|
|
הפורום במצב טוב וכיף כאן.
חוץ מבאשכולילה שכבר יבש שם רצח..
אבל טוב וכיף כאן.. אתה מוזמן ללכת, לא צריך אנשים כמוך כאן.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני לא בטוח שאתה מודע לכל מערך השיקולים. תראה את ישראל למשל הוא עשה את אחד המסלולים הכי קצרים ממשתמש לראשי בהיסטוריה של אטרף ואין אחד יכול להרים גבה על המינוי הזה ולטעון שהכל פוליטיקה.
מן הסתם היו גם שיקולים שהם לא השקעה או יכולת פרופר אבל כמו שכבר אמרו זה קורה בגל מקום
לפי דעתי הייתה יכול להביע את עצמך בצורה יותר נעימה, בלי קשר ליהורה ולהתנשאות של פותח האשכול.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 18-07-2011 בשעה 20:04.
נכון אני אדיוט.. בגלל זה הייתי פה מנהל כמעט שנתיים והייתי עוזר בהכל גם דברים שלא קשורים אליי.
אני לא רציתי שום דבר בתמורה גם ראשי לא רציתי לא היה אכפת לי בכלל אמרתי את זה להרבה פה ששאלו אותי למה אני לא ראשי ואני אגיד את זה גם עכשיו למורות שאני כבר לא מפקח "היה טוב לי כמפקח" רציתי להיות מפקח אבל אם היו מעלים אותי לראשי זה היה יכול להיות נחמד זה הכל.
את השנה וחצי שהייתי פה אני לא מתחרט עלייה אני חושב שאטרף זה אחד הפורומים הטובים בארץ אם לא הכי טוב בארץ.
הנה תראה את חיים למשל היה אחד האנשים הכי טובים פה בפורום,בן אדם זהב שעזר לכולם בלי יוצא מן הכלל שהשקיע את הנשמה שלו בפורום ותראו לאן שלחתם אותו...
חיים עם כל זה שהוא בן אדם טוב, הדברים שהוא יכול לעשות הם יותר טכניים ופחות לקדם את הפורום.
אם הוא לא היה מחליט לפרוש כמה פעמים בחודש, ועושה עוד כמה דברים שהוא יודע עליהם הוא לא היה יורד.
סמוך עליי אני יודע למה אני אומר את זה,כל מי שחושב כאן שהפורום ירד רמה וההנהלה על הפנים זה בגלל שאין לנו כח יותר לשטויות של ילדים בני 14,כל מי שחושב שהפורום ירד רמה הוא לא אחר מילד אדיוט שניסה את מזלו מניהול,יותר מפגרים הם המפקחים והראשיים שלא ביקרו את מי שמתחתיהם שהעלה את האדיוטים האלה לניהול,למה אדיוטים?הם חושבים שאתר אינטרנט הוא החיים,מנסים להשקיע את כל החיים שלהם בתגובות ובהודעות שלא באות מצעמם אלא מתוך רמאות והעתקות,לאחר שהם נתפסים ובועטים בהם בכל הכח הם יודעים לבוא ללכלך על הפורום שלא נתן להם להביא את הילדותיות והרמאות שלהם ולהפוך את האתר הזה לבית זונות לשמה,רק אנשים כאלה יבואו להתלונן שהפורום במגמת ירידה,לכן לא התרגשתי מאף אחד כזה שפתח לכן אני פונה לכל שאר האדיוטים שחושבים שהפורום ירד ברמה ואני אגיד את זה ברור : אתם לא רצויים כאן!אתם לא מועילים אלא רק מזיקים,לכו לקייטנה ואל תחרבנו לנו את המקום!.
אני מניח שזה היה מספיק ברור.
באשר אליך,תפסיק להיות מושפע מבן אדם שאתה לא מכיר שאני בספק אם הוא אמיתי בכלל,מה נתן לכם כל המחאות?הוא הוחזר כי ההחלטות שקיבלנו היו להחזיר אותו ולא בכל מי שתמך להחזירו.
אתה שוכח שזה כולה אתר אינטרנט ו"חיים" לא אבא שלך,לא אחיך ולא סבא שלך.
מה שקורה עם משתמש כזה או אחר לא נוגע לך או לכל משתמש אחר.(תתפלא,אני הייתי מאלה שתמכו להחזיר אותו)
הבעיה שיש מנהלים שנמצאים פה על תקן בוטים...
אני לא אנקוב בשמות אבל יש את MovieLover הבנאדם ילדה קטנה...
דוחף את האף לדברים שלא קשורים אליו
זה מה שמוריד את הרמה, לא האנשים פה אלא מי שכביכול נמצא מעליהם בהיררכיה
but as long as there are people who feed the trolls im good
![]()
נערך לאחרונה על ידי VeilSide; 18-07-2011 בשעה 20:19.
סתם...
לדעתי הפורום לא ירד רמה הוא פשוט השתנה..
פעם היו קצת משתמשים אז כולם "ירדו אל העם"
עכשיו יש הרבה משתמשים, חלקם צעירים, שתופסים מהראשיים אז הם צריכים להיות סנובים ולהתנתהג באופן ניהולי אז אתם חושבים שהכל נהיה קשוח יותר..
אז כן חלק מהמשתמשים שעשו פה שמח פרשו אז במקום להגיד שהפורום ירד רמה, תחליפו את המשתמשים הללו
THE SPAM MUST GO ON
נערך לאחרונה על ידי afx; 18-07-2011 בשעה 20:17.