קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [טור דעה] מרטין דמיקליס - ירד רמה
    על ידי Pumba בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-01-2011, 20:15
  2. [מוכר] גלדיאטור רמה 49 בשרת טיטאן
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 20:12
  3. חחח שמתם לב שיאן יותר לא נכנס לפה?
    על ידי YaBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:25
  4. איפה והם הדברים הכי טובים לגלדיאטור רמה 41 ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:33
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 8 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 119

שמתם לב שהפורום ירד רמה?! - עמוד 3

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Horror צפיה בהודעה
    נכון, דוגרי עכשיו אני אומר לך אם היא לא היתה מלאה פרוטקציות מזמן הייתי ראשי.
    אני פיקחתי במשך שנה שלמה שאחרים עלו אחרי חודשיים של פיקוח

האמת לא כואבת היא סתם פשוט חדה
    על איזה פרוטקציות אתה מדבר?
    ואם מעניינת אותך הסיבה שלא עלית לראשי זה כי אתה אידיוט, צריכים לשמור על הרמה של הראשיים.

2. קישורים ממומנים

משתמש זהב האוואטר של stClass
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    279
    נקודות
    293
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    כלב נובח לא נושך, תבינו מה זה אומר עליכם

ציטוט נכתב במקור על ידי kingdevilb צפיה בהודעה
    אוי חאלס כבר עם הפרוטקציות סתם בולשיט, זה עוזר להיות מוכר אבל הערכה מקבלים עם השקעה ועם טיפה נחמדות.
    הגעתי לפה לפני חודשיים ואני מתבאס רק שהקהילה בפורום לא יותר גדולה... אנשים פה בסדר גמור,
    הרבה יותר טובים/נחמדים מפורומים אחרים לפחות ממה שאני זוכר.
    ומה יש לכם עם הנהלה נוקשה אפשר לחשוב מה כבר ביקשו מכם לא קלל להספים ופרסם רווח אישי ?
    אני גם חדש יחסית (חודש וחצי)
    אם הכל היה פרוטקציות, לא היו אשכולות של חיפוש מנהלים נכון?
    לא הכל שחור עדיין, יש נקודות חושך אחת בתוך הרבה אור.
    מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

הפורום במצב טוב וכיף כאן.
    חוץ מבאשכולילה שכבר יבש שם רצח..
    אבל טוב וכיף כאן.. אתה מוזמן ללכת, לא צריך אנשים כמוך כאן.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

דוגרי כן, הייתי מעלה מי שמגיע לו ולא מי שאני מכיר
    אני לא בטוח שאתה מודע לכל מערך השיקולים. תראה את ישראל למשל הוא עשה את אחד המסלולים הכי קצרים ממשתמש לראשי בהיסטוריה של אטרף ואין אחד יכול להרים גבה על המינוי הזה ולטעון שהכל פוליטיקה.

מן הסתם היו גם שיקולים שהם לא השקעה או יכולת פרופר אבל כמו שכבר אמרו זה קורה בגל מקום

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    לפי מיטב ידיעתי אף אחד לא משלם לך כסף בכדי שתישאר כאן..
    לפי דעתי הייתה יכול להביע את עצמך בצורה יותר נעימה, בלי קשר ליהורה ולהתנשאות של פותח האשכול.
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 18-07-2011 בשעה 20:04.

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Dor- צפיה בהודעה
    על איזה פרוטקציות אתה מדבר?
    ואם מעניינת אותך הסיבה שלא עלית לראשי זה כי אתה אידיוט, צריכים לשמור על הרמה של הראשיים.
    נכון אני אדיוט.. בגלל זה הייתי פה מנהל כמעט שנתיים והייתי עוזר בהכל גם דברים שלא קשורים אליי.

אני לא רציתי שום דבר בתמורה גם ראשי לא רציתי לא היה אכפת לי בכלל אמרתי את זה להרבה פה ששאלו אותי למה אני לא ראשי ואני אגיד את זה גם עכשיו למורות שאני כבר לא מפקח "היה טוב לי כמפקח" רציתי להיות מפקח אבל אם היו מעלים אותי לראשי זה היה יכול להיות נחמד זה הכל.
    את השנה וחצי שהייתי פה אני לא מתחרט עלייה אני חושב שאטרף זה אחד הפורומים הטובים בארץ אם לא הכי טוב בארץ.

הנה תראה את חיים למשל היה אחד האנשים הכי טובים פה בפורום,בן אדם זהב שעזר לכולם בלי יוצא מן הכלל שהשקיע את הנשמה שלו בפורום ותראו לאן שלחתם אותו...
    Erik Lamela 8

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

חיים עם כל זה שהוא בן אדם טוב, הדברים שהוא יכול לעשות הם יותר טכניים ופחות לקדם את הפורום.
    אם הוא לא היה מחליט לפרוש כמה פעמים בחודש, ועושה עוד כמה דברים שהוא יודע עליהם הוא לא היה יורד.

שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

חיים עם כל זה שהוא בן אדם טוב, הדברים שהוא יכול לעשות הם יותר טכניים ופחות לקדם את הפורום.
    אם הוא לא היה מחליט לפרוש כמה פעמים בחודש, ועושה עוד כמה דברים שהוא יודע עליהם הוא לא היה יורד.
    אני יודע על מה שהוא עשה הוא כבר אמר לי זה בסדר, אבל הבן אדם התנצל רצה לחזור במקום לתת לו הזמדנות אתם פשוט סליחה על הביטוי "ירקתם לו בפרצוף"
    Erik Lamela 8

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    אני לא בטוח שאתה מודע לכל מערך השיקולים. תראה את ישראל למשל הוא עשה את אחד המסלולים הכי קצרים ממשתמש לראשי בהיסטוריה של אטרף ואין אחד יכול להרים גבה על המינוי הזה ולטעון שהכל פוליטיקה.

מן הסתם היו גם שיקולים שהם לא השקעה או יכולת פרופר אבל כמו שכבר אמרו זה קורה בגל מקום

לפי דעתי הייתה יכול להביע את עצמך בצורה יותר נעימה, בלי קשר ליהורה ולהתנשאות של פותח האשכול.
    סמוך עליי אני יודע למה אני אומר את זה,כל מי שחושב כאן שהפורום ירד רמה וההנהלה על הפנים זה בגלל שאין לנו כח יותר לשטויות של ילדים בני 14,כל מי שחושב שהפורום ירד רמה הוא לא אחר מילד אדיוט שניסה את מזלו מניהול,יותר מפגרים הם המפקחים והראשיים שלא ביקרו את מי שמתחתיהם שהעלה את האדיוטים האלה לניהול,למה אדיוטים?הם חושבים שאתר אינטרנט הוא החיים,מנסים להשקיע את כל החיים שלהם בתגובות ובהודעות שלא באות מצעמם אלא מתוך רמאות והעתקות,לאחר שהם נתפסים ובועטים בהם בכל הכח הם יודעים לבוא ללכלך על הפורום שלא נתן להם להביא את הילדותיות והרמאות שלהם ולהפוך את האתר הזה לבית זונות לשמה,רק אנשים כאלה יבואו להתלונן שהפורום במגמת ירידה,לכן לא התרגשתי מאף אחד כזה שפתח לכן אני פונה לכל שאר האדיוטים שחושבים שהפורום ירד ברמה ואני אגיד את זה ברור : אתם לא רצויים כאן!אתם לא מועילים אלא רק מזיקים,לכו לקייטנה ואל תחרבנו לנו את המקום!.
    אני מניח שזה היה מספיק ברור.

נכון אני אדיוט.. בגלל זה הייתי פה מנהל כמעט שנתיים והייתי עוזר בהכל גם דברים שלא קשורים אליי.

אני לא רציתי שום דבר בתמורה גם ראשי לא רציתי לא היה אכפת לי בכלל אמרתי את זה להרבה פה ששאלו אותי למה אני לא ראשי ואני אגיד את זה גם עכשיו למורות שאני כבר לא מפקח "היה טוב לי כמפקח" רציתי להיות מפקח אבל אם היו מעלים אותי לראשי זה היה יכול להיות נחמד זה הכל.
    את השנה וחצי שהייתי פה אני לא מתחרט עלייה אני חושב שאטרף זה אחד הפורומים הטובים בארץ אם לא הכי טוב בארץ.

הנה תראה את חיים למשל היה אחד האנשים הכי טובים פה בפורום,בן אדם זהב שעזר לכולם בלי יוצא מן הכלל שהשקיע את הנשמה שלו בפורום ותראו לאן שלחתם אותו...
    באשר אליך,תפסיק להיות מושפע מבן אדם שאתה לא מכיר שאני בספק אם הוא אמיתי בכלל,מה נתן לכם כל המחאות?הוא הוחזר כי ההחלטות שקיבלנו היו להחזיר אותו ולא בכל מי שתמך להחזירו.
    אתה שוכח שזה כולה אתר אינטרנט ו"חיים" לא אבא שלך,לא אחיך ולא סבא שלך.
    מה שקורה עם משתמש כזה או אחר לא נוגע לך או לכל משתמש אחר.(תתפלא,אני הייתי מאלה שתמכו להחזיר אותו)

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    279
    נקודות
    293
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

זה לא סוד.
    אני חושב שכל הפורום יודע מה זה "הדברים שהוא יודע עליהם"

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

אני יודע על מה שהוא עשה הוא כבר אמר לי זה בסדר, אבל הבן אדם התנצל רצה לחזור במקום לתת לו הזמדנות אתם פשוט סליחה על הביטוי "ירקתם לו בפרצוף"
    אני אזהרתי אותו והסברתי לו פעמיים את המצב, ושאסור לעשות את זה - הוא החליט לחזור על הטעות...

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

הבעיה שיש מנהלים שנמצאים פה על תקן בוטים...

אני לא אנקוב בשמות אבל יש את MovieLover הבנאדם ילדה קטנה...

דוחף את האף לדברים שלא קשורים אליו

זה מה שמוריד את הרמה, לא האנשים פה אלא מי שכביכול נמצא מעליהם בהיררכיה

but as long as there are people who feed the trolls im good

נערך לאחרונה על ידי VeilSide; 18-07-2011 בשעה 20:19.

שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

סמוך עליי אני יודע למה אני אומר את זה,כל מי שחושב כאן שהפורום ירד רמה וההנהלה על הפנים זה בגלל שאין לנו כח יותר לשטויות של ילדים בני 14,כל מי שחושב שהפורום ירד רמה הוא לא אחר מילד אדיוט שניסה את מזלו מניהול,יותר מפגרים הם המפקחים והראשיים שלא ביקרו את מי שמתחתיהם שהעלה את האדיוטים האלה לניהול,למה אדיוטים?הם חושבים שאתר אינטרנט הוא החיים,מנסים להשקיע את כל החיים שלהם בתגובות ובהודעות שלא באות מצעמם אלא מתוך רמאות והעתקות,לאחר שהם נתפסים ובועטים בהם בכל הכח הם יודעים לבוא ללכלך על הפורום שלא נתן להם להביא את הילדותיות והרמאות שלהם ולהפוך את האתר הזה לבית זונות לשמה,רק אנשים כאלה יבואו להתלונן שהפורום במגמת ירידה,לכן לא התרגשתי מאף אחד כזה שפתח לכן אני פונה לכל שאר האדיוטים שחושבים שהפורום ירד ברמה ואני אגיד את זה ברור : אתם לא רצויים כאן!אתם לא מועילים אלא רק מזיקים,לכו לקייטנה ואל תחרבנו לנו את המקום!.

באשר אליך,תפסיק להיות מושפע מבן אדם שאתה לא מכיר שאני בספק אם הוא אמיתי בכלל,מה נתן לכם כל המחאות?הוא הוחזר כי ההחלטות שקיבלנו היו להחזיר אותו ולא בכל מי שתמך להחזירו.
    מה שקורה עם משתמש כזה או אחר לא נוגע לך או לכל משתמש אחר.(תתפלא,אני הייתי מאלה שתמכו להחזיר אותו)
    1. אני לא מושפע ממנו,
    2. אני מכיר את חיים מספיק טוב תאמין לי אני מדבר איתו כל הזמן
    ובאשר אלייך אושרי גם אתה אחד הראשיים הכי טובים שיש פה (ולא אני לא מנסה להתחנף)

עזבו אני לא רוצה להגיד סתם מילים שבסוף אני אתחרט עליהם זה הכל.
    Erik Lamela 8

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

סתם...
    לדעתי הפורום לא ירד רמה הוא פשוט השתנה..
    פעם היו קצת משתמשים אז כולם "ירדו אל העם"
    עכשיו יש הרבה משתמשים, חלקם צעירים, שתופסים מהראשיים אז הם צריכים להיות סנובים ולהתנתהג באופן ניהולי אז אתם חושבים שהכל נהיה קשוח יותר..
    אז כן חלק מהמשתמשים שעשו פה שמח פרשו אז במקום להגיד שהפורום ירד רמה, תחליפו את המשתמשים הללו
    THE SPAM MUST GO ON
    נערך לאחרונה על ידי afx; 18-07-2011 בשעה 20:17.

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    279
    נקודות
    293
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

לא כולם מעתיקים.
    נכון שהעתקה זאת תופעה שכיחה בפורום, אבל יש עדיין צדיקים בסדום.
    ולא הבנתי איך אפשר להשקיע מאמץ אם מעתיקים? זה לא מאמץ...

שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי VeilSide צפיה בהודעה
    הבעיה שיש מנהלים שנמצאים פה על תקן בוטים...

אני לא אנקוב בשמות אבל יש את MovieLover הבנאדם ילדה קטנה...

דוחף את האף לדברים שלא קשורים אליו

זה מה שמוריד את הרמה, לא האנשים פה אלא מי שכביכול נמצא מעליהם בהיררכיה
    קודם כל דויד לא ככה זה שאתה החלטת על דעת עצמך להיתפס עליו ולהתחיל לרדת עליו זו כבר הבעיה שלך
    Erik Lamela 8

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,716 | הודעות: 8,202,309 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect