כל אלה שעכשיו מחפשים את הציצי שלה בגוגל,
לא מתאים.. יש מספיק אתרים עם ציצי חינם.
כל אלה שעכשיו מחפשים את הציצי שלה בגוגל,
לא מתאים.. יש מספיק אתרים עם ציצי חינם.
|
|
איזה סיפור קשה ועצוב .
עדכון: ממשטרת קנדה נמסר שכ25 חוקרים עובדים על המקרה כדי לאתר את האדם שהפיץ את התמונות מלכתחילה.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
זה מה שקורה שאין אחים גדולים שיפרקו לבן זונה הזה את הפנים
אם אני הייתי האבא זה היה נגמר במוות של מישהו אחר
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 14-10-2012 בשעה 11:26.
ת.נ.צ.ב.ה
סיפור עצוב למרות שהיא לא כזאתי תמימה ..
נערך לאחרונה על ידי Xidox5; 16-10-2012 בשעה 15:47.
אפשר גם להגיד שאף אחד לא מסתכל על אפריקה והרצח עם שמתרחש שם ועד שKONY2012 לא הפך לויראלי בזכות הגולשים אף אחד לא שם על זה זין.
ההבדל שהיא ניסתה כביכול לעזור לעצמה והיא העלתה סרטון ליוטיוב שבסופו של דבר הפך לויראלי. המקרים רבים, ועל הבחור בצד ימין אני יכול לספק לך עוד 1000000 מקרים זהים.
זה האינטרנט, אי אפשר להאשים את האנשים. אני בטוח שאם הסיפור של הבחור, או כל ילד אחר שמתאבד יזכה לחשיפה בסדר גודל כזה אז ידברו גם עליהם.
מה גם שאני רואה בתמונות האלה שהתחילו להפיץ פשוט גועל נפש לאנושות. רושמים שם דברים כמו Whorebag על ילדה בת 15שכבר לא בחיים למען השם.
לא משנה למי היא הראתה שדיים או עם מי היא שכבה, אולי החברה של הבחור שהיא שכבה איתו צריכה לעשות בדק בית ולבדוק למה חבר שלה בגד בה
בכל אופן, זה לא אתי לא מוסרי ולא נכון בשום צורה להשוות מקרי התאבדות שלא זכו לחשיפה לאמנדה טוד, כל מקרה כואב פשוט לא כל מקרה זוכה לויראליות.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
נכון שהסיפור שלה טרגי, קשה לשמוע ומזעזע. אבל יש כאלו שנאנסו למוות, שהרביצו להם, פגעו בהם. היא גם אשמה במה שקרה לה.
המודעות צריכה להיות בקרב כל המקרים המזעזעים האלו, ולדעתי צריכים לקחת את הסיפור שלה ושל עוד הרבה אחרים, ליישם לידיעת הציבור במיוחד בקרב הנוער הזוועתי שיש, גם בארץ שלנו. אם כל הכבוד לסיפור שלה ישנם סיפורים יותר קשים משלה. לקחת את הסיפור שלה ולהראות כמה נוראי הוא לעומת אחרים זו טעות לדעתי.
דווקא זה זוכה להכרה ויראלית? היה לה בית, משפחה, אוכל ובגדים. והיא בחרה להתאבד. הסיפור טרגי ואני מבין, אבל לדעתי היא רפת שכל על אי היכולת למצוא פתרון יותר טוב מלהתאבד.
צריך לקחת את מי שעשה את זה, לשים אותו בכלא (עדיף של שחורים) ושיאנסו אותו עד שיקרע לו הרקטום והוא ידמם למוות