מה אתה באתה לעבוד על אנשים בעיינים?
אני לא יהרוס לך פה...
אבל גועל נפש
מה אתה באתה לעבוד על אנשים בעיינים?
אני לא יהרוס לך פה...
אבל גועל נפש
|
|
אם אתה חושב, שאני מביא קמפיין שלי לודוגמא של סקינדו ומבקש מהם להביא הרשמות ואני מרוויח את זה למשתמש שלי - אתה טועה....
אנחנו מכינים לך קישורים, מכינים לך דף נחיתה ומכינים לך גם לינק מיוחד!
לא מביאים לך קמפיין אישי שלי מאיזה אתר של תוכנית שיתופים ואומרים לך להשיג הרשמות...
אז לפני שאתה מגיב סתם, בבקשה תבדוק ואז תגיב!
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
תסבירו את זה שאנחנו מכינים לכם לינקים במיוחד בשבילכם לדוגמא:
http://sexygirls.lovewith.us/afflink156
afflink156 משתמש שאנחנו פותחים לכם...
אנחנו עובדים עצמאית עם sexparty ולא עם צד שלישי, אם אתם רוצים הוכחות שאנחנו עובדים איתם, אני יותר ממוכן להביא לכם הוחכה
ראית פעם תוכנית שותפים שלא עובדת ככה?
מה נקבל 5 שקל וניתן 5 שקל איך נרוויח?
כן אני עובד ישירות מול החברות ב-90% מהמקרים ומשלם פחות מתוכניות שותפים אחרות ושיבוא אחד שיגיד שלא אמרתי את זה מההתחלה
אבל אני משלם ללא המתנה וללא שוטף +30 כלומר יש דרישת תשלום מקס' 4-5 ימים לאחר מכן התשלום כבר אצלכם.
וכן אני מוכן לשלם גם ב-PP ולא לא צריך חשבונית.
ואני אומר את זה לכל אחד ואחד שמתעניין בתוכנית ומדגיש את זה גם לפני שהוא בכלל מתחיל לפרסם
אני משלם פחות מהשאר ברוב המקרים אבל משלם ללא המתנה.
אותה תשובה שרשמתי למעלה...
איזה הוכחה אני בדיוק יביא לך? צילום צ'ק מסקס פארטי?
אולי את חוזה ההיקשרות שלי מולם גם?
אני באמת לא מבין אנשים...
בלי להעליב אבל ביקשת מוויסל הוכחות לפני שהתחלת לעבוד איתם?
דבר אחרון אני מבקש להפסיק עם השאלות המטומטמות האלה כמה אתהמקבל להרשמה אני לא חייב לפרט כמה ושוב אני אשתמש באותה דוגמא שהשתמשתי כבר קודם שאלתם את וויסל כמה הם מקבלים לכל הרשמה?
אני מצטער שזה ניראה כאילו אני יוצא עליכם פשוט נמאס מכל השאלות הלא הגיוניות שאני מקבל...
אני עוזר לכל אחד שמחליט לפרסם דרכי אני מציע איחסון חינם וסאב דומיין מאחד האתרים שיש לי שתוכלו לפתוח בלוג / אתר שיעזור לכם בקידום אני נותן טיפים ומצליח לגרום לאנשים שאין להם ניסיון בכלל להביא הרשמות ומוזר לי שאף אחד לא נותן תגובה חיובית וכולם מנסים למצוא את הצד הרע שאני מנסה להרוויח על הראש של המפרסמים(על הראש שלכם)...
זה באמת מעצבן אותי.
לסיכום אני שוב רוצה להדגיש אני לא בא לתקוף אף אחד אני פשוט רוצה להציב את העובדות.
המשך שבוע טוב לכולם.
אל תשכחו שבזמן שאתם עובדים איתם, זה אחלה הזדמנות לצבור ניסיון לעתיד.
קיבלתם תשובה?
עכשיו בבקשה שיגיבו רק אלה, שבאמת מעוניינים לעבוד איתנו לפרסם!
תודה רבה.
אתה מבקש גם הוכחות מוויסל?
הוא לא שותף שלי הוא מפרסם אצלנו במערכת כמו כמה חברה מהפורום והוא הציע לפרסם כאן את האתר והסכמתי...
אני מבין לאט לאט שזו הייתה טעות כי יש לאנשים יחס של זילזול כאן או מהסיבה שהם לא יודעים להעריך אנשים שמצליחים או מהסיבה שכואב להם ליראות אנשים אחרים מרוויחים...
שיבוא אחד שביקש ממני עזרה ולא קיבל אם זה טיפים לקידום ודרכים מומלצות לפרסום
10 חברה בערך קיבלו איחסון בשרתים שלי בחינם אחסון ללא הגבלה.
ואף אחד לא יכול לתת מילה טובה חבל באמת...
תודה רבה על כלום כולם אני פרשתי...
במקום שלא נותנים כבוד אל תנסה להשיג אותו בכוח...
dani1din פרש מהפורום עקב חוסר כבוד מאנשים....
וביקש לנעול את האשכול...