לאאאאאאאאאאא הלך 1200 שקל
ואני הייתי אמור לקבל תשלום ראשון עוד 10 ימים! של 100 דולר![]()
לאאאאאאאאאאא הלך 1200 שקל
ואני הייתי אמור לקבל תשלום ראשון עוד 10 ימים! של 100 דולר![]()
אין לי חתימה כי המנהל אסר עליי לשים אותה והוא איים עליי שאם אני ישים את החתימה אז אני
יענש![]()
|
|
אל תדאגו כולם לדעתי רוב הסיכויים שהאתר יחזור אין מה לחשוש!!!
חבר'ה שימו לב, זאת חקירה מנהלתית בלבד ולא פלילית!
סה"כ בודקים את ההתנהלות, והאם זו פירמידה
אם היינו חושדים שזאת פירמידה לא היינו נכנסים מלכתחילה, וזה היה נופל כבר ממזמן כשההצטרפות לא הייתה בעלייה חדה כמו היום
אבל הפלא ופלא גם אז שילמו לנו
בינתיים תירגעו, אין התפתחויות שמבשרות רע, מה שכבר היה קורה אם היה משהו לדעתי
תנו לעניין כמה ימים.
לדעתי 90% הכל מסתדר!
הדבר היחיד שצריך בודאות להתבאס ממנו, זה הפסד הרווחים בימים האלו...![]()
החקירה הזאת אפילו לא מכניסה לי "זיק" של פחד.
לא סתם חברת זיק ריוורדס עד היום מתהדרת במנכ"ל, סמנכ"ל ובעלי תפקידים שהם דוקטורים ומומחים בתחומם.
לא סתם חברת זיק ריוורדס עובדת כיום עם משרד עורכי הדין הכי טובים אם לא הטובים ביותר בנושאים הללו.
לא סתם חברת זיק ריוורדס עובדת עם בנקים וחברות של ארנקים אלקטרונים שהם הגדולות בעולם
לא סתם חברת זיק ריוורדס עובדת עם חברות אבטחה מהגדולות בעולם בשביל לשמור על הכסף שכל אחד ואחד כאן השקיע.
בקיצור זאת סתם בדיקה שגרתית שלא צריכה להפחיד אף אחד אני בטוח שזה יסתיים על הצד הטוב ביותר, ויותר מזה אחרי שזיק תצא נקייה יהיה כאן
BOOST מטורף של אנשים שירצו להצטרף אז תפסיקו להילחץ כמו ילדות קטנות ותהיו קוליים!
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 17-08-2012 בשעה 16:48.
השוואה ממש לא קשורה.
אני לא מכיר את התוכנית של זיק אבל לפני שאתם ישר צוחקים פה על אנשים על זה שהם הפסיקו מלא כסף תחכו בסוף תצאו מטומטמים, כתוב פה חקירה מנהלתית, אני לא רואה פה משהו פלילי הם בודקים איך הם פועלים כי מה לעשות אי אפשר להיות יותר מידי זהירים אחרי מה שקרה עם מיידוף.
בכל מקרה שאלה טיפה שונה קשורה יותר לאיך שהתוכנית של זיק פועלת, אני קראתי שהרווחים של מי ששותף הם לפי כמה שזיק מרוויחים כן? אם זה נכון אז זה לא יכול להיות פונזי, הרי בפונזי הקטע הוא רווחים גדולים זמן קצר והם מובטחים פה אין שום הבטחה שתרוויח אם החברה פתאום לא מקבלת רווחים אתה לא תרוויח נכון?
בדיוק
הלוואי כולם היו מבינים מהר כמוך למה זיק לא יפשטו רגל לעולם
אם המכרזים לא ימכרו ולא יעבדו, לא יהיו רווחים או הרווחים יהיו קטנים יותר-בהתאם למכירות!
אם וכשזיק תנצח בחקירה, כמו שעוז אמר, זה יהיה טוב לכולנו, לא תהיה דרך כבר ללכלך על זיק והכל יהיה מוכח כתקין ויהיה בוסט אדיר של מצטרפים
זה יתפרסם בכל מקום ואי אפשר יהיה להתעלם.
רק סבלנות, הכל עניין של זמן.
החקירה למי שלא יודע נפתחה בגלל תלונה של 8 הורים שלא הבינו מאיפה הילדים שלהם מקבלים כל כך הרבה כסף,מספר שולי שבשוליים אבל בלי קשר כל חברות הMLM עוברות בדיקות כאלה במידה והותק שלהם הוא פחות משנתיים...
נערך לאחרונה על ידי alon123425; 17-08-2012 בשעה 17:04.
זה באמת יהיה חיזוק ענק לשם של החברה אם זה באמת יגמר רק בזה וזה יתן את החותם האחרון ל"חוקיות" של הדבר.
אגב לאלה שאומרים פה יש להם ככה ויש להם ככה וזה חייב להיות חוקי, כמו שנתנו פה דוגמה - מיידוף, תבדקו כמה זמן הוא פעל לפני שהוא נפל ותראו שהכל הלך חלק בלי שום בעיה וגם לו היו עורכי דין והוא נרשם בארצות הברית ועדיין קרה מה שקרה אז זה גם לא הוכחה לזה שחברה היא חוקית אבל פה במקרה הזה זה לא משנה בכלל כי אין פה משהו שהוא פישי לפחות לפי מה שאני מבין.
הבנתי באמת שאחת המתלוננות היא אימא שמתנגדת לכל חברות ה-MLM ובכלל עשיית כסף מהאינטרנט, ראתה שהבת שלה הרוויחה מלא כסף והתחילה להילחץ.
כמו שאמרתי החקירה זה סתם דבר שגרתי, זה בדיוק כמו שמס הכנסה בארץ יזמן לחקירה סלב מפורסם בארץ וירימו כאן כותרות בעיתונים מפה ועד להודעה חדשה
ובסוף לא ימצאו כלום כי החברה עובדת כשר.
זה נכון שהורים התלוננו, אך זה לא הכל
גם חברות MLM קנאיות אחרות הגישו בקשה לבדיקה
בכל מקרה מספר התלונות הוא שולי, אמאזון מקבלים כ6 אלף תלונות והם עדיין באוויר, בזיק התלונות הן באחוז אפסי לעומת זה
תאמינו לי שהאתר לא רק בהכשר אלה בהכשר של בד"ץ אין ממה לידאוג תיזרקו את החשש לפח...
---צטטו אותי למענה מהיר!---