נכתב במקור על ידי
אושרי
אל תיפגע כן? לפי דעתי אתה סתם מושפע מכל השטויות והסרטונים באינטרנט שאתה רואה ושומע מאנשים שלפי דעתך הם סוג של משכילים או משהו ואתה מאמץ את דעתם.
תפסיק עם השטויות האלה תאמין לי זה לא מוסיף לך כל הזמן להתנגח עם אנשים.
גם אם אתה באמת דוגל במה שאתה כותב למרות שאני מאוד מתקשה להאמין לך מה אכפת לך איך אנשים מרגישים? אתה חושב שאתה זה שתשנה את העולם?
אנשים חיים בזוגיות ובעלי חיים חיים בזוגיות מלפני שנולדת ואחריי שנמות.
מה שחסר לך זה פשוט אשה אוהבת שהיא לא אמא שלך או אחותך שתיתן לך את מה שאתה מחפש, שלווה,אהבה רוגע,נחת צחוקים הנאה וכו' ואז אתה תשב בפינה שלך בלי הרבה לבלבל את המוח על אלוהים (תתפלא אבל בקשר אליו התגובות שלך גרמו לי לחשוב על זה הרבה והתפיסה שלי השתנה בכמעט 80% אבל שוב אני לא חושב זה בגללך אלא יותר בגללי) ועל אם אדם צריך לחיות בזוגיות או לא.
עוד דבר שהייתי רוצה להגיד לך מנקודת מבט של בן אדם אחר, אם תדע לקבל ביקורת ולשפר זה יהיה טוב בשבילך, אם תרצה להתנגח ולהתווכח לא תגיע לשום מקום.
אומרים בד"כ שהגיל מוסיף לבגרות האישית, לך אני דווקא חושב שלא, אבל יכול להיות שאתה עדיין בגיל העשרה מה שמפליא אותי שאתה לא כמו כל ילד אחד שחושב על לשתות לצאת ולזיין אבל בסדר, הפורום הזה לימד אותי להכיר ללמוד, ולאהוב את "האחר" ככה שאין לי בעיה עם הדעות שלך, רק באמת מפריע לי מכל הלב שבמקום להנות בגיל הזה שאתה נמצא בו אתה עסוק בלזייין את המוח על אלוהים או אם אדם צריך לתקוע את עצמו בתחת או לאהוב אלף נשים, את מי זה מעניין? אתה בן 18 לך צא תכיר בנות, תשתה תזיין ושקצת תחכים הן בגיל והן באופי תתעסק בשטויות האלה( מקווה שלא) אבל בגיל הזה חפש לך חברים צא תצחק תחיה, מה אתה עוסק בכל הבולשיט הזה למען השם?