נכתב במקור על ידי .GiL. חחחח סתם... איזה זין זה להיוץ מהאייפוד /: גם אני מהאייפוד נכתב במקור על ידי _AnGi_ ערב טוב לכולם שנים לא נפגשנו!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .GiL. לא יעזור, אתה עדיין מכוער ואתה חתיך אש. בטח במציאות אתה פדופיל בן 63
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Hamburger שנים לא נפגשנו! אכן עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה...
שבת שלום לכולם ולילה טוב.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אכן עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה... אז מה שלומך?
נכתב במקור על ידי Hamburger אז מה שלומך? הכל מצויין... ושלומך?
נכתב במקור על ידי _AnGi_ הכל מצויין... ושלומך? חי ונושם
נכתב במקור על ידי Hamburger חי ונושם יש לי הרגשה ששוב נשארו לבד...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ הכל מצויין... ושלומך? אן, די להפוך כל אשכולילה לסיפור זימה גייז.
נכתב במקור על ידי Shinx אן, די להפוך כל אשכולילה לסיפור זימה גייז. מה הקשר סיפור זימה גייז?
נכתב במקור על ידי Shinx אן, די להפוך כל אשכולילה לסיפור זימה גייז. אל תאשים אותה בכך שאני גורם לה את זה.. חוץ מהקטע של הגייז, יש לה קשרים מאחור אולי.. נכתב במקור על ידי _AnGi_ יש לי הרגשה ששוב נשארו לבד... לא שינקס כאן..
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 06-05-2011 בשעה 22:49.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה הקשר סיפור זימה גייז? גייז, גייז.
ספאם
נכתב במקור על ידי Hamburger יש לה קשרים מאחור אולי.. איזה קשרים?!? נכתב במקור על ידי Shinx גייז, גייז. אולי תסביר לי איך שיחה בין בן לבת זה סיפור גייז?!? שינקס יש לך פוביה כלשהי? אולי הומופוביה? אומרים שמי שהומופוב הוא בתוך תוכו מסתיר את זה שהוא גייז בעצמו...
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 06-05-2011 בשעה 22:53.
נכתב במקור על ידי _AnGi_ איזה קשרים?!? אם גייז? שאלתי..
חוקי הפורום