נכתב במקור על ידי
ShmuelAvera
טיפש אה, הטיפש היחיד כאן הוא אתה, שחושב שתמיד צריך ללכת בדרך "החינוכית", אז תדע שזה לא תמיד ככה, יש מקרים חריגים כמו בכל דבר וזה מקרה חריג, היום תלך ברחוב ערבי יצא אליך עם אולר מה תעשה? אין חייל לידך, אין לך כלום, גם אז אתה תחשוב שאסור לרדת לרמה שלהם ולא להסתובב אם אולרים?
בסופו של דבר זה החיים שלנו, ואם מישהו רוצה להוריד אותנו, מחובתנו להוריד אותו לפני שיוריד אותנו. לפעמים צריך ללכת בדרך הקשה, בדרך הנעימה הם לא רוצים, כמה שדיברנו, כמה שניסינו הם לא רוצים ועושים לנו טובות שהם בכלל מדברים איתנו, ועכשיו הם יוצאים אלינו, זאת הטעות שלנו שבכל פעם, שבכל שלב, בכל רמה שהם עולים אנחנו ממשיכים לסלוח ואם נמשיך לסלוח ונסתמך על כמה זונות מהכנסת תאמין לי שהבית שלך כבר לא יהיה שלך.
הערבים שכאן שחיים בינינו תוקפים יהודים מידי יום, בחפה סטודנטים יהודים אוכלים מכות, ביפו, בטבריה אונסים בנות יהודית, ובדרום הם שורפים ולוקחים פרוטקשיין מאנשיי עסקים, ועכשיו הם מפגעים בת"א, שים לב שלא לאט הם מתפתחים, ואם אנחנו האזרחים לא ננהג כמוהם מדי פעם להראות להם מי שולט פה, נדקור להם אחד שם בצפון, שניים במרכז, ובכל מקום נחסל כמה מהם אז הם יבינו מי בעל הבית פה, ושאנחנו לא מתכוונים להעביר את המעשים שלהם בסדר היום שלהם. ואני אישית כבר מוכן להתחיל לפגע בזונות האלה בלי לשים זין, כמו שהם מפגעים בנו בלי לשים זין, וכוס אמק העולם וכוס אמק הממשלה, אני לא אחכה שהם יתחילו לפעול בזמן שהחיים שלי בסכנה.
לפעמים נראה לי שאתה ערבי בהכחשה.