נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- 3 נקודות! הסבר על המפה : מפה לרובי סער ולצלפים.במפה בניינים בו 2 צדדים של כל מחנה ושטח רחב עם רכבות ברזל ומקומות מחבוא. pump jack
נכתב במקור על ידי SuperSpy pump jack אתה לא רשום אסור לך להגיב אני רשמתי אותך עכשיו תשובה נכונה חבוב!
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- אתה לא רשום אסור לך להגיב אני רשמתי אותך עכשיו תשובה נכונה חבוב! חחח תודה אחי D: וסליחה לא ידעתי שיש אתגר
נכתב במקור על ידי -messi- Kill Creek. נכתב במקור על ידי SuperSpy pump jack נקודה אחת
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- נקודה אחת Rural Estate.
נכתב במקור על ידי -messi- Rural Estate. צודק.
נכתב במקור על ידי -messi- Snow Vally. נכתב במקור על ידי shedow_striks oil rig?? נכתב במקור על ידי nisani_1239 Roadkill ומקודם רשמתה 2 נקודות והבאתה לי 1 נכתב במקור על ידי SuperSpy pump jack נקודה מפה לצלפים לרוב.האזור נמצא בשלג ובו יש מקומות ומגדלי צליפה מותאמים לצלפים.
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- נקודה מפה לצלפים לרוב.האזור נמצא בשלג ובו יש מקומות ומגדלי צליפה מותאמים לצלפים. Snow Vally.
נכתב במקור על ידי -messi- Snow Vally. צודק.
יואו שחכתי מהאתגר איזה באסה
נערך לאחרונה על ידי r_bahar; 04-06-2012 בשעה 16:52.
שחקנים שלי לשעבר xXAmerica oOAmerica שחקן שלי כיום ICanTSt0p
נכתב במקור על ידי r_bahar יואו שחכתי מהאתגר איזה באסה נכתב במקור על ידי -messi- Snow Vally. נכתב במקור על ידי SuperSpy לא בטוח אבל warhead ? מקום גם לשני הסוגים(צלפים יותר).במשחק שני מחנות ובניהם שטח שדה עם ביוב ומדרגות למעלה. [2 נקודות]
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- מקום גם לשני הסוגים(צלפים יותר).במשחק שני מחנות ובניהם שטח שדה עם ביוב ומדרגות למעלה. [2 נקודות] קל power surge
נערך לאחרונה על ידי SuperSpy; 04-06-2012 בשעה 18:34.
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- מקום גם לשני הסוגים(צלפים יותר).במשחק שני מחנות ובניהם שטח שדה עם ביוב ומדרגות למעלה. [2 נקודות] סליחה על הדאבל
נערך לאחרונה על ידי SuperSpy; 04-06-2012 בשעה 18:31.
נכתב במקור על ידי SuperSpy קל power surge צודק!
מפה שמותאמת ברמה שווה גם לצלפים וגם לרובי סער!(תלוי בבחירה).במפה יש לרוב בניינים שעליהם מתפסים והורגים מגובה רב או מגדל לצלפים שממנו הם הורגים אנשים. נקודה אחת
חוקי הפורום