קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. "דיסקמן קורא MP3" - הכוונה?
    על ידי Hydro בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 10:03
  2. בחן את עצמך האם אתה ביבי
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 14:07
  3. הלכות פסח-בחן את עצמך
    על ידי Kobi_S בפורום יהדות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 21:55
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 17:41
  5. הסמייל החרמן!!!!מה הכוונה?!
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 16:03
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

מה הכוונה בלהיות עצמך? - עמוד 3

לא רע, אל תיהי רציני תיהיה מה שאתה רוצה להיות , יופי אתה מתקדם.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    בגלל זה אתה מסתתר מאחורי כינוי ולא נותן לאף אחד את הפייסבוק שלך? אף אחד לא מכיר אותך, אבל אתה ממשיך לצעוק "אני יותר מהם".
    כשאני פניתי אליך בהודעה אישית, אפילו לא טרחת לענות. את כל הפוסטים הישנים שלך עם הפרטים המזהים שבהם אתה בעצמך אמרת איך לא הולך לך עם בחורות - מחקת כאן בפורום (כולם מוזמנים לדפדף באשכולות הישנים שלך כדי לראות את זה). אז למי אתה מבלבל את השכל?

בלבלת ידידי. שיר הייתה חברה של סניה. אני לא חושב שלסניה יש הרבה כסף, אבל שיר נראתה בסדר גמור.

מההודעה שלך נוטף הרבה רעל. אני מציע שתשמור אותו לעצמך...
    מתי כתבתי שלא הולך לי עם בחורות מתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נודר שאתה הומו כבר אין לכם מה להמציא עלי אז אתם ממציאים דברים שלא היו ולא נבראו
    מה הלאה? תמציאו שהייתי בתול וחנון לפני שהכרתי את הפורום הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה שומע יחייל? נתתי לך רעיון סע להפיץ אותו..תוסיף קצת קנאה ותסכול ויצא לך אחלה פוסט עלי.

חפש תחברים שלך קנאי אפס אני לא חייב לא לך ולא לאף אחד מהכובעים פה דין וחשבון אתם רוצים להקשיב לבעל נסיון ולהשכיל תבורכו אתם לא רוצים תמצצו לי ותמשיכו להעריץ אנשים שכל מי שהגיע בפורום הזה למשהו ולא חרטטן כאפות צוחק עליהם.

ביי יא כאפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ולערס עם כובע נייק חחחחחחח לאדע תאמת, אבל מה שבטוח זה שאני טס מפה אחרי שאני סוגר כמה פינות. לא "אולי" ולא "יש מצב" אלא בטוח בטוח. מה שלא ניתן להגיד על סניה שכבר מגיל 19 חופר על זה והוא בן 26 ועדיין חיי כמו רוסי ממוצע בישראל.

ואנלא אתחיל לפתוח תפה על יגאל אבל לפחות הוא עושה כסף מהבולשיט שהוא פולט. לא כסף שהייתי רוצה לעשות בגיל שלו אבל עדיין...

קיצר מנהלים תנעלו תקקה הזה איתן עושה לעצמו פה פדיחות
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-03-2012 בשעה 23:25.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    21
    נקודות
    14
    משפט מחץ
    אם יש לך משימה קשה, תתייעץ עם עצלן. הוא ימצא לך דרך קלה יותר - אני כאן לשרותכם

אין לי מושג איך זה הגיע לפה

מורחקים
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    מתי כתבתי שלא הולך לי עם בחורות מתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נודר שאתה הומו כבר אין לכם מה להמציא עלי אז אתם ממציאים דברים שלא היו ולא נבראו
    מה הלאה? תמציאו שהייתי בתול וחנון לפני שהכרתי את הפורום הזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה שומע יחייל? נתתי לך רעיון סע להפיץ אותו..תוסיף קצת קנאה ותסכול ויצא לך אחלה פוסט עלי.

חפש תחברים שלך קנאי אפס אני לא חייב לא לך ולא לאף אחד מהכובעים פה דין וחשבון אתם רוצים להקשיב לבעל נסיון ולהשכיל תבורכו אתם לא רוצים תמצצו לי ותמשיכו להעריץ אנשים שכל מי שהגיע בפורום הזה למשהו ולא חרטטן כאפות צוחק עליהם.

ביי יא כאפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ולערס עם כובע נייק חחחחחחח לאדע תאמת, אבל מה שבטוח זה שאני טס מפה אחרי שאני סוגר כמה פינות. לא "אולי" ולא "יש מצב" אלא בטוח בטוח. מה שלא ניתן להגיד על סניה שכבר מגיל 19 חופר על זה והוא בן 26 ועדיין חיי כמו רוסי ממוצע בישראל.

ואנלא אתחיל לפתוח תפה על יגאל אבל לפחות הוא עושה כסף מהבולשיט שהוא פולט. לא כסף שהייתי רוצה לעשות בגיל שלו אבל עדיין...

קיצר מנהלים תנעלו תקקה הזה איתן עושה לעצמו פה פדיחות
    שאני יבין אתה טס להוליווד ואין לך מושג מה אתה הולך לעשות שם?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חח יש לי מושג דווקא. אבל זה לא משהו שאני מסתמך עליו ב100% זאת אומרת יש לי עוד כמה אופציות שעלולות לצוץ. ובטח שבמקום כזה,.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

חחח עדיין לא שמעתי מישהו שאומר שהוא שרוצה להיות סטלן...

לי מציק החלק שאתה אומר שאומר שאתה רוצה להיות ה'סטלן זה שמעשן ושותה ועושה שטויות' כי אתה רוצה להיות דמות כלשהי שאתה אוהב.
    כי סטלן אמיתי (ואתה מדבר עם אחד - או שלפחות ככה החברה בדר"כ מגדירה אותי) פשוט אוהב לעשן, אוהב לשתות ואוהב לעשות צחוקים והוא עושה את הדברים האלה כי הם חלק ממי שהוא, ולא כי הם חלק מה'דמות' של הסטלן... וזה בדיוק חלק גדול בלהיות עצמך.

ולהיות עצמך זה לא תמיד טוב.
    תחשוב בחור עם ראסטות\קעקועים\מוהיקן\כובע נייק שבא לבקש הלוואה בבנק, או כל דבר 'רציני' וייצוגי אחר.
    אז יפה שהוא עצמו אבל בסוף בלי עבודה \ הלוואה\ מה שהוא רצה.
    יש לזה מליון התבטאויות ודוגמאות, אז לדעתי התשובה היא לסנכרן את עצמך, עם מה שהחברה\עולם\חוקים דורשים ממך להיות ודרך זה להגיע למה שאתה רוצה להיות.

נ.ב
    אני מסטול אז יש מצב שזה ייראה ממש טיפשי מחר בבוקר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    אני מרחם עלייך.

זה שאתה חושב שהוא אי פעם יצא לשטח , רק העובדה הזאת מצחיקה אותי בטירוף , אתה צריך להתעורר.
    וכן אני מכיר אותו.
    מהתשובה שלך ברור דבר אחד - אתה לא מכיר אותו. מקסימום, זה קראת עליו באינטרנט וגיבשת לעצמך איזו תמונה שאין לה שום קשר למציאות, אבל מאוד משתלם לך להעביר אותה כאן בפורום מסיבות שאני לא אפרט (גם ככה הן ברורות לכולם).

אני רק יכול לאחל לך הצלחה, כי אתה צריך אותה, אם זו הדרך שבה אתה מגבש דעות...

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    מהתשובה שלך ברור דבר אחד - אתה לא מכיר אותו. מקסימום, זה קראת עליו באינטרנט וגיבשת לעצמך איזו תמונה שאין לה שום קשר למציאות, אבל מאוד משתלם לך להעביר אותה כאן בפורום מסיבות שאני לא אפרט (גם ככה הן ברורות לכולם).

אני רק יכול לאחל לך הצלחה, כי אתה צריך אותה, אם זו הדרך שבה אתה מגבש דעות...
    לא נראה לי שהבנת , אני כן מכיר.
    ואני מאוד מצליח , תודה , אני חושב שאתה קצת פחות , אני מציע לך להפסיק להיות עיוור , אתה יודע מה יותר מזה , בוא תכיח שאני טועה,כל "גורו" יש לו חומר באינטרנט , וידאו שלו , תמונות שלו , עם נשים יפות , קדימה אנחנו מחכים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    לא נראה לי שהבנת , אני כן מכיר.
    ואני מאוד מצליח , תודה , אני חושב שאתה קצת פחות , אני מציע לך להפסיק להיות עיוור , אתה יודע מה יותר מזה , בוא תכיח שאני טועה,כל "גורו" יש לו חומר באינטרנט , וידאו שלו , תמונות שלו , עם נשים יפות , קדימה אנחנו מחכים.
    בגלל שאתה כל כך בטוח בעצמך, ביררתי ויגאל אמר שמעולם לא פגש אותך. רק ראה אותך באינטרנט...
    אני לא מתכוון להוכיח שום דבר לשקרנים. כרגע נראה שאתה זה, שהיית כל כך בטוח בעצמך ופישלת, זקוק להוכחות ולא אני.

טוב הבחור שהתחיל את הנושא קיבל תשובה , הוא מתקדם למטרות שלו , ובחור אחר נשאר באשליות , נראה לי שהגיע הזמן לסגור את הנושא.

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect