קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 19-08-2006, 16:00
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 14:58
  3. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 01:05
  4. אוי הפורום נפתח אחלה :)
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2006, 00:08
  5. האתגר של הסרטונים נפתח מחדש
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 14:21
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 66

פיקאפ למתקדמים , הפורום נפתח מחדש , כל הפרטים כאן. - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

דווקא אני לא רואה ש"הכל בסדר". יש בפורום מתקדמים אנשים שעד היום אנלא מבין מה הם עושים שם.
    כמובן לא אנקוב בשמות אבל אם אתם רוצים לפתח קהילה איכותית שם אתם צריכים לצרף אנשים שהבינו מסקנות מעבר ל"תיגש לבחורות בעזריאלי ותהפוך לאומן פיתוי תותח" ואנשים שהייתי רוצה ללמוד מהם. אין לי מה ללמוד משיבוטים של סניה

שלא נדבר על זה שצריך לעלות את רמת הפעילות שם

2. קישורים ממומנים

הכל יהיה בסדר , כמו שאמרתי , מי שלא צריך להיות שם יעוף משם אני עובד על זה,ומי שכן צריך להיות יהיה , לאט לאט

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני רועי בן 19 מנתניה, מכיר את כל העניין הזה של "אומנות הפיתוי" תקופה של שנתיים בערך. אני די מכיר את המושגים ויודע לרוב על מה מדובר למרות שאני לא מתלהב כל כך גדול של כל הגישות מיסטרי ואלו. עוד לפני ששמעתי על זה הלך לי טוב עם בנות, אבל ברור לי שהתחום הזה די עזר לי ודחף אותי קדימה.
    איפה אני עכשיו? במקום נהדר ואני מאוד שמח ומאושר. טוב לי עם איך שאני אבל אני מאמין שתמיד אפשר להשתפר בכל דבר. במיוחד עם בנות
    את הפורום הזה אני מכיר תקופה לא כל כך ארוכה וניראה שיש פה פורום לא רע בכלל. אני קורא בפורום הזה פה ושם שמזדמן לי ושיש זמן ומאוד מתרשם ביחד לפורומים אחרים.
    אשמח לקבל גישה לפורום מתקדמים
    יום טוב!

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

טוב, קוראים לי אילון אני בן 17 ואני מכיר את ה"תחום" הזה כשנה וחצי. זה התחיל בסוף כיתה ט' ובתחילת כיתה י' כשהכרתי את המושג פיקאפ לראשונה וואלה לא זוכר מאיפה בכלל. בסוף כיתה ט' הייתי ילד ביישן וחסר ביטחון כתוצאה מחינוך כושל של ההורים (שאותו אני רואה יום יום על אחי הקטן ועלי, רק שהיום אני לא שם על מה שהם אומרים לי ועל השטויות שהם מנסים להחדיר לי למח כי אני יודע שב"זכותם" הגעתי לשפל שהגעתי והיתי צריך להשיג את הכל לבד במקום לקבל את כל מה שרציתי מגיל צעיר). בהתחלה כמו כולם התחלתי לקרא ספרים ללמוד מושגים, במקביל באתי לתיכון ונהיתי חבר ש כולם, דיברתי עם בנים עם בנות והיה נחמד. בדרך פגשתי כל מיני אנשים מהתחום, וגם כאלה שהיו קשורים לתחום אבל היו יותר טבעים ולא היה להם אכפת כל כך מהשיטות המסורתיות של הפיקאפ וגם סתם טבעיים. בזכותם אולי לא התקדמתי ממש מבחינת הצלחה עם בנות אבל הם עזרו לעצב את הדרך חשיבה שלי כיום וחלק חשוב מהאישיות שאני בונה לעצמי ומנסה לפתח בכל התקופה הזאת. אחרי כמעט שנה מאז, קצת פחות אולי הגעתי למסקנה שכל מה שעשיתי כרגע היה שגוי (לעשות DC, לדבר עם בנות בכח, להתחיל עם בנות בכח, ללמוד מושגים ולנסות לשלב אותם בדיבור שלי ולחקות משפטים של אחרים) במיוחד אחרי שכמה וכמה אנשים שהיו דיי קרובים אלי התרחקו ממני וגם בגלל המפגש פורום שהיה פה לעזריאלי (ובלי להעליב..) הבנתי שאף אחד ממי שהיה שם (חוץ משני אנשים) לא היה בנאדם מעניין ומצליחן כנראה אז הבנתי שהדרך שלהם וגם שלי לא טובה. הבנתי שזה מפגר וחסר תועלת ושזה ממש לא אני, שאני צריך לזרוק את כל זה לפח ולהתחיל מחדש. כתוצאה מכך נכנסתי לדיי תקופת שפל בהתחלה אבל זה התחיל להשתפר לאט לאט וגם עכשיו אני מרגיש שלאט לאט עוד משהו קורה פה ושם ושהתמונה הגדולה מתחילה להתבהר לגבי הדברים שאני עושה כדי להגיע למטרות שלי. ממצב שהייתי מתלהב מנשיקה בלחי בכיתה י' עד לנשק ידידות ביציאות בכיף שלי ולעשות כל מיני שטויות עם חברים, עברתי דיי הרבה. אבל זה לא מספיק. אני רואה את עצמי במצב לא רע בכלל יחסית לשנה וחצי שעברו מכיתה ט' עד יא', האמונות שלי לגבי החיים השתנו לגמרי, החשיבה שלי שונה, ההתנהגות שלי שונה אבל זה עדיין לא מספיק בשביל שאני אהיה גאה בעצמי. יש עוד עבודה בדרך. המטרה שלי לזמן הממש קרוב ובכללי לכל הזמן הזה עד לצבא בשביל לפתח את מה שאני מתכנן הלאה אחרי שהפסקתי עם הסארג'ים כי הבנתי שזה לא טבעי וזה לא אני למרות שאין לי בעיה לדבר עם בנות סתם ככה בגלל שאני רוצה לדבר איתן על משהו וכי משהו בהן מעניין אותי זה ליצור יציאות ענק ולהתחיל להזרים את הבית ספר הזה לבית זונות אחד ענקי, כל זה בשלבי תכנון וכרגע אנחנו נעולים על מקום ומתחילים להביא אנשים. לי נמאס מהיציאות גייז של עשר בנים ובת אחת לקישוט או אף בנות בכלל אנחנו נשנה את כל זה ולאט לאט נבנה לעצמנו מעמד. הבנות יגיעו לבד ברגע שכל זה יצא לפועל, הדברים שאני אעשה עם בנות יבואו אלי לבד ואני לא אצטרך להתאמץ ולהתחיל עם בנות בשביל זה, אני פשוט אהיה שם ברגע הזה ומה שצריך לקרות יקרה.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 21-03-2012 בשעה 19:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

בן 19. קראתי חומר חצי שנה בערך. ב28/02/12 נפגשתי עם cats lover ומאז נכנסתי באופן רציני לתחום.
    רק בשבועיים שאחרי פתחתי בסביבות 70 סטים בישיר. (אני אשכרה סופר אותם כדי לבדוק את המצב שלי כל יום).
    בגלל הלימודים קצת נפגע לי הזמן שאני יכול לצאת, אבל עדיין אני יוצא.
    תוך כדי אני עושה את הDC, עברתי 7 שלבים.
    אני רציני, ויש לי מוטיבציה ענקית, אני אדם של מעשים, ושיחה קצרצרה עם cats lover תבהיר את זה. הוא מכיר אותי והוא בעצם זה שדחף אותי להיות מה שאני היום. יש לי מלא הערכה אליו.
    אז כמו שאתם רואים, אין לי הרבה נסיון, אני יחסית חדש, אבל אני מוציא את המיץ כדי להתקדם, אם זה בסארג'ים לבד בלי קשר לDC שאני עושה מדי פעם. כמו שאמרתי, יש לי רעב ענקי ואני הכי רציני שיש.
    ואם צריך, אני אביא דיווחים, יש לי הרבה דברים לספר.

טוב כרגע הגישה לפורום הוגבלה לכמות מאוד מאוד קטנה של אנשים (משהו כמו 5,לא כולל המנהלים) , כל הבקשות שלכם נקלטו אבל אתם צריכים להבין שכדי להיכנס לפורום אתם צריכים א)לעזור המון ב)להיות עם תובנות מהפכניות ונסיון מוכח בפיקאפ , וכמובן להגיע לרמה מסויימת .

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    טוב כרגע הגישה לפורום הוגבלה לכמות מאוד מאוד קטנה של אנשים (משהו כמו 5,לא כולל המנהלים) , כל הבקשות שלכם נקלטו אבל אתם צריכים להבין שכדי להיכנס לפורום אתם צריכים א)לעזור המון ב)להיות עם תובנות מהפכניות ונסיון מוכח בפיקאפ , וכמובן להגיע לרמה מסויימת .
    תפרט יותר, לעזור אני מגיב בפורום להגיע לרמה-לאיזה רמה אתה מצפה שנגיע ? מה נחשב בשבילכם טוב מספיק? ותובנות אתה יכל לחפש את ההודעות שלי בפורום ולראות לאיזה תובנות הגעתי.
    אני רוצה גישה לפורום מתקדמים כי באמת נמאס לי ממלא שאלות מגוכחות שאנשים מפרסמים פה. אני רוצה מידע, מידע איכותי שיעזור לי להתקדם ולסדר לעצמי את הדברים בראש. כי מטרה יש, דרך יש, עשיה יש. מה שחסר זה עוד כמה טיפים קטנים ודברים שיעזרו לי להגיע לתוצאות יותר מהר מהמתוכנן. ולתוצאות אני מתכוון לא רק לסקס או דברים כאלה.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

אני אנסה להגדיר לאיזה אנשים הייתי נותן גישה לשם המנהלים מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה:

אנשים שעברו את השלב שהם חיים במרדף אחרי כוס וציצי והבינו שיש בחיים משהו מעבר ללרדוף אחרי בחורות ומעוניינים לפתח או שכבר פיתחו אישיות של גבר וסגנון חיים סבבה שאפשר להתגאות בו ולא להתבייש בו.

כאלה שבאים יותר בגישה "טבעית" ולא מנסים להיות דמות "מגניבה וזכר אלפא" ויותר בקטע של להיות עצמם.

הכי חשוב כאלה עם ראש פתוח ללמוד מבעלי נסיון ומאנשים ברמה שלהם ומעל הרמה שלהם ולא כאלה שמחפשים את הפאקים של עצמם באחרים - זה הדבר הכי חשוב לדעתי, יש מספיק קנאים בתולים זייני שכל בפורום הזה ולא צריך אותם ותגישה המעוותת שלהם שמה.

בטח יש עוד משהו ששכחתי חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    אני אנסה להגדיר לאיזה אנשים הייתי נותן גישה לשם המנהלים מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה:

אנשים שעברו את השלב שהם חיים במרדף אחרי כוס וציצי והבינו שיש בחיים משהו מעבר ללרדוף אחרי בחורות ומעוניינים לפתח או שכבר פיתחו אישיות של גבר וסגנון חיים סבבה שאפשר להתגאות בו ולא להתבייש בו.

כאלה שבאים יותר בגישה "טבעית" ולא מנסים להיות דמות "מגניבה וזכר אלפא" ויותר בקטע של להיות עצמם.

הכי חשוב כאלה עם ראש פתוח ללמוד מבעלי נסיון ומאנשים ברמה שלהם ומעל הרמה שלהם ולא כאלה שמחפשים את הפאקים של עצמם באחרים - זה הדבר הכי חשוב לדעתי, יש מספיק קנאים בתולים זייני שכל בפורום הזה ולא צריך אותם ותגישה המעוותת שלהם שמה.

