ברור שהתנשקתי.. עם בת כמובן.. ומה זאת אומרת קטע אינטימי? ברור שהתאכזבתי מחבר פעם.. למה?
ברור שהתנשקתי.. עם בת כמובן.. ומה זאת אומרת קטע אינטימי? ברור שהתאכזבתי מחבר פעם.. למה?
|
|
אמ.. בקשר לקטע אינטימי.. כן.. ותראה.. בגלל בת אני בכיתי פעם.. אבל בגלל בן זה לא קרה.. לא ממש נפגעתי יותר שנאתי..
וברור שהרגשתי משהו שהתנשקתי עם הילדה .. גם עשיתי יותר מזה .. וברור שעשיתי את זה מבוך הנאה ..
נערך לאחרונה על ידי ANO1; 16-01-2011 בשעה 00:30.
ענית לעצמך חדש משמעית.
כמו שאמרתי לך כבר קודם,אתה סתם מכניס את עצמך לתסביכים,גם לי זה היה בגילך,כל הזמן הייתי מכניס את עצמי לתסביכים על זה,וזה עבר לי אחרי חודש בערך.
תנסה להעסיק את עצמך בדברים אחרים שלא יגרמו לך לחשוב על זה,לשחק כדורגל,להיות עם חברים,משפחה מחשב וכו'..
אתה תראה שהמחשבה הזאת תעבור לך.
אתה סטרייט לחלוטין.
אל תטריד את עצמך עם המחשבות האלה,למרות שבסופו של דבר זה יעבור לך.
ואו.. נתת לי אפשרות איכשהו להיות אופטימי חח .. אבל מה אם אני יגיד לך שאני מרגיש שאני ממש רוצה קטע אינטימי רק לניסיון .. ( אני יודע כאחד שלוקח סיכונים ואוהב לנסות) עם חבר קרוב ? זה גם חלק מהורמונים ?
אתה טועה לחלוטין.
אם הוא סתם ידחיק את זה\ ישכח מזה, הוא עלול למצוא את עצמו בגיל 30 נשוי ונמשך לגברים- ומפרק משפחה אחר כך (לא חסרים כאלה שעשו את זה).
לבחור שפתח את האשכול, כן ההורמונים בגיל הזה משתוללים אז כלום לא בטוח, אבל אם אתה באמת רוצה להתנסות ותמצא מישהו שיסכים (שוב- רק אם אתה באמת רוצה!) אז תתנסה.
ואושרי- נטייה מינית רחוק שנות אור מסיגריות.........
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 16-01-2011 בשעה 00:44.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
יאכס.. לא רוצה לשכב .. אני רוצה נשיקה.. מזמוזים כאלה.. כמו עם בת .. לראות מה יותר עושה לי את זה הבנת ? זה לא בא לידי ביטוי כל כך .. זה חבר מאוד טוב .. לא רוצה שיהרס בינינו.. אם אני לא יקבל קודם את ההסכמה שלו( אני יודע שהוא בחיים לא יסכים ) אני לא יעשה כלום.. אני לא עצבני או משו בגלל זה חחותרשום לי תגובה ואני יגיב לך עוד 10 דקות אני הולך שניה
תגיד אתה שומע את עצמך בכלל?(אני מדגיש את מה שאמרת) גבר שנמשך לגברים ירצה להגיע עד הסוף (לשכב) עם הגבר השני כמו שכל גבר סטרייט ירצה להגיע עם בחורה למיטה.
אתה סתם רוצה להתנסות בנשיקה ?ובשביל מה?אתה בעצמך אומר שאתה נגעל מלשכב עם גברים,אז מה הקטץ' פה בוא תסביר לי?
אני מציע שלא תעשה את זה,בייחוד מישהו שאתה מכיר כי אז הוא יכול לצחוק על זה ויספר לכולם ולא יהיה לך נעים(מילא אם היית כזה,אבל אתה לא כזה,חבל לגרום לעצמך סתם עגמת נפש)
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
בדיוק... לא כולם רוצים לשכב..
ו.. הוא לא יצחק עליי.. הוא חבר מאוד טוב . הוא יודע עליי הכל.. תאמין לי .. ממה שאני מספר לו .. כל כך הרבה.. זה כמו שאתה מספר דברים להורים או לאחים שלך .. אותו הדבר.. אני ממש אוהב אותו .. בין אם זה בתוך אח .. ( אני חושב שזה לגיטימי לאהוב חבר טוב .. כי הוא חבר מאוד טוב ) ובין אם זה לאהוב מהבחינה לאהוב חח
נערך לאחרונה על ידי ANO1; 16-01-2011 בשעה 00:59.
שוב, לי נשמע שאתה סתם סקרן...
תתנסה, אם לא תנסה לא תדע, אבל אני חושב שאתה סטרייט לפי מה שתיארת פה.
מה שאתה מרגיש זה טבעי בגיל ההתבגרות, רוב הנערים חווים דבר כזה או אחר.
אם היה לי את האמץ .. הייתי עושה את זה מזמן חח ><