נכתב במקור על ידי זוהר אה כן ראיתי, רק בגלל שיש שם JS אני אשתתף! תזכיר לי כשיש הרשמה! אין הרשמה פשוט ייתפרסם פעם ביומיים~שלושה שיעור. השיעור הראשון מחר!
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אין הרשמה פשוט ייתפרסם פעם ביומיים~שלושה שיעור. השיעור הראשון מחר! אה מעולה, אבל השיעור הראשון זה HTML.. משהו שאני כבר יודעת!
נכתב במקור על ידי Sex Devil טוב משעמם פה נכתב במקור על ידי זוהר אה כן ראיתי, רק בגלל שיש שם JS אני אשתתף! תזכיר לי כשיש הרשמה! אם היו מזמינים אותך לארוחה רומנטית מה היית רוצה שהחבר שלך יכין?! פשוט אביב רומנטי הלילה כאילו גם אני צריך את זה אבל הוא יותר בזריזזז
קרדיט לFRENZY
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי זוהר אה מעולה, אבל השיעור הראשון זה HTML.. משהו שאני כבר יודעת! פעם גם חשבתי ככה.. עד שגיליתי את חגי חח תמיד יש עוד מה לדעת, תקנים, תגים שימושיים או גם תגים ישנים אבל לא ידעת עליהם.
נכתב במקור על ידי Sex Devil תגיד תודה, יש כאלה שאין להם את מי שהם אוהבים
נכתב במקור על ידי -Smoxer- פעם גם חשבתי ככה.. עד שגיליתי את חגי חח תמיד יש עוד מה לדעת, תקנים, תגים שימושיים או גם תגים ישנים אבל לא ידעת עליהם. אני אבוא מה אתה דואג
נכתב במקור על ידי -Smoxer- תגיד תודה, יש כאלה שאין להם את מי שהם אוהבים מה עדיף מסעדה או שאני יכין לה ארוחה בבית?
נכתב במקור על ידי Sex Devil מה עדיף מסעדה או שאני יכין לה ארוחה בבית? אםצאתה יודע להכין משהו טוב, אז ברור שזה עדיף.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אםצאתה יודע להכין משהו טוב, אז ברור שזה עדיף. איזה אוככל יותר עדיף איטלקי, או סיני?
משעמם פה היום..
לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי זוהר משעמם פה היום.. בגללך
נכתב במקור על ידי זוהר משעמם פה היום.. היום ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Sex Devil איזה אוככל יותר עדיף איטלקי, או סיני? איטלקי, פסטה למשל זה מצויין. עכשיו אני רוצה אותה יותר
חוקי הפורום