|
|
אחי פשוט תעזור את האומץ ותראה לו מזה, זה שאתה לא הולך מכות זאת לא בעיה, אתה רוצה להחזיר לו.. אין לך למי לפנות פשוט תחזיר!
יש לי ילד בבית הספר שהרבה היו מציקים לו עד שהגנתי עליו, אבל גם שהיו מציקים לו (ואתה לא מבין בכלל כמה.. אין לך פשוט שום מושג) הוא תמיד החזיר, תמיד.
בוא תיקח את זה בהיגיון:
תקבל מכות ותשתוק? זה אומר שאתה תקבל את המכות שלך ולא תעשה כלום.
תקבל מכות ותחזיר? זה אומר שאתה אמנם אתקבל מכות, אבל אתה תחזיר אתה תיצור ריב ואחריי ריב זה לא חוזר. ואולי גם אם תחזיר הוא יראה שאתה לא מפחד ממנו יותר ואז זה פשוט ייעלם...
אין לך מה להפסיד במצב הזה, פשוט אין!
אתם צודקים דיברתי איתו והוא אמר שהוא לא רוצה להרביץ לי סידרנו את זה בינינו.
תודה לכולם, עזרתם לי נורא.
שמע, לא משנה כמה אתה קטן, במידה ואתה לא רוצה להיות מלשן לפחות את תיהיה פחדן.
ביסודי היו הרבה שהחליטו לקחת אותי בתור בדיחה, כי אני לא אלים ואני הייתי מבין כיתה ו' הכי גבוהה ובריוני (זה לפני שהוספתי כמה קילוגרמים).
אז פשוט היו באים 2 ~ 3 חברה, דופקים לי כמה כאפות בהפסקה מול כל הבית ספר,
עד שיום אחד פשוט קמתי והלכתי מול 2 ילדים שתפסו מהם גברים ונכנסתי עד הסוף העצבים הביאו לי כח שהם פשוט עמדו בשוק וספגו מכות
אז תבין, לא משנה כמה הוא גדול וכמה אתה קטן, פשוט תלך איתו עד הסוף מכות, תרים אפילו כיסאות במידה וצריך.
ככה יתפסו ממך והוא יעדיף לא להתקרב, והאדיוט השני שמאיים עלייך גם לא יתקרב אלייך.
זו ההצעה היחידה שלי במידה ואתה לא רוצה לצאת מלשן.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
אגב בוא אסביר את ההודעה שלי, מי שמרביץ לילד כאפות "נהנה" מהעובדה שהוא לא מחזיר.. כשהילד כאפות מחזיר זה כבר לא כיף כי הוא סובל אחרי זה אומנם הוא נתן אבל גם קיבל ותאמין לי שאף אחד לא אוהב שמחזירים לו..
הם מחפשים "טרף קל"
שמחים שהסתדרת.