|
|
איזה נתונים מדהימים נתתי לי???
אמרת לי שיש כמעט אין סוף של כוכבים. ולבנתיים אנשים מחפשים כבר מאה שנה ע"י טכנולוגיה שהיא מתקדמת כל שנה. ולא מצאו כלום. רק הזיות של אנשים.
הטכנולוגיה היום התקדמה בצורה מתורפת. כל איזה דבר מוזר שאתה רואה זה בהחלט יכול להיות איזה מזל"ט משוכלל של הרוסים או הסינים שמרגלים.
למה זה לא יכל להיות? הרי יש היום רובוטים שמסוגלים לדברים שאתה לא תאמין שזה הגיוני בכלל.
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר
אין חייזרים ומי שחושב שיש הוא כנראה חייזר.
אחי, אתה צוחק אלי?
הדת שאתה מאמין בה המציאה את ספר האגדות הכי מוזר בעולם.
אתה מאמין בתנ"ך, ספר מוזר עם דברים לא הגיונים שלא ידוע מי כתב אותו או אם זה בכלל אמיתי ולא לטייסים בכירים, לשר ההגנה האמריקאי לשעבר ולבכירים כמונו?
ד"א, תוכל לספיר לי את טיסה 19?
ואת משולש ברמודה? אנשים שטבעו באיזור הזה הזה וניצלו טענו שראו שם יצורים מוזרים עם עיניים לבנות בוהקות.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
די עם השטויות. אין אף אחד בעולם שיצא ממשולש ברמודה. אין תיעוד אחד כזה זה סתם בלוף של הומלסים.
והתורה היא דבר הכי מוסמך שיש. מכל ספר ומכל דת היהדות היא הכי ישנה. וכל דבר שם רואים היום. ממחקר על נחשים ועד סיבובי מערכת השמש (אני יכל להראות לך).
יש לך ספרים שנכתבו ליפני אלפיים שנה. ויש לך איזה טייס שעשה הכשרה ליפני 10 שנים. מי נראה לך יותר חכם ויותר חזק?
עם כל הסיפורים על חייזרים למה הם כבר לא משמידים אותנו? אנו שומעים עליהם כבר עשרות שנים. בולשיט.
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר