|
|
ProVirus
מה הקשר לבית שעולה 4 מיליון?! (קודם ניסיתי לא להגיב ועכשיו אני חייב להגיב)
מדברים פה על כסף ברשת!
מישהו בפורום הזה יכול להרוויח יותר מ-10,000$? לא! (אולי עוד כמה שנים...הרבה שנים...הרבה מאוד שנים)
בוא ואני אסביר לך משהו -
בבאקס כמה אתה מרוויח ללחיצה?
0.0001 - 0.0005??
באתר העלאות כמה אתה מרוויח להורדה?
0.020?
לדעתי, כל סכום שהוא יותר מ-50$ נחשב כסף גדול. למה? כי זה קשה מאוד להשיג אותו.
בוא אני ייתן לך דוגמה. מידן מהפורום מרוויח 20,000+. כסף ברשת זה כסף לכל דבר אם לא תתחילו להפנים את זה אתם תישארו על 50$
50$ שווה ל150 בערך. שנגיד משקיע שעה אחת ביום יוצא 30 בחודש ואז הוא יכול ללכת לעבוד שעה אחת ביום בעבודה אחרת ותראה מה יוצא
(נגיד הוא מקבל 15 שקל לשעה) 15 כפול 30 = 450 שקל!!! שזה כפול 3! והוא עובד בול אותו זמן. עכשיו בוא נגיד שכולם עובדים הרבה יותר משעה. תעשה כבר את החישוב לבד
"אבל זה לא סיבה להוריד להם את המוטיבציה .
כל אחד התחיל מקטן , אפשר לייעץ ולא להרוס אחי ."
איפה הורדתי מוציבציה אני אמרתי ש100$ זה לא כסף גדול. אתם אלה שהתחלתם לעלות את הנושא
חבר'ה אתם באמת רוצים לריב? כי אני הוחכתי בנתיים מי עשה כסף ומי לא
בלי קשר לאשכול הזה, אתה כאילו נמצא במצב תמידי של הורדת מוטיבציה.
כשאני נכנסתי פעם ראשונה לפורום הזה, הבנאדם שהכי לא הועיל לי ואפילו קצת הזיק זה אתה.
זה לא קשור
אני בסה"כ מנסה להביא זווית אחרת לאנשים ושים לב איך פספסת בטעות את מה שכתבתי בהודעה מספר 33
בטעות קראת והגבת במיוחד למה שאתה רוצה?
אז בוא נעשה את זה יותר ראליסטי
50$ שווה ל150 בערך
שנגיד משקיע 3 שעות ביום יוצא 90 שעות בחודש ואז הוא יכול ללכת לעבוד 3 שעות ביום בעבודה אחרת ותראה מה יוצא
(נגיד הוא מקבל 15 שקל לשעה, והיום אפשר למצוא כבר 20~25 לילדים אבל ניקח את הכי נמוך) 15 כפול 90 = 1350 שקל!!! שזה כפול 9! והוא עובד בול אותו זמן. עכשיו בוא נגיד שכולם עובדים הרבה יותר מ3 שעות. תעשה כבר את החישוב לבד
אז אני לא מבין את ההגיון אם אנשים אומרים שהם רוצים וצריכים את הכסף אז שילכו לעבוד
לא אכפת לי אם מישהו היה אומר שהוא עושה את זה לכיף והכסף זה בונוס
ProVirus, אתה מפספס פרט אחד חשוב.
"איך אתם הרווחתם כסף גדול מהאינטרנט???" הייתה הכותרת של אשכול זה.
לא "מה זה כסף גדול וקטן באינטרנט".
אני חושב שיש לך בעיית קליטה, שוב.
זה אפילו לא משנה עכשיו מה זה כסף קטן וגדול.
פותח האשכול שואל אותך שאלה אחת, אתה עונה על שאלה אחרת לגמרי.
די לדבר על כסף קטן וגדול, תעזור לאנשים.
לי כבר נמאס לריב, ולכן זו תיהיה ההודעה האחרונה שלי פה.
אני מציע שתמחקו את כול ההודעות המיותרות ונגיד שזה לא קרה!ונפתח את הנושא אז מחדש...
טוב חלאס חברים מישהו פה שאל שאלה ובקושי עניתם לו עליה אתם רק רבים אני מציע שיחמחקו את כול ההודעות שלא צריכות להיות פה...!!!
טוב אז אני אשים סוף למהומה כנראה!!!
אני מרוויח בקושי 0.2 בחודש מ- Scarlet clicks, ולא אכפת לי אם זה קצת כי אני כבר קניתי מגן לאייפון, העיקר להנות!!
ותפסיקו עם השטויות, אם הוא לא רוצה לומר אז שילך לה*****!!