קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] הכרתי מישהי בחו''ל שלא יוצאת לי מהראש =[
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-08-2010, 20:39
  2. [בעיה]הכרתי מישהי
    על ידי _OmerMizrahi_ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-10-2009, 17:59
  3. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  4. שאלה אממ הכרתי מישהי חמודה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-11-2007, 13:13
  5. אני חושב שנדלקתי על מישהי שיש לה חבר | בן 16
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:20
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

הכרתי מישהי, יש לה חבר - עמוד 3

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    מוסר, לא קיים בטבע. תשכחו מזה. אל תנסה לשחק אותה מוסרי. אם זה משהו שאתה רוצה, לך על זה. מה כל כך מסובך?
    אכן מוסר לא קיים בטבע, אבל על פותח האשכול להבין את ההגדרה משני צידי המטבע.
    אכן אין מוסר, ובשל כך מבחינה משפטית לא יעשו לך כלום אם תגרום לה לבגוד, מצד שני קח בחשבון כיצד אתה עלול להיפגע מאי-המוסר הזה ששורר בטבע.

אם אפשר לתקן את השורה שלך, הייתי אומר ש: "אם זה משהו שאתה רוצה, לך על זה! כל עוד אתה אדם מספיק אחראי שמודע להשלכות ומוכן לקבלן".

לדעתי, באופן כללי עדיף להימנע מסיטואציות שכאלו באמצעות העובדה שאנו חיים בעידן השפע, לא משנה עד כמה הבחורה שאתה רוצה עשתה לך את זה, יש כמותה עוד אלף וטובות ממנה עוד אלפיים. תמשיך לשחק את המשחק, צא ותכיר מגוון רחב וססגוני של בנות המין השני, אם הבחורה הזאת שיש לה חבר לא תהיה מוכנה לוותר עליך (וכשאתה עם אחרות זה אפילו עובד יותר טוב ויותר חזק), סמוך עליה שהיא תוריד את החבר מכל הסיפור.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-05-2012 בשעה 20:27.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אני לא יכול לספר לך כי מערכות יחסים של בני נוער זה לא משהו שמחזיק.
    זה יחזיק רק עם סיכוי קטן, וסיכוי עוד יותר קטן שזה יחזיק בצורה חיובית.
    בדיוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    סבבה רודני. אז אני בהמה.
    אבל יודע מה? אתה מציג פה בחורות כחסרות חשיבה עצמית. טוב תאכלס אתה צודק, להרבה מהן לא הייתי נותן ציון גבוהה בחשיבה עצמית.
    זה שהתחילו איתה ויש לה חבר לא אומר שהיא חייבת לקפוץ על הזין של אותו בנאדם. יש לה חבר והיא נאמנה אליו היא תגיד לא, יש לה חבר שהיא לא מרוצה ממנו והיא תעשה פיסוק של התעמלות אומנותית.
    קודם כל כל השטויות האלה של "אין מוסר בטבע" משגעות אותי... מי חינך אותכם?! למה אתם הולכים לצבא?! למה אתם משלמים מסים?! למה יש חוק בעולם?! למה אתם לא רוצחים?! כי יש מוסר. אם לא היה מוסר, היינו אנרכיה. ואם הבחורה לא מעוניינת בחבר שלה, היא חופשייה לזרוק אותו. זה נראלכם נורמלי לזיין מישהי בידיעה שיש מישהו שיושב בבית, נאמן לה ובטוח שהיא מבלה עם חברות בנעימים?

אנשים פה הפכו את הזיון למושא החיים שלהם... כשאפילו הוא קודם למוסר בסיסי!. שכחו מזה, החיים גדולים מזה בהרבה, וחבל להיות כאלה רדודים ופראי אדם בשביל זוג ציצים.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מצטער תום, אבל..
    אתה אטום. אמרתי את זה כבר כמה פעמים פה באשכול אבל אנשים אשכרה ממשיכים להגיב
    על זה. הסברתי לכם כבר שאתם רואים את זה רק מצד אחד. תקרא ת'הודעה שוב. אין שום דבר לא מוסרי בזה.
    ת'אמת? אתה זה שלא מוסרי.. אתה מציג בחורה כאחת שכל אחד יקסים אותה בקלות והיא תקפוץ עליו ותשתה את השפיך כמו מילקשייק כאילו אין לה חשיבה עצמית. זה דיי שוביניסטי. להיות שוביניסטי זה מוסרי? למה אתה מציג נשים ככה?
    אם הייתם יושבים עם עצמכם שניה וחושבים קצת קדימה (וקוראים את ההודעה שלי) אולי הייתם מבינים שאין פה ממש חלק למוסר.

ועכשיו קצת אופטופיק:
    מי חינך אותכם?!
    ההורים, אבל רוב ההורים גם ככה לא יודעים לחנך ובמקרה האישי שלי זה היה בכלל בעיה.
    יורד מרשימת המוסר.
    למה אתם הולכים לצבא?!
    אין קשר בין מוסר לצבא.. בעצם הצבא רומס לך הרבה זכויות אדם, ועוד אנשים קוראים לזה חובה מוסרית.. חח מצחיק אותי.
    כי בתאכלס יותר מחצי מהחיילים מחפשים תמיד איפה לחתוך כדי לסיים יותר מהר או משהו.
    ות'אמת? רוב האנשים הולכים בגלל לחץ חברתי ועוד כל מיני שטויות על פרופיל 21. אז תוריד גם את זה מרשימת המוסר.
    למה אתם משלמים מסים?!
    כי יש חוק? תאמין לי שבלי החוק אני מניאק אם מישהו היה משלם מיסים. עוד אחד יורד מרשימת המוסר.
    למה יש חוק בעולם?!
    אבל החוק זה לא מוסר. אולי בשבילך כן, אבל החוק לא מכתיב את המוסר.

ובתאכלס במדינה הזאת יש המון מוסר.. כולם מורידים ת'ראש ומוציאים דמעה ביום הזיכרון אבל בתאכלס אף אחד לא משתין לכיוון של הניצולים. זה מוסרי? לא.. זה לעשות מה שנוח לכם ולחברה. סיפקתם לחברה והלכתם על פי החוקים שלה = אתם סבבה, לא משנה כמה צבועים/חסרי כבוד/וואטאבר אתם. את שלכם עשיתם. אולי זה למה אני לא מצליח להתחבר לאנשים?
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 28-05-2012 בשעה 09:34.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

סוניק, מקבל את התיקון שלך למשפט.
    ברור שיש השלכות ועל כל אחד להיות אחראי לקבל אותם.
    If you cant do the time, dont do the crime.

וכמו שזה שמעלי אמר, טום. זה מאוד שובניסטי מה שאמרת. לבחורה רצונות משלה ואם היא תבגוד (לא משנה עם מי) זאת החלטה שלה בלבד.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתם פשוט לוקחים ערימה של בולשיט ומפרסמים אותה. אני בכלל לא דיברתי על הבחורה, הבחורה היא בכלל לא שיקול פה, היא רוצה לבגוד אז היא תבגוד, לא רוצה לא תבגוד, אותי זה לא מעניין. אני מדבר על הרגשות של האדם הנבגד, אני לא מוכן להיות בצד הפוגע, ומשתדל, כאדם להיות מוסרי, משמע לנסות כמה שפחות לפגוע באנשים אחרים. החוק נובע ממוסר, לא משנה כמה תגיד אחרת, הצבא נובע ממוסר ונאמנות למדינה. דרך ארץ זה הדבר הכי חשוב, ומי שבאמת מאמין שלא, אז אני באמת מקווה שתרגישו קמצוץ ממה שהבחור שחברה שלו בגדה בו איתכם ירגיש.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

עכשיו אתה מכחיש את השוביניסטיות?
    הבחורה פה היא פאקטור DE FACTO, אל תבלבל ת'מוח. אתה היחיד פה שמפרסם ערימה של בולשיט ועוד מוסיף לה דברים.
    הרגשות של האדם הנבגד? מה לעשות החיים לא מושלמים, אתה צריך להתמודד עם קשיים רגשיים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אז עם כל הכבוד, אתה חרא שלא מתחשב באחרים. לבחורה יש אחלה חופש מחשבה, אם היא לא תרצה לבגוד היא לא תבגוד, אם היא תרצה לבגוד היא תבגוד- אבל לא איתי. את רוצה להיות כלבה ולפגוע בחבר שלך? אני לא מוכן להיות חלק מזה, כאדם מוסרים. האישו פה היא שבין אם היא רוצה לבגוד או לא, אני כאדם חושב ומוסרי לא הולך עם זה ודורך על החבר שלה.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect