קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 18:32
  2. [קונה] תוכנה של טלבאות מהעולם - 10 נק'
    על ידי YAMAHA בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 17:58
  3. אוףף אני מאוכזב אש =\ אמריקן וואייסטלנד..לא נפרץ..מזה?
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 22:24
  4. תיראו כוסית לא מהעולם הזה!!
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-12-2005, 16:03
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 71

מאוכזב קשות מהעולם - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

לא מבין מה הבעיה שלך, וגם של רב האתאיסטים.
    מי שרוצה להאמין באל, מי שהאמונה עוזרת לו ומחזקת אותו, שיאמין בו. מי שלא רוצה, שלא יאמין.
    התחושה שאני מקבל מהאתאיסטים היא שהם כל הזמן מחפשים את הרע באמונה, את הרע באנשים החיים בצורה ובאמונה שלהם.
    במקום לקדם את עצמם בחיים מבחינה רוחנית הם מנסים לפסול אנשים אחרים.
    ובקיצור: איש הישר בעיניו יעשה.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    לא מבין מה הבעיה שלך, וגם של רב האתאיסטים.
    מי שרוצה להאמין באל, מי שהאמונה עוזרת לו ומחזקת אותו, שיאמין בו. מי שלא רוצה, שלא יאמין.
    התחושה שאני מקבל מהאתאיסטים היא שהם כל הזמן מחפשים את הרע באמונה, את הרע באנשים החיים בצורה ובאמונה שלהם.
    במקום לקדם את עצמם בחיים מבחינה רוחנית הם מנסים לפסול אנשים אחרים.
    ובקיצור: איש הישר בעיניו יעשה.
    לא מבין למה בתי חולים פסיכיאטרים מאשפזים אנשים שטוענים שגובלינים ירוקים מסתובבים ומדברים איתם. מה הבעיה שלהם? מי שרוצה להאמין בגובלינים ירוקים וזה עוזר לו מחזק אותו, שיאמין בהם. מי שלא רוצה, שלא יאמין.

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    קראתי פה קצת תגובות אך לא את כולן אז אם אני אחזור על דברים אני מצטער מראש.

לפותח הנושא, אני אתן לך תשובה מכל ההיבטים שיש ברשותי:
    אתה יודע צדיק אחד דתי מפורום אטרף, ששאלתי אותו איך מבחינתו נוצר העולם, הביא לי הסבר מדהים שלא שמעתי בחיים מאף דתי מבוגר.
    התנ"ך הוא לא ספר מדע. הוא לא בא להסביר לך את המפץ הגדול או את האבולוציה לצורך העניין והוא לא שולל אותן (אלא אם כן אתה מפרש את זה כך). הוא מתאר ארועים ומספר על תקופות.
    הכל עניין של פרשנות, אתה יכול לפרש את זה שאלוהים הניף יד ביום הראשון ופלאק! נוצרו השמיים והארץ, אבל אתה יכול לחשוב רגע עוד פעם ולהבין שאולי 'ביום הראשון' זאת הדרך שלהם באותה התקופה להגיד, נניח, שכאילו 'בפעם הראשונה' ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ. כן כתוב ביום השביעי נח וכו' וכד' אבל שוב זה הכל עניין של פרשנות ואיך אתה בוחר להבין את זה אם בכלל. אתה לא יכול לצאת מנקודת הנחה שאלוהים פשוט בא הניף יד ונוצר העולם, זה לא מה שכתוב. דרך ההווצרות לא מתוארת ולכן אתה לא יכול לשלול או לטעון שום דבר.
    בזה לדעתי, מסתכמת האמונה. ולא להקשיב לפרשנות של חז"ל שמתעסקים בתפל ולא בעיקר.

