קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  2. מה אתם חושבים על האלבום החדש של Inner Action - Liquid Hologram
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 00:26
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 22:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

מה אתם חושבים על שריון? - עמוד 3

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

ציטוט נכתב במקור על ידי נועם צפיה בהודעה
    איןלך טיפת הבנה במארכת הצבאית? אוקיי צה"ל הוא כמו מכשיר חשמלי יש בו הרבה הרבה ברגים ברגע שבורג חסר אז יש קשיים במארכת שיריון הוא חיל בעל עוצמה וכרוך בוא עבודה טכנית ופיזית קשה והוא לא פחות עוזר מיחידות הח"יר זה חיל מכובד עם יסטוריה ארוכה של גבורות אז אל תבלבל ת'שכל עכשיו שיריון עושה חלק גדול במילחמה ובילעדיו איאפשר לדעת מה היה קורה!! אני עדיין מעדיף כפיר או גבעתי אבל שיריון זה מצויןןןןן!!!

רגע אז יש לנו את הוד גדודיותו והוד מבינותו.. אתם צריכים להשתתף פה יותר ממש חסר פה אנשים שמבינים במערכת הצבאית כמוך! דרך אגב אם יש מכשיר חשמלי בלי ברגים זה גם נחשב?
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

במלחמות יש להם חלק גדול בקביעת הקווים והגבולות....
    בתכלס הם כמו כל יחידות החי"ר - טוחנים קו, שמירות ומחסומים כל השירות...
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    50

הרבה טחינה בלי הרבה הערכה מצד הצבא והציבור בכללי

עדיף כבר להיות קרבי ושיעריכו את מה שאתה עושה כי לא משנה מה קרבי יעשהתמיד יעריכו אותו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שריונרים נחשבים לוחמים לכל דבר, ובמלחמה כוללת החשיבות שלהם פי כמה מחי"ר. לגבי טחינה לא נראה לי שאפשר להשוות לחי"ר...אין (ממה שאני יודע לפחות) דבר כזה בשריון 17/4 וגם לגבי הקוים שהם עושים זה לא קוים של חי"ר.
    אבל עם כל זה בשורה תחתונה כמה שהשריונרים אנשים זהב - הם עדיין חיל אפור, לא מוערך, בלי גאוות יחידה מי יודע מה ורובם בכלל לא רצו להגיע לשם מלכתחילה אלא רק כי לא היה להם ביצים לא להתפנות בבקו"ם/שכנעו אותם ששריון זה אחלה דבר/שניהם ביחד. באמת שאין לי שום דבר נגדם, זה פשוט הרושם שקיבלתי בשירות שלי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

ציטוט נכתב במקור על ידי YUzan צפיה בהודעה
    שריונרים נחשבים לוחמים לכל דבר, ובמלחמה כוללת החשיבות שלהם פי כמה מחי"ר. לגבי טחינה לא נראה לי שאפשר להשוות לחי"ר...אין (ממה שאני יודע לפחות) דבר כזה בשריון 17/4 וגם לגבי הקוים שהם עושים זה לא קוים של חי"ר.
    אבל עם כל זה בשורה תחתונה כמה שהשריונרים אנשים זהב - הם עדיין חיל אפור, לא מוערך, בלי גאוות יחידה מי יודע מה ורובם בכלל לא רצו להגיע לשם מלכתחילה אלא רק כי לא היה להם ביצים לא להתפנות בבקו"ם/שכנעו אותם ששריון זה אחלה דבר/שניהם ביחד. באמת שאין לי שום דבר נגדם, זה פשוט הרושם שקיבלתי בשירות שלי.
    אני יודע שהייתי אנטי כל האשכול הזה אבל אני חייב לתקן אותך.
    בשיריון רוב השירות כן עושים 17 - 4. שיריון כן עושים קווי חי"ר ולמען האמת רוב התעסוקה שלהם מעבר לאימונים היא ללא טנקים אלא בתפיסת מחסומים, שמירות, סיורים מעצרים וכל מיני יזומות אחרות באיו"ש ובשאר הארץ. ודווקא בשיריון יש גאוות יחידה בפלוגות אומנם לא גאים בגדוד אבל כל פלוגה יש לה את המנהגים הדגלים והשירים שלה, המלחמות שהיו בין הפלוגות אצלי בגדוד היו מאוד חריפות ולא פעם נגמרו באלימות סכ"ה כי פלוגה אחת דיברה על הפלוגה השניה. לא סתם בשיריון קרו חלק מהשערוריות הגדולות בצהל של משחקי פז"מ וכו' בתוך הפלוגות. אני לא מצדיק את זה אבל יש שם מסורת חזקה. אני לא יודע מאיפה הרושם השגוי אבל אתה מדבר פה מסטיגמות ולא מידע. ולסיכום, אני נהנתי בשירות שלי בשיריון, אני מתגעגע עד עכשיו לפלוגה שלי ואם הייתי מתגייס עוד פעם סביר להניח שהייתי רוצה להגיע בדיוק לאותו מקום שהייתי בו למרות השירות הלא קל. וזאת תגובה אמיתית בניגוד לכל שאר התגובות שלי בדיון הזה.

שיריון איכס.
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה
    שיריון איכס.
    סיכמת את זה בשתי מילים קטנות עם משמעות גדולה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה
    אני יודע שהייתי אנטי כל האשכול הזה אבל אני חייב לתקן אותך.
    בשיריון רוב השירות כן עושים 17 - 4. שיריון כן עושים קווי חי"ר ולמען האמת רוב התעסוקה שלהם מעבר לאימונים היא ללא טנקים אלא בתפיסת מחסומים, שמירות, סיורים מעצרים וכל מיני יזומות אחרות באיו"ש ובשאר הארץ. ודווקא בשיריון יש גאוות יחידה בפלוגות אומנם לא גאים בגדוד אבל כל פלוגה יש לה את המנהגים הדגלים והשירים שלה, המלחמות שהיו בין הפלוגות אצלי בגדוד היו מאוד חריפות ולא פעם נגמרו באלימות סכ"ה כי פלוגה אחת דיברה על הפלוגה השניה. לא סתם בשיריון קרו חלק מהשערוריות הגדולות בצהל של משחקי פז"מ וכו' בתוך הפלוגות. אני לא מצדיק את זה אבל יש שם מסורת חזקה. אני לא יודע מאיפה הרושם השגוי אבל אתה מדבר פה מסטיגמות ולא מידע. ולסיכום, אני נהנתי בשירות שלי בשיריון, אני מתגעגע עד עכשיו לפלוגה שלי ואם הייתי מתגייס עוד פעם סביר להניח שהייתי רוצה להגיע בדיוק לאותו מקום שהייתי בו למרות השירות הלא קל. וזאת תגובה אמיתית בניגוד לכל שאר התגובות שלי בדיון הזה.

שיריון איכס.
    כמו שאמרתי זה הרושם שאני קיבלתי, אבל אם היית שריונר מן הסתם הידע שלך יותר רחב משלי.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect