קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2006, 22:45
  2. היום יש מסיבה באומן 19 בחיפה
    על ידי uiop1 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 14:41
  3. היום יש אצלי מסיבה ורציתי לשאול משהו
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 09:00
  4. תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 16:13
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

ווינג| 11.4 מסיבה באומן גילאים 15-18 - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

בת אדם* ^^

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

גן חיות
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איחסססס !
    מה היה שם אתם לא מבינים !
    הסלקטורים רולות שרמוטות חילקו שם מכות לכל מי שהיה .
    500 איש נשארו מחוץ למועדון .
    פשוט בושה !
    כל הלילה שלי הלך

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

להלה
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    לפעמים אני מרגיש שיש לי את היכולת לחזות את העתיד כשזה מגיע להפקות של איציק
    יאללה טיילר מחליף שם,ויקרא שמו בישראל "טיילר נוסטרדמוס דארדן"..P:

חח הקליפ שהראת לי זה ממש ההגדרה למה הלך שם:

וכולם ביחד.."מסיבולבול מסיבולבול"....... << זה קהל איכות בדיוק כמו שאני אוהב..
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 13-04-2011 בשעה 19:22.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

איכס
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

^
    חח לא, זה מה שהראת לי "מסיבולבול אצל קריימן"..

ויש לי מקורות טובים שסיפרו שהלך שם זועה.. אבל אני משער שיש כמה דברים שאנשים פרטיים העלו ליוטיוב מהאומן..תמיד יש .

ואני בא חיימשלי שניה המחשב חרא...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 13-04-2011 בשעה 19:44.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא עוד...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-06-2011 בשעה 07:42.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

מה אתם מזיינים בשכל כמו חבורת אידאיליסטים מסריחים אעלק מסיבות חרא. מסיבות טובות אחושרמוטה ערסים שמערסים למי אכפת מה אתם חבורה של מאוננים חסרי ביטחון? "יש פה ערסים לא נלך" למי פאקינג אכפת, זה מועדון אףאחד לא יתחיל מכות באומן(אם מיזה אתם פוחדים). חוץ מיזה למה מיזה ערסים לעומתכם מה אתם חבורה של פוצים?

הייתי באומן ו-וואלה היה יותר חרא מפעמים קודמות יותר בנים, המוזיקה חרא, והמחיר עלה ל-80אבל עדיין היה בנזונה היו מספיק כוסיות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PTFtraceur צפיה בהודעה
    מה אתם מזיינים בשכל כמו חבורת אידאיליסטים מסריחים אעלק מסיבות חרא. מסיבות טובות אחושרמוטה ערסים שמערסים למי אכפת מה אתם חבורה של מאוננים חסרי ביטחון? "יש פה ערסים לא נלך" למי פאקינג אכפת, זה מועדון אףאחד לא יתחיל מכות באומן(אם מיזה אתם פוחדים). חוץ מיזה למה מיזה ערסים לעומתכם מה אתם חבורה של פוצים?

הייתי באומן ו-וואלה היה יותר חרא מפעמים קודמות יותר בנים, המוזיקה חרא, והמחיר עלה ל-80אבל עדיין היה בנזונה היו מספיק כוסיות.
    אתה סותר את עצמך כפרה.
    תחליט היה טוב,מספיק בנות,ואחלה מוזיקה ותפאורה.. או חרא,יותר בנים מבנות,מוזיקה מעפנה,מחירים גבוהים וערסים?..=-O
    עזוב נשמה אנחנו לא המקום לפרוק עליו זעם ותסכול,במיוחד אחרי שאנחנו הודענו מראש שזה מה שיקרה..

דבר איתי בפרטי נשמה של אמא אני יקשר אותך לאיציק הספר...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Im telling you son Im living your dream
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 17:18.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

בעזרת ה' חוגג 17 באיביזה בלאאאאאאא אחי זה אפילו לא קרוב למה שהולך בארץ חחחחחחחח איזה גועל הולך אצלנו למה רק אצלנו קיים המושג ערס למההה בכל העולם יש אנשים נורמלים רק אצלנו יש ערסים קיבינימט..
    לא אומר שכולם ישמעו דאבסטפ וקור וכאלה, אבל למה להיות ערסס מצידי תשמעו שלמה ארצי..

חחחח מצטער על החפירה חבר'ה, כשאני יוצא למסיבה ואתה מראה לי סירטונים באיביזה בא לי לחנוק אותך חחחחחחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אתה סותר את עצמך כפרה.
    תחליט היה טוב,מספיק בנות,ואחלה מוזיקה ותפאורה.. או חרא,יותר בנים מבנות,מוזיקה מעפנה,מחירים גבוהים וערסים?..=-O
    עזוב נשמה אנחנו לא המקום לפרוק עליו זעם ותסכול,במיוחד אחרי שאנחנו הודענו מראש שזה מה שיקרה..

דבר איתי בפרטי נשמה של אמא אני יקשר אותך לאיציק הספר...
    הבעיה שלך שאתה לא מבין. ההאפשרויות של מסיבה הן לא היה בנזונה או היה חרא. יש די הרבה אפשרויות. יש מסיבה טובה, ויש מסיבה יותר טובה. ויש מסיבה הכי מטורפת שיש. ויש מסיבה שהיא לא משו, ויש אשכרה מסיבה שהיא חרא טהור.

היה באומן יותר גרוע מפעמים קודמות, אבל זה לא אומר שהמסיבה היתה גרועה והכל היה חרא. הבנת הניקרא... היה טוב, אבל פחות טוב מפעם קודמת. היו כוסיות. זה לא הופך תמסיבה לחרא, המסיבה טובה, רק פחות טובה מפעמים קודמות. אם משו כאן סותר אחד תשני זה כי ישלך לך הבנת הניקרא.

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    בעזרת ה' חוגג 17 באיביזה בלאאאאאאא אחי זה אפילו לא קרוב למה שהולך בארץ חחחחחחחח איזה גועל הולך אצלנו למה רק אצלנו קיים המושג ערס למההה בכל העולם יש אנשים נורמלים רק אצלנו יש ערסים קיבינימט..
    לא אומר שכולם ישמעו דאבסטפ וקור וכאלה, אבל למה להיות ערסס מצידי תשמעו שלמה ארצי..

חחחח מצטער על החפירה חבר'ה, כשאני יוצא למסיבה ואתה מראה לי סירטונים באיביזה בא לי לחנוק אותך חחחחחחחח
    מה אתם ילדים מהישלכם תגידו לי "בארץ ככה וככה רק בארץ קיים ערס רק בארץ חרא בחו''ל פגז" מזכיר לי קטעים כמו בברית המועצות שכל הזמן דיברו כמה טוב במערב, והם לא שמו לב ליתרונות שהיו להם שם, עד שהם עלו למערב (או מיזרח התיכון במיקרה שלנו) והבינו אתזה.

למה בארה''ב לא קיימים ניגרים על פוזה נטו? חבר שלי מארה''ב סיפר לי ששם ניגרים כמו ערסים כאן רק יותר מפחידים, יש מגודלים, ואלה שלא מוגודלים יותר פסיכים. ברוסיה מה הולך שם ביכלל גועל נפש של דבר עדיף לא להזכיר אתזה אפילו. מזל שאצלינו יש רק ערסים. ה-"ערסים" של אנגליה, רוסיה, ארה''ב פי מיליון יותר חרא מכאן. שם אשכרה תהיה לך סיבה לפחד מיהם, זה ההבדל. המסיבות פה טובות. מסיבה טובה לא חייבת להיות הכל עם מאה אחוז. אם יש בנות כוסיות סטלה ומוזיקה, זו כבר מסיבה די טובה, יש לך מה לעשות. כל השאר במסיבות, זה רק בונוס.
    נערך לאחרונה על ידי PTFtraceur; 15-04-2011 בשעה 22:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי PTFtraceur צפיה בהודעה
    הבעיה שלך שאתה לא מבין. ההאפשרויות של מסיבה הן לא היה בנזונה או היה חרא. יש די הרבה אפשרויות. יש מסיבה טובה, ויש מסיבה יותר טובה. ויש מסיבה הכי מטורפת שיש. ויש מסיבה שהיא לא משו, ויש אשכרה מסיבה שהיא חרא טהור.

