קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] 105 בני אדם נהרגו בהתרסקות מטוס בלוב
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-05-2010, 22:38
  2. [כתבה] סופת ציקלון היכתה בהודו, עשרות בני אדם נהרגו
    על ידי omerZ בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-04-2010, 16:23
  3. [כתבה] הרס במצרים: 12 בני אדם נהרגו בשטפונות בסיני
    על ידי BaByShaQ בפורום פוליטיקה וחדשות
    הודעה אחרונה: 19-01-2010, 15:20
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-08-2008, 05:01
  5. 46 בני אדם נהרגו בפיגועים ברחבי עיראק [נלקח מ-YNETR]
    על ידי AmIr4EvEr בפורום פוליטיקה וחדשות
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 15:02
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

רעידת אדמה באירן: כ-250 בני אדם נהרגו בשתי רעידות אדמה - עמוד 3

משתמש כבוד
    Just Try To Hit Me
    האוואטר של Messi
    לייקים
    739
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -OmRi- צפיה בהודעה
    הם היו עושים את זה אם אחמדינגא'ד לא היה דיקטטור במסווה.
    הם היו עושים את זה? או שהתכוונת שהם לא היו עושים את זה, ומה קשור עכשיו אחמדינג'ד? דיברתי איתך על אירגוני טרור, מה קשור עכשיו אחמדינג'ד לארגוני הטרור שהם מארגנים? יש גם את נסראללה ימח שמו אם שכחת.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Awesοme
    שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

ציטוט נכתב במקור על ידי Amon צפיה בהודעה
    הם היו עושים את זה? או שהתכוונת שהם לא היו עושים את זה, ומה קשור עכשיו אחמדינג'ד? דיברתי איתך על אירגוני טרור, מה קשור עכשיו אחמדינג'ד לארגוני הטרור שהם מארגנים? יש גם את נסראללה ימח שמו אם שכחת.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מושג איך להתחיל לענות לך,
    אחמדינג'אד הוא ה"נשיא" של אירן אם לא ידעת.
    אני לא יודע איך הגעת לארגוני טרור אבל מדברים פה על רעידת אדמה באירן.
    מה הקשר נסראללה ?

משתמש כבוד
    Just Try To Hit Me
    האוואטר של Messi
    לייקים
    739
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -OmRi- צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מושג איך להתחיל לענות לך,
    אחמדינג'אד הוא ה"נשיא" של אירן אם לא ידעת.
    אני לא יודע איך הגעת לארגוני טרור אבל מדברים פה על רעידת אדמה באירן.
    מה הקשר נסראללה ?
    מה אתה רציני? אני התכוונתי בכלל לארגוני הטרור של מצרים, לבנון וכו', מה הקשר אירן?, לא חידשת לי שהוא הנשיא שלהם.

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

מה אתה רציני? אני התכוונתי בכלל לארגוני הטרור של מצרים, לבנון וכו', מה הקשר אירן?, לא חידשת לי שהוא הנשיא שלהם.
    איך לעזאזל הגעת לארגוני טרור ? הייתה רעידת אדמה באירן.

הם היו עושים את זה אם אחמדינגא'ד לא היה דיקטטור במסווה.
    לא הבנתי אותך אתה טוען שאם אחמדיניג'אד לא היה דיקטטור במסווה (אתה מתכוון לכך שהדיקטטור האמיתי שמעליו הוא עלי חאמני?) אז בעצם כל מני יהודים היו רצים בתוך איראן עם חגורות נפץ ומפוצצים אוטובוסים? לא נראה לי, ובתור אחד שמדבר פה על עובדות והוכוחת במקומך לא הייתי זורק שטויות של ילד מפגר באוויר כאילו אתה הנביא מוחמד. כי אינטיפאדה ישראלית באיראן בטוח לא תהיה חחח

עכשיו תו לי להסביר לך משהו. כן באיראן מהרגע שיצאת מהרחם (ואפילו עוד לפני חח) אתה מתחיל לעבור סדרה של שטיפות מוח אינטנסיביות (לא משהו מכוון לשנות את החינוך את הסיפרי לימוד וכל זה כמו שהיטלר עשה) אבל ברגע שנולדת עד הרגע שאתה מת הדבר היחיד שאתה שומע מההורים שלך מהשפחה שלך מהסובבים אותך כמה זה טוב לשנוא את העולם כמה זה טוב כל האידיאולוגיה שלהם אז ככה הילדים שלהם יוצאים וככה הילדים שלהם וכן הלאה.

אז תבין בן אדם שאתה אומר שהם עוברים שם שטיפת מוח אתה בעצם אומר שכן הם כולם כאלו (או לפחות רובם) אני חושב שאתה צריך לשנות את הניסוח שלך להבא מ"לא כל האיראנים ככה" ל"רובם הגדול ככה מחוסר בחירה ומחוסר ברירה" אבל הנקודה הסופית לא משתנת. אם זה מבחירה, משטיפת מוח מחינוך ולא משנה ממה בסופו של דבר הם כאלו ואם יש אחד על כל 10 שלא רוצה להשמיד אותך ולאנוס את אחותך אני במקומך לא סופר אותו. למרות שאפילו האחד על כל 10 האלו לא קיים מהסיבה הפשוטה שכל מי שמתנגד לשלטון בפומבי או מביע איזושהי דעה בפומבי כורתים לו את הראש בכיכר העיר!!!

אז עמרי רק דבר אחרון להגיד לך שדי עיצבן אותי שכתבת. אנחנו עוברים פה שטיפת מוח כמו שהם עוברים? אנחנו חסרי דעה? מחליטים בשבילנו? באמת? אז איך אחד כמוך רושם דעה כל כך שונה וקיצונית מהאחר? הרי אנחנו עוברים פה שטיפת מוח כמו האיראנים לא? איך יש כל כך הרבה דעות במדינה הזאת? הרי כולם עברו שטיפת מוח לא? או שבעצם הוא ישראלי מישראל ואני ישראלי מישראל ואתה בכלל מקליפורניה שם נכון? לא עושים בקליפורניה שטיפות מוח? חחח

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    תשמע אולי הוא דיבר קצת בכלליות אבל כן זה בערך ככה אם עכשיו יוולדו 3 ילדים באיראן הם יגדלו ויחונכו לאנוס את הנשים והילדים שלהם לרצוח לשנוא(זאת האידיאולוגיה שלהם זה החינוך שהם מקבלים) וכעבור כמה שנים אחד משלושת הילדים האלו ירצה לשנות פאזה להפסיק לאנוס ולרצוח בכיכר העיר, אולי להיות אדם קצת יותר טוב... אז אתה יודע מה קורה? כל המחבלים הקיצוניים האיראנים קמים עליו כולל אבא שלו ואחים שלו ורוצחים אותו בכיכר העיר... וככה לכל מי שהמחשבה שלו תשתנה מהנורמה של האיראנים שזה אני לא צריך לומר שוב רצח רוע אונס אמונה עיוורת שנאת חינם

אני מת שכל השמאלניים היפי נפש שיושבים עם כוס תה בבית של האבא העשיר שלהם בתל אביב ינסו לעבור לעזה שם איפה כל החמאס והג'יאהד נראה איך תצאו משם
    ובכלל חחחחחח נראה אותך אליהו ענבים עלאק הולך לטהארן מדינת מחבלים לאיזה חופשה חחחח
    נראה כל אחד בעולם הזה הולך לאיראן לחופשה
    בבולגריה כבר מפוצצים אותנו
    אבל אם איזו חבורה של איראנים תבוא לביקור בישראל תראה מה יקרה

עולם חולני בא לי לשבת למעלה ולשלשל על כולם פה עליך על העולם על אובמה על ביבי על אחמדיניג'ד כושלהאמא של כולם במקום שכל העולם הזה יחייה כמדינה אחת בלי מלחמות בלי כלום כל אחד מאמץ לעצמו איזה דעה לוקח אותה בשיא הקיצוניות לאיזה צד ומתחיל להרוג... איזה עולם מחורבן הכל פה דפוק
    מסכים איתך בחלק מהדברים אבל למה נראה לך שמגדלים אותם להיות רוצחים ואנסים? אמנם יש להם מסורות מפגרות אבל הם לא "רוצחים ואונסים" (לפחות לא הרוב).
    נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 14-08-2012 בשעה 19:08.

Gran turisimo האוואטר של ProSpect
    לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ
    You stop when you're tired. Im stop when im done

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    מסכים איתך בחלק מהדברים אבל למה נראה לך שמגדלים אותם להיות רוצחים ואנסים? אמנם יש להם מסורות מפגרות אבל הם לא "רוצחים ואונסים" (לפחות לא הרוב).
    אני מבין שאתה לא מסכים עם משתמשים כאן אבל אני לא רוצה לראות אותך מעליב או פוגע בכובודו של משתמש אחר.

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

תשמע אולי הוא דיבר קצת בכלליות אבל כן זה בערך ככה אם עכשיו יוולדו 3 ילדים באיראן הם יגדלו ויחונכו לאנוס את הנשים והילדים שלהם לרצוח לשנוא(זאת האידיאולוגיה שלהם זה החינוך שהם מקבלים) וכעבור כמה שנים אחד משלושת הילדים האלו ירצה לשנות פאזה להפסיק לאנוס ולרצוח בכיכר העיר, אולי להיות אדם קצת יותר טוב... אז אתה יודע מה קורה? כל המחבלים הקיצוניים האיראנים קמים עליו כולל אבא שלו ואחים שלו ורוצחים אותו בכיכר העיר... וככה לכל מי שהמחשבה שלו תשתנה מהנורמה של האיראנים שזה אני לא צריך לומר שוב רצח רוע אונס אמונה עיוורת שנאת חינם

אני מת שכל השמאלניים היפי נפש שיושבים עם כוס תה בבית של האבא העשיר שלהם בתל אביב ינסו לעבור לעזה שם איפה כל החמאס והג'יאהד נראה איך תצאו משם
    ובכלל חחחחחח נראה אותך אליהו ענבים עלאק הולך לטהארן מדינת מחבלים לאיזה חופשה חחחח
    נראה כל אחד בעולם הזה הולך לאיראן לחופשה
    בבולגריה כבר מפוצצים אותנו
    אבל אם איזו חבורה של איראנים תבוא לביקור בישראל תראה מה יקרה

עולם חולני בא לי לשבת למעלה ולשלשל על כולם פה עליך על העולם על אובמה על ביבי על אחמדיניג'ד כושלהאמא של כולם במקום שכל העולם הזה יחייה כמדינה אחת בלי מלחמות בלי כלום כל אחד מאמץ לעצמו איזה דעה לוקח אותה בשיא הקיצוניות לאיזה צד ומתחיל להרוג... איזה עולם מחורבן הכל פה דפוק
    פשוט עצוב שאתה אומר את זה, אתה לא חושב שאם הם לא היו רוצים מלחמה הם היו ממשיכים להלחם בממסדים, בממשלה ולארגן ארגוני טרור שכאלו?
    כשאמרת שהם חושבים כמוני רק הפוך, ממש לא, תקן אותי אם קיים דבר כזה מחבלים ישראליים שנכנסים ומפוצצים את עצמם בתוך בניינים ורכבים ציבוריים למינהם.
    מצטער להגיד לך אבל אתה זה שצריך להתבגר פה, ואני מביע את דעתי וממש לא בא להתווכח.
    אוי תסתום את הפה כבר!!! קודם כל רק בשביל להראות לך שגם יהודים יכולים להתפוצץ, על הלח"י והאצ"ל שמעת?
    אני יכול להבטיח לך שחלק עצום מאזרחי איראן לא רוצים מלחמה. אז השאלה הנדרשת, למה הם לא עושים הפגנה כמו שהדוד התל אביבי שלי עשה? כי ישחטו אותם ואת המשפחה שלהם, זה למה הם לא "נלחמים בממסדים", כי הממסדים יותר חזקים. ואיך הגעת לזה שהם מארגנים כל כך הרבה "ארגוני טרור שכאלו" רק שתדע שחלק גדול מהטרור הזה הוא מטעם הממשלה המזדיינת שלהם. אתה מפליץ פה מידע דבילי בלי לשים לב אפילו.

שם פרטי
    עומרי
    לייקים
    500
    נקודות
    790
    משפט מחץ
    אופסי פופסי

לא הבנתי אותך אתה טוען שאם אחמדיניג'אד לא היה דיקטטור במסווה (אתה מתכוון לכך שהדיקטטור האמיתי שמעליו הוא עלי חאמני?) אז בעצם כל מני יהודים היו רצים בתוך איראן עם חגורות נפץ ומפוצצים אוטובוסים? לא נראה לי, ובתור אחד שמדבר פה על עובדות והוכוחת במקומך לא הייתי זורק שטויות של ילד מפגר באוויר כאילו אתה הנביא מוחמד. כי אינטיפאדה ישראלית באיראן בטוח לא תהיה חחח

עכשיו תו לי להסביר לך משהו. כן באיראן מהרגע שיצאת מהרחם (ואפילו עוד לפני חח) אתה מתחיל לעבור סדרה של שטיפות מוח אינטנסיביות (לא משהו מכוון לשנות את החינוך את הסיפרי לימוד וכל זה כמו שהיטלר עשה) אבל ברגע שנולדת עד הרגע שאתה מת הדבר היחיד שאתה שומע מההורים שלך מהשפחה שלך מהסובבים אותך כמה זה טוב לשנוא את העולם כמה זה טוב כל האידיאולוגיה שלהם אז ככה הילדים שלהם יוצאים וככה הילדים שלהם וכן הלאה.

אז תבין בן אדם שאתה אומר שהם עוברים שם שטיפת מוח אתה בעצם אומר שכן הם כולם כאלו (או לפחות רובם) אני חושב שאתה צריך לשנות את הניסוח שלך להבא מ"לא כל האיראנים ככה" ל"רובם הגדול ככה מחוסר בחירה ומחוסר ברירה" אבל הנקודה הסופית לא משתנת. אם זה מבחירה, משטיפת מוח מחינוך ולא משנה ממה בסופו של דבר הם כאלו ואם יש אחד על כל 10 שלא רוצה להשמיד אותך ולאנוס את אחותך אני במקומך לא סופר אותו. למרות שאפילו האחד על כל 10 האלו לא קיים מהסיבה הפשוטה שכל מי שמתנגד לשלטון בפומבי או מביע איזושהי דעה בפומבי כורתים לו את הראש בכיכר העיר!!!

אז עמרי רק דבר אחרון להגיד לך שדי עיצבן אותי שכתבת. אנחנו עוברים פה שטיפת מוח כמו שהם עוברים? אנחנו חסרי דעה? מחליטים בשבילנו? באמת? אז איך אחד כמוך רושם דעה כל כך שונה וקיצונית מהאחר? הרי אנחנו עוברים פה שטיפת מוח כמו האיראנים לא? איך יש כל כך הרבה דעות במדינה הזאת? הרי כולם עברו שטיפת מוח לא? או שבעצם הוא ישראלי מישראל ואני ישראלי מישראל ואתה בכלל מקליפורניה שם נכון? לא עושים בקליפורניה שטיפות מוח? חחח
    אני לא מבין איך הגעת ממה שאני אמרתי למה שרשמת פה,אתה מעוות בצורה קיצונית את מה שאמרתי.
    בנוגע לשטיפת מוח,שוטפים את המוח לצאצאים של הטרוריסטים ופעם אחרונה שבדקתי רובם הגדול של האיראנים לא טרוריסטים.
    מתי דיברתי על פיגועים בכלל ? זה מה שלא נכון אצלכם,טרוריסטים ופיגועים ישר עולים לכם לראש כשאתם שומעים איראנים.
    ומתי בדיוק היית באיראן שאתה יודע את כל המידע המודגש באדום ?
    אתם בכלל יודעים שהיינו ביחסים לא רעים עם אירן לא כל-כך מזמן ?
    זה שאחמדינג'אד אידיוט ולא נותן שם חופש דעה לא אומר שכולם שם כאלה.
    לא דיברתי "עליכם" דיברתי עליו,ושוב פעם אתה הופך את המילה שלי "טרוריסטים" ל"איראנים",
    אתה מבין שזו סוג של שטיפת מוח לא מודעת ?
    חלק גדול מהתגובה שלך היא פשוט עיוות והמצאה של מילים שכתבתי.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,260 | הודעות: 8,198,853 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect