|
|
פעם מישהו סיפר לי סיפור על זקן (לא כל כך זקן משהו בסביבות החמישים נוטה לשישים) עשיר אחד שממש אהב כסף, נשים צעירות, מסיבות היו לו גם כמה רכבי ספורט, כמה אופנועי קאסטום וספורט, יאכטה מפוארת, בית מדהים על החוף ועוד כמה פינוקים כאלה ואחרים בקיצור הזקן הזה חי טוב ואפילו טוב מאוד במובנים של הנאות.
אבל, כמו שאתם יודעים עם הגיל הבריאות התחילה להתרופף והוא היה צריך ללכת לטיפולים פה ושם אבל אף פעם לא משהו רציני.
פעם אחת הוא הגיע לקופת חולים בשביל מרשם שרצה אך כמו שבכל קופת חולים יש תור וצריך להמתין אז ממתינים, במהלך ההמתנה היו שם שני זקנים קצת מוכרים שדיברו בינהם, הזקן שאל אותם על שמם ופתאום זיהה שהם היו שני חבר'ה שגדלו איתו בשכונה.
אז ככה הם התחילו לדבר בינהם על מה קורה ואיך מרגישים וכל אחד מדבר על בעיותיו הוא.
אבל אז פתאום צילצל הפלאפון של אחד מהחברים והזקן פתאום נראה שמח ומאושר זורח כולו ומדבר בהתלהבות עם הקול שבצד השני הזקן שלנו לא מבין על מה ההתלהבות, אז הוא שואל את החבר על מה הוא שמח מה הוא זכה בכסף? קיבל מתנה יקרה? מה בעצם קרה? אז החבר השני סיפר לו שהוא שמח כי הילדה שלו ילדה היום והוא ציפה בקוצר רוח ללידת הנכד הראשון שלו... הזקן שלנו לא הצליח להבין אז הוא שאל ועל זה כל השמחה הזאת? אמר לו החבר שני כן.
לאחר שהסתיימה השיחה אמר הזקן שלנו מזל טוב לחבר שנולד לו הנכד והשתתק ואילו החבר השני ממש חיבק אותו בשמחה עצומה ואז שאל אותו הזקן שנולד לו הנכד אני רואה שאתה לא מרגיש ממש שותף, מה, אצלך זה כבר רגיל? אין כבר את השמחה? אז אמר לו לא אני מעולם לא התחתנתי, אני העדפתי לצאת לבלות לזיין כל דבר שזז ועד היום יש לי הכל! כל הנאות החיים בכף ידי! ימבה כוסיות וזיונים כל היום, מכוניות, אופנועים, יאכטה, מסיבות בחו"ל ומה לא? מעולם לא הייתה לי משפחה וגם לא נראה לי שתהיה.
החברים הסתכלו עליו קצת בהלם ולא אמרו כלום חוץ מלשאול אותו "נשארו לך בני משפחה חיים שאתה בקשר איתם?" אמר להם "לא." אז הם שאלו אותו "ואתה לא לבד?" אמר להם "לא, אני מוקף באנשים כשצריך וכשלא צריך אני אומר להם ללכת הביתה" אז הם שאלו שוב "ואם אתה צריך כתף לבכות עליה או סתם מישהו להישען עליו? סתם בנאדם לאהוב יש לך משהו כזה?" אמר להם "בשביל לבכות יש לי את הפסיכולוג שלי שאני משלם לו מספיק טוב כדי להקשיב, אני לא צריך אף אחד להישען עליו והכי חשוב בשביל אהבה יש לי כלב פאג מתוק" אמרו לו "אם ככה אז החיים שלך מסודרים, זה בטוח החיים הטובים, איך אנחנו פיספסנו את זה?" כך הם קרצו אחד לשני והלכו להם אז הזקן שלנו עצר אותם ושאל "למה קרצתם? מה פשר הקריצה?" אמרו לו "אתה כבר תבין עם הזמן..."
הזקן שלנו סיים את ההמתנה ולקח את המרשם עלה על האופנוע שלו עוד לא הספיק לצאת מהחניה של קופת החולים והחליק על האספלט וכמובן הגיע האמבולנס אסף אותו ואז שאל אותו הפרמדיק אם הוא צריך להודיע למישהו אז אמר לו הזקן "לא, אין למי להודיע".
הזקן התאשפז עם חבלות חמורות ובמשך חודשים ארוכים הוא שוכב בבית החולים לבד בחדר פרטי מרותק למיטתו ללא שיפור במצבו, ופתאום יום אחד הוא מצליח לראות מהחלון של חדרו שפנה למסדרון את אחד החברים שהוא דיבר איתם במרפאה הוא ביקש מהאחות שתקרא לו הוא בא והופתע לראות את החבר כך שוכב ואז התחיל להתעניין במצבו ומה קורה איתו והודיע לחבר השני ואז הם התחילו לבוא לבקרו פעמיים שלוש בשבוע דאגו לו לחברה ולעניין אפילו הביאו בני משפחה שלהם לביקורים ולאחר תקופה הזקן שלנו הצליח להשתקם וחזר לביתו מלווה בתאילנדית מסורה ופתאום הכל היה נראה לו כמיותר אפילו הוא עצמו הרגיש מיותר והדבר הראשון שעשה כשהגיע לביתו היה להרים טלפון לחבריו שיבואו לאחר לו חברה אם הם רוצים כמובן.
וחבריו כמובן הגיעו ודיברו איתו וניסו לעודדו אך לשווא ואלו היו דבריו "מה הצורך בבית כזה גדול ויפה על החוף אם אני לא יכול להתנייד בו בצורה נורמלית? מה הצורך ברכבי הספורט שלי אם אין לי יכולת לנהוג בהם? מה הצורך באופנועים? איפה כל ההנאות נעלמו? מי איכפת לו ממני אם אני לא משלם לו שיהיה איכפת לו? איך זה שעם קצת עירעור הבריאות הכל נעלם כאילו לא היה?" אז אמרו לו חבריו "זאת בדיוק הייתה פשר הקריצה שלנו שכל כך רצית לדעת אז..."
טיילר אני חושב שאתה ממש מתאים לתיאור של הזקן המתוק הזה...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לימון גראס? אהבתי מאוד, פשוט יפה ומעביר את המסר.
וכן גם אני ההיתי בראש של טיילר, בידיוק 1 ל 1.
אבל אני שמח וגאה בעצמי שאני לא נעול על משהו, אני תמיד פתוח, עם
ראש פתוח. והסיפור הזה גרם לי לחשוב אחרת.
תיראה, אני אני מסכים עם טיילר. אבל אני חושב שנגיד עד 30-35 גג,
לאחר 30-35 כבר צריך משפחה ולחשוב על ילדים, נכדים להורים,
מה אתה אגואסיט מניאק? הם יילדו אותך, למה שלא תגיד להם תודה,
תביא להם מתנה בחייהם נכד, למה לא? הם הביאו אותך לעולם שתזיין, תהנה, תשתה, תבלה מה לא!
בזכותם אתה מכיר את הפיקאפ בכלל!
אם היו עושים הפלה, לא ההית כאן! לא ההית מכיר ת'פיקאפ בכלל!
סיפור יפה מאוד אחי, למה שלא תיהיה פעיל בפורמים יותר?
אני מזמין אותך להצטרף לפורום אימון אישי ואמנות הפיתוי, תבוא אחי
תצטרף, אתה ניראה לי בחור איכותי מאוד.
![]()
נערך לאחרונה על ידי Agent Chuck; 23-03-2011 בשעה 01:26.
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "