קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. האם אלוהים הוא אכן טוב כמו שהדת כול הזמן חוזרת שוב ושוב.
    על ידי crazyseducer בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-10-2010, 00:07
  2. [שיר] מוש בן ארי, שוטי הנבואה ומוקי - ג'ה הוא אחד (אלוהים)
    על ידי MaximumRed בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-07-2010, 20:44
  3. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 08:21
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 21-11-2005, 02:30
  5. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 21-11-2005, 00:41
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

ההוכחה שישו הוא אלוהים - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    בוא נראה אם תוכל לענות לי על השאלה הזאת שדווקא לא קשורה לכל מה שנאמר כאן על ג'יזס קרייס.

לא מזמן ראיתי בנשיונל ג'אוגרפיק על נחשים (מאוד מעניין אותי)
    בכל מקרה הסבירו שם שהדור של הנחשים כביכול השתכלל והיום אין להם גפיים ורגליים,ואז הנחשים היו פחות גמישים,או שבכלל הם לא היו נחשים אלא זוחלים גדולים שהתפתחו לנחשים.
    השאלה שלי היא,איך זה קרה שהחיות השתנו והשתדרגו?כתוצאה ממה?
    אני מבקש שלא תסבן אותי בשפה מדעית ותדחוף לי חלקיקים ושטויות,תענה בעברית פשוטה.
    זה כמו שהיום אני יראה כלב,ונגיד הוא עשה את התהליך שלו והוא גם צריך להשתנות,אז עוד נניח 50 שנה יהיו מיני כלבים עם רגל אחת וזנב במצח?
    זה נשמע לי מאוד כמו התפתחות של פוקימונים,אם בזה אתה מאמין,אז לא נראה לי בכלל שאתה יכול לשפוט מישהו על שמאמין במשהו שהוא לא קיים (מבחינתך)
    ברירה טבעית...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

בוא נראה אם תוכל לענות לי על השאלה הזאת שדווקא לא קשורה לכל מה שנאמר כאן על ג'יזס קרייס.

בכל מקרה הסבירו שם שהדור של הנחשים כביכול השתכלל והיום אין להם גפיים ורגליים,ואז הנחשים היו פחות גמישים,או שבכלל הם לא היו נחשים אלא זוחלים גדולים שהתפתחו לנחשים.
    ישנן 2 סיבות שחיות יכולות "להשתנות" או "להשתדרג" אני מקווה שידע הכי בסיסי לפחות יש לך במדעים ואתה יודע מה היא מוטציה.
    בכ"מ אם לא מוטציה היא שינוי בגן - קורה אקראית אצל כל יצור חי כמו כן -אצל בני אדם, עכשיו לעיתים השינוי בגן הוא חיסרון כמו נגיד בנאדם שנולד עם בעית תפקוד מיני שקרתה כתוצאה ממוטציה , מוטציה זאת לא תעבור בתורשה לילדים מפני שהיא מהווה חיסרון הישרדותי כי הבן אדם לא יכול להתרבות ולכן גם לא יוכל להעביר זאת לבניו.
    אך כעת נתבונן במוטציה חיובית אשר תהווה יתרון לאדם לדוגמא: הגן לייצור אינסולין אשר מאפשר לגופנו לפרק סוכר. זה כמובן יעבור בתורשה ומעתה ואילך הגן הזה יתווסף לאדם תהליך זה נקרה "הברירה הטבעית" כל מוטציה אשר מהווה יתרון לאדם ולהישרדותו תמשיך הלאה ותעבור בתורשה וההפך.
    עכשיו לגבי הדוגמא עם הנחשים שהבאת - זה מאוד מזכיר את הזנב שלנו של בני האדם שהיה לנו אך התנוון כתוצאה מכך שכבר אין לנו שימוש בו מכיוון שאנחנו עומדים על 2 רגליים והראש בקו ישר עם הרגליים כתוצאה מזקיפותנו (שגם כן התפתחה עם הזמן) כבר אין צורך בזנב כי הוא מהווה הפרעה לשיווי המשקל של האדם ולכן הזנב התנוון.
    כנראה שאותו הדבר לגבי הנחשים.

זה כמו שהיום אני יראה כלב,ונגיד הוא עשה את התהליך שלו והוא גם צריך להשתנות,אז עוד נניח 50 שנה יהיו מיני כלבים עם רגל אחת וזנב במצח?אני לא רואה איך רגל אחת לכלב וזנב במצח מהווה יתרון לכלב ולכן הוא צריך להמשיך בשיטת הברירה הטבעית? (להיפך זה חיסרון). שלא נדבר על כך שתהליכים אבולוציונים לוקחים הרבה יותר מ 50 שנה יותר בכיוון המיליונים..
    כמו כן ככל הנראה לכעת לכלב אין שום צורך להתפתח מכיוון שהוא שורד טוב בסביבתו ולא צריך להוסיף משהו אך עם יהיה איזשהו שינוי באקלים או בכל תנאי על כדור הארץ אז כן יש סיכוי טוב שיצתרך להתפתח.

זה נשמע לי מאוד כמו התפתחות של פוקימונים,אם בזה אתה מאמין,אז לא נראה לי בכלל שאתה יכול לשפוט מישהו על שמאמין במשהו שהוא לא קיים (מבחינתך)
    בוא אני אומר לך משהו - תלמד קצת ידע בסיסי במדעים ואבולוציה ואז תאמר לי אם זה נשמע כמו התפתחות של פוקימונים.. (אם עדיין זה נשמע לך כך תדע שזה לא משפיע ולו במאומה על נכונותה של האבולוציה).
    לאבולוציה מאות הוכחות וכבר לא הופרכה מעל 100 שנה אז תעשה לי טובה...
    מלבד זאת נניח ולא היה קיים המדע - אני לא צריך את המדע כדי להפריך את קיומו של קוסם בלתי נראה "אביך שבשמיים" בגלל העדר ראיות חמור לקיומו ועוד יותר חוסר צורך בקיומו בעולמנו...
    נערך לאחרונה על ידי המאמין; 06-04-2011 בשעה 14:24.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    בוא אני אומר לך משהו - תלמד קצת ידע בסיסי במדעים ואבולוציה ואז תאמר לי אם זה נשמע כמו התפתחות של פוקימונים.. (אם עדיין זה נשמע לך כך תדע שזה לא משפיע ולו במאומה על נכונותה של האבולוציה).
    לאבולוציה מאות הוכחות וכבר לא הופרכה מעל 100 שנה אז תעשה לי טובה...
    מלבד זאת נניח ולא היה קיים המדע - אני לא צריך את המדע כדי להפריך את קיומו של קוסם בלתי נראה "אביך שבשמיים" בגלל העדר ראיות חמור לקיומו ועוד יותר חוסר צורך בקיומו בעולמנו...
    הדעה שלי היא נייטרלית,יש חוקים מהתורה שלפעמים נראים לי טיפשים שחוקקו אותם.
    ולפעמים יש דברים שאני עם פה פעור ואז כל מה שחשבתי על החוקים הללו,הכל מתנגד וגורם לי להאמין שאכן יש אלוקים,ככה זה כל פעם מתעתע בי.
    אבל נעזוב את זה לרגע.
    אתה ציינת שהבן אדם יתאים את עצמו לאקלים,נניח וכדור הארץ יתחמם בעוד 50 מעלות,אז פתאום נפתח לנו מערכת קירור?
    מאיפה אתה יודע שזה יקרה?
    וגם אם זה קורה,מישהו צריך להיות אחראי לתהליך הזה לא?הרי זה מוזר לגלות משהו על הגוף שלך שלא הכרת.
    זה כמו שפתאום בן אדם יהיה גמיש כמו נחש,זה בלתי נתפס שדבר כזה יכול לקרות,אותו דבר עם ההתרגלות לאקלים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ולפעמים יש דברים שאני עם פה פעור ואז כל מה שחשבתי על החוקים הללו,הכל מתנגד וגורם לי להאמין שאכן יש אלוקים,ככה זה כל פעם מתעתע בי.
    אשמח אם תתן לי איזה שהם דברים שהשאירו אותך עם פה פעור וגרמו לך כן להאמין שיש אלוהים , כי אני לא כל כך מצליח למצוא : \
    אבל נעזוב את זה לרגע.
    אתה ציינת שהבן אדם יתאים את עצמו לאקלים,נניח וכדור הארץ יתחמם בעוד 50 מעלות,אז פתאום נפתח לנו מערכת קירור?
    מאיפה אתה יודע שזה יקרה?
    אני ממש לא יודע אם זה יקרה אך הגוף לומד להתאים את עצמו כרגע לאדם אין צורך בעוד מערכת קירור שכזאת אך אם אכן כדור הארץ יתחמם בעוד 50 מעלות אז אכן יהיה הצורך לגוף האדם במערכת הקירור הזאת ויש סיכויים שזה יקרה ויש סיכויים שלא - אך הסיכויים שכן יהיו גדולים יותר מכיוון שיש לו צורך בכך.
    וגם אם זה קורה,מישהו צריך להיות אחראי לתהליך הזה לא?הרי זה מוזר לגלות משהו על הגוף שלך שלא הכרת.
    מאז ומתמיד האדם התאים את עצמו לסביבה וממש לא רק האדם גם כל החיות - תחפש על זה בגוגל ותתפלא לגלות כמה דברים מדהימים בנושא. (וכן אפשר לומר שמישהו ואפשר לומר שמשהו "אחראי " לזה אתה יכול לקרוא לזה המנגנון של גוף האדם להתאים עצמו לסביבתו אתה יכול לקרוא לזה טבע , חוקיות כלשהי ואלוהים.... אבל מכאן אתה מסיק שקיים אלוהים כל יכול והוא יהודי??שצריך שתניח בשבילו תפילין כל בוקר ותסגוד לו 3 פעמים ביום? עשה לי טובה.
    זה כמו שפתאום בן אדם יהיה גמיש כמו נחש,זה בלתי נתפס שדבר כזה יכול לקרות,אותו דבר עם ההתרגלות לאקלים.
    קודם כל זה לא פתאום , וכך אמרתי לא כל מה שנשמע נכון או לא זה משפיע על אמיתות הדבר. בבקשה תחפש קצת על התאמתו של האדם והחיה אל הסביבה ועל מוטציות ופשוט תתפלא לגלות עד כמה זה נכון.
    אני שומע טענה זאת הרבה מאנשים מאמינים " זה לא הגיוני שפתאום" ואני מבין שזה פשוט נובע מחוסר ידע למרות שגם אם לא היה כל יד על מדע ואבולוציה יכולים להיות עוד מיליוני אפשרויות וממש לא דרוש כאן אלוהים שישלח אותך ל "מיתה" אם תדליק את האור בשבת.

"Songs Of Freedom" האוואטר של KiddyBandit
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    17
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    Great Minds Think Alike

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה
    בדיוק כמו שאין הוכחות לאלוהים.
    נכון מאוד, לא אמרתי שהאמונה שלי בו היא שלמה.
    נערך לאחרונה על ידי KiddyBandit; 06-04-2011 בשעה 16:25.

זה כמו שהיום אני יראה כלב,ונגיד הוא עשה את התהליך שלו והוא גם צריך להשתנות,אז עוד נניח 50 שנה יהיו מיני כלבים עם רגל אחת וזנב במצח?
    אתם לא מבינים משהו בקשר לברירה טבעית.
    ברירה טבעית זה משהו שקורה אחרי כמה דורות, נגיד יש סוג של זאב עם פרווה קצרה יחסית שהסביבה שלו מתחילה להתקרר לאט לאט, אחרי 10,000 שנים של התקררות אתה תראה את הזאב שם עם המון פרווה מאוד עבה שממש מחממת אותו מאשר לזה שהיה לפני 10,000 שנים.
    ברירה טבעית = התאמה לסביבה.
    כל פעם שזוג בעלי חיים מתרבה אז הצאצא שלו מותאם לסביבה החדשה ב0.000000000001%, אחרי כמה מאות אלפי או מליוני שנים היצור הזה כבר 100% מותאם לסביבה (אני סתם זורק מספרים).
    כל צאצא משנה את הDNA שלו בטיפה לפי הסביבה.
    הבנת?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אבל נעזוב את זה לרגע.
    מאיפה אתה יודע שזה יקרה?
    אם המעלות היו קפוצות ב-50 לפתע, כל בני האדם היו נכחדים.
    בלי הטכנולוגיה זאת אומרת..

אתה מחשיב את זה כהרף עין, כאילו שינויים בגנום זה בדיוק שינה ערבה אחת.
    אבל לא. זה תהליך של עשרות אלפיי שנים אם לא מיליונים לפעמים.

קח לדוגמא את הדינוזאורים. למה היה להם גוף כזה גדול, וכיום אין בע"ח עם כזה גוף ענק?
    אולי אלוהים יכול לרדת מהשמיים ולהסביר לי את זה? לא, הוא לא יכול.

אבל המדע כן יכול.
    כידוע לנו לפי ממצאים גיאוגרפים כאלה ואחרים, רמות החמצן התקופת הדינוזאורים היו פי 5 מזאת של היום.
    יותר חמצן - גוף יותר גדול.
    איך זה מוכח?
    לקחו פרעוש קטן קטן, שמו אותו בתוך מיכל אשר מכיל כמות חמצן שגבוהה פי 3 מכמות החמצן באויר שלנו,
    לאחר כמה דורות, בגלל פשטות הגוף הממש לא מורכב של הפרעוש, הצאצאים שלו השתנו והפכו לגדולים פי 6!
    אני ראיתי פרעוש, כזה גדול, שהוא היה יכול לעשות איתי קרב מבטים.

לא מספיק בשבילך? בוא אני יתן לך הוכחה ממקרה אישי.
    אני לומד ביוטכנולוגיה, ואחד הדברים שעליו מסתמכים בביוטכנולוגיה היא - האבולוציה!
    מיקרואורגניזמים כגון חידקים, פטריות ושמרים (ועוד כמובן...) יכולים להשתנות בצורה הכי מהירה מבחינה גנטית.
    לכן אנו משנים אותם במעבדות כדי שיתאימו עבודה שהקצנו להם! ולכן יש אבקת כביסה,
    לכן יש אנטיביוטיקה, לכן יש תרופות, וכו' וכו'.

ואם כל אלה לא הוכחות לאבולוציה...אז אני עכשיו קופץ מהחלון.
    אלא אם כן אלוהים נכנס לי למעבדת ביוטכנולוגיה ושינה גנטית את החידק ככה שהבן שלו (במו עיניי!) ישתנה מבחינה גנטית.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 06-04-2011 בשעה 17:30.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect