לילה טוב!
נכתב במקור על ידי PureToxic רוצה שיהיה לך אפס נקודות? בטח למה לא?
נכתב במקור על ידי Gots בטח למה לא? קיבלת תפסת אותי על יום טוב
נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 10-09-2012 בשעה 22:25.
לילה טוב
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי PureToxic קיבלת תפסת אותי על יום טוב מה איתי? שהיה לי מינוס 69 לא עשיתה כלום אבל למלקק אצבעות של סודנים אתה עוזר?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil מה איתי? שהיה לי מינוס 69 לא עשיתה כלום אבל למלקק אצבעות של סודנים אתה עוזר? חחחחחחחחחחחח איך אתה מגיעים למצב של מינוס אתם יכולים להסביר לי?
נכתב במקור על ידי PureToxic חחחחחחחחחחחח איך אתה מגיעים למצב של מינוס אתם יכולים להסביר לי? אמממ.... תן לי 290 נקודות ותגלהה
נכתב במקור על ידי Sex Devil אמממ.... תן לי 290 נקודות ותגלהה אני לא יכול אני צריך אותם בשביל אנשים אוכלי חינם כמוך
מי רוצה לעצב לי חתימה?
נכתב במקור על ידי sn00p מי רוצה לעצב לי חתימה? רוצה כמו שלי? אם זה עוזר לך אני מוכנה לעשות לך פשוט הרבה זמן לא עבדתי עם הפוטושופ אז עדיף לי לא לנסות
נכתב במקור על ידי .oK רוצה כמו שלי? אם זה עוזר לך אני מוכנה לעשות לך פשוט הרבה זמן לא עבדתי עם הפוטושופ אז עדיף לי לא לנסות אני מחפש חתימה חתימה, לא את הניק שלי מסתובב חחח אבל תודה בכל זאת.
נכתב במקור על ידי sn00p אני מחפש חתימה חתימה, לא את הניק שלי מסתובב חחח אבל תודה בכל זאת. אה אוקי אז תבקש מאחד המעצבים, ואין על מה
נכתב במקור על ידי Gots עם אפשר? חחח מה חזרת לנהל יא ביצה
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
בוקר טוב.
חוקי הפורום