מה שאני ישמח שיהיה זה דרכים להרגיע את עצמך בזמן שיחה או דייט או מה שזה לא יהיה..
ובכלל שיסבירו על יותר תוכניות שאפשר לעשות חוץ מהDC!
מה שאני ישמח שיהיה זה דרכים להרגיע את עצמך בזמן שיחה או דייט או מה שזה לא יהיה..
ובכלל שיסבירו על יותר תוכניות שאפשר לעשות חוץ מהDC!
|
|
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
עוד הצעה L:
מאמר קצר, על איך ובאיזה צורה לספר (או לא להסתיר מהם) לאנשים אחרים \בנות שאני כן עוסק בפיקאפ, מצד שני שזה לא יגרום לי לDLV בעיניהם.
נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 23-09-2011 בשעה 20:27.
ברגע שמקבלים IOI זה אור ירוק ולא צריך נגים, אבל חלק מהמשיכה זה העקיצות והנגים ברגע שתפסיק לעקוץ המשיכה תרד , מה עושים במצב כזה? כבר הבחורה שלך מצד אחד נגים יכולים לפגוע מצד שני צריך איזה פלפל במערכת יחסים ..
אם זה היה נכון, זה היה באמת יוצר סתירה, אבל נגים ועקיצות לא גורמים למשיכה, הם שוברים ראפור - או שהם יוצרים מצב לא נעים שבו אתה נחמד ורציני לכולם ואליה לא, ואז אם תיתן לה הזדמנות היא תשקיע, וההשקעה הזאת יוצרת משיכה. אם תרצה ה Qualification, ואחר"כ אתה תראה IOI.
אל תדאג, תדע להפסיק עם הנגים, הם נועדו למטרה מסויימת מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 25-09-2011 בשעה 00:54.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
הבעיה היא שמה שביקשת כללי מידי, זה יכול להיות מכל מיני סיבות, הכל תלוי בהתנגדות.
אם יש לך בעיה ספציפית תפתח אשכול או במסנג'ר ins.dror@gmail.com, ונדבר על זה...
אבל אין מה לכתוב על זה כתבה. אני יכול להריץ לך את זה בשעה וחצי על כוס בירה אבל יקח לי שבועיים לכתוב על זה מאמר אחד.