|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
המערכת שלך כבר לא מה שהתקנת אם אתה רוצה להשתמש בדיסק שיש לך אתה צריך להסיר את ה SP1 או להוריד דיסק עם SP1 מובנה ולהשתמש בו מה שבא לך כרגע המצב הוא כזה שאין לך דיסק מתאים למערכת ההפעלה בחירה שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל בשורת החיפוש הקלד CMD ימני על CMD.exe הפעל כמנהל
עכשיו הקלד את הפקודה הבאה:
אנטר וזה כבר יסיר את העדכוןקוד:wusa.exe /uninstall /kb:976932
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה עדין לא עובד ונותן אותו הודעה![]()
מ א ו ש ר
אתה בטח שזה הסיר את חבילת השירות?
לך ללוח בקרה תוכנות ותוכניות בתפריט בצד תחפש עדכונים מותקנים וואז בחיפוש תכתוב Service Pack תראה אם העדכון עוד מופיע..
אם כן תלחץ עליו ימני ואז הסר
נערך לאחרונה על ידי Ori; 23-04-2011 בשעה 22:39.
מ א ו ש ר
תביא תמונה
באופן עקרוני אתה אמור למחוק את KB976932
לא עוזר מחקתי את הPack שרציתה ואני לא רואה שיש לי בהיסטוריה של העידכונים התוקנים את KB976932 וכשאני מנסה לעשות תיקון הוא עדין נותן לי את אותה הודעה. עכשיו הוא בכלל משגע אותי בקשר לחוקיות של המחשב ועוד הופך לי את הרקע לשחור ורושם למטה. ניסיתי עוד פעם את הloader 2.0 אבל לא עוזר. בדקתי אם זה שוב פעם העידכון של הWAT וזה לא זה.
יש לך עוד רעיון?
נערך לאחרונה על ידי goku81; 25-04-2011 בשעה 11:36.
כמו שאמרתי בתגובה הראשונה, תבדוק שהדיסק הוא Build 7600, ייתכן והדיסק הוא בכלל גרסת Beta של המערכת.
מ א ו ש ר
אם זה הדיסק ששימש אותך להתקנת הווינדוס הזה אין שום סיבה בעולם שאחרי שהסרת את העדכון זה ימשיך להתריע שהמערכת שלך בגירסא שונה!
בכל מקרה תן לי בבקשה תמונה של העדכונים המותקנים אחרי שכתבת בחיפוש
Service Pack
מ א ו ש ר
גש בבקשה להתחל וכתוב msinfo32 אנטר ותביא תמונה