אני רוצה גם להוסיף,
    אני חוזר על עצמי אבל אני אציין את זה בכל זאת,
    הבעיה בעולם היא לא הדת בפני עצמה, אלא האנשים ש'שולטים' בה. הרי ציבור המאמינים לא טורח לחקור, עד כמה שניתן, מה מקור הדת ומה בעצם כל זה בא להביע, ואז זה מתחלק ל3:
    1. האנשים שממשיכים להאמין במשהו לא נודע שיצר את העולם בדרכים הנסתרות שלו כמו עדר כבשים
    2. האנשים שמבינים שהכל קצת יותר מורכב מספר סיפורים ואז שוללים לגמרי קיום של כל ישות אלוהית בטענה שהמדע הוא הנכון בלבד.
    3. האנשים המעטים שלא שוללים כלום, אך חוקרים בעצמם ולא מושפעים משום זרם.

אני אשייך את עצמי למספר 3, שמתי לב שיש עוד חבר'ה בפורום שאני בכיף אשייך לשם.
    אז אני אסביר למה אני מתכוון:
    מבחינת ציבור הדתיים, הכל התחיל עם סיום הבריאה לפני תשע"ג שנים. כאשר הם מתעלמים, לפעמים לחלוטין, מעובדות חותכות לכך שהתקיימו חיים על כדור הארץ הרבה לפני, והיו מספר גזעים של האדם, מתעלמים מהאבולוציה ומתעלמים מהDNA, שהוכח שהוא ניתן לשכפול מה שתיאורתית מאפשר לנו לשכפל אדם בשלומותו באופן מדוייק.
    מבחינת האנשים שפנו למדע, הכל התחיל במפץ הגדול, אחריו היתה האבולוציה שבסופו של דבר ממנה באנו.
    מבחינתי, כל ההסבר לעיל מלא בחורים עצומים.
    תשע"ג = בערך 5700 שנה, כאשר תרבות השומרים התקיימה בעולם 6500 לפני הספירה - זאת אומרת שאם כרגע אנחנו ב2012 אז יוצא שהשומרים חיו לפני 8512 שנים על כדור הארץ.
    השומרים היוו את התרבות והציווילזציה הראשונה הרשומה בהסיטוריה והם גם אחראים להמון פיתוחים חשובים באנושות - בין היתר הכתב, הם הראשונים שהמציאו את הכתב. הם היו אחראים לפיתוחים חשובים בתחום הניידות. וכאשר ניסו להסביר מאיפה קיבלו את כל הידע שלהם הם אמרו מ'אלו שלמעלה'. במונחי מדע, גזע ההומוספיאנס - האדם המודרני - אנחנו, נוצרנו בן לילה, ולכן גם האבולוציה אמיתית ככל שלא תיהיה לא תוכל להסביר את השהות שלנו פה.
    אחת התיאוריות בעניין הזה היא שנבראנו 'בצלמו' פיזית, וכאן אני חוזר לDNA שניתן לשכפול. 'אלו שלמעלה' יכול היה להיות הסבר ל'אלוהים' שמאמינים בו היום. יכול להיות שנוצרנו פיזית בצלמו של גזע כלשהו במטרה מסויימת.

הסבר אחר הוא המצרים, שבערך ב3500 לפני הספירה (שזה לפני 5512 שנים סה"כ) עסקו במה שאנחנו מכנים היום אסטרולוגיה. מהם הגיע גלגל המזלות וזה היה הסבר מטאפורי לתנועת הכוכבים במערכת השמש. זה גם מופיע בדרך מטאפורית בתנ"ך, כאשר משה שובר את עגל הזהב ואז תוקע בשופר מצביע על מעבר ממה שהמצרים כינו 'עידן' השור לעידן הטלה. הברית החדשה בעצם מסבירה בצורה מטאפורית את הכניסה שלנו לעידן הדגים עם ישו, זו הסיבה שקיים הסמל הזה:

בברית החדשה גם מתואר שכאשר ישו נשאל ע"י תלמידיו איפה ימצאו אותו אמר להם שיעקבו אחרי 2 אחים עם דליי מים (או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק, אני גם לא זוכר את הפסוק המדוייק אני יכול לבדוק למי שממש מתעקש חח) וזה הסבר מטאפורי למעבר שלנו לעידן הדלי, והסמל הזה ממחיש את זה:
    (הסמל של מזל דלי)

מכאן השאלה הנשאלת, איך בדיוק נוצרנו? סבבה, שללנו את עניין הדת כי יש סתירות היסטוריות מוכחות ומסרים סמויים (שכאן אני חוזר לעניין הפרשנות).
    הרי דת היא חלק מאינטרס, היא מבוססת על מה שהאנשים אז קראו לו 'מדע', והותאמה כך שניתן יהיה לשלוט בציבור בעזרתה, סוג של צורת שלטון, ויאמר לזכותה מתוחכמת מאוד.
    אוקיי, המפץ הגדול והאבולוציה. מוכח מדעית אבל גם פה נתקלים בבעיה, מה שנקרא, גזעית. או לצורך העניין, איך הגזע שלנו נוצר במהירות כזו? איך הגזע שלנו היחידי שהצליח לשרוד את כל השנים האלה? איך נוצר היקום? למה מכל הכוכבים במערכת השמש נפלנו דווקא על כדור הארץ? אני לוקח בחשבון שיש כאן את תנאי הקיום הדרושים לנו, אבל למה? למה פה? למה לא במאדים?
    למה אנחנו ניתנים לשכפול? איך העולם מציית לחוקים פיזיקליים שלא מתוארים בתנ"ך למרות שהם חיוניים מאוד לקיומינו?
    השאלות כל כך רבות והתשובות כל כך דלות שזה דבילי ומעצבן אותי שאנשים ממשיכים להתווכח על דברים כאלה ולנסות להוכיח שהם צודקים. לא היה 'פיזיקה' פעם, ולכן זה לא נלקח בחשבון לא בתנ"ך ולא בברית החדשה.
    רוב האנושות שואלת את השאלות הלא נכונות ומן הסתם שמקבלת את התשובות הלא נכונות, ומסיבה שלא ברורה לי עדיין ממשיכים להאמין לקשקושים של זבלים איטרסנטים שימכרו להם לא רק סיפורים מצוצים מהאצבע אלא גם את אמא שלהם ואת האלוהים שלהם בתמורה לכסף. (אני כמובן חייב להכליל, אין לי אפשרות להפריד רבים צדיקים או אנשים שמנסים להוכיח דברים מהסוג הזה).

למען הסר ספק, אני לא מנסה להוכיח שיש או אין אלוהים, אני מנסה להפריך טענות דביליות ולא כופה על אף אחד את הדעות שלי.

בכל החפירה הזו הכוונה שלי היא בעצם שהכל כל כך גדול רחב ומורכב יותר משחור ולבן, מיש או אין אלוהים, מדת ומדע, שלדעתי ומזווית הראייה שלי רוב האנושות הפכה להיות בדיחה שחיה ומתקיימת בתוך עצמה. השאלות כל כך רבות שרובן אפילו לא נשאלות. גם האתאיסטים וגם הדתיים מתווכחים על דברים כל כך לא נכונים שזה עצוב שאפילו אתאיסטים שכל כך מאמינים למדע לא מסוגלים להכנס לגוגל ולחקור.
    גם האבולוציה, שאני מאמין בה לחלוטין, מתארת אבולוציה של גזע האדם - בעולם חיו המון גזעים של אדם. האבולוציה מתארת איך גזע האדם התפתח באופן כללי ולא ספציפי.

מעטים אלו שבאמת מאמינים בדרך שלהם. כי 'להאמין בדרך שלך' זה לא לאונן לאכול צ'יזבורגר ובייקון ולשחק במחשב בשבת אבל להאמין באלוהים ולצום ביום בכיפור, זה לא נקרא 'להאמין בדרך שלך'. אף אחד לא קם ושואל איך קרה שהעולם התחלק ל3 דתות מרכזיות כאשר נוצרנו כביכול כעם אחד.
    איך קרה שאלוהים, שדרכיו נסתרות כל כך, נתן לנו להגיע לפיתוחים מדעיים עצומים, להבנות ותובנות עצומות בכמעט כל התחומים האפשריים, להבין איך נוצרנו ולשכפל את עצמנו כאשר דרכיו נסתרות.
    אף אחד לא קם ושואל, אוקיי, נניח שהדת לא נכונה והאבולוציה כן, איך הגזע שלנו נוצר? מכל הגזעים שחיו פה, איך אנחנו אלו ששרדנו כל כך הרבה והתפתחנו בצורה המטורפת הזאת? אין לזה תשובה,עד כמה שהאבולוציה לא תיהיה נכונה, אלא רק תיאוריה ואמונה, בדיוק כמו התנ"ך ואלוהים. ולהגיד שגם זו אחת הדרכים הנסתרות שלו זאת סתם התחכמות.
    אני יכול לשאול עוד מליון שאלות, רוב העולם לא. זאת הכוונה שלי.
    אין לי מה לומר מסיר בפניך את הכובע אתה לא צריך לכפות שום דעה כל מי שקורא תגובות שלך ומבין מה הדעות שלך מסכים איתך אתה אם לומר את האמת מדבר עם הכי הרבה היגיון מכל הפורום הזה,, בעיניי לפחות

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    לא מבין למה בתי חולים פסיכיאטרים מאשפזים אנשים שטוענים שגובלינים ירוקים מסתובבים ומדברים איתם. מה הבעיה שלהם? מי שרוצה להאמין בגובלינים ירוקים וזה עוזר לו מחזק אותו, שיאמין בהם. מי שלא רוצה, שלא יאמין.
    עכשיו אתה מבין למה לא לוקחים אתכם (האתאיסטיים) ברצינות? בגלל טענות הזויות ולא מושכלות כאלה.
    איך הגענו מאמונה באל, אמונה שמושרשת אצל בני האדם אלפי שנים, אמונה שכתובה בספרים, אמונה שיש לה מסורת, תרבות וערכים, אמונה שאנשים רבים מחזיקים בה למשך דורות, לאדם שרואה גובלינים ירוקים?!
    אם אתה רוצה שיקחו אותך ואת הדיון הזה ברצינות, כך את עצמך ואת הטענות שלך ברצינות.

עכשיו אתה מבין למה לא לוקחים אתכם (האתאיסטיים) ברצינות? בגלל טענות הזויות ולא מושכלות כאלה.
    איך הגענו מאמונה באל, אמונה שמושרשת אצל בני האדם אלפי שנים, אמונה שכתובה בספרים, אמונה שיש לה מסורת, תרבות וערכים, אמונה שאנשים רבים מחזיקים בה למשך דורות, לאדם שרואה גובלינים ירוקים?!
    אם אתה רוצה שיקחו אותך ואת הדיון הזה ברצינות, כך את עצמך ואת הטענות שלך ברצינות.
    הטענה שקיימים גובלינים ירוקים הזויה לא פחות מהטענה שקיים אלוהים. לאף אחת מהטענות האלו אין הוכחה אמפירית אחת. זה שיש לדבר מסויים מסורת, תרבות וערכים לא הופך אותו לנכון. אתה באמת מאמין למה שאתה אומר? אתה באמת מאמין שכל דבר עם מסורת ארוכה הוא נכון? אם כך אז אתה חייב להאמין בהינודאיזם, נצרות, שינטו, איסלאם ומאות הדתות האחרות, שרובן סותרות אחת את השנייה (לפי היהדות, למשל, לא קיים אף אל למעט אלוהים, מה שסותר את אלי ההינדואיזם). ואם אתה לא מאמין שכל דת עם מסורת היא נכונה, אתה חתיכת צבוע וברגע שתבין מדוע הינך פוסל את שאר הדתות תבין מדוע אני פוסל את שלך. תגובות מאנשים כמוך רק מחזקים את נושא האשכול ובמיוחד את הקטע שבעולם מושלם אנשים כמוך היו מאושפזים בכפייה בדיוק כמו אנשים שרואים גובלינים ירוקים וחדי קרן ורודים.
    נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 30-08-2012 בשעה 18:20.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אין לי מה לומר מסיר בפניך את הכובע אתה לא צריך לכפות שום דעה כל מי שקורא תגובות שלך ומבין מה הדעות שלך מסכים איתך אתה אם לומר את האמת מדבר עם הכי הרבה היגיון מכל הפורום הזה,, בעיניי לפחות

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    הטענה שקיימים גובלינים ירוקים הזויה לא פחות מהטענה שקיים אלוהים. לאף אחת מהטענות האלו אין הוכחה אמפירית אחת. זה שיש לדבר מסויים מסורת, תרבות וערכים לא הופך אותו לנכון. אתה באמת מאמין למה שאתה אומר? אתה באמת מאמין שכל דבר עם מסורת ארוכה הוא נכון? אם כך אז אתה חייב להאמין בהינודאיזם, נצרות, שינטו, איסלאם ומאות הדתות האחרות, שרובן סותרות אחת את השנייה (לפי היהדות, למשל, לא קיים אף אל למעט אלוהים, מה שסותר את אלי ההינדואיזם). ואם אתה לא מאמין שכל דת עם מסורת היא נכונה, אתה חתיכת צבוע וברגע שתבין מדוע הינך פוסל את שאר הדתות תבין מדוע אני פוסל את שלך. תגובות מאנשים כמוך רק מחזקים את נושא האשכול ובמיוחד את הקטע שבעולם מושלם אנשים כמוך היו מאושפזים בכפייה בדיוק כמו אנשים שרואים גובלינים ירוקים וחדי קרן ורודים.
    עולם מושלם בשבילך זה עולם שמאשפזים בכפיה אנשים בגלל אמונתם?...אתה מקשיב לעצמך?

וגם אם בשבילך זה עולם מושלם, העולם הזה לא קיים, תפנים את זה או שתשים מסכה כמו חבריך "שוחרי השלום".
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 31-08-2012 בשעה 01:42.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

עולם מושלם בשבילך זה עולם שמאשפזים בכפיה אנשים בגלל אמונתם?...אתה מקשיב לעצמך?

וגם אם בשבילך זה עולם מושלם, העולם הזה לא קיים, תפנים את זה או שתשים מסכה כמו חבריך "שוחרי השלום".
    אתה מפספס נקודה עיקרית.
    הסיבה שלא מאשפזים אנשים שמאמינים באל היא בגלל שזה נפוץ
    במידה וכמות האנשים שמאימינים בגובלינים תגיע לרמת התפוצה של אמונה באל זה גם יהפוך ללגיטימי בדיוק כמו אמונה בדת.

הנקודה היא לא מה לגיטימי מבחינת התפיסה החברתית אלא מה קונקרטי ואמונה היא אינה קונקרטית אין בה שום דבר שניתן לאימות או לבחינה והוכחה.
    אתה יכול להתווכח איתי מהיום ועד סוף הזמנים וזה לא ישתנה.

אם יש בידייך הוכחה מעשית שתפריח את דברינו אתה מוזמן לשתף אותנו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אתה מפספס נקודה עיקרית.
    הסיבה שלא מאשפזים אנשים שמאמינים באל היא בגלל שזה נפוץ
    במידה וכמות האנשים שמאימינים בגובלינים תגיע לרמת התפוצה של אמונה באל זה גם יהפוך ללגיטימי בדיוק כמו אמונה בדת.

הנקודה היא לא מה לגיטימי מבחינת התפיסה החברתית אלא מה קונקרטי ואמונה היא אינה קונקרטית אין בה שום דבר שניתן לאימות או לבחינה והוכחה.
    אתה יכול להתווכח איתי מהיום ועד סוף הזמנים וזה לא ישתנה.

אם יש בידייך הוכחה מעשית שתפריח את דברינו אתה מוזמן לשתף אותנו.
    אין לי הוכחה, אני לא רוצה להוכיח, זה לא מעניין אותי להוכיח.
    אני רוצה פשוט מאוד שתקבלו את זה שיש אנשים שמאמינים ותכבדו את זה, זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי.
    אם יש אל שם למעלה אני לא יודע והאמת זה גם לא מעניין אותי ( אני בעצמי לא מאמין גדול), כל מה שאני בא להגיד ולהציג פה הוא שצריך לקבל כל אדם ואדם, מי שמאמין ומי שלאו. האם האמונה שלו מציאותית או לא? זה בעיה של המאמין לא שלכם.

אין לי הוכחה, אני לא רוצה להוכיח, זה לא מעניין אותי להוכיח.
    אני רוצה פשוט מאוד שתקבלו את זה שיש אנשים שמאמינים ותכבדו את זה, זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי.
    אם יש אל שם למעלה אני לא יודע והאמת זה גם לא מעניין אותי ( אני בעצמי לא מאמין גדול), כל מה שאני בא להגיד ולהציג פה הוא שצריך לקבל כל אדם ואדם, מי שמאמין ומי שלאו. האם האמונה שלו מציאותית או לא? זה בעיה של המאמין לא שלכם.
    האם האמונה של אדם שמאמין בגובלינים ירוקים שלוחשים לו באוזן מציאותית או לא? זה בעיה של המאמין לא של בתי חולים פסיכיאטריים.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אתה שם לב שאתה מביא לי ציטוט למתי הגזע התגלה לראשונה?
    אני לא מדבר על מתי הוא התגלה אני מדבר על פרק הזמן שבו הוא התפתח :|
    אל תביא לי ציטוטי מדע בנושא גזעי האדם כי חפרתי בזה עמוק, יש בכלל תיאוריה שמדברת על כך שההומוספיאנס התפתחו באפריקה ולכן כל הגילויים המשמעותיים מגיעים משם.
    ואני שוב פעם מסביר לך שאני לא בא להפריך שום עובדה או טענה, לא שלך ולא של אף אחד אחר, אני בא להגיד שיש הרבה יותר זוויות מרק דת ומדע והעובדות שאתה מדבר עליהן הן רק הבסיס להכל.

עזוב, הוא מהאלה שעוקבים אחרי הזרם המרכזי,
    לא משנה מה אומר ים להם.

אבל אם אתה כל כך להוט לגבי האמת מאחורי המין האנושי,
    תשמח לדעת שכל חייך חיית בשקר ושאתה לא באמת מונוגמי!

אשמח אם תהיה מעוניין להקשיב להוכחות D:

One Shot - One Kill

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    עזוב, הוא מהאלה שעוקבים אחרי הזרם המרכזי,
    לא משנה מה אומר ים להם.

אבל אם אתה כל כך להוט לגבי האמת מאחורי המין האנושי,
    תשמח לדעת שכל חייך חיית בשקר ושאתה לא באמת מונוגמי!

אשמח אם תהיה מעוניין להקשיב להוכחות D:
    חחח אני הגעתי למסקנה שאלא אם כן אתה עושה את זה במו ידיך, כל החפירות במאמרים מדעיים האלה לא שווה כלום.
    העולם כל כך מלא אינטרסנטים שאתה פשוט לא יכול לדעת כבר מה אמיתי ומה לא. אני כמובן נוטה להאמין להמון דברים שאני מוצא, כי אין לי כל כך ברירה אלא להסתמך על מקורות קיימים.
    כלמקרה, אשמח אם בכל אופן תרחיב ותתרום לדיון :]

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

חחח אני הגעתי למסקנה שאלא אם כן אתה עושה את זה במו ידיך, כל החפירות במאמרים מדעיים האלה לא שווה כלום.

לא שווה כלום?
    כדאי שתחשוב על זה שוב פעם, גבר.

כבר רשמתי את זה יותר מדי פעמים בפורום,
    אני ארשום לך בקטנה:

לגברים יש:
    1.ת'זין הכי גדול בעולם החי
    2.ביצים ענקיות
    3.ייצור זרע ענקי
    4.זרע מהיר יותר מכל החיות המונוגמיות

אתה לוקח ת'מידע הזה ומשווה אותו לחיות מונוגמיות,
    ואתה מוצא שיש להן פיזיולוגיה הפוכה:
    1.זין קטן
    2.ביצים קטנות
    3.יצור זרע קטן
    4.זרע איטי

ואתה משווה לחיות פוליגמיות - ורואה שהנתונים שלנו זהים לשלהם.

זה עד כדי כך פשוט,
    אנחנו חיות פוליגמיות.

אני גם יכול להוכיח שבני האדם המציאו לעצמם """רגשות""",
    בשביל להאמין לשטויות ה"אהבה" והזוגיות.

בני האדם לא חיו בשבטים היררכים,
    לא היה גבר אלפא\בטא\גמא.

נשים לא נמשכות למעמד חברתי\התנהגות,
    למרות שגברים נלחמים אחד עם השני כי הם חושבים שהן כן.

מה שיוצר מצב שכל העולם ואישתו חיים בסרט,
    סרט שאני קורא לו The Matrix.

כולם חיים בו, והוא תוצר לוואי של האינסטינקט שגורם לבני האדם "לזרום",
    כי אם לא היית "זורם" בשבט - היו מעיפים אותך, והיית מת.

וזה ממש על קצה הקרחון D:

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

גם אני אוהב אותך

האמת שנשים כן נמשכות לגבר ״אלפא״..
    וכדי שיהיה יותר מובן, אז לגבר עם ביטחון. לשאר הגברים יש נטייה להתנהג ההפך מזה (משום מה). לכן יש את הזיינים ואת הפרינדזון פרינדז. זה לא כאילו אי אפשר להתנהג אחרת או שזה חוק, אבל זאת הנטייה של הזן שלנו. זה סוג של חלום רטוב שכלגבר מזיין חופשי בגלל שיש קופים שכן, אבל לא. יש בני אדם שמזדיינים שבועית (אפילו יומית אם ניהיה כנים), ויש את אלו שמזיינים רק בקשר ארוך ורק פעם בכמה שנים. בשום מצב לא מסתכלים רק על פרט אחת כדי ללמוד על טבע של בעל חיים. ורק כי לנו יש זין ענק לא אומר שאנחנו מזדיינים בקבוצות. לפחו
    לא כולם.

ולא, אני לא מאלה שמאמינים לזרם המרכזי, אני מאלה שהולכים על פי מה שנראה הכי הגיוני בהתאם לממצאים.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    גם אני אוהב אותך

האמת שנשים כן נמשכות לגבר ״אלפא״..
    וכדי שיהיה יותר מובן, אז לגבר עם ביטחון. לשאר הגברים יש נטייה להתנהג ההפך מזה (משום מה). לכן יש את הזיינים ואת הפרינדזון פרינדז. זה לא כאילו אי אפשר להתנהג אחרת או שזה חוק, אבל זאת הנטייה של הזן שלנו. זה סוג של חלום רטוב שכלגבר מזיין חופשי בגלל שיש קופים שכן, אבל לא. יש בני אדם שמזדיינים שבועית (אפילו יומית אם ניהיה כנים), ויש את אלו שמזיינים רק בקשר ארוך ורק פעם בכמה שנים. בשום מצב לא מסתכלים רק על פרט אחת כדי ללמוד על טבע של בעל חיים. ורק כי לנו יש זין ענק לא אומר שאנחנו מזדיינים בקבוצות. לפחו
    לא כולם.

ולא, אני לא מאלה שמאמינים לזרם המרכזי, אני מאלה שהולכים על פי מה שנראה הכי הגיוני בהתאם לממצאים.
    איך אתה יודע שנשים נמשכות לגברים בעלי ביטחון?
    כל גדולי הפיקאפ אומרים שפיקאפ זה שטות,
    נשים נמשכות נטו למראה חיצוני - בדיוק כמונו הגברים.

איי פעם ראית גבר מכוער עם אישה שנראת ממש טוב?
    לא.(כמובן, אם יש לו מלא כסף והיא רוצה את הכסף, אז זה מקרה אחר והיא באמת תהיה איתו בשביל הכסף - אבל היא לא נמשכת אליו)

מצד אחד ת'אומר שאתה הולך אחרי ממצאים - מצד שני, אין ממצאים שתומכים במה שאתה אומר פה,
    אבל כן יש ממצאים שתומכים במה שאני אומר.

אז...כן, אתה הולך אחרי הזרם המרכזי כמו דג מת.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect