הפרקים הבאים יפורסמו במתכונת הזו:
יום חמישי - ראו פרק 3
יום שבת - סמאקדאון פרק 3
יום ראשון - הRR !
הפרקים הבאים יפורסמו במתכונת הזו:
יום חמישי - ראו פרק 3
יום שבת - סמאקדאון פרק 3
יום ראשון - הRR !
|
|
אחלה פרק אהתבי מאוד הכל חוץ מרוב התוצאות שצפויות,חוץ מטייסון קיד-גבריאל,כמעט כל קרב מישהו נכינס בקרב על אליפות הIC נכנס רנדי ובקרב האחר,האחרון נכנס נאש אבל לא משנה,לא נורא בכל זאת פרק מצוין.
והזוכה בראמבל יהיה:
א.ו.ט.ח א.ט.ח.ל.ו.ר.א חחח סתם אוטח אטחלורא חח סתם..
וואלה?גוגל?
RAW 3 שבועות לפני הרואיל ראמבל - "הבוס דופק את העובד?"
הנושא של היומן מעניין מאוד אהבתי את ראו הראשון במיוחד את ההתחלה שפאנק הוא זה שמציג את היריב המסתורי של דולף זיגלר זה באמצ מצא חן בעיניי וגם הקרב עצמו היה קרב מעניין מאוד אהבתי לקרוא אתה מתמצת את הקרבות בצורה מדהימה יש לך כישורי כתיבה טובים הסגמנט של קיין וג'ון לוריאנטיס ממש מצא חן בעיניי זה לפי דעתי קיין האמיתי מישהוא שכולם מפחדים ממנו ואהבתי את הקטע של קיין וג'ריקו נשמע מעניין וזה זה שהקרב של דה מיז וסנטינו הפך לקרב מרגע לרגע זה גם מצא חן בעיניי אבל הקרב עצמו לא אהבתי ממש כי אני לא מתחבר לאף אחד מהמתאבקים האלה וזה אני אומר לך ברצינות אל תיעלב ממה שאתה רואה שלא אהבתי והקרב של אייר בום ממש אבל ממש מצא חן בעיניי מאוד אהבתי את הכתיבה באותו קרב והתוצאה מצאה חן בעיניי ובסך הכל זה היה קרב קטלני והסגמנט בין פאנק לדייויד אוטונגה ממש מצא חן בעיניי מקווה שיתפתח פיוד ביניהם אבל היית יכול להוסיף בסוף הסגמנט פאנק יוצא מהחדר ודיוויד אוטונגה נשאר מבוהל בחר או משהוא בסגנון והקרב של קיין נגד ג'ריקו היה אחד הקרבות ההכי טובים שקראתי באמת אהבתי מקווה לפיוד טוב בין שיניהם כי זה נשמע מעניין ביותר וצחקתי מהקרב של פאנק נגד ??? שהתגלה לאחר מכן כרייבאק הקרב היה מאוד קצר בשביל מיין אבנט אפילו קצר בשביל סגמנט בהתחלה לא הבנתי אני יודע שפאנק מגיע אלוף לRR וראיתי שראייבק ניצח וקראתי את השתי שורות האלה 5 פעמים כי לא הבנתי איך פאנק בא אלוף הWWE לRR ורייבאק ניצח כי חשבתי שהקרב של פאנק נגד רייבאק היה על האליפות חח כן בסך הכל פרק קטלני ביותר 8/10 תמשיך ככה ממש אהבתי מה שלא אהבתי תיקח את כתגובה בונה ואל תיעלב.
סמאקדאון 3 שבועות לפני הRR- אלוף חדש?
תאמת אני לא ממש אוהב את סמקדאון וכמו מחשבתי הקרב הראשון לא ממש עניין אותי אבל בכל זאת לפי דעתי היה לך סטורי ליין יותר מעניין אם היית נותן את הנצחון לג'סטין גבריאל והורנסווגל אבל אני רוצה לראות לפחות איזה פיוד בין טאג טימס אף אחד לא חושב על זה והורנסווגל וג'סטין גבריאל זה שילוב קטלני ממש אהבתי ממש אהבתי את הקטע שדניאל בראיין נפצע באמת לפי דעתי דניאל בראיין זה תינוק בכיין והולך עם האליפות ומרים את ידיו וצועק אני ואני ואני מעניין אותי מי עכשיו יהיה אלוף העולם במשקל כבד כי זאת אליפות חשובה לא סתם והקרב השני של דרו מיקיינטר נגד טד דביאסי ממש אבל ממש מצא חן בעיניי אהבתי את הקרב והכתיבה שלך וכמובן גם את התוצאה והקרב השלישי של אפיקו ופרימו לא ממש הבנתי איך זה שמתוך 4 פרקים 2 מהם זה זוגות ולמה זה ככה כי לפי מה שכזור לי זה סמאקדאון ולא טאג טים שואו תקשיב אנשים אוהבים יותר את ראו וקרבות יחידים ובשביל להפוך את סמאקדאון לאהודה יותר עליך כמובן לעשות קרבות מיוחדים ולא חצי מהתכנית קרבות זוגות כי זה ממש לא מוצא חן בעיני וחוץ מזה הקרב הזה קרב חמוד ביותר אני פשוט לא אוהב ומבין קרבות זוגות ממש טוב אבל לעומת זאת הבאטל רויאל על אליפות העולם במשקל כבד ממש אבל ממש מצא חן בעיני כי זה קריא מודגש במקום הנכון כמעט ובכלל אין שגיאות כתיב אבל אהבתי את זה שנתת לביג זק את האליפות ובמיוחדשהשיר של דניאל בראיין נשמע ובסוף זה רק הסיח את דעתו של הביג שואו וביג זק הכה אותו עם כיסא שתדע הכתיבה בפר הזה הייתה ממש מעולה ואהבתי את הפרק הזה חוץ מכמה דברים שאותם כבר הזכרתי וכמובן איך אפשר לסיים תגובה בונה בלי ציון אז הציון שלך הוא 6/10 וכמובן שוב פעם אני יגיד אל תיעלב משום דבר.
תגובות לפרקים האחרים אני יפרסם בהמשך!
RAW פרק 3 – " מחממים מנועים לקראת הראמבל ! "
האולם מפוצץ באוהדים , חלקם מרימים את שלטיהם באוויר ואילו חלקם לא . כולם הגיעו לכאן כדי להיות חלק מראו האחרון שלפני הרואיל ראמבל !
=======================
את התוכנית פותח האחד והיחיד , האיש שעלה את הרייטינג של התוכנית האחרונה של ראו , סטון קולד סטיב אוסטין . אוסטין דיבר על התקיפה האכזרית של רייבאק על פאנק. אוסטין אומר שלצערו יש מצב שCMפאנק בכלל לא יופיע בקרב האליפות בראמבל. אוסטין אומר שלמרות שהיריבות שלו ושל פאנק מזכירה לו את היריבות של הרוק וג'ון סינה , שניהם ישימו את עברם בצד ואוסטין אומר שהוא לא מתכוון להרוס לCM פאנק את הקרב.
-המנגינה של אלוף הWWE , CM פאנק נשמעת באולם-
פאנק נכנס לאולם כאשר כל גופו מגובס , פאנק צועד באיטיות לזירה כאשר אליפות הWWE על כתפיו ומיק' נמצא בידו הימנית. פאנק אומר שהוא מודה לסטיב אוסטין על התמיכה. והוא אומר שהוא לא רוצה לגרור רחמים. פאנק אומר שהוא לא רוצה יחס מיוחד בגלל שהוא שונה בגלל פציעתו , הוא אומר שאם הוא מקבל יחס מיוחד אז לפחות שזה יהיה בגלל שהוא המתאבק הטוב ביותר בעולם ! הקהל מעודד את פאנק על דבריו. פאנק אומר שאת הקרב הוא לא יקח בהליכה , הוא יקח בריצה ! פאנק אומר שרייבאק ודולף זיגלר ישלמו על מעשיהם ברואיל ראמבל ! כי בקרב הוא הולך לתת את כל כולו ! מרחץ דמים יערך בקרב המשולש , ראשים יעופו , הכל ! פאנק אומר שזה יהיה מסוכן , זה יהיה כואב , אבל זה האבקות , זה קרב , אבל זה לא סתם קרב , זה קרב על אליפות הWWE , הדבר הכי יוקרתי בארגון .
-המנגינה של ג'ון לאו' נשמעת באולם –
ג'ון לאו' נכנס לאולם ומסתכל על שני האנשים ששונאים אותו מכל , סטיב אוסטין וCM פאנק. ג'ון אומר שנמאס לו שהכוכב הראשי שלו והאגדה הראשית של הארגון שונאים אותו . ג'ון אומר שהוא החליט הערב לבוא צעד אחד לקראתם , הוא אומר שהערב בME הולך להיות קרב זוגות שיזכר גם עוד כמה שנים טובות , ג'ון אומר שהערב בMEדולף זיגלר ורייבאק ילחמו נגד CMפאנק ו....סטון קולד סטיב אוסטין !!! הקהל מגיב לבשורה בפופים אדירים ! הסטגמנט נגמר כאשר CMפאנק וסטיב אוסטין מסתכלים אחד על
השני ואחד אחרי השני עוזבים את הזירה.
=======================
מייסון ראין וזק ריידר נגד JTG וג'אק סוואגר
נגד
מהלך הקרב: את הקרב פתחו זק ריידר וJTG , ריידר שלט בJTG במשך 3 דקות ולאחר מכן JTGשלט בריידר במשך 2 דקות . לאחר 5 דקות של קרב ריידר השתחרר מרצף אגרופים של JTG ורץ לעבר מייסון והתחלף איתו. מייסון ראין השתולל בזירה , הוא פתח ברצף קלוזליינים שנהפך ל2 סופלקסים , קרוס באדי ודרופ קיק . לאחר מכאן מייסון ראין ביצע על JTG עוד סופלקס והצמיד 1...2.. וג'אק נכנס לזירה ושיחרר את ההצמדה. מייסון קם והסתכל על ג'אק. מייסון קם וצעד לעבר ג'אק , אך ג'אק סוואגר ברח מהזירה. הוא הסתובב וחטף בעיטה מזק ריידר ולאחר מכאן את הפינשר שלו. לפתע JTG ביצע על מייסון ראין רול אפ וניצח !
המנצחים: ג'אק סוואגר וJTG.
=======================
כריס ג'ריקו נגד פרימו ואפיקו בקרב הינדקאפ
נגד
מהלך הקרב: אפיקו פתח את הקרב והתקדם לעבר כריס ג'ריקו כאשר הוא משוויץ בגופו. הוא מתקדם לעבר כריס ג'ריקו וחוטף אגרוף. אפיקו נראה עצבני והוא מתקדם במהירות לעבר כריס ג'ריקו וחוטף הפעם את הפינשר של ג'ריקו. הקהל בפופים ואפיקו מתגלגל לעבר פרימו והשניים מתחלפים. פרימו עולה על הTB ומתכונן לקפוץ לעבר ג'ריקו , פרימו קופץ על ג'ריקו ומצמיד 1...2. וג'ריקו משתחרר. פרימו מרים את ג'ריקו וחונק אותו. לאחר החניקה הוא בועט פעמיים בבטנו ואז מבצע עליו קרוס באדי. לאחר מכאן הוא שולח אותו לחבלים , שכריס חוזר הוא מקבל עוד קרוס באדי. ג'ריקו נופל על הקרקע ופרימו מצמיד 1...2.. וג'ריקו יוצא גם מההצמדה הזאת. פרימו מתעצבן ומתכונן לבצע על ג'ריקו DDT. הוא מרים את כריס לDDT אך כריס מתחמק ומבצע עליו סופלקס. לאחר מכן ג'ריקו רץ בקלילות לTBועולה עד הטופ של הTB וקופץ על פרימו המסכן. ג'ריקו מצמיד 1...2.. ופרימו משתחרר. פרימו קם וחוטף הד לוק ולאחר מכאן DDT חייתי , ג'ריקו מצמיד 1...2.. ואפיקו הורס את ההצמדה. אפיקו ופרימו מתחילים תקוף את כריס ג'ריקו ומבצעים עליו תרגילים יחד. תחילה הם פתחו בדאבל קלוזליין מוחץ ועברו לדאבל סופלקס. לאחר מכאן הם הרימו אותו וכל אחד מהם ביצע עליו סופר קיק. אפיקו הרים את כריס ג'ריקו אך , ג'ריקו ביצע עליו את הפינשר שלו. פרימו רץ לעבר ג'ריקו וג'ריקו העיף אותו מהזירה. ג'ריקו הלך לאפיקו וביצע עליו את ההכנעה שלו עד שאפיקו נכנע !
מנצח: כריס ג'ריקו !
לאחר הקרב פרימו נכנס לזירה כדי לראות מה שלום חברו ושותפו לזיאה אפיקו אך ג'ריקו ביצע עליו את הפינשר שלו. לאחר מכאן הוא העיף את פרימו מהזירה ולאחר מכן גם את אפיקו. כריס לקח מיק' ואמר שבRR רק מתאבק אחד יעמוד אחרון , לאחר ש29 יעופו מהזירה. כריס ג'ריקו אומר שהמנצח יהיה: אני ! לאחר מכאן ג'ריקו עוזב את האולם לקולות הפופים.
=======================
מאחורי הקלעים:
המיז הולך לג'ון לאו' ומתלונן. המיז כועס ואומר שהוא לא מבין אך בRR יש קרבות מעניינים כמו הקרב המשולש על אליפות הWWE , הקרב על אליפות העולם , הקרב על אליפות הזוגות , הקרב המרכזי שהוא קרב הRRורק קרב אחד לא מעניין , רק קרב אחד לא מדובר , רק קרב אחד לא יעלה את הרייטינג. המיז אומר שהקרב הזה הוא הקרב הרגיל שיתקיים בינו לבין R- טרות. ג'ון לאו' אומר שכבר המיז חפר לו והוא אומר לו שיש לו פתרון. הוא אומר שבRR הקרב בינו לבין המיז יהיה קרב רגיל אך שהמפסיד של הקרב, לא יכנס לקרב הRR הגדול ! המיז יוצא מרוצה מחדרו של ג'ון לאו' שלפתע תוקף אותו R-טרות. טרות
מסתכל על המצלמה ואומר שהאמת היא ... ניצחונו של R-טרות.
=======================
ברודיוס קליי נגד דיוד אוטנגה
נגד
מהלך הקרב: דיוד אוטנגה רץ לעבר ברודיוס וחטף נגיחה כבדה וכואבת. ברודיוס חיכה שדיוד יקום והוא רץ לעבר החבלים ושחזר הוא קפץ על דיוד ומחץ אותו. ברודיוס לאחר מכאן ביצע על דיוד את הפינשר שלו והצמיד לניצחון !
המנצח: ברודיוס קליי !
ברודיוס קליי חגג לאחר מכן עם הרקדניות שלו את הניצחון בקרב הסקוואש הזה.
=======================
ג'ון סינה וR – טרות נגד המיז וקיין
נגד
מהלך הקרב: טרות והמיז פתחו את הקרב. המיז פתח באגרוף כבד וכואב לפניו של טרות. טרות כעס ונתן לו קלוזליין עצבני ! לאחר מכאן טרות פתח בשלל מכות כואבות ועצבניות הכללו בתוכן גם כמה חניקות . לאחר שליטה של 3 דקות הצליח המיז להתפלח ממכותיו של טרות ולבצע טאג עם קיין. קיין חנק את טרות וביצע עליו צ'וקסלאם. טרות התגלגל מהזירה וקיין יצא מיד אחריו. קיין תקף את טרות וג'ון סינה , שלא יכל לראות את שותפו לקרב סובל , נלחץ גם הוא לעזרתו ונעמד מול קיין. ג'ון , שלא למד לקח משבוע שעבר חטף גם עכשיו צ'וקסלאם עצבני. המיז לקח שני כיסאות והביא כיסא אחד לקיין. המיז תקף את R-טרות וקיין תקף את ג'ון סינה.
המנצחים: ג'ון סינה וR- טרת בDQ !
לאחר מכאן המיז הכניס את טרות לזירה והמיז וקיין נכנסו גם הם. המיז מיקם את הכיסא שלו בזירה וביצע על טרות את הפינשר שלו. לאחר מכן הוא אמר לקיין שיעזור לו לתקוף את טרות , מה שהוביל לצ'וקסלאם של קיין על המיז על הכיסא שהמיז מיקם. לאחר התקיפה קיין הרים את ידיו לאוויר והוריד אותם בזמן שהאש "חגג" סביב הזירה. קיין יצא מהזירה והשאיר את הגופות מאחור.
=======================
מאחורי הקלעים:
דולף זיגלר נכנס לחדרו של רייבאק . דולף שואל את רייבאק אם הערב הוא באמת ישתף איתו פעולה. רייבאק לא עונה. דולף אומר לרייבאק שהם יכולים להיות אחלה טאג טיים . עדיין רייבאק לא עונה. דולף אומר שהוא רוצה לשתף איתו פעולה בכדי להראות לפאנק ואוסטין מיהם המושכים בחוטים בארגון הזה.
רייבאק קם מכסאו ולפני שהוא עוזב את החדר הוא מסתכל על דולף ואומר לו שהוא לא מסתפק ב"אחלה" !
=======================
קרב הME: רייבאק ודולף זיגלר נגד CM פאנק וסטון קולד סטיב אוסטין
נגד
מהלך הקרב: את הקרב פתחו זיגלר ופאנק. זיגלר בעט ברגלו הפצועה של פאנק ובמשך הקרב "עבד" על רגלו. לאחר 3 דקות של תקיפה על רגלו הוא התחלף עם רייבאק. רייבאק ללא רחמים הטיח את פאנק כמה פעמים ולא ויתר. רייבאק ביצע עליו שלל מחיצות וחניקות וגמר את הכלב באדי סלאם. רייבאק הצמיד 1...2. ופאנק השתחרר. רייבאק הרים את פאנק לסופלקס וביצע עליו את התרגיל. רייבאק הסתכל על הקהל שבז לו והוא שמח. הוא הסתכל על סטיב אוסטין והצביע עליו עם האצבע השלישית שלו ! רייבאק הרים את פאנק אך לפתע קיבל קרוס באדי ! פאנק רץ לסטיב והשניים התחלפו ! הקהל הגיב למהלך הזה בפופים מטורפים מכיוון שלאחר הרבה זמן אוסטין נלחם ! אוסטין ביצע על רייבאק רצף קלוזליינים וגם מספר הטחות קלילות. לאחר מכאן אוסטין העיף את רייבאק לTB והוא ביצע עליו קלוזליין צדדי. לאחר מכאן הוא בועט בו וביצע עליו DDT . אוסטין הצמיד 1...2.. ורייבאק השתחרר , אוסטין לא האמין והרים את רייבאק. רייבאק הפתיע את אוסטין בחניקת נלסון (החניקה של כריס מאסטרס). לאחר חצי דקה של ביצוע התרגיל אוסטין הצליח לשבור את הכנעה ופתח בברול אגרופים לעבר ראשו של רייבאק. לאחר מכן אוסטין לקח את רייבאק וביצע עליו סופלקס. אוסטין הרים את רייבאק , אך רייבאק ברח והתחלף עם זיגלר. זיגלר נכנס לזירה בחשש וחטף סטאנר ! אוסטין הצמיד 1...2...3 !
המנצחים: סטון קולד סטיב אוסטין וCM פאנק !
לאחר הקרב אוסטין ופאנק חגגו בזירה עם בירות כאשר התוכנית ירדה משידור !