נכתב במקור על ידי Sex Devil רק אם הייתי יודע מה זה JAVA.... שפת תכנות. נכתב במקור על ידי MaoReal זה שאלה בכלל ? כן , אבל אתה עדיין נוב צודק, זה לא! ברור שפרוץ לא צריך לשלם ארבע מאות שקל
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי Java. שפת תכנות. צודק, זה לא! ברור שפרוץ לא צריך לשלם ארבע מאות שקל 300 המקורי זה ליגה אחרת , אין מה להשוואת גם כל שבועיים נופל השרת בפרוץ
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי MaoReal חחחחח תצלם תצלם , רק אל תיגע בעריכה שיראו טוב טוב מי הורג את מי ברוררררררררררר שיראו אותי תוקע לך סכין זריקה בתחת
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil ברוררררררררררר שיראו אותי תוקע לך סכין זריקה בתחת לעעעעע יראו אותי בפלאש מלא , דופק 360 מביא לך הד שוט מ40 מטר
נכתב במקור על ידי MaoReal לעעעעע יראו אותי בפלאש מלא , דופק 360 מביא לך הד שוט מ40 מטר חחחחח בוא נגיד ככה לרמה שלנו שקד לא יגיע בחייםםםםםםםםם
נכתב במקור על ידי Sex Devil חחחחח בוא נגיד ככה לרמה שלנו שקד לא יגיע בחייםםםםםםםםם לרמה שלי אתה מתכוון ! לא סתם שקדדדד כפרה עליו , מתחיל להשתפר חחחחח
נכתב במקור על ידי MaoReal לרמה שלי אתה מתכוון ! לא סתם שקדדדד כפרה עליו , מתחיל להשתפר חחחחח כןןן מ3-1000 ל4-1000 לאט לאט וסליחה מה אתה מזלזל אני לימדתי אותך איך לשחק סנייפר ינוב
נכתב במקור על ידי Sex Devil כןןן מ3-1000 ל4-1000 לאט לאט וסליחה מה אתה מזלזל אני לימדתי אותך איך לשחק סנייפר ינוב חחחח זה יותר לכיוון ה 30-1000 יש שיפור מ3-1000 ואיזה לימדת אותי ? חודשיים שלא נגעתי בסנייפר , וביום אחד אני עושה לך בית ספר !
נכתב במקור על ידי MaoReal חחחח זה יותר לכיוון ה 30-1000 יש שיפור מ3-1000 ואיזה לימדת אותי ? חודשיים שלא נגעתי בסנייפר , וביום אחד אני עושה לך בית ספר ! חחחחחחחחחחחחח אתה חיי בסרט טוב אני רואה
נכתב במקור על ידי Sex Devil חחחחחחחחחחחחח אתה חיי בסרט טוב אני רואה אחלה סרט שבעולם קוראים לו "המדריך השלם איך להיות נוב בMW3" ואתה בתפקיד הראשי
נכתב במקור על ידי MaoReal אחלה סרט שבעולם קוראים לו "המדריך השלם איך להיות נוב בMW3" ואתה בתפקיד הראשי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייי חכהה הסכין בתוך התחת יהיה
נכתב במקור על ידי -Max- אני הולך לשיעורי יוגה כדי למצוץ לעצמי ציטוט אורגינל של מקס
נכתב במקור על ידי Sex Devil חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייי חכהה הסכין בתוך התחת יהיה התחת שלך
נכתב במקור על ידי MaoReal התחת שלך חחח ושקד יהיה בשלך XD
נכתב במקור על ידי Sex Devil חחח ושקד יהיה בשלך XD אולי , אבל הסכין בשלך
חוקי הפורום