נכתב במקור על ידי Amichai אוףף, המחאה נמשכה הרבה זמן שהיו משדרים את זה מחר, או אחרי כל התוכניות... חיכיתי לרמזור. עמיחי אני יכול להתחתן עם החתימה שלך?
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי Amichai אוףף, המחאה נמשכה הרבה זמן שהיו משדרים את זה מחר, או אחרי כל התוכניות... חיכיתי לרמזור. העם דורש צדק חברתי! יפה לעם, שידרוש את זה מחר..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
לילה טוב גייז
נכתב במקור על ידי Wolf Man העם דורש צדק חברתי! יפה לעם, שידרוש את זה מחר.. חחח כן
נכתב במקור על ידי VanGogh לילה טוב גייז לילה טעב חמוד שלי
נכתב במקור על ידי ProGod עמיחי אני יכול להתחתן עם החתימה שלך? אתה גיי? כי החלפתי חתימה
היוש
נכתב במקור על ידי YellowGirl היוש שלום וברכה
נכתב במקור על ידי Amichai אתה גיי? כי החלפתי חתימה אני רוצה את הישנה.. ואני רציני
סעמק מה יש לשדר את המחאה הזו שעתיים, חיכיתי לרמזור
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
נכתב במקור על ידי ProGod אני רוצה את הישנה.. ואני רציני תמשיך לרצות, אני לא הולך למלא אחרי הבקשות שלך, אני מחליף מדי פעם O.ס
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 07-08-2011 בשעה 00:25.
נכתב במקור על ידי Amichai תמשיך לרצות, אני לא הולך למלא אחרי הבקשות שלך, אני מחליף מדי פעם O.ס ילד קקהההה
ראית את השיר שאני הולך להוציא?
נכתב במקור על ידי ProGod ילד קקהההה מה קשור?! באלי חתימות אחרות
נכתב במקור על ידי VanGogh לילה טוב גייז מדבר הגייז הנחשק.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חוקי הפורום