קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 01:21
  2. יש לכם אמונות תפלות?
    על ידי קוריאני בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-08-2006, 16:07
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 41 מתוך 41

Limiting Beliefs - אמונות מגבילות . - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אם אתם רוצים לסגור כוסיות ללא SP פשוט תלכו על כוסיות רוסיות הם זורמות עם כל אחד שנראה נורמלי
    הן לא כוסיות זורמות הן פשוט יפות מהממוצע[אם אתה מתעקש על מספר 7.5-8.5-9 בסולם שלי.שככול שאתה מגיע קרוב ל 9 זה כבר נהפך להוכחת מעמד.שוב כמו שהוכחתי מקודם] והן לא זורמות עם כ-ו-ל-ם הן פשוט כאלה שכן מוכנות להתפשר על אחד בלי מעמד כ"כ גדול מהסיבה הפשוטה שהן גם כאלה.אבל חייב ערך נורמלי + להראות נורמלי.הן לא יזרמו עם סתם כובעי סניה או תימנים מכוערים.

אבל הנקודה שלנו היא לא הבנות הכוסיות בסגנון שהבאתי לאורגייה משותפת[טוב אולי גם,אבל זה לא העיקר] אלא המעמד וכל מה שבא איתו

זה ההבדל בין גישה כובעית לגישה בריאה שרואה את הפוטנציאל והתמונה הגדולה.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה
    הן לא כוסיות זורמות הן פשוט יפות מהממוצע[אם אתה מתעקש על מספר 7.5-8.5-9 בסולם שלי.שככול שאתה מגיע קרוב ל 9 זה כבר נהפך להוכחת מעמד.שוב כמו שהוכחתי מקודם] והן לא זורמות עם כ-ו-ל-ם הן פשוט כאלה שכן מוכנות להתפשר על אחד בלי מעמד כ"כ גדול מהסיבה הפשוטה שהן גם כאלה.אבל חייב ערך נורמלי + להראות נורמלי.הן לא יזרמו עם סתם כובעי סניה או תימנים מכוערים.

אבל הנקודה שלנו היא לא הבנות הכוסיות בסגנון שהבאתי לאורגייה משותפת[טוב אולי גם,אבל זה לא העיקר] אלא המעמד וכל מה שבא איתו

זה ההבדל בין גישה כובעית לגישה בריאה שרואה את הפוטנציאל והתמונה הגדולה.
    בתור אחד שסגר לרוב תסוג הזה אני יכול לחתום שהן לא זורמות עם אף כובע שניגש אליהן. אם המקושרות אוכלות 30 כובעי סניה ביום, הן אוכלות 20. ביג דיל...

מה שכן לצאת מהסרט חבר'יה, הן לא יזרמו עם חננות בננות עם לייף סטייל של ילד מייפל וכל מיני כובעים כמו שבייקר אמר. רק הרוסיות הכונפות שהן בעצמן כאלה...וגם להן יש מיסטר כובע ראשי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-05-2011 בשעה 13:14.

לפי הגישה שלך Tyler בן אדם בלי SP לא יכול לסגור מה שאומר שאם אין לו SP עכשיו גם לו יהיה לו כי הוא לא יכול להיכנס למעגל של אותה בחורה..
    ואני לא מחרטט אני מכיר מספיק אנשים שסגרו כוסיות מחוץ למעגל שלהם בקלות, אולי זה בגלל הגילאים השונים (17 אצלי) (ואני לא מדבר על "כובעונים" כמו שאתה מגדיר אותם), כמו שאמרתי לך גם אני לא מאמין בכל הפיקוק וכל החארטות.. אני מדבר על אנשים שיש להם Game טוב בכללי, תסביר את זה שהלכתי עם חבר שלי למסיבה רק שנינו, ה "SP" שלנו שם היה ממש נמוך לא הכרנו שם כמעט אף אחד וחבר שלי סגר את אחת הבחורות הכי כוסיות שם.

לפי הגישה שלך דבר כזה לא יכול לקרות.

ואגב אני מסכים איתך שSP עוזר מאוד אבל אפשר לסגור כוסיות גם בלי.

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טיילר, המושג SP, המושג אנשים מקושרים, כל המושגים האלה הכל תירוצים לחוסר הצלחה.
    אני אישית התחלתי עם בחורה יפה בדיוק כמו שבייקר הביא, נכון לא זיינתי אותה בסוף, אבל היא לא שרפה לי את השיער ולא חתכה לי את הביצים, והשיחה בינינו נגמרה בחיוך גדול שלי וגם שלה.
    ולא, לא הזיתי.

אתה לוקח כל דבר לצד הקיצוני שלו, או שאתה חננה בננה עם כובע סניה על הראש או שאתה הבן אדם הכי מקשור בעולם.
    אחי, זה לא הולך ככה, החיים הם לא שחור ולבן, תסמוך עליי יש אנשים עם לייף סטייל ממוצע שמזיינים בנות יפות.

עוד דבר,
    העובדה שאתה אשכרה מתווכח פה עם ילדים בני 14 במקום לתת בראש לבחורות המקושרות שלך מראה הרבה.
    מצטער להגיד, אבל הדיבור שלך זה דיבור של מאונן מנטאלי שמביא לעצמו תירוצים למה לא הולך לו ולובש איזשהי מסיכה של בחור זיין עם קשרים בכל העולם ואשתו או לפחות מאמין שככה זה צריך להיות.

כמה עובדות.
    - בחורים שמזיינים לא צועקים לעולם כמה הם מזיינים ואת מי, העולם יודע את זה בלי שהם יגידו.
    - בחורים שמזיינים לא מתווכחים עם פאקינג ילדים בני 14 באיזה פורום מסכן (כאשר הבחורים האלה בני 19).
    -בחורים שמזיינים לא דנים באיזה פורום מסכן עם ילדים שאפילו 16 אין להם איזה סיגריה ו וויסקי הם מעדיפים.

טיילר, אתה בחור שמזיין בחורות "מקושרות", או בחור שמזיין את השכל?
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 27-05-2011 בשעה 20:21.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TiBi צפיה בהודעה
    אני אישית התחלתי עם בחורה יפה בדיוק כמו שבייקר הביא, נכון לא זיינתי אותה בסוף, אבל היא לא שרפה לי את השיער ולא חתכה לי את הביצים, והשיחה בינינו נגמרה בחיוך גדול שלי וגם שלה.
    ולא, לא הזיתי.

אתה לוקח כל דבר לצד הקיצוני שלו, או שאתה חננה בננה עם כובע סניה על הראש, או שאתה הבן אדם הכי מקשור בעולם.
    אחי, זה לא הולך ככה, החיים הם לא שחור ולבן, תסמוך עליי יש אנשים עם לייף סטייל ממוצע שמזיינים בנות יפות.

עוד דבר,
    העובדה שאתה אשכרה מתווכח פה עם ילדים בני 14 במקום לתת בראש לבחורות המקושרות שלך, מראה הרבה.
    מצטער להגיד, אבל הדיבור שלך זה דיבור של מאונן מנטאלי, שמביא לעצמו תירוצים למה לא הולך לו, ולובש איזשהי מסיכה של בחור זיין.

כמה עובדות.
    - בחורים שמזיינים לא צועקים לעולם כמה הם מזיינים ואת מי, העולם יודע את זה בלי שהם יגידו.
    - בחורים שמזיינים לא מתווכחים עם פאקינג ילדים בני 14 באיזה פורום מסכן (כאשר הבחורים האלה בני 19)
    -בחורים שמזיינים לא דנים באיזה פורום מסכן איזה סיגריה הם הכי אוהבים.