בטח יש עוד משהו ששכחתי חחח
    תוסיף מפתחים במקום מעונינים לפתח/כבר פיתחו ומכאן אני עומד בכל ה"קריטריונים" שרשמת ואני מניח שאם המנהל עשה על זה לייק סימן שגם לדעתו ככה זה צריך להיות ובגלל זה אני יודע שלא תהיה שום בעיה להביא לי גישה לשם. גם אפשר לראות את זה מההודעה הקודמת שפרסמתי פה שעברתי תתקופת התחלה של סארג'ים ולרדוף אחרי בנות.

יש לי את השיטות שלי שאני יודע שהן עובדות וגם לפי הגיון בסיסי אין שום סיבה שהם לא יעבדו ואני כרגע בשלב של תהליך שכנראה יהיה הרבה יותר ארוך מהתהליך שעברתי בהתחלה שזה לראות איפה אני עומד, למה אני מסוגל ובעצם מי אני למה אני רוצה לחיות ומה אני מחפש לעשות בחיים האלה. זה חלק מהתהליך, החלק השני זה להרחיב את המעגל החברתי שלי בדרכים שלי עם אנשים שאני יודע שאיתם זה יעבוד ומשם אני כבר יגיע רחוק.

אני לא בעד שכאלה שיוצאים להתחיל עם בנות גם אם יוצא להם מיזה משהו, אפילו סקס (למרות שזה לא יקרה) יקבלו גישה לפורום. כי אתה יכל לעשות את אותה הפעולה אבל לחשוב עליה ולפעול דרך צורת החשיבה X ולעשות את אותו הדבר עם צורת חשיבה Y ולקבל תוצאות לגמרי שונות כי זה משפיע על כל התהליך.

בגלל זה מי ששואל נקבה מי דופק סוסים יותר בנות או בנים לא מזיין ומי שמעיר לבחורה משהו על משהו שהיא עשתה/עושה ומפתח מיזה שיחה (יש עוד דרכים זאת סתם דוגמא) אז סביר להניח שהוא כן.

אבל גם זאת דרך נורא לא נוחה להכיר בנות כי אתה יכל להכיר 1000 בנות בסארג' לקחת מהן מספר ולחטוף סינון או להכיר מישהי אחת-שתיים ביום ולנסות להגיע איתה למשהו. ואתה יכל להכיר אלפי בנות דרך ידידות וחברים ולעשות אותן תוך כדי יציאה או בבית ריק מאשר לעשות את כל התהליך השני כשאתה בסוף ממילא צריך להביא אותה לאיזה יציאה או בית ריק ולעשות אותה שם.

אז אלה התובנות שלי והידע שלי מהנסיון שלי. אם אמרת שרק לחמש אנשים יש גישה לשם כנראה זה אומר שהפורום הזה עובר סינון נורא מוקפד. אני מקווה שההודעה הזאת תספיק.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אני מעוניין לקבל את הגישה שלי בחזרה..

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    תוסיף מפתחים במקום מעונינים לפתח/כבר פיתחו ומכאן אני עומד בכל ה"קריטריונים" שרשמת ואני מניח שאם המנהל עשה על זה לייק סימן שגם לדעתו ככה זה צריך להיות ובגלל זה אני יודע שלא תהיה שום בעיה להביא לי גישה לשם. גם אפשר לראות את זה מההודעה הקודמת שפרסמתי פה שעברתי תתקופת התחלה של סארג'ים ולרדוף אחרי בנות.

יש לי את השיטות שלי שאני יודע שהן עובדות וגם לפי הגיון בסיסי אין שום סיבה שהם לא יעבדו ואני כרגע בשלב של תהליך שכנראה יהיה הרבה יותר ארוך מהתהליך שעברתי בהתחלה שזה לראות איפה אני עומד, למה אני מסוגל ובעצם מי אני למה אני רוצה לחיות ומה אני מחפש לעשות בחיים האלה. זה חלק מהתהליך, החלק השני זה להרחיב את המעגל החברתי שלי בדרכים שלי עם אנשים שאני יודע שאיתם זה יעבוד ומשם אני כבר יגיע רחוק.

אני לא בעד שכאלה שיוצאים להתחיל עם בנות גם אם יוצא להם מיזה משהו, אפילו סקס (למרות שזה לא יקרה) יקבלו גישה לפורום. כי אתה יכל לעשות את אותה הפעולה אבל לחשוב עליה ולפעול דרך צורת החשיבה X ולעשות את אותו הדבר עם צורת חשיבה Y ולקבל תוצאות לגמרי שונות כי זה משפיע על כל התהליך.

בגלל זה מי ששואל נקבה מי דופק סוסים יותר בנות או בנים לא מזיין ומי שמעיר לבחורה משהו על משהו שהיא עשתה/עושה ומפתח מיזה שיחה (יש עוד דרכים זאת סתם דוגמא) אז סביר להניח שהוא כן.

אבל גם זאת דרך נורא לא נוחה להכיר בנות כי אתה יכל להכיר 1000 בנות בסארג' לקחת מהן מספר ולחטוף סינון או להכיר מישהי אחת-שתיים ביום ולנסות להגיע איתה למשהו. ואתה יכל להכיר אלפי בנות דרך ידידות וחברים ולעשות אותן תוך כדי יציאה או בבית ריק מאשר לעשות את כל התהליך השני כשאתה בסוף ממילא צריך להביא אותה לאיזה יציאה או בית ריק ולעשות אותה שם.

אז אלה התובנות שלי והידע שלי מהנסיון שלי. אם אמרת שרק לחמש אנשים יש גישה לשם כנראה זה אומר שהפורום הזה עובר סינון נורא מוקפד. אני מקווה שההודעה הזאת תספיק.
    חח כל זה יפה מאוד אבל כמובן שמיהרתי ושכחתי תדבר הכי חשוב וזה נסיון מעשי, תקראו לי מתנשא אבל אני לא חושב שיש לי מה ללמוד ממישהו בתול שרק יודע לדבר באוויר ולא יודע להתנהג עם בחורות או ממישהו שמרחיק בחורות מעצמו. אלה אנשים שאני פשוט מאז ומתמיד סולד מהם כי אם בחורות עושות זאת כנראה שזה לא סתם קורה ויש פה משהו פגום בהם.

מי שיש לו נסיון כלשהו (כמובן שלא חייבים להיות כוכב פורנו שהגיע לרמה שהוא מזיין חיות כי משעמם לו אבל מצד שני לא איזה לפלף שאין לו מושג בלחרמן בחורה ואיך להתנהג עם בחורה) וכל מה שהמנהל עשה עליו לייק מבחינתי היה מתקבל בברכה. ולא כזה קשה לראות מי חרטטן ומי לא.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-03-2012 בשעה 03:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    חח כל זה יפה מאוד אבל כמובן שמיהרתי ושכחתי תדבר הכי חשוב וזה נסיון מעשי, תקראו לי מתנשא אבל אני לא חושב שיש לי מה ללמוד ממישהו בתול שרק יודע לדבר באוויר ולא יודע להתנהג עם בחורות או ממישהו שמרחיק בחורות מעצמו. אלה אנשים שאני פשוט מאז ומתמיד סולד מהם כי אם בחורות עושות זאת כנראה שזה לא סתם קורה ויש פה משהו פגום בהם.

מי שיש לו נסיון כלשהו (כמובן שלא חייבים להיות כוכב פורנו שהגיע לרמה שהוא מזיין חיות כי משעמם לו אבל מצד שני לא איזה לפלף שאין לו מושג בלחרמן בחורה ואיך להתנהג עם בחורה) וכל מה שהמנהל עשה עליו לייק מבחינתי היה מתקבל בברכה. ולא כזה קשה לראות מי חרטטן ומי לא.
    נו סבבה אתה לא מתנשא, אתה צודק אבל איך זה קשור אלי?
    דרך אגב אתה דווקא כן יכל ללמוד הרבה דברים ממישהו בתול, זה שהוא בתול לא הופך אותו לבנאדם דפוק (כל עוד אתה מדבר על בתול-בתול ולא בתול בתור בנאדם הומו). אני מכיר ילדים שמזיינים בכיף שלהם בנות שוות אבל הם ילדים מפגרים לגמרי ויש כאלה שהם ילדים ממש פרואים שלא מזיינים בכמויות (או לא בכלל) מבחירה ומהאמונות שלהם שהם לא רואים שום טעם לעשות ילדה שווה שנחשבת בעינהם למפגרת לגמרי.

חוץ מיזה שבכללי למה שבנאדם יחרטט על עצמו באיזה פורום נידח של פיקאפ ? מה הטעם בזה? זה לא יביא לו שום תועלת בשום דבר. זאת פשוט פעולה לא הגיונית כי אין לו שום אינטרס לעשות את זה, הוא לא ישיג מיזה כלום.
    נערך לאחרונה על ידי EylonInAyalon; 24-03-2012 בשעה 05:03.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לא קשור אליך מדבר בכללי.

וכי ככה. מי שאין לו נסיון מעשי לא יכול לייעץ למישהו בעל נסיון מעשי על משהו שהוא מעולם לא עשה. זה נקר לדבר מתוך תאוריה ולא מתוך נסיון מעשי וזה משהו שאני לא מת עליו כי הבנאדם לרוב פולט הרבה שטויות בנושאים מסויימים. זה נשמע דפוק ואפילו לא הגיוני. זה כמו שאני אתחיל ללמד אנשים לסוע על חד אופן שבחיים לא נסעתי ממנו ובפעמים היחידות שכן נפלתי אחרי שניה.

למשל - מישהו בתול לא ידע איך לקדם עניינים עד לסקס, איך לנשק, איך לגעת, איך להתגבר על מחסומים שהיא מציבה לך, איך לחרמן במשחק מקדים מה לעשות ומה לא לעשות, איך להגיע למציצה, איך לעשות אנאלי קיצר דברים שפשוט הוא מעולם לא עשה.
    הוא גם לא ידע מה לעשות אחרי סקס במידה והבחורה מסננת, איך להפוך ליזיז של מישי, איך להזרים אותה פעם שניה, קיצר לא חסר באמת שלא.

רוצה לא "בתול"? סבבה.
    מישהו שמעולם לא יצא למסיבות או לא מכיר את חיי הלילה (וזה רוב האנשים פה בלי להעליב הם יותר מדי סגורים על סארג'ים בעזריאלי וכל מיני חרטות) לא יכול לייעץ על ליינים טובים ולא יכול לייעץ על איך להתנהג במסיבות וכל השטויות האלה. אבל אני עדיין רואה אנשים פה עושים את זה ואת הדבר השני שכתבתי והם פשוט כותבים דברים שמזכירים לי משהו שקראתי בבדיחות בזוקה.

אמונות ותאוריה זה יפה מאוד אבל צריך תוצאות ונסיון במשהו.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-03-2012 בשעה 15:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

שמע טיילר, אתה מחפש אנשים ללמוד מהם. ולא נראה לי שבפורום יש הרבה כאלה, אולי 1-2-3 שמבינים יותר בתחום הספציפי באומניות הפיתוי שאתה מתעסק בו.
    אז אתה לא יכול לדרוש עוד אנשים כאלה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זה לא אני ספיציפית, זה אנשים שמחפשים מישהו בעל נסיון מעשי. גם בתחילת הדרך שלי למדתי ממישהו עם נסיון מעשי יותר גדול משל כולנו פה ולא זיין שכל שאמר לי לגשת לבחורות ולעשות מעצמי בדיחה אלא לימד אותי דברים מעבר לזה. דברים שרק מישהו שעבר דבר או 2 בחיים יכול ללמד אותך. וזאת הסיבה למה הגעתי לאן שהגעתי כי אם הייתי לומד מאיזה כאפות שרק מדבר ואין לו שומדבר ביד לא הייתי מגיע רחוק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,378 | הודעות: 8,203,971 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect