיה לה פשוט חרא אופי, אז גם סטוץ לא יהיה, בהתחלה שאני אראה את היופי שלה יהיה לי משיכה מטורפת אליה ואז כשאני אדבר איתה אז זה לאט לאט יהרס, כמו שיוסי אמר, אתה אמור לפעול מהשכל, לא מהזין, לא מגיע לכלבה הזאת אפילו לא סטוץ עם מישהו כמוני, אז לא יהיה לי סטוץ מאותו יום עם HB10, אז אני אלך ל9 ואפילו 8 ואם היא תהיה נחמדה ומעניינת ואני אהיה איתה בזמן שאני אדבר איתה אז איתה אני הרבה יותר אהנה

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

תנו לפורום הזה צ'אנס לפני שאתם פוסלים אותו.
    בפעם הראשונה ששמעתי על פיק-אפ גם אני הייתי בטוח שזה סתם שטויות.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

בקשר לביטחון עצמי, אז אני למדתי על בשרי שזה דבר שהוא נרכש לחלוטין וזה בכלל לא בגדר שאלה, זאת עובדה, אני הייתי מפגר שהאמין בזה שביטחון עצמי זה משהו שנולדים איתו, אבל בתכלס זה בסך הכל משהו שבונים ויש פשוט אנשים שאצלהם זה מתחיל בשלב מוקדם יותר בחיים אבל לרוב החיים לא ורודים מ-0 עבור אף אחד, ועוד משהו שאני לא מבין, אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא רואה מישהו שהוא לא ביישן כמניאק, זה לא שאו שאתה אפס או שאתה כלום, אני למשל בקשר רציני עם בחורה מוכן בשמחה להחמיא לה לדאוג לה וכו' אבל כמובן עד הגבול המסויים כי אני מבין שבסופו של דבר זה ישעמם אותה ויגרום לקשר להידרדר אז כן זה עולם מפגר ודפוק אבל אין מה לעשות, וזאת גם הסיבה שגם אם אני אראה מישהי יפה בטירוף אני לא אפתח את הפה הזה על ההתחלה כי זה סתם יגרום לי להיראות כמו כל אחד אחר (מקסימום אם אני כל כך ארצה אני אוכל לשמור את זה לאחר כך) ותאמינו לי מבנאדם שבאמת היה לו את הרצון הדפוק הזה להחמיא לבנות בצורה מתחכמת ומתייפיפת הפכתי לאחד שלעתים די קרובות אפילו לא זורק חצי מילה על איזו כוסית על וכל התחכום מתבטא בפלפליות ובנגים וכו', זה עדיין לא הופך אותי לאדם מניאק! (להיפך, אם למשל תהיה לי חברה אני די בטוח שלפחות בשבוע הראשון אני ממש יפנק אותה יעשה עבורה וכו' כי יש בי עדיין את הרצון לאהוב מישהי/לגרום לה ליהנות, למשל בסקס אני מאמין שזה לא רק קטע של לדפוק וללכת אני מאמין שאפילו בסטוץ מעאפן מגיע לבחורה שאיתי ליהנות וגם אני איהנה מזה שהיא נהנית, זה לא יהיה סתם הזיון עצמו וזהו, אני פשוט למדתי שהרצון הטוב שלי לגרום לבחורה שאני רוצה להרגיש טוב הוא לגיטימי לגמרי רק לא ברמה שזה משעמם או הורס על ההתחלה/בכל שלב אחר), הסיבה היחידה שאנשים "מניאקים" מצליחים עם בחורות זה בגלל שיש להם ביצים והם משתמשים בהם, הם רוצים משהו ולא עוצרים את עצמם, הביישן יכול לרצות את אותו הדבר אפילו יותר אבל כשיגיע רגע האמת הוא יתקפל.

ואגב סתם לרקורד, אני יודע על בנאדם שהיה בשכבה שלי שהוא בהחלט היה אחד ה"סלבס" באמת אחלה של ערך היה לו תמיד, גם הוא כן אחד מהאנשים הבולטים, ששומעים אותם בלי הפסקה, וראו שיש לו הרבה מאוד ביטחון עצמי, גם יש לו יחסית די הרבה בנות בחיים שלו (שהוא קשור אליהן איכשהו), הוא גם אחד מהאלה שבנות יזילו עליהם ריר בקטע של "וואי איזה חתיך הוא עם ריבועים טרפזים משולשים וכו'" (וגם הפנים שלו די נאות), ויחד עם כל זה, מחבר שלי שהוא היה חבר מאוד קרוב שלו שמעתי שהבנאדם הזה חסר ביצים לחלוטין כשזה נוגע לבנות, הוא מפחד בכלל לגשת לדבר איתן, הוא חייב עוד מישהו אחד לפחות שיבוא איתו וגם אז הזה שבא איתו מדבר יותר ממנו ועושה את רוב העבודה, ומה שיותר דפוק זה שהבנאדם הזה זיין פעם אחת בחיים שלו (וכולם בטוחים שהוא זיין על, גם אני הייתי בטוח) מישהי וגם היא הייתה חברה שלו וגם כן לא איזה משהו משהו, וזה באמת השאיר אותי בשוק כי נחשפה בפניי המסיכה הכי גדולה שראיתי מבנאדם אי פעם (הייתי איתו בכיתה 3 שנים) ואני עוד חשבתי לעצמי לא מזמן שאני יחסית פראייר ומישהו אחר היה מצליח הרבה יותר במקומי, אבל במקרה של הבנאדם הזה באמת שחילקו אגוזים למי שאין בכלל לסת ואני לא מדבר על שיניים חחח.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 07-01-2011 בשעה 07:10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שידעו,למי אכפת מזה?!
    זה שהן יודעות לא אמור להפריע לזה,רק אולי קצת יותר מאתגר.וככה יותר אפסים יעופו מהעסק ויפסיקו להרוס לאלו שבאמת משקיעים בשביל להביא את לרמה טובה.

בנוגע לביישנים,לכל אחד מגיע בחורה.
    אבל כוסית על?!מצחיק.זה שהם ביישנים ויטפלו בה כמו מלכה אומר שמגיע להם מישהי כוסית פ33!ת?
    ממש לא,תשקיע תשיג.
    שום דבר בעולם הזה לא בא בחינם.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

רק אתמול הלכתי עם חבר ומישי התחילה איתי בצורה ישירה ודחיתי אותה. והיא הייתה "כוסית" בשפה שלך.
    שלא נזכיר את שאר הפעמים שאני דוחה בנות שמתחילות איתי רק כי ככה בא לי היום...שמע יש פה מישו שנוגד את התאוריה שלך. חח

ובטחון עצמי זה ועוד איך דבר נרכש די לזיין תשכל על דברים שאתם לא מבינים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-01-2011 בשעה 12:53.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אבל כוסית על?!מצחיק.זה שהם ביישנים ויטפלו בה כמו מלכה אומר שמגיע להם מישהי כוסית פ33!ת?
    ממש לא,תשקיע תשיג.
    שני הסוגים משקיעים!!! רק שהמניאק משקיע יותר בעצמו להבדיל מהביישן שמשקיע בבחורה ועוד הבחורה נמשכת למניאק, האבולוציה אף פעם לא הייתה הוגנת.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    שני הסוגים משקיעים!!! רק שהמניאק משקיע יותר בעצמו להבדיל מהביישן שמשקיע בבחורה ועוד הבחורה נמשכת למניאק, האבולוציה אף פעם לא הייתה הוגנת.
    מה אתה רוצה? שלוזר ביישן שלא עושה כלום כל היום ישיג בחורות, ומי שמנסה כל היום להשיג בחורות לא ישיג?

אתה מקשיב לעצמך?
    אחי, תלמד פיקאפ, צא החוצה, תזיין איזה 20 נשים ואז תרגיש אחרת לגבי הנושא.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מה אתה רוצה? שלוזר ביישן שלא עושה כלום כל היום ישיג בחורות, ומי שמנסה כל היום להשיג בחורות לא ישיג?
    בדיוק!
    זה כמו שתגיד לי "אתה מצפה שנתן לבחור שלא עושה כלום עם עצמו לחיות? לא מגיע לו..".

אחי, תלמד פיקאפ, צא החוצה, תזיין איזה 20 נשים ואז תרגיש אחרת לגבי הנושא.
    כרגע תיארת את הדרך שאתה תאלץ לעבור בשביל לחשוב כמוני.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect