הבעיה היא שאין לי 120 דולר![]()
|
|
עם יש לי כ15 דולר סכום השקעה ראשוני?
אני מבין שהרווח שלי יהיה קטן מאד ואיטי אבל לאט לאט אני אצבור תאוצה.
בכל מקרה, שלחתי לך פרטית. - אשמח עם תחזור אלי!
נראה אחלה אתר!
אפשר להיכנס עם מינימום של 10 דולר לקניית מנוי ועוד 10 דולר לקניית בידים אבל בלי לצרף אנשים אתם תראו מעט מאו
אני נכנסתי פעם ראשונה עם 200 דולר כי לא חשבתי שזה אמיתי אחרי שקיבלתי כמה שקים הכנסתי סכום יותר רציני בלי לצרף אף אחד אני הרווחתי 560 דולר וזה עולה כל חודש
תקשיבו יש לי עכשיו שקל וחצי ואני רוצה להיכנס איתם לתוכנית כמה הרווחים שלי יהיו?
אם אני מבין נכון - אני קונה 100 בידים ב120 דולר, מפרסם איזה חרטה באתר שהם מביאים לי, ומרוויח נניח 1.8% מהנקודות שלי [שזה בהתחלה 100 נקודות].
עד כאן הכל טוב.
נניח שאנשים משתמשים בבידים שפרסמתי בחינם, מה זה נותן לי? ונניח שלא השתמשו ורק פרסמתי, אני עדיין מקבל את הריבית היומית?
עוד משהו, אם התחלתי עם 100 בידים, וחילקתי נגיד 50, זה לא אומר שנשארו לי רק 50 נקודות שעליהם אני צובר ריבית יומית?
עוד שאלה - מה בדיוק אני מרוויח על הפניית אנשים תחתיי?
ועוד שאלה - אם אני משתמש בבידים שלי ומציע הצעות בזיקלר הזה - מאיפה זה יורד לי.
מצטער על החפירה, ושלא תחשוב שזה לחינם אני באמת חושב להירשם אני רק רוצה לוודא שאני מבין הכל לפני שאני נכנס לתחום שאני לא מכיר
נערך לאחרונה על ידי AndroidFan; 04-04-2012 בשעה 04:54.
תגידו זה קריטי שאני לא בן 18?
כי אני הולך להשקיע בזה כסף בעזרת ויזה נטענת וSTP
וכשאני יקבל את הצ'ק וכשאני אפקיד אותו לחשבון בנק הצעיר שלי(בנק לאומי) אז יפקידו לי את הצ'ק?
נ.ב - אני בן 15.5
אני מעוניין להירשם לאתר הזה
יש מישהו שיכול לעזור לי בMSN?
אין לי בעיה להירשם תחתיכם אם זה נותן לכם משהו
שלום ,
אני מעוניין להשקיע 400$ באתר אבל יש לי כמה שאלות אשמח אם מישהו יעזור לי :
מסן - beat17@walla.com
סקייפ - GanStar1000
לא הבנת נכון בכלל... אתה קונה 100 בידים ב100 דולר. עוד 10 דולר על החברות החודשית. אותם בידים עוברים לידי החברה והם מחלקים אותם ללקוחות. מאותו הרגע שאתה קונה את הבידים, אתה מקבל נקודות VIP, שעליהם אתה מקבל אחוז מסויים כל יום. אי אפשר להשתמש לך בנקודות האלו, הנקודות נשארות אצלך, הבידים שעוברים ללקוחות עוברות אוטומטית ע''י החברה ולך לא יורדת שום נקודה.
ואם אנשים משתמשים בבידים שהם קיבלו בחינם זה לא נותן לך כלום. וזה גם לא משנה לך אם הם השתמשו או לא. אבל אם הם יחליטו לקנות עוד בידים, אתה תקבל על זה כסף, לפי כמות הבידים שהם קנו. ואתה תקבל כסף כל עוד יש לך נקודות VIP ויש לקוח שנרשם דרכך (לקוח ראשון אתה מקבל חינם מהחברה, ואתה יכול לרשום בחינם חברים משפחה וכו', זה שטויות).
אתה מרוויח אחוזים יומיים מהאנשים שנרשמים תחתייך לתוכנית השותפים (האחוזים משתנים לפי סוג המשתמש שלך). אבל על לקוחות שנרשמו דרכך, אתה מרוויח רק אם הם קונים בידים.
אתה בתור חבר בתוכנית השותפים מקבל הקצאה מסויימת של בידים באתר זיקלר (גם זה תלוי איזה סוג משתמש אתה) כל חודש, שבהם אתה יכול להשתמש. אין שום קשר בין הבידים האלה לבין נקודות הVIP שלך.
אני אשמח אם תרשם תחתיי, אני כמעט 5 חודשים בתוכנית ומוכן ללוות אותך לכל אורך הדרך, ואני גם בקשר מצויין עם הלידרים של התוכנית בארץ.
תקשיב... אני לא יודע באיזה עולם וורוד אתה חי שמבחיינתך ריבית יומית של 1.5% היא "לא משהו" ... אני לא מרוויח כסף מאנשים שקונים דרכי בידים, כי לא יצא לי... והתחלתי מרווח של בסביבות הדולר ביום והיום אני מרוויח 25 דולר ביום... מהשקעה של 120 דולר...
מיידוף שעשה את ההונאה הגדולה בהיסטוריה הציעה ללקוחותיו תשואה שנתית של 10% על ההשקעה שלהם, עם מתמטיקה פשוטה אתה יכול לראות שהתשואה השנתית היא בסביבות הפי 30 גבוהה יותר.... ואחרי ה10% השנתי שלו הלכו המונים!!
לא. אם קנית 1000 בידים (שזה אומר שיש לך 1000 נקודות). ב90 יום הראשונים מומלץ לשים את הגדרות הרווח שלך על 100% קניה חוזרת. מה שזה אומר שאוטומטית כל כסף שיכסף ילך אוטומטית לקניית בידים נוספים. ככה ב90 יום הראשונים, ואז אתה גדל. אחרי 90 יום צריך להיות לך בסביבות ה4500 נקודות. כשהיום ה90 מגיע, יורדים לך ה1000 הראשונים שקנית, ואתה נשאר עם 3500, ומאותו יום אתה משנה את ההגדרות רווח שלך ל80% קנייה חוזרת. וככה כל יום אתה מרוויח 20% מהרווח היומי, נטו אלייך לכיס. כמון כן במקביל יורדות לך נקודות שסיימו את מחזור החיים שלהם, שזה 90 יום. אבל אל דאגה, הרווח שלך הרבה יותר גדול מהנקודות שיורדות.