קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פתרון]לכל מי שחושב שהורידו לו
    על ידי B1ackSn0w בפורום כסף ברשת
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-10-2009, 17:13
  2. [פרסום]לכל מי שחושב שאין ניסים
    על ידי .n.e.k בפורום יהדות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-02-2009, 21:49
  3. לכל מי שחושב שספינינג זה לכוסיות
    על ידי חי. בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 11:05
  4. שאלון.... לכל מי שחושב שבוא מבין
    על ידי tamir007 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 22:44
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 59

לכל מי שחושב שביטחון זה לא המפתח זה בדיוק בשבילכם - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ולא הוא לא עשיר או לפחות לא הפגין עושר.
    אני אומר לך שהוא בא עם חולצה של פומה ואיזה הדפס הכי מפגר בארץ של תינוק של במבה על הבטן.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אז בוא תסביר לי איך זה יכול להיות שבכל מסיבה שאני יוצא אליה אני רואה פול חבורות של אנשים ש"הופכים למרכז המסיבה", רוקדים עם הכי בטחון שיש וחוזרים הביתה להביא ביד? ובמקרה הטוב מנשקים איזו אחת (שלרוב לא נראית מי יודע מה וגם שיכורה מהתחת) וכאן זה נגמר, נשיקה זה פאקינג עלוב ולא שווה אפילו לצאת מהבית בשביל זה. ועוד עם איזו ממוצעת.

וזה לא חבורה אחת או שתיים זה פאקינג עשרות אנשים שאני רואה כל פעם. ואני יוצא למסיבות קבוע פחות או יותר מעל ל5 שנים ברציפות.

כל עוד אתה חוזר הביתה להביא ביד אחרי זה, זה לא שווה את הטרחה. והחבר'ה היחידים שראיתי שמזיינים פה זה כאלה ממש מקושרים להפקה וכמובן ההפקה עצמה, כאלה שלא חסר להם כסף (והם תמיד איכשהו קשורים להפקה או חלק ממנה), "חיילים" של אתה יודע מי וסתם כאלה שבאמת נראים טוב??? האאא בוא תסביר לי את זה יחכמולוג?

אם אתם לא מאמינים לי תבדקו בעצמכם, צאו שנה שלמה למסיבות בכל סופש ונראה אתכם חושבים אחרת...כל עוד המסיבה האחרונה שהלכתם אליה היה לפני שנתיים הדעה שלכם שווה לתחת.

על כל שמנה מסריחה יש 5 גברים שרוקדים סביבה, על ממוצעת יש 10 ועל כוסית זה חצי מהמסיבה. אתה באמת חושב שזה ישנה משהו ה"בטחון" הזה שלך?

אלא אם כן אתה הולך לרייבים ענקיים בחו''ל עם MDMA וסמי הזיה. שם אתה באמת מזיין כל עוד אתה לא נראה כמו אבי ביטר. אבל זה לא חוכמה...
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 01:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אז קודם כל אני מבין שאתה יוצא למסיבות במסגר שאחרי כל מסיבה יש 7 דקירות בחוץ ודבר שני הבן אדם שיביא את זאתי שיש עליה 7 \ 15 \ 100 בנים במסיבה זה יהיה דוגמן ולא אף אחד אחר.
    ומה שאתה אומר בעצם על מי שעשיר זה נכון מאוד.
    אם יש לך כסף ורואים את זה עליך אז לרוב אתה תביא בנות ואם אתה מקושר עם כל העולם זה אומר שיש לך מעמד טוב ובנות ירצו להיות איתך בגלל זה וככה אתה גם תביא בנות.
    למרות כל זה אם אתה חלקלק או שאתה פשוט מעניין ומאוד דומיננטי אז זה ימשוך אליך אנשים.
    הבחור שאני נתתי דוגמה אליו הוא פשוט בן אדם דומיננטי בטירוף! הוא מדבר בקול רם הוא מצחיק וכל עצם היותו הוא זה מצחיק ומצד שני הוא משדר שהוא לא טמבל בכלל..
    דוגמה לבן אדם חלקלק זהזה שאני ראיתי סרטונים שלו פה עם ה"כובע" לא זוכר איך קוראים לו.
    זה בן אדם חלקלק.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחח, דווקא לא, אף פעם לא יצאתי למסיבות כאלה זבל של קהל. הייתי אומר איזה כן אבל לא בא לי שהכובעים ידעו מי אני כי היה לי באמת מעמד במסיבות האלה ככה שראיתי הכל מהצד של ההפקה פחות או יותר.
    רמז - זה היו מסיבות נוער מפורסמות מאוד ב2008 עד 2009 ככה. מי שבאמת מבין פה במסיבות יבין במה מדובר ובאיזו תקופה בדיוק, מי שלא הוא על הלסת שלי גם ככה.
    עוד רמז - היה ליין מאוד דומה לזה ב2006 - 2007 שכיום מזמן לא קיים.

וזה עוד היה שהמצב היה טוב והיה יותר קל לזיין מאשר היום. אני מכיר אנשים שהיו כל לילה חוזרים עם מישי הביתה שכיום הם מה שנקרא INCEL לכל פאקינג דבר. AGING IS A BITCH. בתקופה ההיא כל עוד היה לך סטייל בן בן זונה והיית מקושר והיו לך ידידות כוסיות ובלה בלה בלה אין מצב שלא היית מוצא את עצמך מוקף בכוסיות. אין פאקינג מצב.

ב2010 זה הדרדר לחלוטין ורוב הדור ההוא התפזר לו לאט לאט למסיבות של 18+.
    המסיבות של 18+ כיום זה בול אותו מצב כמו שתיארתי. ב21+ זה אפילו יותר גרוע מזה. קיצר זוועה.
    פעם אפילו יצאתי עם ידידה לאיזו מסיבה של 18+. דווקא מקום איכותי, אין יותר מדי ערסים ואם יש זה לא הסוג שעושה בעיות יעני אין דקירות אין מכות סלקציה טובה. קיצר, היה לנו קטע בימים האלה והיא אמרה לי שאם מתחילים איתה אז אני צריך להעיף אותם. כמובן שלא בכוח כי אני לא נראה כמו בוריס מהסלקציה ואין לי קשרים לאלפרון, אלא לנשק אותה מולם.
    והיא לא נראית כזו וואו. מעל הממוצע אבל לא איזה כוסית.

אני רק אגיד שהייתי דבוק לתחת שלה 4 שעות ברצף תוך כדי שאני לא זז מטר ממנה. מהצד היינו נראים כמו תאומים סיאמים. שתבין את המצב...אתה לא רוצה לדעת כמה מתחילים עם כוסיות כי אם אני אתחיל אנלא אסיים.

אם אני טועה, בוא ותגיד לי איזה מסיבות טובות יותר ועל איזה ליינים אתה כן ממליץ לי ל18+. I DARE YOU.

ומי, סניה? הוא פאקינג כובע. אם אני אראה לך תבחורות שהוא היה חבר שלהן אתה תבין רק כמה אני צודק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אני לא מדבר על סניה אני ראיתי כמה סרטונים שלו והוא מדבר כמו מסכן ורואים שהוא מנסה להיות מי שהוא לא.
    אני מדבר על האמריקאי הזה שקוראים לו מיסטרי אם אני לא טועה. יש לו זקן תייש כזה וציפורניים שחורות אני חושב.
    לפי מה שאני ראיתי מה שצריך זה להיראות סבבה לאו דווקה דוגמן על אבל להיות חלקלק ושתמיד תהיה לך תשובה חדה.
    הבחור שהיה איתי במסיבה הוא תופעה באמת באמת מיוחדת.
    שמע אני לא צוחק איתך הוא אחד האנשים הכי מכוערים שהכרתי ואני חולה עליו באמת..
    הוא אחד הזורמים והמצחיקים שאני מכיר ובגלל זה אנשים נמשכים אליו.
    לגיב מסיבות בארץ, יש לי חברים שיש להם ליינים טובים אבל זה לא לגילך..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מיסטרי לא מכוער והרבה יותר מעל הממוצע לדעתי. הוא לא שמן, לא קירח, לא מחוצ'קן, לא נמוך, לא עם פרצוף תחת חסר פרופורציות ולא שומדבר בסגנון (ניתן קרדיט ל5656565 ונגיד שיש לו לסת חזקה אגב). זה נכון שיש לו סטייל של אחד שברח מאשפוז פסיכיאטרי אבל זה איכשהו הולם את הבנאדם. מה שעוד יותר חשוב הוא, שיש לו סטטוס וכסף ודי הרבה ממנו. שזה גורם משמעותי. תאמין לי כל אחד שיהיה לו את הכסף והסטטוס של מיסטרי יתנהג וידבר בדיוק כמוהו. בטחון עצמי נבנה ממשהו הגיוני שמשמש לו כבסיס. מי שאין לו בסיס לבטחון העצמי הזה, יראה כמו סניה.

מה שבטוח פה הוא, זה שאם הוא לא היה ממציא את הפיקאפ ועושה כסף על התחת של הגברים המתוסכלים מינית הוא לא היה יוצא מהמרתף של אמא שלו עד גיל 40...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

סבבה בוא נגיד שכסף וסטטוס זה מה שמעיף לו את הביטחון.
    בסופו של דבר אתה מסכים איתי שביטחון זה מה שתופס וכמו שאמרתי צריך להיות חלקלק כמוהו ולדעת מה להגיד ומתי.
    וחאלס עם הלסת תצא מזה אל תהיה בן אדם מיקרוב..
    אתה עושה מעצמך צחוק.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

יש הבדל בין בטחון עצמי שמבוסס על משהו (מראה חיצוני, כסף, סטטוס..השווי שלך בתור בנאדם מביןן?)

לבין אחד שמנסה לזייף את זה ע''י שפת גוף וטון דיבור. הפיקאפ הוא נועד כדי לזייף התנהגות של אחד עם LMS גבוה אם לא שמת לב.
    כל הללכת עם גב זקוף, להסתכל בעיניים תוך כדי השיחה, להשען אחורה וכו'...זה התנהגות שמישהו עם LMS גבוה מקבל אוטומטית גם אם הוא לא שמע על פיקאפ בחיים.

אתה רואה מישהו שנראה בנזונה שהוא מפיק מסיבות נחשב עם הרבה כסף מדבר איתך בבטחון וזה...וואלה יש אווירה של "אני סומך על הבנאדם הזה". חלקלק כמו שאמרת.

לעומת זאת..שאתה רואה איזה אחד שנראה כמו סניה שלובש את הכובע המפגר שלו עושה את זה (שבבצפר הוא בכלל חוטף מכות, חסר חברים ועדיין בתול) מנסה "לאמץ" לעצמו את ה"תכונות של הבטחון העצמי" הוא נראה פאקינג מגוחך ויש אווירה של חרא. מהסיבה הפשוטה שהוא מאמין בגישת הפרס לפני שהוא בכלל הפך לאחד כזה. הוא חושב שהוא יכול לקפוץ מ0 ל10 אחרי שהוא קרא ספרים או הולך לקורס פיקאפ או ניגש ל1000 כונפות בעזריאלי וזה לא עובד ככה. וגבר שהוא פרס, זה גבר בעל LMS גבוה. מישהו שעוד לא התנשק אפילו ועם מעגל חברתי מצומצם של כובעים וכמה ידידות כונפות לא יכול להיות הפרס לא משנה כמה הוא ינסה. זה חוקים שנקבעו מזמן ואנחנו לא יכולים לשנות אותם ע''י חיקויים עלובים.
    אי אפשר לעוף בלי כנפיים ידידי. אז מה שנשאר להם זה לזחול בבוץ עם שאר הבררה לכל החיים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    חחחח, דווקא לא, אף פעם לא יצאתי למסיבות כאלה זבל של קהל. הייתי אומר איזה כן אבל לא בא לי שהכובעים ידעו מי אני כי היה לי באמת מעמד במסיבות האלה ככה שראיתי הכל מהצד של ההפקה פחות או יותר.
    רמז - זה היו מסיבות נוער מפורסמות מאוד ב2008 עד 2009 ככה. מי שבאמת מבין פה במסיבות יבין במה מדובר ובאיזו תקופה בדיוק, מי שלא הוא על הלסת שלי גם ככה.
    עוד רמז - היה ליין מאוד דומה לזה ב2006 - 2007 שכיום מזמן לא קיים.

