יששש
המחירים עולים?
אני שמח.
יששש
המחירים עולים?
אני שמח.
One Shot - One Kill
|
|
1) אין לי בעיה עם הומואים רק שלא יעשו את כל הדברים שלהם מול כולם ומקודם שאלת אם הומואים פוגעים במישו והבאתי לך לדוגמא את הילדים שלהם והתשובה שלך הייתה לזה זאת הסיבה למה צוחקים עליהם.. זה עדיין לא משנה תעובדה שצוחקים על הומואים ובמיוחד על הילדים שלהם מה שאומר שהם כן פוגעים באנשים
2)הפגיעה של סיגריות על אנשים שלא מעשנים היא ממש מזערית במיוחד אם כל החוקים שאוסרים לעשן במקומות ציבוריים.. אז המיקרים היחידים שסיגריות יפריעו לך זה רק אם מישו הולך ומעשן ברחוב (מה שאומר שתוך כמה שניות את כבר לא תריחי תעשן של הסיגריות)
והמקרה השני זה שאם את ועוד מישו שמעשן עומד ברחוב וזה מפריע לך.. אז או שאת יכולה לזוז או שאת יכולה לבקש ממנו לזוז.. ככה שכמעט ולא נגרם נזק בכלל מהדוגמא שהבאת..
3)לממשלה להפך יש אינטרס גדול מאוד שאנשים יעשנו כי הם רק מקבלים מזה כסף.. בגלל זה הם מעלים תמיסים אבל הם לא יכולים להגיד שהסיבה היא כי הם רוצים יותר כסף אז הם אירגנו לעצמם סיפיור כיסוי קטן ואמרו שזה בגלל שהם רוצים שאנשים יפסיקו לעשן.. שזה בולשיט
את בעצמך קישרת הומואים לסיגריות ככה שאל תגידי שלא יקשרו לך עכשיו דברים משום מקום
תכל'ס, אם לממשלה באמת היה אכפת מבריאות הציבור הם היו אוסרים על מכירת מוצרי טבק כמו שהם אוסרים על סמים. יש עם זה 2 בעיות:
1. לממשלה לא אכפת מבריאות הציבור.
2. לחברות הטבק יש יותר כח מממשלות.
נערך לאחרונה על ידי יפתח86; 09-07-2012 בשעה 02:04.
סמים זה לא סיגריות..הקטע בסמים זה שאחרי שניסיתה את זה כמה פעמים ואתה כבר מחור לזה אתה כבר לא יכול כל כך " לדאוג לבריאות של עצמך" וגם אם סיגריות היו לא חוקיות.. לא היו הורגים בישבילן.. אבל גם אם סמים יהיו חוקיים עדיין יהרגו בשבילם.. אולי לא כל כך הרבה כמו שאם היו הורגים בשבילם אם הם היו לא חוקיים אבל עדיין היו הורגים בשביל סמים גם אם הם היו חוקיים!
משהו בדיון הזה באמת מאמין, שהעלו את המיסים על הגריות כדי לדאוג לו ?