|
|
לא הבנתי אותך אתה טוען שאם אחמדיניג'אד לא היה דיקטטור במסווה (אתה מתכוון לכך שהדיקטטור האמיתי שמעליו הוא עלי חאמני?) אז בעצם כל מני יהודים היו רצים בתוך איראן עם חגורות נפץ ומפוצצים אוטובוסים? לא נראה לי, ובתור אחד שמדבר פה על עובדות והוכוחת במקומך לא הייתי זורק שטויות של ילד מפגר באוויר כאילו אתה הנביא מוחמד. כי אינטיפאדה ישראלית באיראן בטוח לא תהיה חחחהם היו עושים את זה אם אחמדינגא'ד לא היה דיקטטור במסווה.
עכשיו תו לי להסביר לך משהו. כן באיראן מהרגע שיצאת מהרחם (ואפילו עוד לפני חח) אתה מתחיל לעבור סדרה של שטיפות מוח אינטנסיביות (לא משהו מכוון לשנות את החינוך את הסיפרי לימוד וכל זה כמו שהיטלר עשה) אבל ברגע שנולדת עד הרגע שאתה מת הדבר היחיד שאתה שומע מההורים שלך מהשפחה שלך מהסובבים אותך כמה זה טוב לשנוא את העולם כמה זה טוב כל האידיאולוגיה שלהם אז ככה הילדים שלהם יוצאים וככה הילדים שלהם וכן הלאה.
אז תבין בן אדם שאתה אומר שהם עוברים שם שטיפת מוח אתה בעצם אומר שכן הם כולם כאלו (או לפחות רובם) אני חושב שאתה צריך לשנות את הניסוח שלך להבא מ"לא כל האיראנים ככה" ל"רובם הגדול ככה מחוסר בחירה ומחוסר ברירה" אבל הנקודה הסופית לא משתנת. אם זה מבחירה, משטיפת מוח מחינוך ולא משנה ממה בסופו של דבר הם כאלו ואם יש אחד על כל 10 שלא רוצה להשמיד אותך ולאנוס את אחותך אני במקומך לא סופר אותו. למרות שאפילו האחד על כל 10 האלו לא קיים מהסיבה הפשוטה שכל מי שמתנגד לשלטון בפומבי או מביע איזושהי דעה בפומבי כורתים לו את הראש בכיכר העיר!!!
אז עמרי רק דבר אחרון להגיד לך שדי עיצבן אותי שכתבת. אנחנו עוברים פה שטיפת מוח כמו שהם עוברים? אנחנו חסרי דעה? מחליטים בשבילנו? באמת? אז איך אחד כמוך רושם דעה כל כך שונה וקיצונית מהאחר? הרי אנחנו עוברים פה שטיפת מוח כמו האיראנים לא? איך יש כל כך הרבה דעות במדינה הזאת? הרי כולם עברו שטיפת מוח לא? או שבעצם הוא ישראלי מישראל ואני ישראלי מישראל ואתה בכלל מקליפורניה שם נכון? לא עושים בקליפורניה שטיפות מוח? חחח
אוי תסתום את הפה כבר!!! קודם כל רק בשביל להראות לך שגם יהודים יכולים להתפוצץ, על הלח"י והאצ"ל שמעת?
אני יכול להבטיח לך שחלק עצום מאזרחי איראן לא רוצים מלחמה. אז השאלה הנדרשת, למה הם לא עושים הפגנה כמו שהדוד התל אביבי שלי עשה? כי ישחטו אותם ואת המשפחה שלהם, זה למה הם לא "נלחמים בממסדים", כי הממסדים יותר חזקים. ואיך הגעת לזה שהם מארגנים כל כך הרבה "ארגוני טרור שכאלו" רק שתדע שחלק גדול מהטרור הזה הוא מטעם הממשלה המזדיינת שלהם. אתה מפליץ פה מידע דבילי בלי לשים לב אפילו.
אני לא מבין איך הגעת ממה שאני אמרתי למה שרשמת פה,אתה מעוות בצורה קיצונית את מה שאמרתי.
בנוגע לשטיפת מוח,שוטפים את המוח לצאצאים של הטרוריסטים ופעם אחרונה שבדקתי רובם הגדול של האיראנים לא טרוריסטים.
מתי דיברתי על פיגועים בכלל ? זה מה שלא נכון אצלכם,טרוריסטים ופיגועים ישר עולים לכם לראש כשאתם שומעים איראנים.
ומתי בדיוק היית באיראן שאתה יודע את כל המידע המודגש באדום ?
אתם בכלל יודעים שהיינו ביחסים לא רעים עם אירן לא כל-כך מזמן ?
זה שאחמדינג'אד אידיוט ולא נותן שם חופש דעה לא אומר שכולם שם כאלה.
לא דיברתי "עליכם" דיברתי עליו,ושוב פעם אתה הופך את המילה שלי "טרוריסטים" ל"איראנים",
אתה מבין שזו סוג של שטיפת מוח לא מודעת ?
חלק גדול מהתגובה שלך היא פשוט עיוות והמצאה של מילים שכתבתי.