תודה אחי
תודה אחי
|
|
אני מעדיף VIBRANT
תודה :]
Samsung היא חברה מאוד טובה בטלויזיות,מסכים למחשב וכו...
Apple שלא נדבר מתמצאת במחשבים ובפאלפונים שכך iPhone אומנם מסך קטן אבל מהיר בלי בעיות אנטרנט סוס ואפליקציות וכו...
אני קניתי Samsung galaxy S פרצתי אותו ואחרי שהורדתי 6-7 משחקים קלים הוא נהיה מזה איטי זה סתם פלאפון מסריח איטי שלא זז פחחח עלק "הנציג מסלקום" המליץ לי עליו יותר מאייפון 4 ...
בקיצור לתגובה : Samsung Galaxy S חרא ותמיד יהיה חרא ותראו איך הוא לא יזוז לכם אחרי שבוע-שבועיים.
עריכה: מי שאומר שgalaxy יותר טוב מאייפון יוצא מטומטם ברמות תעשו תחרות מי מהיר יותר במשחקים אנטרנט ואפליקציות יותר שוות ואתם תראו איך galaxy סתם פלאפון איטי שאין לו משחקים יותר מ 100 MEGA חוץ מNeed for speed וכאלה..
נערך לאחרונה על ידי AdminTzach; 28-04-2011 בשעה 21:45.
טוב זה אחד הטלפונים הגרועים, עזבו את המפרט שלו שנשמע פצצה, בפועל הוא עובד כמו בובה על דשבורד וזה בדוק.. חפשו סיקורים שלו ביוטיוב הפלאפון לאגר ברמות... פדיחה לגלקסי אס 1... מי שרוצה סמארטפון אמיתי שילך לכיוון HTC desire HD
קנייתיי אייפון 4 סוווווווווווווווווווווס !
קח נסססססססה. זה אחלה אבל תיזהר מחיקוים
![]()
ברור שהוא יהיה לכם איתי ולאגר,זה כי אתם עדין משתמשים ברום של המפעילות
תחליפו לרומים היותר ידועים כמו פילוטX ודארקי והמכשיר יטוס ברמות שלא חלמתם עליהם...רואים עד כמה קצת אתם באמת מתעניינים במכשירים שלכם
שלום לכולם, אני עובד באורנג בואו אני אספר לכם משהו,
הגלאקסי S הוא מכשיר נהדר, הוא הטאץ' הכי טוב כיום בשוק לא רואה שום נוקיה ושום אריקסון ממטר.
אבל יש פה תגובה של איזה בחור שלא כל כך מבין במכשירים והוא סתם מתלהב ממפרט טכני יותר מידיי, כי האייפון 4 לא רואה אף מכשיר היום ממטר, אף מכשיר.
וגם הגלאקסי 2 יהיה רק כינור שני לחברת אפל.
המסך של אייפון, הטאץ', המהירות, והיכולת להעמיס על עצמו כמויות גדולות של מוזיקה משחקים סרטים ואפליקציות שונות, הוא הכי טוב בעולם ואף אחד לא מתקרב אליו...סמסונג יכולה להוציא מכשירים עם מעבדים של נס"א עם היא רוצה וזה לא יעזור לה, האייפון תמיד ינצח בסוף. הוא פשוט יותר מהיר.
דרך אגב לתגובה שאומרת שהגלאקסי השאיר לאייפון אבק, כנראה אתה לא מעודכן, האייפון 4 נמכר פי כמה וכמה מהגלאקסי, בעולם בכלל ובישראל בפרט
לה מפגר שאומר שהוא עובד באורנג
כמה שאתה טועה.... סמסונג מכרו יותר יחידות גלקסי S! והאייפון ממש אבל ממש לא שווה כלום כמו שאתה חושב יש לאח שלי וניסיתי את שניהם לפני שקניתי והגלקסי יותר טוב! האייפון כרגיל סתם עוד מותג....
שכחתי לציין שהוא מזה לא עמיד 0.0 אתמול שריססנו אחד את השני בספריי לגלקסי שלי לא קרה כלום ולשני נהרס האייפון 0.0 קיצר סתם עוד חרא (האייפון)
זה שאייפון נמכר יותר לא אומר כלום
זה כמו שנייק מוכרים יותר מאדדיס או כל שיט אחר .....
חברה בואו אני אפתור לכם את הבעיה אני איש היי-טק מקצועי עובד באינטל בוגר תואר במדעי המחשב והנדסת מחשבים בטכניון האמת היא שהתחרות בין האייפון לגלקסי היא אכן קשה כיוון שהחומרה של חברת אפל מובילה מכולם היא עשוייה מקשה אחת עם רכיבים איכותיים ביותר לכן התא הסלולארי בה מופעל רציף ומתבטא בחוסר תקלות ומסך מגע מעולה וכשהאייפון נמצא במצבי לחץ ובעומס רב כמו שנאמר כשמעמיסים עליו הרבה נתונים כגון קבצי מוזיקה ומשחקים רבים הוא ממשיך לרוץ שלא כמו הגלקסי שהמהנדסים הדרום קוראנים לא מצליחים ליצור ואז הגלקסי הוא מאט וצולע ואף נתקע יהיה באשר יהיה בעל מעבד עם ליבה כפולה ימשיך כך אגב האייפון 5 שנחשף למחצה גם בעל ליבה כפולה עם 1 gb רם פנימי אך היתרון של הגלקסי הוא מערכת ההפעלה אנדרואיד מה שמכונה מערכת הפעלה " קוד פתוח " ואיתו ניתן לעשות הרבה דברים ללא הגבלה ואכן הפיתרון האמיתי הוא המכשיר החדש של HTC שיחשף לשוק בעוד כחודשיים והוא יהיה בעל מעבד ליבה כפולה כבר מדובר אפילו על מעבד i3 עם גרסא של 1 ג'יגה רם או 2 ג'יגה רם וחברת HTC ידועה באיכות מוצרים גבוהה ביותר המשתווית לחברת אפל וכאן הבונוס שתהיה מערכת ההפעלה החדישה windows phone 7 מערכת הפעלה המקבילה ל windows mobile 6 אך יותר חדישה עם ממש windows מלא זיכרו windows phone 7 תהיה גם גירסא של המכשיר עם אנדרואיד 2.3 עם מצלמה 8 מגה פיקסל עם NFC ועוד ועוד ועוד ואכן כאן לאייפון 5 ובא נאמר אייפון 6 יהיה קשה מאוד מאוד להתחרות הוא יהיה במרחק רב על אחת כמה וכמה הגלקסי שכבר עתה חסר לו למצלמתו הפלאש החשוב שאמור גם לשמש כפנס וכאן חברת HTC דאגה לפלאש מוגדל שהפנס יאיר לרחוק המכשיר החדש מבית HTC מכונה HTC desire 2 FHD ניתן למצוא מידע על המכשיר באתרים גרמניים וטיוואניים
חכו ותראו בהצלחה חבר'ה לא כדאי למהר כל כך הכל נחשף תמיד בקייץ האמריקאי והמערב אירופאי יולי אוגוסט קייץ שמח עם מכשיר מנצח...![]()
נערך לאחרונה על ידי yossal333; 14-05-2011 בשעה 22:49.
חחחחחחחח עובד אייטק מקצועי על התחת שלי עלק חחחחחחח ו עלק עובד אורנג סעו סעו מיפה יא פדחנים קטנים בטח ילדים בני חמש כיתה אלף אומרים אני עובד בהייטק בזובי שלי...
וזה הסיפור שלי:
כל יום שאני עובד בתחנת אוטובוס ליד הבית שלי *כל איש* או *כל אחד* מחזיק בידו סמסונג סלאקסי S
יודעים למה?!
בגלל שאתה מתחייב על גלאקסי והינה יש לך אותו אבל על אייפון חייב לשלם כי זה יותר טוב כולם יודעים.. אז פשוט אנשים מצטרפים לחברות מתחייבים ומשלמים פחות והינה סמסונג גלאקסי S ...