נכתב במקור על ידי Adventurer impossible That You Be our2 So I Gave Up..I try To Give You My Love But You Droped this so i Gave Up Enjoin With Aviv I Stared Found Other Women נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel ממש לאאאא! פשוט ניקו חסר.. ממש... חוץ מיזה שאתה יודע שאתה תמיד מקום ראשון לא משנה מה! ניקו ציטטתי סתם כדי לעצבן כל אשכולילה אני יהיה פה אין לך מה לדאוג אני פה כל השבוע כל שבוע
נערך לאחרונה על ידי Sex Devil; 15-08-2012 בשעה 23:28.
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
איזה גול של גרמניה w0w
נכתב במקור על ידי CRAISER איזה גול של גרמניה w0w אתה לא רואה שאנחנו באמצע משהו? XD
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אתה לא רואה שאנחנו באמצע משהו? XD וואיי לא שמתי לב סליחה אתם יכולים להמשיך אה ושאתה מסיימים תגיד לי
נכתב במקור על ידי CRAISER וואיי לא שמתי לב סליחה אתם יכולים להמשיך אה ושאתה מסיימים תגיד לי חוסר נימוס
חחחחח איזה אוהד סטלן פרץ עכשיו למיגרש
נכתב במקור על ידי shedow_striks COOL YOU KNOW ENGLISH something Like That נכתב במקור על ידי CRAISER יהיה אשכולילה אחד ש aviv_b_d, shedow_striks וAdventurer לא יהיו פה ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת Its Just Beacus Germany Lose To Argentina
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Adventurer something Like That Its Just Beacus Germany Lose To Argentina דור חופר לי שהוא לא מבין ! דבר עברית !
נכתב במקור על ידי Adventurer something Like That Its Just Beacus Germany Lose To Argentina ..Wow you can write in English? Nice
נכתב במקור על ידי shedow_striks COOL YOU KNOW ENGLISH נכתב במקור על ידי aviv_b_d ניקו ציטטתי סתם כדי לעצבן כל אשכולילה אני יהיה פה אין לך מה לדאוג אני פה כל השבוע כל שבוע זה לא מעצבן If She Choise you than She Is Your I Will Found Some alls
נכתב במקור על ידי CRAISER ..Wow you can write in English? Nice הגם אתה? ניקו לבידוד
נכתב במקור על ידי aviv_b_d דור חופר לי שהוא לא מבין ! דבר עברית ! Dor Can Suck My Dick Translet it For Him נכתב במקור על ידי CRAISER ..Wow you can write in English? Nice Amm. I Just Wont Learn How To Write... I Wannt Start With Amrican Girls Chating And Calling on skype hahXD
נכתב במקור על ידי Adventurer Dor Can Suck My Dick Translet it For Him Amm. I Just Wont Learn How To Write... I Wannt Start With Amrican Girls Chating And Calling on skype hahXD סתם שאלה.... למה אנגלית? דבר גרמנית יתאים למשחק Mein Daniel!
נכתב במקור על ידי aviv_b_d סתם שאלה.... למה אנגלית? דבר גרמנית יתאים למשחק Mein Daniel! אמרתי,כדי להתחיל לדבר עם אנגליות בצאט ובשיחות וידאו,יענו סקייפ
נכתב במקור על ידי Adventurer אמרתי,כדי להתחיל לדבר עם אנגליות בצאט ובשיחות וידאו,יענו סקייפ Ich werde nicht lesen, was Sie schreiben Ich habe keine Macht
חוקי הפורום