|
|
טיילור, לא הבנתי איך בדיוק הוכחת שמשיכה היא בחירה על ידי מתן הדוגמאות שלך? זה שבחורות כלשהן חושבות שאתה לא הסיגנון שלהן, לא אומר שהן בוחרות לחשוב את זה. זה פשוט כי אתה לא מתאים להן.
puamodel, שמח שהגענו להבנה
אני גם לא מסכים שלמשיכה יש קשר ישיר בהתניות חברתיות כלשהן. אולי בערך חברתי. יש הבדל בין מה שנחשב שווה בעיני החברה למה שנחשב שווה בעיני החבורה שבה אתה נמצא. באחד מדובר על משהו שיטחי: בלונדינית גבוהה, בשני מדובר על בחורה ספציפית - יוליה.
אם כל החברים שלך חושבים שיוליה שווה, אז אתה תרצה את יוליה יותר מאשר רצית קודם.
אבל אם תפגוש בלונדינית גבוהה לא בטעם שלך, רק בגלל שבציבור נהוג לחשוב שבלונדיניות גובוהות הן שוות, לא בהכרח זה ישפיע עליך.
חוץ מזה, אני מוצא את הסוג הזה של משיכה לחלש. כי אם אתה פוסל בחורה רק בגלל שחבר שלך חושב שהיא לא שווה, המצב לא משהו. אלא אם החבר מנמק את זה: "היא בכת השטן, אחי!"
תוספת: הנה בדיוק דוגמה על זה, שקרתה בפורום אף אקס פי. בחור אחד אמר משפט נורא מצחיק: "אני לא חושב שצריך לשפוט בחורה לפי מראה אבל בגלל שבאומנות הפיתוי נהוג ככה אז אני אגיד לך ש..." - אחר כך הגיע הרבה בולשיט על זה שחברה שלי לא נראית לו דוגמנית מספיק. אם היו לי חברים כאלו והייתי מושפע מהם, אז כנראה שהייתי שיטחי ורווק. מאחר ולחברים שלי יש טיפה יותר עומק, השיפוט שלי על מה זה בחורה שווה ומה לא, מושפע מהם בצורה אחרת.
נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 19-01-2011 בשעה 23:55.
ואו לקחתם קשה את המאמר.
הוא רק בא להסביר ,בתוספת הומור,שאין כזה דבר נוסחה לאהבה והוסיף על הדרך כמה טיפים מועילים וחוות דעת נוקבת.
חבר'ס - רק להבהיר משהו - סניה בן אדם פשוט מדהים! רק הבעיה שלו שמשום מה הוא מצליח לעצבן חצי פורום![]()
חח תודה מריו![]()