|
|
זה בדיוק הקטע, אולי אתה צודק, מרוקו היא ממדינות ערב.. אני מסכים איתך, אני יודע טוב מאוד מאיפה באתי ובאיזו שפה סבתא וסבא שלי מדברים בבית, אני זה לא כמו אלה שאומרים אני מרוקאי/תימני/עירקי/תוניסאי וכ"ו אבל אני לא ערבי..
אבל יש הבדל גדול מאוד מאוד בין היהודים למוסלמים ואתה יודע טוב מאוד שכשאומרים מוות לערבים הכוונה היא למוסלמים ימח שימם שמתרבים בשביל לשלוח את הילדים שלהם להתאבד
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
זה לא מעליב אותי שקוראים לסבא וסבתא שלי ערבים, אתה לא מבין כנראה, אני יודע שסבא וסבתא שלי "ערבים" מה לעשות הם באו מארצות ערב.. זה לא הופך אותם לערבים במונח שאנחנו מכירים, הערבים שעושים פיגועים... הם ערבים יהודים, אלה שברחו ממרוקו לארץ כי רדפו אותם המרוקאים המוסלמים.....
וכן כל מוסלמי צריך למות! אתה חושב שבצרפת המוסלמים הם לא אנטישמים? חי בסרט! כל מוסלמי נולד עם שריטה בראש שצריך להרוג את היהודים, כי ככה מלמדים אותם, כי ככה כתוב בקוראן..
אני דיי בטוח שאין לך היכרות עם ערבי אמיתי (מוסלמי), אני יכול להגיד לך שגם אם אתה מכיר אחד, תצפה לסכין בגב.. לא משנה כמה גבר הוא יהיה איתך, יש אולי מעטים שרוצים שלום, וגם הם אפילו לא אחוז
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
תקלל חבוב, אני לא ילד בן 5 שיזיז לו (:
כל מוסלמי נולד עם שריטה בראש שצריך להרוג יהודים? חינכו אותם לזה! איסלם זו דת, אתה לא נולד דתי, מחנכים אותך לזה, אם לא היו מחנכים אותך להיות יהודי לא היית יהודי! נאצים אמרו בדיוק אותו דבר על יהודים, שהם נולדו עם שריטה בראש ושהם מחפשים רק כסף , זו דת, כל אחד יכול להיות מוסלמי, יהודי, הינדי, נוצרי! גם אם הוא הכי טוב שיש או הכי רע שיש! אם מישהו שונא יהודים כנראה שחינכו אותו לזה בצורה לא נכונה..
עצוב שב2012 אנשים לא מבינים את זה.
ותאמין לי, יש שניים ורבע מליארד מוסלמים בעולם, אם כולם לא היו רוצים אותך, לא היית כאן היום חבוב.
עצוב מאוד לאן שלקחתם את האשכול הזה. אישית אני מתבייש בכם.
רק נשאר להתפלל שיהפכו ימים אלו לששון ולשמחה.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)