היה באומן יותר גרוע מפעמים קודמות, אבל זה לא אומר שהמסיבה היתה גרועה והכל היה חרא. הבנת הניקרא... היה טוב, אבל פחות טוב מפעם קודמת. היו כוסיות. זה לא הופך תמסיבה לחרא, המסיבה טובה, רק פחות טובה מפעמים קודמות. אם משו כאן סותר אחד תשני זה כי ישלך לך הבנת הניקרא.

מה אתם ילדים מהישלכם תגידו לי "בארץ ככה וככה רק בארץ קיים ערס רק בארץ חרא בחו''ל פגז" מזכיר לי קטעים כמו בברית המועצות שכל הזמן דיברו כמה טוב במערב, והם לא שמו לב ליתרונות שהיו להם שם, עד שהם עלו למערב (או מיזרח התיכון במיקרה שלנו) והבינו אתזה.

למה בארה''ב לא קיימים ניגרים על פוזה נטו? חבר שלי מארה''ב סיפר לי ששם ניגרים כמו ערסים כאן רק יותר מפחידים, יש מגודלים, ואלה שלא מוגודלים יותר פסיכים. ברוסיה מה הולך שם ביכלל גועל נפש של דבר עדיף לא להזכיר אתזה אפילו. מזל שאצלינו יש רק ערסים. ה-"ערסים" של אנגליה, רוסיה, ארה''ב פי מיליון יותר חרא מכאן. שם אשכרה תהיה לך סיבה לפחד מיהם, זה ההבדל. המסיבות פה טובות. מסיבה טובה לא חייבת להיות הכל עם מאה אחוז. אם יש בנות כוסיות סטלה ומוזיקה, זו כבר מסיבה די טובה, יש לך מה לעשות. כל השאר במסיבות, זה רק בונוס.
    אם לא היה מוזיקה טובה,רמה,סלקציה,והפקה נורמלית=זה כשלון. מסיבה נמדדת לפי כמה פרמטרים והכל משוקלל ביחד.
    באומן היה כשלון גם בגלל מה שהזכרתי למעלה וגם בגלל בנות.ואני אומר מדיווחים אלי מחבר'ה שהיו שם,וכאלה שיודעים לזהות כוסיות.
    אז יש 2 אפשרויות :
    1:ההגדרה של "כוסיות" במילון שלי היא אחרת ממה שקיים אצלך,ואתה ראית סתם קבוצה של בנות שניראות טוב+- וקראת להן"כוסיות".
    2: היית על LSD כמו שטיילר אמר ודימיינת את הערסים עם השרשראות חי בתור מינימום דוגמניות מסלול רוסיות.

לגבי המסיבות בארה"ב : מניסיון של אחד שחצי מהדודים שלו ורוב הבני דודים שלו מתגוררים שמה [ואני מדבר על ערים מרכזיות = LA , NY]
    ופאקינג חוגגים כל סופש עם כושים שם או כמו שקראת להם "ניגרים",הכושים בכלל לא מסוכנים שם והם דווקא לא דומים לערסים כאן.
    הכושים יודעים לחגוג,בשונה מהערסים כאן,רובם הם חבר'ה עם קשרים ככה שכשאני רואה את בן דוד שלי בפייס בתמונות ממסיבת בריכה בבית שצמוד למקום שבראד פיט ואנג'לינה גרים בו[בוורלי הילס למי שמכיר..] ואני שואל אותו איך הוא נכנס?..והוא מסביר לי שיש לו חבר בשם כריס שהפיק אתזה[כן כן.."הניגר"שאתה זלזלת בו] וגם דאג להביא כמה מעודדות של הלייקרס איתו.. זה כבר אומר הכל .. ככה שאין לי מושג מי החבר שלך שהאכיל אותך סיפורי פוגי על דברים שקורים שם אבל אני אומר לך ממישהו שאשכרה חי שם.

אז עזוב אם אתה לא בטוח במה אתה מוציא מהפה בקשר לדברים כאלה קדושים אל תדבר לפני שתבדוק טובX__X

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    אם לא היה מוזיקה טובה,רמה,סלקציה,והפקה נורמלית=זה כשלון. מסיבה נמדדת לפי כמה פרמטרים והכל משוקלל ביחד.
    באומן היה כשלון גם בגלל מה שהזכרתי למעלה וגם בגלל בנות.ואני אומר מדיווחים אלי מחבר'ה שהיו שם,וכאלה שיודעים לזהות כוסיות.
    אז יש 2 אפשרויות :
    1:ההגדרה של "כוסיות" במילון שלי היא אחרת ממה שקיים אצלך,ואתה ראית סתם קבוצה של בנות שניראות טוב+- וקראת להן"כוסיות".
    2: היית על LSD כמו שטיילר אמר ודימיינת את הערסים עם השרשראות חי בתור מינימום דוגמניות מסלול רוסיות.

לגבי המסיבות בארה"ב : מניסיון של אחד שחצי מהדודים שלו ורוב הבני דודים שלו מתגוררים שמה [ואני מדבר על ערים מרכזיות = LA , NY]
    ופאקינג חוגגים כל סופש עם כושים שם או כמו שקראת להם "ניגרים",הכושים בכלל לא מסוכנים שם והם דווקא לא דומים לערסים כאן.
    הכושים יודעים לחגוג,בשונה מהערסים כאן,רובם הם חבר'ה עם קשרים ככה שכשאני רואה את בן דוד שלי בפייס בתמונות ממסיבת בריכה בבית שצמוד למקום שבראד פיט ואנג'לינה גרים בו[בוורלי הילס למי שמכיר..] ואני שואל אותו איך הוא נכנס?..והוא מסביר לי שיש לו חבר בשם כריס שהפיק אתזה[כן כן.."הניגר"שאתה זלזלת בו] וגם דאג להביא כמה מעודדות של הלייקרס איתו.. זה כבר אומר הכל .. ככה שאין לי מושג מי החבר שלך שהאכיל אותך סיפורי פוגי על דברים שקורים שם אבל אני אומר לך ממישהו שאשכרה חי שם.

אז עזוב אם אתה לא בטוח במה אתה מוציא מהפה בקשר לדברים כאלה קדושים אל תדבר לפני שתבדוק טובX__X
    לאיודע מה איתך אני נהנה בגדול מימה שיש כאן.

ובאיזה כושי זילזלתי? הבחור ציין שרק כאן קיים המושג ערס. וזה זיונישכל, ארה''ב אם זה לא שכונות עוני, זה אחלה מקום. אם אתה מקבל חינוך טוב, אתה בשכונה ממוצעת ואתה מסיים קולג'- 90% שכסף יהיה לך בחיים. רק בארה''ב, מקומות שהם עניים, זה כמו רוסיה של היום. עדיף אפילו לא להזכיר אתזה ולא לדבר על ה"ערסים" שמה....... כנ''ל אנגליה.

אם אצלך מסיבה טובה זה להיות ליד הבית של בראד פיט, כשכל הבנות נטו הן כוסיות....אז מה אניגיד לך, בהצלחה עם זה ותהנה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,634 | הודעות: 8,174,221 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect