לא רע, אל תיהי רציני תיהיה מה שאתה רוצה להיות , יופי אתה מתקדם.
לא רע, אל תיהי רציני תיהיה מה שאתה רוצה להיות , יופי אתה מתקדם.
|
|
מתי כתבתי שלא הולך לי עם בחורות מתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נודר שאתה הומו כבר אין לכם מה להמציא עלי אז אתם ממציאים דברים שלא היו ולא נבראו
מה הלאה? תמציאו שהייתי בתול וחנון לפני שהכרתי את הפורום הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה שומע יחייל? נתתי לך רעיון סע להפיץ אותו..תוסיף קצת קנאה ותסכול ויצא לך אחלה פוסט עלי.
חפש תחברים שלך קנאי אפס אני לא חייב לא לך ולא לאף אחד מהכובעים פה דין וחשבון אתם רוצים להקשיב לבעל נסיון ולהשכיל תבורכו אתם לא רוצים תמצצו לי ותמשיכו להעריץ אנשים שכל מי שהגיע בפורום הזה למשהו ולא חרטטן כאפות צוחק עליהם.
ביי יא כאפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ולערס עם כובע נייק חחחחחחח לאדע תאמת, אבל מה שבטוח זה שאני טס מפה אחרי שאני סוגר כמה פינות. לא "אולי" ולא "יש מצב" אלא בטוח בטוח. מה שלא ניתן להגיד על סניה שכבר מגיל 19 חופר על זה והוא בן 26 ועדיין חיי כמו רוסי ממוצע בישראל.
ואנלא אתחיל לפתוח תפה על יגאל אבל לפחות הוא עושה כסף מהבולשיט שהוא פולט. לא כסף שהייתי רוצה לעשות בגיל שלו אבל עדיין...
קיצר מנהלים תנעלו תקקה הזה איתן עושה לעצמו פה פדיחות
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-03-2012 בשעה 23:25.
אין לי מושג איך זה הגיע לפה
חח יש לי מושג דווקא. אבל זה לא משהו שאני מסתמך עליו ב100% זאת אומרת יש לי עוד כמה אופציות שעלולות לצוץ. ובטח שבמקום כזה,.
חחח עדיין לא שמעתי מישהו שאומר שהוא שרוצה להיות סטלן...
לי מציק החלק שאתה אומר שאומר שאתה רוצה להיות ה'סטלן זה שמעשן ושותה ועושה שטויות' כי אתה רוצה להיות דמות כלשהי שאתה אוהב.
כי סטלן אמיתי (ואתה מדבר עם אחד - או שלפחות ככה החברה בדר"כ מגדירה אותי) פשוט אוהב לעשן, אוהב לשתות ואוהב לעשות צחוקים והוא עושה את הדברים האלה כי הם חלק ממי שהוא, ולא כי הם חלק מה'דמות' של הסטלן... וזה בדיוק חלק גדול בלהיות עצמך.
ולהיות עצמך זה לא תמיד טוב.
תחשוב בחור עם ראסטות\קעקועים\מוהיקן\כובע נייק שבא לבקש הלוואה בבנק, או כל דבר 'רציני' וייצוגי אחר.
אז יפה שהוא עצמו אבל בסוף בלי עבודה \ הלוואה\ מה שהוא רצה.
יש לזה מליון התבטאויות ודוגמאות, אז לדעתי התשובה היא לסנכרן את עצמך, עם מה שהחברה\עולם\חוקים דורשים ממך להיות ודרך זה להגיע למה שאתה רוצה להיות.
נ.ב
אני מסטול אז יש מצב שזה ייראה ממש טיפשי מחר בבוקר.
מהתשובה שלך ברור דבר אחד - אתה לא מכיר אותו. מקסימום, זה קראת עליו באינטרנט וגיבשת לעצמך איזו תמונה שאין לה שום קשר למציאות, אבל מאוד משתלם לך להעביר אותה כאן בפורום מסיבות שאני לא אפרט (גם ככה הן ברורות לכולם).
אני רק יכול לאחל לך הצלחה, כי אתה צריך אותה, אם זו הדרך שבה אתה מגבש דעות...
טוב הבחור שהתחיל את הנושא קיבל תשובה , הוא מתקדם למטרות שלו , ובחור אחר נשאר באשליות , נראה לי שהגיע הזמן לסגור את הנושא.