קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Kino No Tabi
    על ידי Itushh בפורום אנימה ומנגה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2007, 15:52
  2. ההמלצה השבועית: Kino Oko - Lost Entertainment
    על ידי Shmeel בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 01:04
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

boob kino - עמוד 3

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    והבא שיקלל כמו ילד קטן יעוף לחודש.
    אפשר לדעת מה הוא כתב לא הספקתי לקרוא וראיתי שהוא ציטט אותי!
    למה דווקא אותו בינבנת? מילא היית מבנבן משתמש אחר זה לא היה מעניין אף אחד אבל למה דווקא את המאסטר לאומנויות הפיתוי?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    אפשר לדעת מה הוא כתב לא הספקתי לקרוא וראיתי שהוא ציטט אותי!
    למה דווקא אותו בינבנת? מילא היית מבנבן משתמש אחר זה לא היה מעניין אף אחד אבל למה דווקא את המאסטר לאומנויות הפיתוי?
    אם תרצה לדעת מה הוא אמר אתה מוזמן לשלוח לו הודעה פרטית אחרי שהוא יחזור.
    The Pod

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    אם תרצה לדעת מה הוא אמר אתה מוזמן לשלוח לו הודעה פרטית אחרי שהוא יחזור.
    אבל זה פאקינג טיילר דורדן מלך המייפל סטורי לשנת 2006 ומומחה לחיים לשנת 2012

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    שלשום היתה מסיבה, אבל כבר עבר, והיה אתמול מסיבת רחוב בתל אביב
    ידוע לך על משהו מעניין היום?
    או שישי?
    תאמת ? לא ממש .. חחשבתי שאני אשמע כבר מכם פה בפורום על איזו מסיבה איכותית-נורמאלית
    מקסימום סוגרים את הערב עם חברים על איזה בקבוק או 8

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי XoxX צפיה בהודעה
    מה הבעיה עם מי שלא עושה צבא? ושמאלני מה הקשר?
    מה זה מה בעיה עם מי שלא עושה צבא?!
    שיעוף קיבינימט מהארץ זאת הבעיה!
    תבין- יש לנו מדינה שנמצאת באיום 24.7 על ידי לבנון, סוריה ועזה. כל השבוע, כל החודש, כל השנה וזה לא יספיק. אז כדי שאתה תוכל להמשיך להשתמש במחשב שלך ולהתחיל עם בנות עם חיוך על הפנים, גם אתה וגם כל הפאקינג פורום הזה חייבים להתגייס לצה"ל ולשרת את מה שהם יכולים לשרת. שאני אומר מה שהם יכולים זה רק אם יש למישהו בעיה רפואית\פיזית או בעיות בבית למיניהם עם ההורים הם יכולים לשרת שירות שאינו קרבי. כל השאר..גם אם הם לא רוצים לשרת בקרבי, שילכו למצוץ זין ויתנו מעצמם בדיוק 3 שנים ויסתמו תפה. בנושא הזה אמרתי את שלי.

בקשר לכל השמאלנים. תמשיכו ללכת בשדות תירס הפוך ולבחוש בשוקו. לא מבין אותם, אני באמת שלא מצליח להבין את הראש המטומטם והשקרי הזה שאנחנו צריכים לחיות בשלום עם העם השני.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תבין- יש לנו מדינה שנמצאת באיום 24.7 על ידי לבנון, סוריה ועזה. כל השבוע, כל החודש, כל השנה וזה לא יספיק. אז כדי שאתה תוכל להמשיך להשתמש במחשב שלך ולהתחיל עם בנות עם חיוך על הפנים, גם אתה וגם כל הפאקינג פורום הזה חייבים להתגייס לצה"ל ולשרת את מה שהם יכולים לשרת. שאני אומר מה שהם יכולים זה רק אם יש למישהו בעיה רפואית\פיזית או בעיות בבית למיניהם עם ההורים הם יכולים לשרת שירות שאינו קרבי. כל השאר..גם אם הם לא רוצים לשרת בקרבי, שילכו למצוץ זין ויתנו מעצמם בדיוק 3 שנים ויסתמו תפה. בנושא הזה אמרתי את שלי.

בקשר לכל השמאלנים. תמשיכו ללכת בשדות תירס הפוך ולבחוש בשוקו. לא מבין אותם, אני באמת שלא מצליח להבין את הראש המטומטם והשקרי הזה שאנחנו צריכים לחיות בשלום עם העם השני.
    אל תהיה דרמתי מדי, רק אצלנו הגיוס הוא חובה, ולמה באמת שאני יזרוק 3 שנים לפח שבזמן הזה אני יכול לעשות חיים משוגעים? אני חי רק פעם אחת ואני לא מתכוון לבזבז את הזמן בשמירה על המדינה מה אני פראייר של מישהו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אל תהיה דרמתי מדי, רק אצלנו הגיוס הוא חובה, ולמה באמת שאני יזרוק 3 שנים לפח שבזמן הזה אני יכול לעשות חיים משוגעים? אני חי רק פעם אחת ואני לא מתכוון לבזבז את הזמן בשמירה על המדינה מה אני פראייר של מישהו?
    גיוס הוא חובה ברוסיה, אוקראינה, פינלנד, מצרים, איראן, סין, טורקיה(גם לנשים), שוויץ(מדינה ניטרלית..) ועוד כל מני מדינות שלא עולות לי לראש. סתם לידע כללי.

מורחקים
    לייקים
    19
    נקודות
    0

אני קרבי אתה אוהב אותי עכשיו?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

כי אתה חלק מחברה, גם אני חושב לעצמי איזה זין עכשיו 3 שנים שיכלתי לקדם את החיים שלי ובכל זאת אני הולך לקרבי ושואף להכי קרבי שאפשר, אנשים עשו את זה לפניך ויעשו את זה גם אחריך אם כולם תורמים אף אחד לא יוצא פראייר.
    אז בסדר אני מבין שיש פה כמה ילדים מושפעים שלא הלך להם עם בנות בעבר ועכשיו בגלל שהם מצליחים זה דפק להם תמוח והם חיים בפנטזיה שבסופו של דבר תתפוצץ להם בפנים.
    אנשים לא מבינים שלשרת 3 בשנים בצבא יכול לתרום להם הרבה מאוד דברים מבחינת האישיות והאתגרים שהם יצטרכו להתמודד איתם, אז כן בשירות עצמו הם לפעמים יגיעו למשברים ובזמן שהם יישבו במארב חברים שלהם יזיינו בשירותים של איזה מועדון, אבל אחרי זה הם ישתחררו ויהיה להם עוד המון זמן לזיין כמו כולם.
    אגב רק כדי שלא יאשימו את החינוך שלי בדעה שלי, לא באתי ממשפחה מורעלת צבא בכלל, ההורים שלי לא שמחים שאני הולך לקרבי.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 08-03-2012 בשעה 23:58.

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    כי אתה חלק מחברה, גם אני חושב לעצמי איזה זין עכשיו 3 שנים שיכלתי לקדם את החיים שלי ובכל זאת אני הולך לקרבי ושואף להכי קרבי שאפשר, אנשים עשו את זה לפניך ויעשו את זה גם אחריך אם כולם תורמים אף אחד לא יוצא פראייר.
    אז בסדר אני מבין שיש פה כמה ילדים מושפעים שלא הלך להם עם בנות בעבר ועכשיו בגלל שהם מצליחים זה דפק להם תמוח והם חיים בפנטזיה שבסופו של דבר תתפוצץ להם בפנים.
    אנשים לא מבינים שלשרת 3 בשנים בצבא יכול לתרום להם הרבה מאוד דברים מבחינת האישיות והאתגרים שהם יצטרכו להתמודד איתם, אז כן בשירות עצמו הם לפעמים יגיעו למשברים ובזמן שהם יישבו במארב חברים שלהם יזיינו בשירותים של איזה מועדון, אבל אחרי זה הם ישתחררו ויהיה להם עוד המון זמן לזיין כמו כולם.
    אגב רק כדי שלא יאשימו את החינוך שלי בדעה שלי, לא באתי ממשפחה מורעלת צבא בכלל, ההורים שלי לא שמחים שאני הולך לקרבי.
    א׳- אני שונא 90% מהחברה הפתטית שאנחנו חיים בה ואני ממש לא רואה את עצמי חלק ממנה.

ב׳- אני לא חי בפנטזיה, אנשים שמרגישים חובה לשרת בצבא הם אלה שחיים בפנטזיה.

ג׳- לא אתגרים ולא תרומה לאישיות ולא נעליים, הכל בולשיט שמאכילים אותך כדי שתתגייס.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

א׳- אני שונא 90% מהחברה הפתטית שאנחנו חיים בה ואני ממש לא רואה את עצמי חלק ממנה.

ג׳- לא אתגרים ולא תרומה לאישיות ולא נעליים, הכל בולשיט שמאכילים אותך כדי שתתגייס.
    שכחתי, אתה ילד בן 16 שיודע הרבה יותר מכולנו, אין טעם להיכנס איתך לוויכוח אפילו

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    שכחתי, אתה ילד בן 16 שיודע הרבה יותר מכולנו, אין טעם להיכנס איתך לוויכוח אפילו
    למה אין טעם? שתף אותי בפילוסופיית החיים שלך.

משתמש מתחיל האוואטר של boris612
    לייקים
    7
    נקודות
    157

.....
    נערך לאחרונה על ידי boris612; 13-03-2012 בשעה 00:02.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

וואי, אני יוצא שניה מהנושא של הפיקאפ כי אני פשוט לא יכול לסבול את השאננות הזאת של לא להתגייס לצבא בגלל שאין באמת איום ביטחוני, או סתם כדי לא לצאת פריארים.
    תגידו אתם מפגרים?
    אתם חיים במדינת ישראל, איום איראני זה לא סתם סיסמה - זה משהו קיומי, אנחנו באמת חייבים להגן על עצמינו בשביל לשרוד.
    איך אנשים בכלל מסוגלים לחשוב שאם הם משרתים את המדינה שלהם, מגינים על התושבים ועל עצמם זה נחשב לצאת פריארים?!
    מה היה קורה אם לא היה לנו צבא? עדיין הייתם חושבים שאתם "לא פריארים" בכך שאתם לא מתגייסים לצבא כמו במדינות אחרות, או שאתם שוכחים שאנחנו בסכנה קיומית של מלחמה והשמדה בכל עת, כל עוד אנחנו לא מגינים על עצמינו?
    למה אומרים שישראל היא המדינה הכי חזקה והכי יציבה במזרח התיכון? בגלל מצבורי הנפט או הפחם שלנו?
    בגלל צורת הממשל שלנו והממשלה, שאני לא יודע אם היא עושה את העבודה שלה על הצד הטוב ביותר, אבל כל עוד היא מגינה עליי ושומרת עליי, אני שמח שיש פה דמוקרטיה - דמוקרטיה שיוצרת אירגון מסויים, שמגביל אותנו בצורה מסויימת, אבל כל כך טוב בדברים אחרים כמו הצבא שלנו.
    איך אפשר בכלל לחשוב על לא להתגייס לצבא, זה לא נתפס. אפילו לשרת בתפקיד שולי, אבל לתרום למדינה שלך! גם אם אתה לא מתחבר לאוכלוסיה, אתה עדיין גר פה.
    מי שיש לו מה להגיב מוזמן להגיב.

נ.ב.
    בקשר לנושא של ה boob kino. כמו שטיילר אמר, באמת יש דבר כזה. אותי הכי מרגיז אנשים שאומרים דברים בלי לרדת לסוף העניין. תחפשו קצת מה זה באמת אומר ורק אז תדברו. מבחינתי הסוג הזה של הקינו זה שטויות ולא באמת מוסיף משהו לפיקאפ שלך, ומוציא אותך מטומטם אם אתה נתפס, חוץ מזה שזה די סוטה, אבל בתיאוריה, אם אתה עושה את זה נכון זה אמור לבנות משיכה, זה הכל.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

-אני לא דרמתי, אני מציאותי, ולפי הכתיבה שלך אתה נראה לי חיי באיזה עולם משלך שהכל ורוד, ואם העולם שלך כזה ורוד אז תנקה תעיניים שלך, הם נורא אדומות. "עולם ורוד רואים רק דרך עיניים אדומות".
    -לא מעניין אותי שרק אצלנו הגיוס הוא חובה (למרות שזה לא נכון), שכל המדינות האחרונות מצידי ילכו למצוץ זין, זאת המדינה שלנו, אלה החוקים פה. לא מתאים לך? תעיף תעצמך מהמדינה הזאת.
    -אתה לא זורק 3 שנים לפח. אתה מתענג ב3 השנים האלה בשירות מצויין שהצבא הזה נותן לך המון בתמורה לזה שאתה משרת ונותן מעצמך למדינה הזאת.
    - "מה אני פראייר של מישהו?" לך תזדיין. וואלק באמא שלי שאם היית אומר את זה לידי היית מקבל ממני פיצוץ. יסרמטוט, זה ההגדרה שלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי K_ravi צפיה בהודעה
    אני קרבי אתה אוהב אותי עכשיו?
    מאד, רוצה לקבל ממני מציצה?

א- זאת בדיוק הסיבה למה כולם שונאים אותך.
    ב- אני לא חיי בפנטזיה. אבל ביום שאתה תגור בדרום (צאלים, שער הנגב או עזה) אתה תחזור במה שאתה אומר מרוב הפחד שלא יפול על הבית שלך סקאד.
    ג- לא מאכילים אותך בשום דבר. אלה דברים שאף אחד לא אומר לך לפני שאתה מתגייס, אלה דברים שאתה מגלה בעצמך במשך השירות שלך בתור לוחם.
    עצם הטירונות הקשה הזאת וכל הדיסטנס המטורף הזה, אלה דברים קשים מנטלית שמראים לך המון דברים שלא ידעת על עצמך. אז כן, זה תורם המון לבן אדם.

ציטוט נכתב במקור על ידי boris612 צפיה בהודעה
    ולי יש בעייה עם כפייה.
    תעשה מה שבא לך, שרת את מי שבא לך, תלחם בני שבא לך... רק עזוב אותי בשקט.
    ואני יעשה מה שבא ומה שאני מאמין בו ועל הזין ה"איום הביטחוני" והפוליטיקה שלכם.
    על הזין האיום הביטחוני שלכם? איך אתה מדבר ימטומטם?! בוא נראה אותך משחק אותה גבר! לך תגור חודש בדרום הארץ ותחטוף קאסמים לך! בוא נראה אותך!
    חבורה של סמרטוטים כל הפורום הזה...באמאאא שלי!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,813 | הודעות: 8,204,406 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect