5-0 .
נכתב במקור על ידי -EliAv- 5-0 . תשובה נכונה, שאלה חדשה: מהם ארבעת טורנירי הגראנד סלאם ?
אליפות אוסטרליה הפתוחה אליפות צרפת הפתוחה טורניר וימבילדון(בבריטנה) ואליפות ארצות הברית הפתוחה
נכתב במקור על ידי .INFERNO אליפות אוסטרליה הפתוחה אליפות צרפת הפתוחה טורניר וימבילדון(בבריטנה) ואליפות ארצות הברית הפתוחה תשובה לא מלאה , יש לך טעות.
איזה טעות , לא הבנתי ? הבאתי לך את התשובה לשאלה אני לא רואה פה טעות
1.אליפות אוסטרליה הפתוחה 2.הרולאן גארוס (אליפות צרפת הפתוחה) 3.טורניר וימבלדון (בבריטניה) 4.אליפות ארצות הברית הפתוחה
נכתב במקור על ידי -EliAv- 1.אליפות אוסטרליה הפתוחה 2.הרולאן גארוס (אליפות צרפת הפתוחה) 3.טורניר וימבלדון (בבריטניה) 4.אליפות ארצות הברית הפתוחה תשובה מלאה ונכונה. שאלה חדשה: מהוא הטורניר החשוב ביותר של השנה בטניס? שבו 8 משתתפים משחקים גם בנים וגם בנות ?
אני ממש לא בטוח אבל US OPEN ?
נכתב במקור על ידי -EliAv- אני ממש לא בטוח אבל US OPEN ? זהו לא אחד מטורנירי הגראנד סלאם.
אני עדיין לא בטוח אבל טורניר המאסטרס ?
גביע המאסטרס ?
נכתב במקור על ידי -EliAv- אני עדיין לא בטוח אבל טורניר המאסטרס ? תשובה נכונה, שאלה חדשה: אירוע שהתקיים השנה , חשוב מאוד בנוגע לספורט - לילה אחד ? מי אני? האתגר יגמר מחר בשעה 20:00
האתגר של הפל את היריב ביניכם נגמר , אליאב ניצח עם הפרש של 2 נקודות . אליאב אתה רשמית עולה לגמר..
חוקי הפורום