חבר'ה..
אני קניתי אותה משתיים אחרים.. שניהם לא אמרו שזה וירוס ודיברו איתי.. הורדתי אותה ואמרו לי שזה וירוס (האנטי וירוס) במחשב השני שלי היא דווקא עובדת..
"לפעמים בדרך לחלום הולכים לאיבוד ומוצאים אחד טוב יותר"
בס"ד
קראת את התגובות הקודמות?
טוענים שזה וירוס..
חבר'ה..
אני קניתי אותה משתיים אחרים.. שניהם לא אמרו שזה וירוס ודיברו איתי.. הורדתי אותה ואמרו לי שזה וירוס (האנטי וירוס) במחשב השני שלי היא דווקא עובדת..
לא רק שזה וירוס , זה גם לא פעול! בקיצור זה וירוס וגם לא פעול.
בס"ד
בדקת או שסתם אתה מבלבל במוח?
קודם תבדוק!
אחרך כך לבלבל לאנשים במוח כי אתה טוען שזה וירוס למרות שהבאתי צילומי מסך!
בדקתי את התוכנה והיא לא עבדה, ואני לא מבלבל את המוח גוגל חסמו אותה!!!!! תפרוץ לי את האיימיל שיראתי לך שאני בטוח שיש פה 15 תווים של מספרים בלבד, פרוץ לי אותו אני ישלם לך טוב.
בדקתי את התוכנה והיא לא עבדה, ואני לא מבלבל את המוח גוגל חסמו אותה!!!!! תפרוץ לי את האיימיל שיראתי לך שאני בטוח שיש פה 15 תווים של מספרים בלבד, פרוץ לי אותו אני ישלם לך טוב.
בס"ד
לא!
אתה רוצה?
תקנה?
יש לך בעיות?
תפנה למשתמש הבא :L0L ממנו קניתי את התוכנה במחיר של 35 נק'
שבת היום אתה לא מתבייש אמרת אתה דתי איזה דתי אתה אה? דתי בריח?, או דמות מזויפת כבר זה אומר שאתה שקרן. דתי שומר שבת לא מחלל תתביש לך.
בס"ד
נכון..
יש בעיות?
אז אני לא דתי..
אני "דתי לפי דעתי" באלי לשמור אני שומר לא באלי לא שומר..
אבל! אני מסורתי. אני הולך כל בוקר לשחרית כל שבת הולך לבית כנסת.. אני עושה כל מה שדתי עושה רק שאני במחשב בשבת..
למה? כי זה מרגיע אותי
בס"ד
נכון..
יש בעיות?
אז אני לא דתי..
אבל! אני מסורתי. אני הולך כל בוקר לשחרית כל שבת הולך לבית כנסת.. אני עושה כל מה שדתי עושה רק שאני במחשב בשבת..
למה? כי זה מרגיע אותי
זה חילול השם מה שאתה עושה באינטרנט. אתה יודע איזה עברה זאת, לפחות תגיד שאתה לא דתי.
נכון..
יש בעיות?
אז אני לא דתי..
למה? כי זה מרגיע אותי
אתה אחד הדפוקים...
דבר ראשון תציין שזה בוט פורסט ...
שזה למי שלא יודע בודק כל אפשרות של ססמא וזה אומר שזה יכול לקחת שבוע בשביל לפרוץ ססמא כזו
123321
שלא נדבר על ססמאות יותר מסובכות של אנשים שזה יכול לקחת גם שבועות!