|
|
קודם כל תבדוק אם השינה שלך היא שינה נורמאלית
לזכור חלום לדוג' זה לא נורמאלי זו הפרעה בשלב 2-3 של תהליך השינה (הרדמות)
וקשר לחלום עצמו
אני רוצה ללכת פה על הגישה היותר ... פסיכולוגית
חלומות הם ה"מראה" של הנפש כל מה שאנחנו חולמים עליו זה בעצם מחשבה או דימוי שהתת מודע יצר
שביום יום המודע שלנו מגן עלינו מפניה וכשאנו חולמים המודע יוצא להפסקה והתת-מודע חוגג
אני הייתי ממליץ לך להעזר בדמיון מודרך (בפורום אימון אישי יש מדריך) וכך להצליח להתגבר על הפחד הזה
כי הרי המפלצת היא דמיון ולהלחם בדמיון בעזרת דמיון זה הכי הגיוני שיש(עושים את זה לילדים שמפחדים מהמלצת מתחת למיטה
אני מאמין שגם כאן זה יעזור)
אז תנסה ותודיע מה קרה למפלצת
או שסתם צא ושבור לה ת'ראש.
נערך לאחרונה על ידי MaximumRed; 29-04-2011 בשעה 16:46.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
תקשיב !
יש מצב שזה שד ,
אני אישית מכיר בנאדם שכשהיה הולך לישון היה משהו שמחזיק אותו במיטה
והוא לא היה יכול לזוז עד הבוקר ...ץ אני מדבר על תחושה שתופסים אותך בידיים וברגליים ומצמידים אותך למיטה
הוא פנה לרבנים... רב שמבקש ממך כסף? פנה לרב אחר ... בד"כ הם לא יבקשו , לך לרב באמת מוכר ולא לאיזה רב מתחזה "אליאור חן" סטייל !
לזה שאמר שלשדים אין רשות להיכנס לארץ זה חרטא !
אני לא זוכר מי בדיוק קילל את השדים , אבל הוא לא סילק אותם , הם נמצאים פה , אבל אין להם רשות לפגוע .. חוץ מבמקרים מיוחדים , סיאנס למשל , שהוא חטא גמור דורש עונש כזה .
יש איזה סרט על בחור שמספר על סיאנס שהוא עשה עם חברים , בחור שלא האמין בה' , בכל אופן מסתבר שמה שהם העלו היה מלאך המוות .. הסיפור מלחיץ ביותר !, מומלץ ביותר ! , כמובן שהבחור שלנו חזר בתשובה
דיי איזה שטויות רצות כאן אחי, מה אנחנו בסיפורי אגדות של אוץ לי גוץ לי ?
איזה שדים ואיזה חרטההה, סך הכל נידודי שינה זה הכל מה אתם מתחילים להלחיץ ת'בנאדם ששד ניכנס לו לנשמה, תופס אותו במיטה, חונק אותו, הורג אותו, נוווו באמת מה ניסגר ?
לפותח האשכול, אמרת שאתה רואה איש עם קרניית בהתחלה, לא זוכר מזה היה בדיוק, ואתה קורא לזה שד לא ?
זה שלשדים יש קרניים ומחושים ואנערף מה, זאת סתם סטיגמה שנידבקה להם בהוליווד, גם אם יש שדים זה לא משהו שהמוח האנושי יכול להבין או לקלוט.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 30-04-2011 בשעה 16:14.
לשעבר 'Like
אחי שמע זה לא שד או רוח רפאיםזה בגלל שאתה מאמין בשטיות האלה תקן אותי אם אני טועה זה קורה לכולם פשוט
אל תאמין יכול להיות שראית סרט והתת מודע שלך משדר אותו שוב ושוב תנסה ללכת לישון עם איזה סרט טוב או סתם ערוץ אגו תחשוב על דרבים טובים ולא רעים!!
מקווה שתיקח את זה לתושמת לבך