אמרתה שזה מרחק של שעתיים איך אחי שעה היא חזרה ?!
בקיצור אתה והיא אין לכם עתיד אם תמשיך לתת לה ללכת לשון אצל כל חבר שהיא פוגשת או להסתובב על בנות שרמוטות ....
אמרתה שזה מרחק של שעתיים איך אחי שעה היא חזרה ?!
בקיצור אתה והיא אין לכם עתיד אם תמשיך לתת לה ללכת לשון אצל כל חבר שהיא פוגשת או להסתובב על בנות שרמוטות ....
|
|
התכוונתי שכבר אספו אותה משם הביתה.
מזה בקיצור אינלכם עתיד ? ראיתי ת'תמונה שלך בתמונות הגולשים ולפי איך שאתה ניראה לא ניראלי שיהיה לך עתיד בכלל עם בנות.
חוץ מזה אני והיא כבר 4 שנים ביחד, אתה חושב ששווה לפרק קשר של שנים בגלל כזאת שטות ?
בכל מיקרה אפשר לנעול את האשכול, אני והיא סידרנו את העיניינים כבר בנינו.
לא עזרתם לי כאן במשהו, היחידי שדיבר כאן בהיגיון מוחלט היה EnBlack אבל בכל זאת תודה לכולם.
וואלה סומך עליה ועם כל האמון בניהם היא השתכרה למוות עם החברה השרמוטה שלה כשיש שני בנים שרעבים לזיון בצד ולא ירפו לרגע.
אל תשחק אותה חכמולוג ילד חמוד וטוב לב שמצדיק את הצד השני, היא היתה שותה שוט אחד יותר ומי יודע מה היה קורה. וגם אם לא היה קורה, עצם העובדה שהיא באה לשתות, להשתכר ולסכן את עצמה במצב הזה- אני לא הייתי סומך על חברה שלי אחרי יום כזה.
שמע קח מבחור מבוגר ממך עצה :
ברגע שאתה מתחיל לחשוד אפילו טיפה אחת כבר יש בעיה. ומכאן זה רק ילך ויגדל בסוף זה יגמר בפרידה.
אם החברה שלך נסעה לחברה אחרת שלה והיא שתתה והיית מסטולה זאת אומרת שהיא לא יודעת לשלוט על עצמה , מישהו ניסה לנשק אותה היא אמרה לו להפסיק ואז היא צחקה כלומר ההתנגדות שלה לא כזאת רצינית כי אם היא הייתה מתנגדת באמת היא הייתה מעיפה אותו .
מנסיון אני אומר לך דבר כזה , בחורה שמסתובבת עם חברה / חברות שרמוטות לא כל כך שונה מהן.
הרי בן אדם מושפע מהסביבה שלו , כמו שאומרים לכל סיר יש מכסה , כל בן אדם מוצא את האנשים שמתאימים לו מבחינת האופי.
אם זה היה קורה לי קודם כל לא הייתי נותן לה לנסוע , נגיד והיא נסעה וזה מה שקרה מנסה לברר איתה מה קרה.
אם אתה מתחיל לחשוד אז זה כבר תלוי בך עד כמה אתה אוהב ומוכן לסלוח לה ...
תקשיב לי טוב , מתוך נסיון אני מדבר איתך קשרים בגיל שלך לא נמשכים הרבה זמן, אם כרגע אתם 4 שנים ביחד זה הכי טוב והכי יפה כרגע אבל בשנים אול אפילו בחודשים הבאים הכל יגמר.
ברגע שאתה גודל אתה מתחיל לפתוח את העיניים.
תראה יש הבדל בין קנאה לבין הצבת גבולות
עם היא שיכורה מהתחת עם שרמוטה ועוד שני גברים שמזיינים מה שזז תתחיל לדאוג גבר
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
מחזק אותך..
מקסים שמקסים
שמע גבר.. חברה שלך צריכה להיות שלך, ולשבת עם ידידים עם חברה זונה אני מצטער להגיד אבל יש לזה מטרות.. שלח אותה קיבינימט ותלמד שחברה שלך לא ישנה אצל בנים.. כי בכל זאת יש כבוד עצמי מינימלי
ואגלה לך סוד קטן.. זאת לא פעם ראשונה שהיא בוגדת בך
אחי היא בגדדדדדה בך י'א מיסכן מה אתה מספרר לנו את זה מה אנכנו פסיכולוגים
אחי דבר ראשון כל הכבוד שאתה סומך עליה ככה!!!
אני גם כזה שנותן חופש אבל לא הייתי מסוגל בסיטואציה שתיראת כאן, וכל הכבוד לך שאתה בכל זאת מצליח.
זה שאתה לא שקט זה לגיטימי... אבל מה ש-Flame מנסה להגיד וגם אני, זה שעם כל הכבוד לזה שאתה נותן לה את החופש שלה אתה לא יכול לתת 100%.
אתם הריי לא סוינגרס אלא חברים (סוינגרס, חברים קבועים לסקס.. שאין להם בעיה לשכב גם אם אחרים)
לדעתי זה בסדר לנסות לדאוג קצת לפגוש אותה מחר ובהרגשה נינוחה לגמריי לדבר איתה ושאול איך היה לה אתמול, אני מאמין שאם אתם בקשר כזה חזק. היא תספר בכיף ותשתף אותך.
אבל אם קרה משהו תוכל לדעת לפי שפת הגוף שלה או הדיבור, לתת חופש זה בסדר אחי אבל צריך גם לדאוג לה אחריי הכל.