וזה עוד היה שהמצב היה טוב והיה יותר קל לזיין מאשר היום. אני מכיר אנשים שהיו כל לילה חוזרים עם מישי הביתה שכיום הם מה שנקרא INCEL לכל פאקינג דבר. AGING IS A BITCH. בתקופה ההיא כל עוד היה לך סטייל בן בן זונה והיית מקושר והיו לך ידידות כוסיות ובלה בלה בלה אין מצב שלא היית מוצא את עצמך מוקף בכוסיות. אין פאקינג מצב.

ב2010 זה הדרדר לחלוטין ורוב הדור ההוא התפזר לו לאט לאט למסיבות של 18+.
    המסיבות של 18+ כיום זה בול אותו מצב כמו שתיארתי. ב21+ זה אפילו יותר גרוע מזה. קיצר זוועה.
    פעם אפילו יצאתי עם ידידה לאיזו מסיבה של 18+. דווקא מקום איכותי, אין יותר מדי ערסים ואם יש זה לא הסוג שעושה בעיות יעני אין דקירות אין מכות סלקציה טובה. קיצר, היה לנו קטע בימים האלה והיא אמרה לי שאם מתחילים איתה אז אני צריך להעיף אותם. כמובן שלא בכוח כי אני לא נראה כמו בוריס מהסלקציה ואין לי קשרים לאלפרון, אלא לנשק אותה מולם.
    והיא לא נראית כזו וואו. מעל הממוצע אבל לא איזה כוסית.

אני רק אגיד שהייתי דבוק לתחת שלה 4 שעות ברצף תוך כדי שאני לא זז מטר ממנה. מהצד היינו נראים כמו תאומים סיאמים. שתבין את המצב...אתה לא רוצה לדעת כמה מתחילים עם כוסיות כי אם אני אתחיל אנלא אסיים.

אם אני טועה, בוא ותגיד לי איזה מסיבות טובות יותר ועל איזה ליינים אתה כן ממליץ לי ל18+. I DARE YOU.

ומי, סניה? הוא פאקינג כובע. אם אני אראה לך תבחורות שהוא היה חבר שלהן אתה תבין רק כמה אני צודק.
    במקום לדבר במילים דבר בהוכחות. אתה מדבר ומדבר אבל רק מילים. אתה רוצה שבאמת יאמינו לך? תראה הוכחות מוצקות. לדוגמא שהראית תמונות מהמסיבה של המורה פיקאפ הזה לא יודע מה שמו. זה הוכחה. להגיד "XYZ הוא כובע מביא רק כונפות" זה סתם מילים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    במקום לדבר במילים דבר בהוכחות. אתה מדבר ומדבר אבל רק מילים. אתה רוצה שבאמת יאמינו לך? תראה הוכחות מוצקות. לדוגמא שהראית תמונות מהמסיבה של המורה פיקאפ הזה לא יודע מה שמו. זה הוכחה. להגיד "XYZ הוא כובע מביא רק כונפות" זה סתם מילים.
    אתה רוצה הוכחות למה בדיוק? למה שאמרתי על מסיבות? כמו שאמרתי אין לי מה להוכיח, אם אתה יוצא קבוע אתה יודע שאני צודק, אם לא אתה חנון מסריח שלא מכיר את חיי הלילה וכל החנונים על הלסת שלי.

לגבי זה שסניה מביא כונפות? סבבה אחי, זאת הייתה חברה שלו למשך די הרבה זמן והם אפילו גרו ביחד:

אתה רוצה עוד הוכחות? כי אין לי בעיה להביא. אבל שמישהו שמתיימר להיות "פיקאפ גורו תותח" או "מהפיקאפרים הטובים בארץ" לפחות וזאת הסחורה שהוא מביא אז וואלה אם אתה ממשיך להאמין לשקרים שלו ושהתחום הזה יותר מסקאם על גברים תמימים וחרמנים אתה אידיוט. מספיק לראות את ההתנהגות שלו בסרטונים כדי להבין שהוא כובע. וכובעים לא מביאים כוסיות אף פעם.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 03:04.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

וואלה אחי מאד חכם, הליינים שהיו ב-2007-2008 באמת היו טובים אבל ב-2005 היה משהו מטורף מי שהיה מבין...
    תגיד אתה חושב שאתה מדבר עם חברים שלך מהכיתה? מה זה השטויות האלה שאתה מדבר? אם אתה כזה מבין אתה יודע שליינים יש בלי סוף והפקות משנות שמות של ליינים. עכשיו אתה מדבר על מסיבות של ילדים שברור שLMS תופס כי כולן רוצות לשכב עם ההוא מסביון ועם המפיק שיביא להן חינמים, סבבה לגיטימי. אבל לאט לאט זה הולך ונעלם וכן גם במסיבות של 25+ אבל הן הולכות ומתמעטות וככל שאתה גדל אתה מבין שאתה לא רוצה כאלה, למה? כי הן שטחיות. כשאתה ילד אין לך שכל ואתה חושב בדיוק כמו הקו מחשבה שלך עכשיו. אם אני לא עשיר, כוסון בעל מעמד אני לא שווה כלום. וזה באמת נכון בגילאים האלה. כשאתה גדל זה לא עובד ככה.
    מה שכן אני מסכים איתך גם במסיבות של 20+ אתה עדיין רואה 3 בחורות מוקפות בעשרים גברים ונכון זה מסריח בגלל זה יש אנשים שמפסיקים ללכת למסיבות בגילאים האלה. או הולכים למסיבות אחרות של מוזיקה אלקטרונית למשל ששם זה פחות ככה. כל מסיבה יש לה ת'אופי שלה ומי שזה לא מתאים לו יוצא לבאר.

אתה מדבר באוויר ולא נותן הוכחות כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. בוא תהיה ספציפי אתה גר בצפון/דרום/מרכז? לאיזה מקומות היית יוצא? איזה ליינים? כמובן שאתה לא תענה כי אתה ילד בן 14 שבשנים שציינת היית בן 9

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני מהשנתון שלך (במידה וזה 91) מאיזור המרכז. תחשוב לבד...

בכל אופן, אני בעצמי בנאדם שטחי ובעל מטרות מאוד ספיציפיות בחיים כי זה כבר החינוך שקיבלתי אחי. וואלה לא מתאים לי להסתובב עם עקומות כמו הסניה הזה והכובעים פה, אני יודע שאני שווה יותר מזה כי הוכחתי את זה לעצמי מספיק פעמים. לא מתאים לי להיות נשוי לאיזו שמנה מסריחה שתתפוס עלי תחת ולהיות עם מינוס בבנק. לא מתאים לי חיים כאלה מי אתה שתשפוט אם אני ילד או "בוגר" שנכנע למערכת והתפשר על הבררה של הבררה?

ואני לא מתכוון לרדת מאיפה שאני אלא רק לעלות.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני אגיד לך מה העניין אצלי. אני אם אני לא רואה בעיניים אני לא מאמין למה שכותבים. ואני לא נכנסתי לתחום הזה כדי לזיין כוסיות ולא כדי להביא דוגמניות. כשאני התחלתי היו לי 2 בקשות מהתחום הזה- לשפר את רמת החיים ולהשתפר עם בנות בפרט. אחרי ששיפרתי את הדברים האלה (ואני ממשיך להשתפר), אין לי עוד בקשות ושאלות. ובגלל זה אני לא מסכים איתך שהתחום הזה הוא שקרים והרס עצמי וכל הזיוני שכל. עובדה שזה עזר למלא אנשים. ויודע עוד משהו? הרבה אנשים שהלכו לכל מני קורסים של כל החברות למיניהן (שאני מסכים איתך שהמחירים שהן לוקחות זה פשוט פגיעה בחננות בתולים מסכנים, אבל זה נושא אחר)- אולי לא זיינו ויזיינו אי פעם כוסיות- אבל לפחות הם כבר לא בתולים. והיי, חשבת שהם מעדיפים מגע של כונפה ממגע של יד ימין?

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ספק אם אתה בגיל שלי... מצויין שיש לך מטרות וממש לא אכפת לי אם הן שטחיות או לא. בתגובה שלי לא הייתה טיפה של שיפוט, מה שמפריע לי זה השטויות שאתה זורק פה, טועה ומטעה. ובוא אני אסביר לך למה בכלל אני מתייחס אלייך וכן אתה צריך להעריך את זה. רואים שיש לך שכל ואני מניח שיש לך גם יכולות אבל במקום לנצל אותן אתה בא פה לפורום ומבלבל ת'מוח וכמה שזה אבסורד, אכפת לי מאנשים כמוך, אולי כי היו לי חברים כאלה. אתה כל הזמן מדבר על להשיג מטרות ועל התוכניות שלך לעתיד, בוא תסביר לי כמה נקודות אחת ולתמיד. אתה טוען שאתה בן 21 אני מניח שאתה לא בצבא, מה עשית מגיל 18 עד עכשיו שקידם אותך במשהו? וגם אם עשית משהו, שלוש שנים זה הרבה זמן לבסס את עצמך אתה לא נראה לי בחור של תואר אז אתה לא אמור לעבוד במשהו? ואם אתה עובד אז בוא ותסביר לי איך אתה כל הזמן בפורום הזה? למה אתה ער עכשיו? מחר אתה קם בבוקר ויש לך מה לעשות? אם אתה כל כך שלם עם עצמך למה כל תגובה שנייה אתה מזכיר את סניה? מה הוא מעניין אותך? מביא פה תמונות של האקסית שלו, אתה היחיד שזה מעניין אותו. בן אדם שמרגיש טוב עם עצמו לא עושה דברים כאלה כי הוא מסתכל על עצמו. כל הדיבור שלך על כובעים וכל הבלאגן שאתה עושה פה בפורום, הרי לא באמת אכפת לך מאנשים שיהרסו לעצמם את החיים אז למה אתה מגיב פה בכלל? למה לך אכפת מסניה ומהכובעים והם לא יודעים בכלל מי אתה? אני באמת לא מבין את זה... אני לא רוצה להכנס לך לחיים וזה לא מעניין אותי אבל אתה מנסה להציג את עצמך כדמות איקס אבל אתה רק מוכיח כמה אתה הפוך מהדמות הזה. מבלי להעליב כי במקום מסויים יש לי הערכה אלייך אתה פחדן. פרט אחד על עצמך אתה מפחד להסגיר על עצמך, שתדע שזה מעיד על בעיות חוסר בטחון קשות ואולי תסביר סוף סוף את הסתירה הזאת בין מה שאתה מנסה להציג שאתה לאיך שאתה מוכיח את עצמך פה.

למקרה שתהית אני כן בצבא, ויש לי לשרוף משמרת עד 8 בגלל זה אני גם מגיב לך :]

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני אגיד לך מה העניין אצלי. אני אם אני לא רואה בעיניים אני לא מאמין למה שכותבים. ואני לא נכנסתי לתחום הזה כדי לזיין כוסיות ולא כדי להביא דוגמניות. כשאני התחלתי היו לי 2 בקשות מהתחום הזה- לשפר את רמת החיים ולהשתפר עם בנות בפרט. אחרי ששיפרתי את הדברים האלה (ואני ממשיך להשתפר), אין לי עוד בקשות ושאלות. ובגלל זה אני לא מסכים איתך שהתחום הזה הוא שקרים והרס עצמי וכל הזיוני שכל. עובדה שזה עזר למלא אנשים. ויודע עוד משהו? הרבה אנשים שהלכו לכל מני קורסים של כל החברות למיניהן (שאני מסכים איתך שהמחירים שהן לוקחות זה פשוט פגיעה בחננות בתולים מסכנים, אבל זה נושא אחר)- אולי לא זיינו ויזיינו אי פעם כוסיות- אבל לפחות הם כבר לא בתולים. והיי, חשבת שהם מעדיפים מגע של כונפה ממגע של יד ימין?
    אין לי בעיה עם אנשים שמזיינים כונפות. וואלה לא כולם נולדו בשביל להיות בטופ של הטופ צריך להיות איזון כלשהו בעולם...

יש לי בעיה עם כאלה שמתרברבים בזה כאילו הם יצאו מחדר עם כוכבת פורנו. ועוד מנסים לתת טיפים לאחרים. על סמך מה? על סמך שהבאת באיזו דבה שאחרי 2 בקבוקי וודקה אנלא יזרום איתה?? על מה כל הפוזות, כל ההתנהגות הזאת של החיבסים של שקרים על זה שאתה מזרים HB9 וכשמסתכלים מה שרואים זה ממוצעות בלחץ אטומי? כל השיווק המפגר של "לא משנה איך אתה נראה וכמה כסף יש לך אתה יכול לזיין כל אחת"...על מה תגיד לי על מה???

פאק אחי, אנשים שעשו פי 10 מהם בחיים לא מתרברבים כמוהם. קצת צניעות..וקצת פרופורציות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect