ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
אין כזה רגש "לרדוף אחרי"..
רוצה לשמוע סוד? גם ג'קומו קזנובה הודה בעצמו שההצלחה שלו עם נשים נבעה בכלל מתוך חסך ילדות מכיוון שאמו נמנעה מלתת לו מגע אימהי.. אז הוא הרגיש צורך להיות בקרבתן של נשים רבות בשביל להרגיש אהוב ולמלא את אותו החור.

אז אני לא מבין למה מחשיבים את קזנובה לתותח בעוד שאת נפלתי הרץ ויינזל, משורר עברי ומאבות תנועת ההשכלה היהודית, שנולד בשנתו של קזנובה אף אחד כאן כנראה לא מכיר?

דבר שני, עליך להפריד בין משיכה מינית לאהבה.
אמרת שאתה בן 16? אין לך למה למהר לדעתי (האישית בלבד), תעבוד על חיבור, תתחזק ותבנה לעצמך קשרים טובים וחזקים עם חברים שילוו אותך לאורך הדרך, תעבוד גם בעיקר על אורח חייך, על המשחק הפנימי שלך (כושר, תחביב ישן, אפילו תלמד שחמט, זה עוזר מאוד למוח).. ולתוך כל זה תנסה, בגבול הטעם הטוב בלי לנסות בכוח, להכניס בחורות. אם אתה יוצא לשחק כדורסל עם החבר'ה תזמין שתי בחורות בשביל הפאן והצחוקים (והפוזה..), תמצא לך איזו חנונית ושחק איתה שחמט, תארגן חבורה של בנים-בנות וצאו לסרט או כל דבר קליל אחר.. מקווה שהבנת את הרעיון בגדול, תעבוד על עצמך, בנה לעצמך אורח חיים ותחזק את תחושות השייכות והחיבור עם אנשים בכלל, בפרט עם נשים. ואם לא הבנת, מדברים שכאלה נובעת "אהבה", בהמשך תוכל גם לעבוד על משיכה מינית (על השטות "להימשך אלי ולרדוף אחרי") .

דבר שלישי, והכי חשוב: תתחיל להתגבש עם עצמך ולדעת מה אתה באמת רוצה, זה לוקח זמן ולא בבוקר בהיר אחד. במקום לראות בחורים שהולך להם ולחשוב שזה "מגניב" או לשמוע על איזה תחום ולחשוב שזה "בדיוק מה שאתה צריך".

בהצלחה גבר.
ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
כמו שסוניק אמר וגם אני נוטה להגיד את זה,זה לא בא מבחוץ,זה בא מבפנים.
לא קיבלתי שום ביטחון מהפיקאפ (כשעוד התעסקתי בזה),טוב נו בעצם כן קיבלתי ״ביטחו״,ביטחון שהיה בנוי על אגו וכל מה שחיפשתי זה היה לנפח אותו קצת.
כל דחייה או תגובה רעה שקיבלתי מבחורה,האגו ירד(*הביטחון*) ואז חיפשתי שוב פעם דרכים איך אני יכול לנפח אותו.
כשאתה מחפש משהו מבחוץ כדי למלות את הבפנים,האגו שלך יופיע,הוא זה שיגרום לך לחשוב שמילאת את החור הזה בעוד שזה לא באמת נכון,כי כל תגובה ״לא חיובית״ כלפייך תוריד אותך.
אתה לא יכול למלות את החור הזה מבחוץ,אין שום דבר חומרי בעולם הזה שימלא אותו,העבודה צריכה להתחיל מבפנים ועם הזמן אתה תשקף את זה החוצה.
תתחיל כבר עכשיו!אל תחכה לשום דבר,תתחיל לעבוד על עצמך מבפנים,והביטחון שדיברת עליו כבר יופיע.
אם הבנת ואתה מסכים עם הנקודה שלי ושל סוניק,רק תגיד ואני יוכל להמליץ או לכוון אותך לאן שאתה צריך.(אתה יכול גם לבקש מסוניק)
הבנתי משניכם בערך מה ניסיתם להגיד, אבל אני חייב להגיד לכם שאני לא הולך לוותר על נגיד לצאת כמה ימים לשטח ופשוט לגשת לבנות וגם לשבור פחד וגם לשפר גיים, וכמובן שיעלה לי הביטחון העצמי. אני מחפש את זה . אני רוצה להתנסות בתחום הזה. לא יהיה טוב, נעזוב.