נכתב במקור על ידי .Zeta פתחתי אחרי 10 אחי אל תדאג אם עושים ספאם מיותר האשכולילה שריף ומחיק
נכתב במקור על ידי Aviv.E נחמד מצידך ששאלת !!!!!! היה אשששששששששש שחר חסון הוא האליל שלי אני חולה עליו וואו איזה מלך איזה אילתורים עם פרופס יש לו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח איזה יציאה אבל הוא ממחזר בדיחות
לא רצו לנעוץ לי... לא יודע אלי אחי שוב אני משתתף בצערך
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Hamburger יש פרסומות ברמזור אז באתי. לילה טוב.. העונה החדשה לא משהו האמת אני יראה כבר מחר
נכתב במקור על ידי MeAndYou טכנית גם אני אבל אין לי כוח לזה חחח.. לילה טוב נשמות! אנג'י יום אחד אנחנו נתחתן..! יעל לא רוצה אותי היא טוענת שהיא קטינה בגלל זה חחחחח למה לא נעוץ? O.o מה אני ברירת מחדל?
נכתב במקור על ידי afx חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח איזה יציאה אבל הוא ממחזר בדיחות חלק כן ... אבל היה מצחיק והיו לו אילתורים מטורפים ..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ מה אני ברירת מחדל? לא.. אחרי שהכרתי אותך... אני המום חחח לא רוצה עוד בנות חח >< נכתב במקור על ידי .Zeta לא רצו לנעוץ לי... לא יודע אלי אחי שוב אני משתתף בצערך זה בסדר נשמה , תודה אחי
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב נו מה עם המסן ?? היי..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ לילה טוב נו מה עם המסן ?? לילה טעב..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .GiL. היי.. גיל וגיא XD
לילה טוב אחים שלי אני הולך לישון נדבר מחר אנג'י
נכתב במקור על ידי .Zeta לא רצו לנעוץ לי... לא יודע אלי אחי שוב אני משתתף בצערך יש לי מסן דפוק הוא רושם לי שהשירות לא זמין
לייילה טוווב אני לא נרדם עד שחברה שלי נרדמת !! אני יהיה אייתה בשייחת וידאו בפלא XD
חחח איזה חרא ביי אנג'י נמשיך מחר
נכתב במקור על ידי Hamburger לילה טעב.. חחחחחח אתה יודע שאבא של הייד שיכור
חוקי הפורום