קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם פשוט חסרי חיים...
    על ידי .EffecT בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-03-2011, 18:34
  2. [סרטון] כמה ילדים חסרי חיים
    על ידי Soulery בפורום סרטונים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-12-2008, 14:44
  3. ואייי איזה חסרי חיים :
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-01-2008, 23:09
  4. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 20:13
  5. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:53
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 69

חיים חסרי משמעות...!!! - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    לכופרים כמוכם אין עולם הבא.

אני חושב שמישהו עם טיפת זיקה למצוות של ה', ולא משנה מאיזה דת הוא, יש לו מקום בעולם הבא.
    חחחח למה אתה עצבני? ניפצו לך את אשליית 72 הבתולות חחחח.
    מי אתה שתקרא לנו כופרים? אולי אני כופר ביהדות אבל אתה כופר בנצרות ובאיסלם ובבודאיזם ובאינגואיזם ובמיתוגלוגיה היוונית (נראלי שמצב שלך עדיף לך אפילו לא לחשוב על עולם הבא )
    אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה זה לא משפיע בשיט על שום דבר גם אם יש עולם הבא הסיכוי שיהדות נכונה ותגיע לגן עדן היא 1 לאלף - כמו הסיכוי שהדת שלי החתול הקדוש נותן עולם הבא למי שלא מאמין בו סיכויינו שווים - אני גם יכול להנות בעולם הזה וככל שאהנה יותר כך סיכויי גדולים יותר לגן עדן איזה כיףףף ליי : )

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אוקיי....
    אז אני לא הולך לעולם הבא? אפילו לא לגיהנום?
    חחחח
    אין לך מקום בכלל, לא האמנת ולא קיימת ולו מצווה אחת, אז למה שיהיה לך מקום? אדם שהלך לגיהנום, יסבול על חטאיו ומתישהו יעבור לגן עדן.

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    חחחח למה אתה עצבני? ניפצו לך את אשליית 72 הבתולות חחחח.
    מי אתה שתקרא לנו כופרים? אולי אני כופר ביהדות אבל אתה כופר בנצרות ובאיסלם ובבודאיזם ובאינגואיזם ובמיתוגלוגיה היוונית (נראלי שמצב שלך עדיף לך אפילו לא לחשוב על עולם הבא )
    אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה זה לא משפיע בשיט על שום דבר גם אם יש עולם הבא הסיכוי שיהדות נכונה ותגיע לגן עדן היא 1 לאלף - כמו הסיכוי שהדת שלי החתול הקדוש נותן עולם הבא למי שלא מאמין בו סיכויינו שווים - אני גם יכול להנות בעולם הזה וככל שאהנה יותר כך סיכויי גדולים יותר לגן עדן איזה כיףףף ליי : )
    כל הדתות מתבססות על מצוות, זאת אומרת שלכל דת יש מספר מצוות שחופפות למצוות של דת אחרת. אם קיימת את המצוות האלה מגיע לך מקום בעולם הבא.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אין לך מקום בכלל, לא האמנת ולא קיימת ולו מצווה אחת, אז למה שיהיה לך מקום? אדם שהלך לגיהנום, יסבול על חטאיו ומתישהו יעבור לגן עדן.

מי אתה שתחליט אם יהיה לו מקום או לא? פתאום כל אחד נהיה לי השליח של אלוהים חחחח.

כל הדתות מתבססות על מצוות, זאת אומרת שלכל דת יש מספר מצוות שחופפות למצוות של דת אחרת. אם קיימת את המצוות האלה מגיע לך מקום בעולם הבא.
    לא - לא כל הדתות מתבססות על מצוות זה קודם כל.
    וגם אם רובן כן זה ממש לא אומר שצריכות להיות מצוות שחופפות חחחח שלא נדבר שרוב הדתות סותרות במהותן את הדתות האחרות מה שאומר ישר שליחה לגהנום..

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

לא - לא כל הדתות מתבססות על מצוות זה קודם כל.
    וגם אם רובן כן זה ממש לא אומר שצריכות להיות מצוות שחופפות חחחח שלא נדבר שרוב הדתות סותרות במהותן את הדתות האחרות מה שאומר ישר שליחה לגהנום..
    אני בטוח שמכל ה613 מצוות שיש ביהדות, ישנם מספר מצוות שפחות או יותר דומים למצוות בדתות אחרות.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"

.The Notorious B.I.G

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אני בטוח שמכל ה613 מצוות שיש ביהדות, ישנם מספר מצוות שפחות או יותר דומים למצוות בדתות אחרות.
    אה אם אתה בטוח - אז סליחה מר יודע הכל.
    שים לב אני אפילו לא אחפש כדי להוכיח אותך על טעותך אלה אני יתן לך את הזכות לקבוע דברים ואני יזרום אם זה נגיד ובמיתולוגיה היוונית יש מצווה אחת שדומה למצווה שביהדות והרי שבמהותה עצמה היא דת שבה משתחווים לאלילים רבים לעומת היהדות שמבוססת על אלוהים אחד והאיסור בין הגדולים שבוא הוא לעבוד עבודה זרה.. תסכים איתי שמישהו כאן הולך לגהנום או בכלל לא יגיע לעולם הבא..

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

אה אם אתה בטוח - אז סליחה מר יודע הכל.
    שים לב אני אפילו לא אחפש כדי להוכיח אותך על טעותך אלה אני יתן לך את הזכות לקבוע דברים ואני יזרום אם זה נגיד ובמיתולוגיה היוונית יש מצווה אחת שדומה למצווה שביהדות והרי שבמהותה עצמה היא דת שבה משתחווים לאלילים רבים לעומת היהדות שמבוססת על אלוהים אחד והאיסור בין הגדולים שבוא הוא לעבוד עבודה זרה.. תסכים איתי שמישהו כאן הולך לגהנום או בכלל לא יגיע לעולם הבא..
    אני מדבר על דתות שמאמינות בישות רוחנית, ולא על דתות שמאמינות בפסלים שהם הכינו בעצמם, כי זה ממש דפוק, להתפלל לדבר שיצרת.
    לדתות שמאמינות בישות עליונה, והם קוראים לה בשמות שונים, אם זה ישו אללה, וה', או באבא, וכל שם שהו, לכל דת שמכבדת את עצמה ומאמינה בישות עליונה יש להן מצוות חופפות, כך שאם תקיים מצווה פה, משמע תקיים גם שם.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אני מדבר על דתות שמאמינות בישות רוחנית, ולא על דתות שמאמינות בפסלים שהם הכינו בעצמם, כי זה ממש דפוק, להתפלל לדבר שיצרת.
    לדתות שמאמינות בישות עליונה, והם קוראים לה בשמות שונים, אם זה ישו אללה, וה', או באבא, וכל שם שהו, לכל דת שמכבדת את עצמה ומאמינה בישות עליונה יש להן מצוות חופפות, כך שאם תקיים מצווה פה, משמע תקיים גם שם.
    המיתולוגיה היוונית לא מאמינה בפסלים.. חחחח זאת רק דרך לעבוד את האלילים הישויות הרוחניות... אם זה דפוק להתפלל לדבר שיצרת אז למה להתפלל לאלוהים שהומצא על ידי האדם לפני כמה אלפי שנים כשלא היו הסברים לתופעות טבע..
    אתה מדבר על הדתות המונוטאיסטיות אז לא אם תקיים מצוות הג'יהאד באיסלאם להרוג כדי להמיר מישהו בדת זה יעבור על אחד מאיסורי היהדות זאת רק דוגמא קטנה מתוך מאות סתירות מהותיות בין הדתות ... הדיון ירד ברמה ואתה מעלה פה טיעונים חסרי כל ביסוס פשוט טיפשי.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

לכופרים כמוכם אין עולם הבא.

אני חושב שמישהו עם טיפת זיקה למצוות של ה', ולא משנה מאיזה דת הוא, יש לו מקום בעולם הבא.

גבר,
    עד כמה שידוע לי, אתה לא אלוהים, לכן אני מבקש שלא תשפוט כאן אף אחד, לא לגן עדן ולא לגיהנום!

תשתדל לא לקחת את הדיון כאן לפסים אישיים.

תראה את זה כאזהרה אחרונה!!!
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 07-04-2011 בשעה 00:49.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

הערבושים מתפוצצים להם בכל העולם וזאת מצווה אצלם להרוג אנשים או מה שזה לא יהיה...מי שיהרוג את עצמו+אחרים יקבל 72 בתולות או חרטא בסגנון

זה אומר שיש לכל הרוצחים חלק בעולם הבא? D:

אם כך מיד הלכתי לאנוס תכלב שלי ולרצוח את אמא שלי. ואז נאתבד ממנת יתר או משו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-04-2011 בשעה 10:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

נראלי שהוא הבין תטעות שלו.. או יותר נכון תטעויות שלו.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי הפילוסוף צפיה בהודעה
    גבר,
    עד כמה שידוע לי, אתה לא אלוהים, לכן אני מבקש שלא תשפוט כאן אף אחד, לא לגן עדן ולא לגיהנום!

תשתדל לא לקחת את הדיון כאן לפסים אישיים.

תראה את זה כאזהרה אחרונה!!!
    מצטער אם זה נראה כך, רק הבעתי את דעתי, אדם ששם זין ולא לקח חלק במצווה אחת לא מגיע לו גמול על זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    הערבושים מתפוצצים להם בכל העולם וזאת מצווה אצלם להרוג אנשים או מה שזה לא יהיה...מי שיהרוג את עצמו+אחרים יקבל 72 בתולות או חרטא בסגנון

זה אומר שיש לכל הרוצחים חלק בעולם הבא? D:

אם כך מיד הלכתי לאנוס תכלב שלי ולרצוח את אמא שלי. ואז נאתבד ממנת יתר או משו.
    המצווה הזאת באיסלאם של לרצוח אנשים שלא רוצים להתאסלם, הוא עיוות של מצווה מהקוראן, בקוראן שום שיש לנסות להפוך את האנשים בעולם להאמין בדת הנכונה שזאת האיסלאם בדרכי שלום, ומי שיצליח במותו יקבל 72 בתולות. בא משוגע והוסיף את העניין של הרצח, זה לא היה ונברא בקוראן, זה היה עיוות, ועשו להם שטיפת מוח.

נראלי שהוא הבין תטעות שלו.. או יותר נכון תטעויות שלו.
    אילו טעויות?

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

עשו להם שטיפת מוח.

.....אני אפילו לא יגיד כלום,
    מקווה שאתה תבין לבד.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מצטער אם זה נראה כך, רק הבעתי את דעתי, אדם ששם זין ולא לקח חלק במצווה אחת לא מגיע לו גמול על זה.

המצווה הזאת באיסלאם של לרצוח אנשים שלא רוצים להתאסלם, הוא עיוות של מצווה מהקוראן, בקוראן שום שיש לנסות להפוך את האנשים בעולם להאמין בדת הנכונה שזאת האיסלאם בדרכי שלום, ומי שיצליח במותו יקבל 72 בתולות. בא משוגע והוסיף את העניין של הרצח, זה לא היה ונברא בקוראן, זה היה עיוות, ועשו להם שטיפת מוח.

אילו טעויות?
    1.לא כל הדתות מבוססות על מצוות.
    2.ממש לא בכל הדתות חייבות להיות "מצוות חופפות".
    3. רוב הדתות סותרות במהותן הבסיסית אחת את השניה ועוברות על החטאים הכי גדולים אחד של השניה.
    זה רק בעניין הזה שלא לדבר על טיעונים חסרי כל היגיון וביסוס - אתה באמת מנסה לטעון שאנחנו לא הגיוניים ובעצמך משתמש בחוסר היגיון משווע.

עריכה:

[QUOTE=ShmuelAvera;6692209]מצטער אם זה נראה כך, רק הבעתי את דעתי, אדם ששם זין ולא לקח חלק במצווה אחת לא מגיע לו גמול על זה.

זה לא שאני בא ושם זין על התורה.. ממש לא שתבין אני במשך תקופה ארוכה בחיי ניסיתי למצוא הוכחות או כל דבר הכי קטן להיתפס בו בכדי להצדיק את התורה ולמה כן כדאי לי לקיים מצוות.. אבל פשוט לא מצאתי!!
    העדר חמור בראיות לקיומו של אלוהים , העדר מוסריות ועקרונות שבהם אני מאמין שנמצאים בתנ"ך.
    לכן זה לא שאני שם זין אני פשוט מתקשה להאמין למשהו כל כך בלתי מוכח מלבד זאת שהוא סותר את עקרונותי ואת ההיגיון שלי.
    וסליחה מקרב לב לאלוהים שיש לי היגיון ומוח שהוא עצמו נתן לי.. וסליחה שאני חושב!
    ואם ויצא לי לעמוד בפתח העולם הבא - אשמח להתדיין עם אלוהים ולא ניראה לי שהוא ישפוט אותי על כך שלא הלכתי אמונה עיוורת אחר דבר לא מוכח כלל שנוגד את כל ההיגיון והעקרונות שלי
    נערך לאחרונה על ידי המאמין; 07-04-2011 בשעה 17:17.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אלוהים ישמור

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    .....אני אפילו לא יגיד כלום,
    מקווה שאתה תבין לבד.
    מה אתה שח?
    הינך חושב כי התורה הינה אמצעי לשטיפת מוח, אולי זהו כך באיסאלאם, אך היהדות כלל וכלל אינה שטיפת מוח, ביום כי תביא לי הוכחה במאת האחוזים כי ה' אינו קיים ולא נברא (בורא עולם סלח על דבריי!) אז אסכים אם דעתך כי הדת הינה שטיפת מוח.

[QUOTE=המאמין;6692662]1.לא כל הדתות מבוססות על מצוות.
    2.ממש לא בכל הדתות חייבות להיות "מצוות חופפות".
    3. רוב הדתות סותרות במהותן הבסיסית אחת את השניה ועוברות על החטאים הכי גדולים אחד של השניה.
    זה רק בעניין הזה שלא לדבר על טיעונים חסרי כל היגיון וביסוס - אתה באמת מנסה לטעון שאנחנו לא הגיוניים ובעצמך משתמש בחוסר היגיון משווע.

עריכה:

זה לא שאני בא ושם זין על התורה.. ממש לא שתבין אני במשך תקופה ארוכה בחיי ניסיתי למצוא הוכחות או כל דבר הכי קטן להיתפס בו בכדי להצדיק את התורה ולמה כן כדאי לי לקיים מצוות.. אבל פשוט לא מצאתי!!
    העדר חמור בראיות לקיומו של אלוהים , העדר מוסריות ועקרונות שבהם אני מאמין שנמצאים בתנ"ך.
    לכן זה לא שאני שם זין אני פשוט מתקשה להאמין למשהו כל כך בלתי מוכח מלבד זאת שהוא סותר את עקרונותי ואת ההיגיון שלי.
    וסליחה מקרב לב לאלוהים שיש לי היגיון ומוח שהוא עצמו נתן לי.. וסליחה שאני חושב!
    ואם ויצא לי לעמוד בפתח העולם הבא - אשמח להתדיין עם אלוהים ולא ניראה לי שהוא ישפוט אותי על כך שלא הלכתי אמונה עיוורת אחר דבר לא מוכח כלל שנוגד את כל ההיגיון והעקרונות שלי

1. כל דת אשר מכבדת עצמה, תתבסס על מצוות, הרי הדת באה למדוד את האדם מבחינה פנימית, התסכים איתי אדוני?
    2. האיסלאם והיהדות מתנהלות על אותו עיקרון ואילו הנצרות היא דת בה המאמין מקבל את עיקרי האמונה לתוכו ומבצבע מצוות, מספר מצוות חופפות הינם:
    א) תפילה לבורא עולם.
    ב) בריתת התינוק (יהדות ואיסלאם)
    ג)פרו ורבו.
    ועוד מצוות רבות.

3. מלבד אכילת החזיר המותרת בדת הנוצרית, ונאסרת ביהדות ובאיסלאם, אין שום חטאים של דת מסוימת שנעשית על ידי דתות אחר.
    אשמח אם תביא לי דוגמאות למה שהתכוונת, ידידי היקר!

יש לך את "חופש המחשבה" וזכותך לגבש לעצמך דעה, זאת אינני יכול לשנות, אך ורק אתה.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect