נכתב במקור על ידי -David- מנהל החודש יולי מכובד? :/ אני חייב ניק חברים תתחילו בהצעות לא משהו שקשור לחתימה/סרטים כי אולי אני יחליף סגנון שוב בחתימה חח
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי -David- אתה רוצה מכות? חחחחח למה? בלי דויד? נכתב במקור על ידי Mr.Movie לאאא חחח חחחחחח טוב... hazan.D
Mr.Programs
נכתב במקור על ידי noamXD חחחחח למה? בלי דויד? חחחחחח טוב... hazan.D לא משהו שקשור לשם שלי גם משהו יפה חברים
-David
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE CR7 + REAL MADRID = GAY
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- Mr.Programs ישמצב
נכתב במקור על ידי Silver -David
נכתב במקור על ידי Mr.Movie לא משהו שקשור לשם שלי גם משהו יפה חברים אההההההה אז למה לא אמרת?! חחחחחח תראה משהו מגניב: תכתוב בניק: משתמש אנונימי ככה בעברית ותשים בתמונת פרופיל את התמונה הזאת: זה ישגע אנשים חחחח
נכתב במקור על ידי noamXD אההההההה אז למה לא אמרת?! חחחחחח תראה משהו מגניב: תכתוב בניק: משתמש אנונימי ככה בעברית ותשים בתמונת פרופיל את התמונה הזאת: זה ישגע אנשים חחחח אולי רק אנונימי? לעע חח
בקיצור יש לי ניק בבנק הניקים אבל אני מתלבט אם לשחרר אותו
נכתב במקור על ידי Mr.Movie ישמצב אולי Mr.David אם לא Mr.Wind
נכתב במקור על ידי -David- בקיצור יש לי ניק בבנק הניקים אבל אני מתלבט אם לשחרר אותו שחרר לי לפרטית מישהו בפייס הציע לי MR-DAVID חחח
נכתב במקור על ידי Mr.Movie :/ אני חייב ניק חברים תתחילו בהצעות לא משהו שקשור לחתימה/סרטים כי אולי אני יחליף סגנון שוב בחתימה חח תעשה אז משהו עם השם שלך.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- אולי Mr.David אם לא Mr.Wind לא Mr.Wind זה ניק מגעיל
נכתב במקור על ידי Mr.Movie שחרר לי לפרטית כמה אתה משלם?
חוקי הפורום