נכתב במקור על ידי _יעל_ מאוד אפשר רמז? זה דיי קשה אולי קפץ מהמטוס כי המטוס עמד להתרסק? או שהוא רצה לבדוק אם בזכות הרוח של ההדף מקפיצה מהמטוס הגפרור יידלק?
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
נכתב במקור על ידי _יעל_ מאוד הוא ניסה להדליק סיגריה, המטוס נשרף והוא קפץ ?
יחולקו 300 נקודות !!
נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry הוא ניסה להדליק סיגריה, המטוס נשרף והוא קפץ ? לא...
נכתב במקור על ידי _יעל_ לא... הוא קפץ מהמטוס בגלל שהמטוס יצא מכלל שליטה?
נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry הוא ניסה להדליק סיגריה, המטוס נשרף והוא קפץ ? נכתב במקור על ידי AtlaNTiS הוא קפץ מהמטוס בגלל שהמטוס יצא מכלל שליטה? תיקון: הוא קפץ, אבל לא ממטוס (סורי על הבלבול...)
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 06-05-2011 בשעה 00:39.
נכתב במקור על ידי _יעל_ תיקון: הוא קפץ, אבל לא ממטוס (סורי על הבלבול...) אהה אז הוא קפץ מגבעה של הר?
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS אהה אז הוא קפץ מגבעה של הר? לא...
נכתב במקור על ידי _יעל_ לא... קפץ מעץ ?
נכתב במקור על ידי _יעל_ לא... הוא קפץ ממקום גבוה?
נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry קפץ מעץ ? לא... נכתב במקור על ידי AtlaNTiS הוא קפץ ממקום גבוה? הוא קפץ ממשהו... לא הייתי קוראת לזה מקום
נכתב במקור על ידי _יעל_ לא... הוא קפץ ממשהו... לא הייתי קוראת לזה מקום קפץ מהשמיים? כאילו, מלאך שכזה..?
נכתב במקור על ידי _יעל_ לא... הוא קפץ ממשהו... לא הייתי קוראת לזה מקום הוא קפץ מכלי תחבורה ? קיצר אפשר רמז ?
נערך לאחרונה על ידי iLoveKatyPerry; 06-05-2011 בשעה 00:52.
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS קפץ מהשמיים? כאילו, מלאך שכזה..? חחח לא. נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry הוא קפץ מכלי תחבורה ? קיצר אפשר רמז ? אכן כלי תחבורה. רמז: כלי הטיס הראשון...
נכתב במקור על ידי _יעל_ חחח לא. אכן כלי תחבורה. רמז: כלי הטיס הראשון... קפץ ממסוק ?
נכתב במקור על ידי iLoveKatyPerry קפץ ממסוק ? נופ, משהו פרמיטיבי יותר...
חוקי הפורום