מסכים עם כל מילה שלך

כל הוויכוח הזה הוא מטומטם וילדותי
    נו באמת "מעמד" טיילר אתה באמת מגזים אם הסרט שאתה חי בו
    חננה בננה אולי לא יביא בנות, אבל אתה לא חייב להיות מלך העולם כדי לזיין כוסיות על
    ולא טיללר אני לא אומר את זה כי קראתי את זה בספר, ולא אני לא הוזה אם מישהי כוסית או לא
    אני לא אומר שכל אחד יכול לזיין כל אחת, כי זה מעד תלוי באופי שלו ובגישה שלו, אבל לאו דוקא במעמד שלו
    (מי ישמע מעמד אגב, אתה כולה ילד, איזה מעמד אתה חושה שיש לך)

אני לא מאמין שנכנסתי לויכוח הזה אבל זה פשוט מגיע לרמות מוגזמות

ואגב שוב בגללך טיילר הנושא הזה הפך לעוד ויכוח שלך והמעמד שלך וסלד לגמרי מהנושא המקורי
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 27-05-2011 בשעה 19:44.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    הבעיה היא שאני חושב שאין לי מספיק נסיון כדי להטריף לה תמאמא.
    זה הדגדגן שלה, לא איזה סוד מדינה.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה שלך

חננה בננה אולי לא יביא בנות, אבל אתה לא חייב להיות מלך העולם כדי לזיין כוסיות על
    ולא טיללר אני לא אומר את זה כי קראתי את זה בספר, ולא אני לא הוזה אם מישהי כוסית או לא
    אני לא אומר שכל אחד יכול לזיין כל אחת, כי זה מעד תלוי באופי שלו ובגישה שלו, אבל לאו דוקא במעמד שלו

ואגב שוב בגללך טיילר הנושא הזה הפך לעוד ויכוח שלך והמעמד שלך וסלד לגמרי מהנושא המקורי
    האמת שהוא הגיע כבר למקום שאני מאמין שהוא לא רצה להגיע אליו.
    אבל הוא צודק בעניין המעמדות.

העולם לא שחור ולבן, יש את הבחורים שעובדים קשה ומרוויחים כסף, ויש את אלה שלא עושים כלום ומרוויחים יותר.
    תמיד יש את האנשים המקושרים שמכירים את כל העולם ואחותו, ומזיינים בהתאם.
    נלך לכל המפורסמים, אתה חושב שבחור כמו NELLY, TIESTO, DAVID GUETTA מחפשים כוס בברים ?
    אתה חושב שהבחורים האלה סיימו 12 שנות לימוד ?
    בוודאות אני אומר לך שלא, ואתה מוזמן לבדוק עליהם באינטרנט. נלי היה עסוק בלכתוב שורות בעודו בבית ספר, וטיאסטו וגוואטה היו עסוקים בלצבור ניסיון במועדונים, טיאסטו גם מילצר אם אני לא טועה בנוסף.

וזה לא רק בחורות, זה הכל, הבן אדם במעמד מסויים שכל מה שהוא רוצה יש לו, ומה שלא, הוא יקבל.

וזה לא רק המפורסמים, פשוט נתתי לך אנשים שאתה יכול לבדוק מה הם עשו בחיים ולא סתם איזה טיילר דרדן בפורום שיגיד לך ככה וככה, כי מן הסתם לא תאמין לו, אז הבאתי לך הוכחה.

מעמדות תמיד היו, גם בשואה היו מעמדות, גם בימי הביניים, גם בימי האדם הקדמון, והם לא נעלמו והם גם לא יעלמו, תרצה או לא.

אגב, כדי להראות שאני לא מדבר באוויר, ראיתי את זה קורה במו עיני, הסתובבתי עם האנשים הנכונים, וקיבלתי בחורה שלא חשבתי שאני בחיים יקבל (לא יודע אם ברמה של מה שהביאו כאן, אבל בהחלט אחת שלא הייתה קורא לה כונפה)
    ואני לא אחד שהיה מלא בבחורות בחיים, בכלל.

PEACE
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 27-05-2011 בשעה 21:09.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

בחייאת רעבק,למה סתם לזיין את המוח?!
    היו לך תגובות לעניין,וממש תורמות אבל זה תגובה מטומטת חסרת ביסוס עם אמונה מגבילה אחושרמוטה.
    אם אין לך SP,אתה לא מזיין?!הא?!
    אז גיים כאילו לא עוזר לך בכלום..

ובחייאת רעבק,תפסיק לזיין את המוח על סניה ביינתים הוא מוכיח כך שיש לו תוצאות ואתה לא הוכחת כלום ביינתים.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אם כבר באמת נלך לכיוון הנשוא של אמונות מגבילות

אז כל הסרט שלכם על SP הוא אחת האמונות הכי מגבילות
    אתם חושבים שכדאי למצא בחורה איכותית ושהיא תשים לב עליכם בכלל אתם צריכים להיות מלכי העולם ומקובנים ושכולם ידעו עליכם
    בדיוק גישת הפרס אבל הפוכה
    אתם שמים את כל העניין על מזבח ועושים מיחסים בין גבר לאישה עניין כל כך גדול
    ובגלל זה בעיניכם זה נהייה עניין כל כך גדול והדרך היחידה לקבל קצת פונני איכותי זה להפוך לשלב הבא באבולוציה האנושית

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    זה הדגדגן שלה, לא איזה סוד מדינה.
    בדיוק!!!
    זה כולה בחורות זה כולה דגדגן
    מי ישמע מה עשיתם, שכבתם עם מישהי כוסית (יותר נכון לפי הפוסט חבר שלך פעם שכב עם מישהי כוסית שמצאת תמונה שלה)

זה כולה בנות, זה כולה מין
    אם אתם לא תתנו להן "לאכול אותך חי לתת לך סטירה ולהגיד להדיין מפה"
    הם לא יעשו את זה, וגם אם כן זה לא יערער את הבטחון העצמי שלכם, רק עוד אחת

ולכל האנשים שמדברים פה עח עולם העסקים וזה שפיק אפ עוזר לך גם ביחסים עם אנשים
    גם פה זה תקף

זה כמו שאתם מפחדים לדבר עם הבוס שלכם בעבודה כי הוא הבוס שלכם בעבודה, ושכחתם שהוא סתם בן אדם כמוכם

אתם מפחדים מנשים יפות רק בגלל שהן יפות
    מבלי שניסיתם כלוווום
    או שפעם אחת שלכו אותכם לעזאזל

האמונה המגבילה מספר אחת: נשים הם אלילות ומלאכים / נשים יפות מקבלות הכל וכל העולם סובב מסביבם

תתבגרו, נשים הם כולה נשים והם כולה אנשים שזה כולל הכל מסביב זה, הם יכולות להיות ביצ׳יות או חמודות או מצליחות או כשלון בכל דבר שהם עושות

וכל מי שעושה מהן יותר רק בגלל שהן יפות נכשל, אפילו אם הוא "סוגר" נשים כוסיות, הוא עדין נכשל בפיתוי נשים
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 28-05-2011 בשעה 14:33.

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

אם כבר באמת נלך לכיוון הנשוא של אמונות מגבילות

אז כל הסרט שלכם על SP הוא אחת האמונות הכי מגבילות
    אתם חושבים שכדאי למצא בחורה איכותית ושהיא תשים לב עליכם בכלל אתם צריכים להיות מלכי העולם ומקובנים ושכולם ידעו עליכם
    בדיוק גישת הפרס אבל הפוכה
    אתם שמים את כל העניין על מזבח ועושים מיחסים בין גבר לאישה עניין כל כך גדול
    ובגלל זה בעיניכם זה נהייה עניין כל כך גדול והדרך היחידה לקבל קצת פונני איכותי זה להפוך לשלב הבא באבולוציה האנושית

בדיוק!!!
    זה כולה בחורות זה כולה דגדגן
    מי ישמע מה עשיתם, שכבתם עם מישהי כוסית (יותר נכון לפי הפוסט חבר שלך פעם שכב עם מישהי כוסית שמצאת תמונה שלה)

זה כולה בנות, זה כולה מין
    אם אתם לא תתנו להן "לאכול אותך חי לתת לך סטירה ולהגיד להדיין מפה"
    הם לא יעשו את זה, וגם אם כן זה לא יערער את הבטחון העצמי שלכם, רק עוד אחת

ולכל האנשים שמדברים פה עח עולם העסקים וזה שפיק אפ עוזר לך גם ביחסים עם אנשים
    גם פה זה תקף

זה כמו שאתם מפחדים לדבר עם הבוס שלכם בעבודה כי הוא הבוס שלכם בעבודה, ושכחתם שהוא סתם בן אדם כמוכם

אתם מפחדים מנשים יפות רק בגלל שהן יפות
    מבלי שניסיתם כלוווום
    או שפעם אחת שלכו אותכם לעזאזל

האמונה המגבילה מספר אחת: נשים הם אלילות ומלאכים / נשים יפות מקבלות הכל וכל העולם סובב מסביבם

תתבגרו, נשים הם כולה נשים והם כולה אנשים שזה כולל הכל מסביב זה, הם יכולות להיות ביצ׳יות או חמודות או מצליחות או כשלון בכל דבר שהם עושות

וכל מי שעושה מהן יותר רק בגלל שהן יפות נכשל, אפילו אם הוא "סוגר" נשים כוסיות, הוא עדין נכשל בפיתוי נשים
    מסכים עם כל מילה שלך

ציטוט נכתב במקור על ידי TiBi צפיה בהודעה
    ולא, לא הזיתי.

אתה לוקח כל דבר לצד הקיצוני שלו, או שאתה חננה בננה עם כובע סניה על הראש או שאתה הבן אדם הכי מקשור בעולם.

עוד דבר,
    העובדה שאתה אשכרה מתווכח פה עם ילדים בני 14 במקום לתת בראש לבחורות המקושרות שלך מראה הרבה.
    מצטער להגיד, אבל הדיבור שלך זה דיבור של מאונן מנטאלי שמביא לעצמו תירוצים למה לא הולך לו ולובש איזשהי מסיכה של בחור זיין עם קשרים בכל העולם ואשתו או לפחות מאמין שככה זה צריך להיות.

כמה עובדות.
    - בחורים שמזיינים לא מתווכחים עם פאקינג ילדים בני 14 באיזה פורום מסכן (כאשר הבחורים האלה בני 19).
    -בחורים שמזיינים לא דנים באיזה פורום מסכן עם ילדים שאפילו 16 אין להם איזה סיגריה ו וויסקי הם מעדיפים.

+3... EPIC WIN.
    אחרי שראיתי את כל התגובות והמריבות ההזויות והמפגרות של ה"זיינים" של הפורום, פשוט חיכיתי שמישהו יכתוב תגובה כזאת.
    נערך לאחרונה על ידי SexRama; 28-05-2011 בשעה 17:13.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    על הזין שלי החו''ל שלך, אתה גר בחו''ל? אני גר בחו''ל? אבאשך גר בחו''ל? לא אז אל דבר על דברים לא קשורים לעולם בכלל..לאדע מה הולך בחו''ל (חוץ מהשמועות ששמעתי מאנשים כמוך שלך תדע מה נכון מה לא) אני יודע מה הולך בארץ. אני יודע מי מזיין את מי, מי מזיין כמה, מי מזיין את המוח, מי עושה מה, מי הולך עם מי ואני יכול לחתום לך שבלי מעמד חברתי רחוק אתה לא תגיע. במקרה הטוב תהיה ילד כובע שמשקר לעצמו שהוא מביא כוסיות תוך כדי שהוא במערכת יחסים עם כונפה שמנה.

אתה יכול לעשות תסארג'ים האלה שלך עד מחר ולרדוף אחרי בחורות עד מחר ולזיין תתימניות שלך בזמן שאנשים שקלטו את המשחק יושבים רגל על רגל בדירה המפוארת שלהם (שגם זה לא היה להם בלי המעמד שלהם) ומעשנים את הסיגר אחרי סקס

אולי אני עושה אסיד או משו הזוי אחר ומדמיין את הדוגמניות הרוסיות שכל הכובעים מזיינים בתור תימניות שמנות וכל מיני ממוצעות שסניה מביא...לאדע, זה רק אני.
    שאלה אליך, גבר שהיה חנון בבצפר והשתנה בצבא, התחבר ליותר אנשים , אבל עדיין בעיר שלו אין לו חברים כי הוא לא נשאר בקשר עם אף אחד מהתיכון , אבל הוא יוצא עם ידידה וחברות שלה בימי שישי , מה זה אומר לדעתך על המעמד החברתי שלו ? שהוא גבוה או נמוך ? או במילים אחרות הוא יכול לזיין לדעתך בחורות שהן לא כונפות ?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,371 | הודעות: 8,204,964 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect