נכתב במקור על ידי InSane מה אתה דפוק? זה ישן עוד כשהוא היה בישראל ראו לו תקעקוע הזה אבא שלו עשה את הקעקוע היום.
נכתב במקור על ידי prowinner אבא שלו עשה את הקעקוע היום. למי אכפת מאבא שלו? למי אכפת ממנו?
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי InSane למי אכפת מאבא שלו? למי אכפת ממנו? לא היית מגיב אם לא היה לך אכפת.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי 20matan זה לא ג'סטין ביבר... זה סתם הומו אחר... או שזה הוא? חחח איך הוא תופס תאיש שלידו כמו גיי חח מה זה משנה שניהם הומוים
נכתב במקור על ידי prowinner ג'סטין ביבר(נוצרי) עשה קעקוע עם כיתוב עברי ''ישוע'' כי ישוע זה ישו יא חתיכת ילד בן 14 חסר השכלה ! לאיזה רמה הגענו ה' ישמור ! אהה וד"א - רואים שזה פוטושופ
A Fistful Of Dollars "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
לדעתי זה לא פוטושופ
נכתב במקור על ידי clicker כי ישוע זה ישו יא חתיכת ילד בן 14 חסר השכלה ! לאיזה רמה הגענו ה' ישמור ! אהה וד"א - רואים שזה פוטושופ סתום ת'פה חתיכת טמבל. ולא,זה לא פוטושופ זה אמיתי.
גסטין גיי בר
גם לפני כל הופעה הוא אומר שמע ישראל, סתם ילד שמבאס את הדת שלי.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
נכתב במקור על ידי clicker כי ישוע זה ישו יא חתיכת ילד בן 14 חסר השכלה ! לאיזה רמה הגענו ה' ישמור ! אהה וד"א - רואים שזה פוטושופ זה ממש לא פוטושופ נכתב במקור על ידי ChangefulAxis גסטין גיי בר בינתיים הוא זה שמשחיל את סלינה גומז
נכתב במקור על ידי Shinx זה ממש לא פוטושופ בינתיים הוא זה שמשחיל את סלינה גומז חרטא..
נכתב במקור על ידי prowinner איך קפוץ לה השד יא אלה . כה אה נכתב במקור על ידי ChangefulAxis חרטא.. מה חרטא הם זוג למעלה משנה והוא כבר בן 17 והיא בת 18 אתה חושב שהם לא עשו גורו גורו כבר? מה הם ילדים בני 12?
נכתב במקור על ידי Shinx כה אה מה חרטא הם זוג למעלה משנה והוא כבר בן 17 והיא בת 18 אתה חושב שהם לא עשו גורו גורו כבר? מה הם ילדים בני 12? היא אהבלה מה אני אגיד לך...
ישוע זה יענו ישו יא טיפשים .
ילד מוזררררר
חוקי הפורום